Много се притеснявам, помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много се притеснявам, помогнете ми
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3088 пъти
На скоро ми предстои да спя с момче за 1ви път (на 17 съм) обаче имам някой притеснения и се надявам да ми помогнете да ги преодолея. :)
Такаа..
1то нещо е това, че изпитвам страх от това да не забременя, ще го правим с презерватив разбира се, но като знам какъв съм карък ще вземе да стане нещо :D
2то е това, че се чувствам готова и знам, че искам да е с този човек, но в същото време се притеснявам от това да не би да се панирам и да се откажа като дойде момента, а не искам така да става и да се отказвам и да го отлагам повече.
3то е това, че не знам как ще се представя, не искам да съм притеснена и скована а в същото време не знам какво да правя, как да действам.. моля ви помогнете ми, искам да съм възможно най-малко притеснена

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: de92e70560
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай малко, ти любов ли ще правиш или на изпит, от който зависи живота ти ще се явяваш? Кажи на приятеля си че си девствена и остави всичко в неговите ръце. Не се притеснявай чак толкова, не си първата девствена всички жени някой ден са били.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f5e716dd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Конкретно по въпросите
1. ЗА КОНДОМИТЕ
Ползвайте кондом, няма голяма вероятност да стане нещо. Кондомите са сигурни на 97%. След акта се оглежда добре кондома, ако е здрав - ОК, ако ли не се взима Ескапеле в следващите 72 часа. Кондомите са второто по сигурност средство за контрацепция след противозачатачните и единственото, което предпазва от венерически болести и ХИВ. За гинеколозите това е най-щадящият метод за жената.
Внимание - довери се на кондомите! Цената няма значение, всеки кондом, които ще купиш в България е индивидуално електронно тестван!

Как се ползват кондоми

Купи от най-евтините кондоми и един банан. Вземи кондома и внимателно го развий върху банана. Ако си сложила грешно кондома и той не може да се развие, тогава се взима друг кондом!
Кондоми се ползват само със специални лубриканти (овлажнители) - тях ще ги намериш в дрогериите, аптеките и големите магазини точно до кондомите.
Всичко друго - масла, възелин - води до разграждане на самия кондом!!!
Например Дюрекс предлагат най-различни варянти лубриканти. Силно ти препоръчвам лубрикант за първия път.
След като сте поставили правилно кондома върху еректиралия член на партньора ти трябва да се довериш на партньора си и на кондома - в крайна сметка имаш 97% сигурност, а останалите можеш да ги подсигуриш с Ескапеле.
Момчето може съвсем спокойно да свърши в теб (кондома) - кондомът разполага със специален резервоар в края си и събира спермата, не може да се спука така. И ако все пак кондом се спука, то е по-скоро заради твърда сухота на влагалището на жената, заради нараняване с маникюри или друго нараняване на повърхността им - неправилно ползване.

Митове за кондомите

Горчиво! Мария е на 18 и празнува сватбата си - тя е бременна. Всички знаят - кондомът се с спукал.
Така се е случило и с 19-годишната Анна, и с Христина на 15, която роди на 16 и беше изоставена от бащата. и т. н.

Мили деца, не вярвайте на подобни митове и легенди. Който е искал да не забременее, който е ползвал кондом, той не е забременял. Защо има момичета, които никога не са забременявали нежелано и момичета, на които „кондомът се къса“ на 18, а на 20 се „къса“ за втори път? Да не мислите, че тези, които не са надули корема на 18 не са правили секс? Най-вероятно са имали дори много повече секс, но са знаели да се пазят.

Просто тези млади хора се срамуват, че не са знаели, как да се предпазват (или не са искали да се пазят) и искат да се спасят от натякваниците на възрастните за вината, искат да се освободят от нея, казвайки на света
- „Ние не сме виновни, кондомът е виновен. “
Лично аз не познавам жена, забременяла заради спукан кондом, но 9 млади момичета, забременяли, защото мъжът им е казал, че ще ги пази и не е ползвал кодном. Мъжът не може да ви пази, млади момичета, дори да иска! Той отделя семе и по време на акта, не само при еякулация. В САЩ са направили изследване с 1000 новобрачни двойки. Всички те е трябвало 1 г. да се пазят от бременност с метода на „пазенето“ - мъжът да не свършва в жената.
В течение на тази година над 200 жени забременяли.
Изводът - методът на свършването извън жената е подходящ само за хора, които искат да имат деца, но искат да отложат.
Бременните булки са жертви именно на тези 20% възможност да забремене една жена, ако мъжът не свършва в нея и не са жерви на латексовата индустрия.

Авторке - с две думи - няма да станеш бременна булка, не се притеснявай, стига да ползваш кондоми, да ги ползваш правилно и да ги оглеждаш след секс. Веднъж на 1-2 години ще ти се налага да взимаш Ескапеле, е и?

2. НЕ СЕ ЧУВСТВАШ ГОТОВА.

Ако не се чувстваш готова, не прави секс. Ами отсрочи, дай си време, в която да практикувате Петинг (питай Гугъл за „Петинг“, "Petting" Приятелят ти дори ще се зарадва, защото и той страда от същата „сценична треска“.

Петинг (на английски: to pet - галя, милвам, глезя, прегръщам любовно, нежно и привързано) e израз на привързаност, нежност, както и акт на сексуално задоволяване, известен понякога като "сексуална игра", при който двамата партньори се докосват нежно, милват, галят, както по тялото, така и по по-чувствителни и дори интимни части (взаимна мастурбация). При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно и т. н. Той може да се практикува от мъж и жена или от хомосексуална двойка. Петингът е полезен за опознаване на партньора.

3. ПРИТЕСНЕНИЕТО

Ако си практикувала Петинг с партньора си няма да имаш проблеми с притеснението преди първия секс. Вие вече ще се чувствате интимни, ще познавате телата си и няма да се притеснявате. Предимствата са налице - при петинга нямаш страх от забременяване, вие сте млади, девствени - нямате и болести, дори момчето да е имало 1-2 партньорки преди теб, вероятността да има нещо на тази възраст е минимална. Тоест, няма го половината от напрежението. Така можеш да задоволиш партньора си и себе си без рискове и без натиск, как ще се представиш. Перфектно е за опознаване на анатомията на другия пол, на предпочитанията на конкретния партньор.
Много голяма част от възрастните дори биха правили с по-голямо удоволствие именно Петинг, не секс. Сексът е надценен с две думи. Почти всеки мъж например би предпочел една хубава свирка, всяка жена би предпочела повече ласки и внимание в леглото.
И спокойно, не се гибсирай - сексът, наред с яденето и пиенето, е основна човешка потребност. Той е заложен в нас и не можеш да направиш нещо грешно - сякаш можеш да ядеш или пиеш грешно. Нищо ненормално не е, страшно и т. н. Сексът е най-нормалното, най-естественото нещо в живота ни.

Сексът е по-стар от човечеството. Още най-древните бактерии и клетки са обменяли генетична информация. Благодарение на секса ни има и нас. Без секс - няма обмяна на гени и еволюция! Без еволюция няма сложни форми на живот, няма хора!
Прави си с кеф секс, но се подготви качествено за това и няма да има драми.

Драмите се случват само на неподготвените хора и жертвните на фалшивия морал, които не подготвят децата си и стават млади баби и дядковци.
Мили родители, не превръщайте секса в тема табу, в нещо забранено и „гнусно“. Говорете свободно за него, изживявайте го свободно с партньора си и дайте самочувствие на децата си, покажете им как се ползват кондоми и им обяснете предимствата им, нека дъщерите и синовете ви не се образоват (само) от порнографията. Жалко е, а и твърде често упражнението завършва в родилното.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 457f519777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   първо това ти е 1-я път и ще е добре приятеля ти да го знае и за твое и за негово успокоение.. там няма зле представяне.. няма как да си супер обиграна или едва ли не като по порно филмите.. избиите си го от главите.. секса между двама души трябва да се случва по естествен начин.. това са нормални взаимоотношения.. не се изикват някакви акробатични номера.. също така няма как да не се притесняваш или пък да се получат нещата като по книгите или филмите.. това е неизвестно за теб и винаги има един страх и стягане..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: be99a0c4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   АВТОРКАТА: Благодаря за отговорите, ще чакам още по темата :) и нещо друго да вметна момчето не е девствено, имал е доста партньорки преди мен :}

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c75ba46e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще ти дам един малко шантав съвет. Видях, че си на 17, но там са и 18. Преди да го направите, излезте да пиете по едно, но да не се напиете. Алкохола много отпуска при секс, но пак казвам УМЕРЕНО.
Ако не пиеш, недей, просто мисли колко ще ти е хубаво.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f60ca05700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм на същата възраст и съвсем наскоро преминах през това
. Не е нужно да се притесняваш, ако се притесняваш ще си скована. Просто трябва да се отпуснеш и да действаш.
Ако толкова не знаеш какво просто да направиш говори с него, кажи му, че ти е за пръв път и го помоли да те напътства. Ако се притесняваш от това просто следи реакциите му като го докосваш. Така ще откриеш къде е най-чувствителен.
Ако си притеснена, че ще забременееш - спокойно. Презервативите са достатъчно здрави (Дюрекса поне). Можеш да се подсигуриш ако имаш твоя приятелка, която ползва противозачатъчни като и поискаш едно хапченце да имаш :) Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker