За хората, които не приемат гейовете/лесбийките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За хората, които не приемат гейовете/лесбийките
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 7572 пъти
Здравейте!
Нямам никакъв проблем, но искам да споделя нещо.

Преди мнението ми за различните хора от нас - с друга сексуална ориентация имам предвид, беше отвратително: ''Аа мани ги тея п*д*ли'' ''Иилл'' и такива.
Не знам как, но сега мнението ми коренно се промени.
Не знам, започнах да гледам един сериал (Glee) и от тогава приемам тези хора по напълно различен начин.
Първо - и те са хора като нас. Те имат цели, мечти. Нормални хора. Само, че харесват мъже/жени, от същия пол.
Второ - имат чувства. Като нормалните хора. Всяка една обида, подигравка, обиден жест ги наранява. Същото е, ако кажем на пълен човек, че е дебел, ако кажем на човек с очила, че е зубър.

Хората не осъзнават това. За съжаление хората с различна сексуална ориентация не се приемат добре. Грозната дума ''педал'' се среща всеки ден. Тормозят ги в училище. И тези, които ги тормозят изобщо не разбират, че може би те са причината, поради която изложените на тормоз жертви плачат всеки ден след поредните подигравки и обиди в училище, мислят за самоубийство.
Защо, питам аз? Какво прави тези хора толкова различни, че да са подлагани на тормоз? Освен ориентацията?
Всеки има правото да бъде какъвто иска в този свят, всеки си има избор.
Любовта си е любов, независимо дали са мъж и жена, двама мъже или две жени.


Написах това, за да си помислят хората, които страдат от хомофобия, защото всяка една обидна дума носи огромни последици. Отново казвам - замисляли ли сте се, че вие сте причината някой да плаче всеки ден, да мисли за самоубийство, да се затвори в себе си, да се опитва да се промени, заради ВАС?
ВСЕКИ човек има чувства.
Харесва ли ни или не - те са си родени такива.
One Directioner, 13

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 90831c0301
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никой не отрича това, но вървят срещу природата! В каквито и времена да живеем е прието - Мъж и Жена. трябва да се лекуват.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c2e8e1303e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре праиш! И аз съм се замисляла за тези хора. Просто гимназията е опасна и там такива хорасе налагат да се крият от, , другите, , защото те само това чакат- да ислезе някой обратен и да се направят на велики. В 21 век сме и такиа неща трябва да се приемат :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9b6841b152
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Да, така е прието, но това не означава, че всички двойки трябва да са такива - мъж и жена. С какво това, че харесваш хора от собствения си пол те прави толкова различен, кое е толкова недопустимо, каквото го изкарват всички? Че се обичат? Да, малка съм, но разбирам тези неща. Просто е нередно.
Всеки има правото да се събере с човека, който обича, независимо мъж с мъж, жена с жена, мъж и жена.

#OneDirectioner, 13

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4249b486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, за добро или лошо науката до днес не е измислила начин хомосексуални да се превръщат в хетеросексуални, така че НЯМА как да се лекуват.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a23db9ebef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Номер 1, личи си колко си информиран. В природата се срещат животни от много видове, които са хомосексуални.

Аз лично гледам да стоя от личния живот на хората като цяло, дали са гейове или не. Грозно е да обиждаш някой за това, което е. Аз нямам никакъв проблем с хомосексуалистите, те не са ми направили абсолютно нищо лошо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db5e053e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Така е, имат чувства, но това не означава, че трябва да се подкрепя хомосексуалността като нещо нормално и видиш ли дори полезно и приятно. Това си е едно отклонение, като всяко друго отклонение от нормата и не бива да се поущряват младите хора към хомосексуализъм.
Четох някъде, че в американските училища им казвали, че всяко дете трябва да пробва с човек от същия пол за да разбере дали е гей. Не знам колко често и дали е масово това учение, но е страшно и зловещо.
Прави ми впечатление една масова пропаганда която тече по целия сват, за това, че е модерно и хубаво да си гей. Обратните са известни, талантливи, богати... искаш да со като тях? Ами стани гей! Масово убеждават хората че това е нормално, но ако беше наистина нормално, тогава, как мъж ще прави секс с мъж и ще се роди дете? Тогава нямаше да има хора.
За мен и за наистина нормалните хора, хомосексуализмът е отклонение от нормалните сексуални желания и се дължи на психическа или хормонална нестабилност.
Знаете ли, че ако момченце е изнасилено от педофил, то като порасне най вероятно ще стане гей? Или че ако по време на бременността, бебето има недостиг на тестостерон в утробата, то става гей? И това е нормално?
А колко наранени от мъже жени се обръщат към други наранени жени, в търсене на ласки? А жените, които твърдят че се чувстват като мъже, това е нормално?
Нищо не ми пречат гейовете, пречи ми че учат децата че е нормално.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db5e053e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 5, срещат се животни гейове да, но това пак не значи че са нормални
. Да си гей е толкова нормално, колкото и да си педофил, с разликата че в единия случай нарушаваш правата на единия и с приликата, че и в двата случая говорим за сексуално извращение.
Ако беше нормално мъж да е. е мъж, то тогава гейовете щяга да се размножават не чрез модатаи пропагандата а по есествения начин.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db5e053e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 3, малка си и не си видяла, любовта не ръководи гейовете. В 90% от случаите, те просто се е. ат в гъ. а, правят се на травестити, мъже си слагат цици и в това не виждам любов. Виждам жалка гледка на мъж, обезобразен, и не удобрявам да се внушава на хората че това е ок.
А любов можеш да изпитваш и към човек, без да го мушкаш в зад. ика.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4249b486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Дадените мнения потвърждават това, което смята авторката. Да си гей не било нормално. "Нормално" е статистическо понятие, което отразява мнозинството в дадена група. Нищо повече. Нормално не значи правилно и хубаво. В някои мюсюлмански страни е нормално момиченца на 12 да се омъжват за мъже на по 40. Предлагам на всички преди да изкажат мнение по даден въпрос да вземат да го проучат преди това. Хомосексуалността няма как да се поощрява. То не е нещо, което можеш да направляваш съзнателно. Все едно да те поощряват очите ти да станат сини, когато са черни. Най-много можеш да си сложиш лещи, но като ги махнеш пак са си черни. По същия начин дори хетеросексуален човек да опита секс с човек от своя пол, няма как да стане гей, рано или късно ще се влюби в някой от другия пол. Въобще, просто проучете преди да пишете. И не се безпокойте никой не е в състояние да промени сексуалната ориентация на никого... за добро или лошо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e1296410a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 8 А за хетеросексуалните какво си мислиш? Вероятно, че нищо друго не правят, освен да си го мушкат в пу. ката. Това дали ти Удобряваш не променя нещата, че такива хора съществуваме. И аз не Удобрявам, че има инвалиди, но това не ме кара да ги мразя. Това, че съм транс, но означава, че съм с нещо по-малко от теб. Може и в бокса да си премерим силите. Виж в неграмотността съм сигурна, че ще ме биеш
Tranyanka

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e1296410a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   до 6: Пък аз четох някъде, че баща ти и майка ти са канибали. Имал си още 5 сестри и братя, но ти си първият когото не са изяли. Не са го направили, защо докато е била бременна с теб са давали на баща ти да яде ембриони.... Чел бил, че в Америка... тъпак

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d24beaf508
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 13 си.. по-добре не мисли за тези хора... не ти е време... но пък от друга страна е хубаво, че проявяваш толерантност :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 90831c0301
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Към номер 5 - Ако видиш преоблечени мъже с изкуствени цици и червило, детето ти те попита:
- Защо тия батковци приличат на мама?

Какво ще му кажеш? Скапаното ви модерно мислене влияе и на децата (авторката), но няма нищо по ненормално в това да харесваш някой от твоя пол. На мнение съм, че това може да се излекува напълно, че такива хора не трябва да се поощряват, че всичко е на психическа основа. Съгласявам се напълно с мнението на 8-ми коментар.
Що се отнася до лесбийките - Всички момичета са в състояние да се целуват и лигавят по между си, поне на много места съм ги виждал. Всяка жена има потенциал да се целува и лигави с друга жена, но те си го правят де. не мога да ги нарека лесбийки, мога да ги нарека - Модерно мислещи жени(Ето до какво води модерното и объркано съвремие), за които е по удобно да се ближат и целуват, но не и да зарадват някой мъж с ласките си. Приложението в природата на мъжете и жените е всеизвестно! Виждате какво става когато вървим срещу природата, когато не се съобразяваме с нея и разрушаваме озоновият слой например. Хората в различни точки на света страдат от разрушаването му, но примера е същият и с гейовете и лесбийките. Разрушаването на озоновият слой променя ли климата? Променя го. При гейовете и лесбийките е същото, само че се разрушава моралът на цяло едно човечество!
Колкото повече 13 годишни го смятат за нормално, толкова по зле за цялото човечество. Всеки може да обича някой, но не както мъжете и жените се обичат.
Не разбирам защо авторката е написала тази история? Като нямаш нищо против тях си ги гледай и си играй с тях, но не е нужно да го натрапваме, че е нормално.
Към номер 2 - И какво като се крият? Децата ти като се облекат като педали ще те видим.. :-|

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dd82fac2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз съм бисексуална и мога от опит да кажа че и в двата случая тръпката е невероятна. В този живот трябва да се опита от всичко защото не се знае дали ще има следващ.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e1296410a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   До 13. Гледай сега, много добре зная и не отричам, че съм отклонение от нормата. Можеш де ме наричаш и ненормален и ненормална, но мисля, че точно на теб ти е нужен психиатър?
Tranyanka
П.С. А твоите деца ако започнат да се обличан като "педали" какво ще направиш?!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 90831c0301
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ако е така искаш ли да отидем заедно на психиатър. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0cde656c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Номер 6, 8 и 13, много добре ги казахте нещата това е истината, браво че има и хора който мислят правилно. Ако мога да добавя и аз нещо то е, че да си гей не е нормално защото е пратиж природа и нейните закони, както и лесбиика също не е нормално, това си е вид заболяване и в никакъв случай не може да се каже че е ок, камо ли да се налага. Да не говорим че е противо христянско така че не говорете глупости

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4249b486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   "На мнение съм, че това може да се излекува напълно, че такива хора не трябва да се поощряват, че всичко е на психическа основа. " Как точно може да се излекува, уважаеми номер 13, и ако са Ви известни такива случаи моля да ги цитирате.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dd82fac2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   За какво лечение говорим, това е само и единствено въпрос на личен избор никой не може да ми казва с кой да спя това го решавам аз, аз си нося последствията и аз преценявам кой и как може да ме задоволи!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a45a4f21da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Повече контакти с момичета, приятели. Вие да не очаквате да открия Америка и да измисля лечение за тези хора? Повече Момичета около тях да има. няма защо да издребняваме за всяка моя мисъл. Нищо сложно няма.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8dfeb2675f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   До 17, Не говори глупости, а отвори Новиа завет и намери от къде си стигнала до мисълта, че е противохристианско. А дори да е така, християнско ли е да мразиш заболели хора? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4249b486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Ох, направо не мога да повярвам колко са наивни някои хора. Известно ли ви е, че до преди около 20 г. хомосексуалността официално се е смятала за заболяване? Мислите ли, че не са опитани всякакви методи за лечение? Медикаменти, психотерапии, "повече контакти с момичета"...? Мислите ли, че хомосексуалните хора не са имали контакти с хора от другия пол? Мислите ли, че на хомосексуалните хора им е приятно това отношение към тях в обществото? Мислите ли, че им е било леко да примат себе си като такива? Повечето хомосексуални минават през изключително трудна вътрешна борба, докато се почувстват комфортно със себе си и се осмелят да заявят сексуалната си ориентация в обществото. Защо да правят всичко това, ако можеше да се избегне? Защо не се излекуват, ако можеха да се излекуват?

Отговорът е прост: няма начин, поне засега. Ако гейовете можеха да стават хетеро чрез повече секс с жени, тогава и хетеро мъжете биха могли да стават гейове чрез секс с мъже. Хетеро мъже, мислите ли, че ако правите това, биха могли да започнат да ви привличат мъже? Подобно твърдение е просто нелепо...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0cde656c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   До номер 21. Никъде нищо никой не е казал за омраза или нещо подобно, не изопачавай нещата, казано беше само че такаво поведение -греховно не трябва да се натрапва и налага, това е все едно да се възхваляват кражбите и разни други престъпления, така че стига глупости

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 781e6fc409
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ей авторчето, ти просто ме разби с твоите просветления, че те били също хора, имали чувства,дори мечти. Добре че беше да го осъзнаеш и да го споделиш, иначе щяхме да си мислим, че те са животни... нищо че са хора. Никога не съм имала нищо против хората с различна сексуална ориентация от моята, просто най-малкото защото не ме засяга кой с кого си ляга стига да се държи приятелски с мен. Не разбирам хората, които ги псуват та дори налитат и на побой.. Наистина не ги разбирам тези хомофоби.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: da75dcacf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Вижте сега истината е по средата.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4d03955b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   тука май искат да вменят чувство за вина, ако не одобряваш гейовщината,
я се вземете в ръце - ако два педала осиновят дете, какво ще излезе - нормален човек?
природата също ражда издънки,
.... и при животните имало хомосексуални, ами някои животни изяждат себеподобните си, значи ли това че трябва да приемем канибализма?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b30149b1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Нищо, което съществува в природата не е неестетвено, колкото до това, че женския индивид изяжда мъжкия след съешаване така си го е създала природата това нещо.
Хомосексуалността не се среща само при човека и животните, а при всяка жива материя само че там се дели на хетеро и хомозиготна форма, хората не приемат хомосексуалността при човека, защото не дава поколение, но при растенивя в хомозиготна форма се стига до поколение, както някои животни раждат на определена възраст без намесата на друг индивид.
Хомосексуалността се оправяла като натрупаш опит с противоположния пол, ама вие май не разбирате, че нас ни отвращава, гнус ни е, не ни е приятен контакта с противоположния пол и най-вече не ни вълнува и то милиграм, все едно да накарате един заклет хетеросексуален плейбой мъж да си легне с друг мъж.
Всеки един от нас е малко или много хермафродитно същество все пак като сме дошли на този свят сме създадени както от мъжки, така и от женски ген, не само от мъжки или женски ген, а и от двата.
Не знам дали знаете, но преди бебето да се роди ембриона в началото си е женски, погледнато от философска гледна точка и най-големия мъжкар в отробата е бил жена, не се знае след като умреш и духът от теб излеза от тялото ти, какъв е твоя пол, това си остава загадка.
Не бива да се смеете, и да се отнасяте с неразбиране, защото на всеки може да му се случи да се влюби в някой от неговия пол, никой не е застрахован същото се отнася и за нас хомосексуалните както един хетеросексуален може да се влюби в някой от неговия пол, така и хомосексуалния може да се влюби в някой от противоположния пол, на кой кога, какво му е драснато не се знае.
Знам колко ненормално ви изглежда хомосексуалността, но щом двама души от един и същи пол са сигурни в чувствата си, обичат се, имат си доверие, говотови са на всичко един за друг, разбират се и са щастливи, какво ви пречат, има много хомосексуални двойки отгледали здрави деца, това че вие не може да го възприемете за нормално, вижда ви се налудничево дори смешно е друг въпрос, нима е достойно да прекарам живота си с човек, който ме отвращава и не ми пука за него, защото обществото така е казало, не просто този мъж като види, че не давам нищо от себе си за него се отказва от мен, и логично си намира жена, която може да му отвърне.
Важното е човек да е добър, да е точен, да дава добро, да помага на хората, не да ги наранява, приемете, че хомосексуалността ще продължава да съществуа, докато свят светува, просто така е създаден светът, природата едни приемат като Божие наказание своята хомосексуалност, други са щастливи с човека, когото обичат, на едни им минава по-леко живота, на други много по-тежко.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c99e48e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   А, хората, които умират сами заради несподелена любов била тя хомо или хетеросексуална, хората, които имат здравословни заболявания, хора, които са в затвора или психиатрия, двойки, които не могат да имат по естествен път деца, какво значи че щом нямаш собствено дете си живял напразно и заслужаваш разстрел? !
Просто не бива да се подигравате на хора като нас, защото поне за мен не е лесно да съм таква, каквато съм, не знам за другите.
Не е приятно да виждам момичето, което ме кара да треперям от глава до пети, в което съм влюбена от години, не ми излиза от ума, всяка секунда и минута мисля за нея, бих дала живота си за нея, не е особено приятно да я видя как се натиска с мъж, мечтая за тялото и, искам да я прегръщам, без да спирам, а и вероятно ако ми падне постоянно бих я целувала, много, извънредно много почти без прекъсване, чувствата към това момиче са много силни и няма да минат нито след месец, нито след година то си е истинско, независимо колко е далеч от мен, готова съм на абсолютно всичко за да е тя добре, без да искам нещо в замяна от нейна страна само да ме помоли, изпитвам някаква топлина към това момиче.
Казано честно милиони животи да имах пак бих си падала по жени, все пак те са по-нежния, по-красивия, по-добрия пол, то това трябва да е някой откачен да не харесва красавици дори гейовете им връзват

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f6c4680b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Това не е нормално. Аз лично не бих тръгнала да обиждам някого, че е гей, да го наричам педерас, просто защото е тъпо. Но това не променя факта, че съм против. В природата е заложено така, ако си ходехме пол с пола си, нямаше да има живот. А и тази пропаганда по филмите, гей до гей, пуснеш си телевизора и във всеки филм хомосексуалист. Ма колко било готино, колко било модерно, само сбъркват децата. И тези гей паради просто ми бъркат да не казвам къде. Айде да са си обратни, ама защо трябва да парадират с това??? Дай тогава да си направим парад и хетеросексуалните и педофилите и зоофилите, некрофилите и де що има ориентации под слънцето-забава. Да не би мъж да чука мъж да е по-нормално от това да го прави с коза? Че се и толерира това. Аз ако тръгна по улицата да скандирам, че харесвам мъже ще ме сметнат за луда, но мъже които си правят паради заради това, че се е*ат с мъже се приемат нормално. Обществото пропада. Малкото ми братче като порасне още малко и вземе да пита защо чичковците носят женски дрехи и се целуват, какво да му кажа? А на малките деца такива неща им влияят. Та против това съм. Не знам в училище да има такина хора, но и да има няма да отида спецално да се гавря и да им се подигравам, те просто са такива "уж". Но цялото това парадиране "колко е хубаво" и "нормално" ми идва в повече.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1a0961a669
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ако някой е толкова против вървенето срещу природата, то тогава нека зареже компютъра и да бяга в гората! Ама не с автомобила - противоприродно е. Трябва пеш. Трябва и да съблече дрехите си и да се гони с мечките из лесовете тилилейски гол. А ако успее да убеди жена си да го последва - то тогава сексуалният контакт трябва да е само вагинален. Забравете за дупета, усти, ръце, гърди - вървите срещу природния замисъл!

А ако някой ми отговори навъпреки на написаното по-горе и държи на аргумента "ама не е естествено", значи е използвал компютър да го направи и следователно е лицемер. Много избирателно гледате на нещата! Ако майката природа искаше да ползваме компютри, щяхме да се раждаме с такъв в ръцете. Ето ви я вашата собствена логика, въплътена в малоумен пример, за да видите колко глупаво звучите!

Дали щяло да излезе едно дете нормално, ако бъде осиновено и отгледано от хомосексуални... ами... имате ли много познати, които са прекарали детството си в сиропиталище? От годините на прехода? А от последно време? Знаете ли какви са условията там, особено в България? Важат единствено законите на джунглата, защото няма и никога не е имало пари да се осигури качествена база, камо ли пък елементарен контрол. "Учители" издевателстват над децата, за които трябва да се грижат, по-големите и силни се гаврат с по-малките и беззащитни. Пет минути, прекарани в претърсване на мрежата са предостатъчни.
Трябва ли един сирак да преминава през такъв Ад, само за да можете да се чувствате морално прави в хомофобията си? Стига да има родители около себе си, пък дори и да са от един и същи пол, едно дете би имало стократно по-голям шанс да успее в живота си и да бъде човек и няма абсолютно никакви основания да се мисли, че като порасне, задължително щяло да стане гей. И тази логика пропада с гръм и трясък, тъй като всички обратни в България са дошли от хетеросексуални двойки. Ерго, сексуалната ориентация не се определя от държанието на родителите.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c0217e1e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Въпреки че съм влюбена в жена, и би следвало да защитавам хомосексуалността си казвам как стоят нещата, нищо че себеподобните като мен ги боли от истината, просто не е логично едно нежно тяло да се нуждае от друго нежно тяло, както и едно силно тяло от друго силно тяло.
Хомосексуалността не е психично отклонение, но хората са си прави накъде отива света ако мъжете се отвращават и не им дреме за жените, както и обратното, природата не случайно е създала мъж и жена, сега каквото и да си говорим нито жена с жена, нито мъж с мъж може да създадат естествено поколение така както отрицателният заряд с отрицателният заряд не се привлича, а се отблъсква същата работа с мъж и мъж или жена с жена, закона на физиката и природата си е казала думата, не случайно и напълно логично противоположностите се привличат.
Ще ви кажа защо повечето хора не ни приемат, ами много просто, представете си някое хлапе как вижда двама мъже да се целуват, и пита майка си това нормално ли е, и тя казва, о разбира се, и хлапето отива при друго хлапе от своя пол да го целува.
И, да според мен ние сме грешка на природата, просто сме родени в неподходящото тяло, това е нашето наказание, което никак не е малко и е доста сурово, наказание е да гледам любимата си как се натиска с мъж, всички срещаме несподелена любов, но хомосексуалните логично я срещат по-често, вероятно си плащаме минали и чужди грехове, това е голата истина, това е истината, която си казвам с ръка на сърцето, и с ръка на сърцето си казвам, че не искам да съм такава, каквато съм, но никой не ме пита искам ли го или не може би така е отредено да се случи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a71c554e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ето моето мнение по въпроса, аз съм жена, хетеросексуална, на 38 г, омъжена. В живота съм имала 11 сексуални партньора.

Приемам любовта от мъж към мъж, но не и сексът между двама мъже. За мен е гнусно. Приемам секса между две жени обаче. За мен гей и лесбийка не са еднакви понятия. Въпрос на възприятия. Смятам, че дори при хетеросексуалните жени едно лесбийско залитане или изживяване специално в секса е допустимо. Такова нещо обаче при мъжете за мен е заболяване на генетична основа, в това съм съгласна с най-новите изследвания на ДНК, РНК и т. н, който се интересува е запознат.
Въпреки това, приемам чуждият избор, стига да не ми се натрапва под формата на паради, шествия, тръбене и ръкопляскане. Всеки да си прави в леглото каквото пожелае. Няма нужда от фанфари.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3afe19d7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   До 31: Живеем в свят, където световното население се увеличава експоненциално. Дали ще има обратни или не няма да окаже никакъв ефект за няколко столетия напред, тъй като процентът на хомосексуални продължава да бъде доста малък, дори днес, в уж "толерантните за гейове" времена.

Една майка може да измисли много по-добри и удачни обяснения на такива гледки - че да, нормално е, но така правят само възрастните, когато се обичат много, повече от приятели. Една такава майка, ако действително е добър родител, ще е вече насадила "как трябва да бъдат нещата" в детето си още от невръстна възраст, като му е чела приказки за как храбрият ПРИНЦ спасил хубавата ПРИНЦЕСА от гадния дракон и се оженил за нея. Осъзнаването на по-различната ориентация става в по-късен етап така или иначе.

Природата ни е създала мъж и жена не защото така е "ПРАВИЛНО" според някакви невидими закони на вселената, а защото така е било най-ефективно по времето на пещерните човеци. Защото разпределението на задачите в едно такова примитивно общество води до оцеляване на вида като цяло. Днес оцеляването ни въобще не е поставено под въпрос. Разпределение на труда има, но вече не е нужно то да е основано на пол.
Преди някакви си 100 години, за еманципацията са казвали, че "е против природата, не е логично - тъй че жената тря'а си седи вкъщи по цял ден и да е собственост на мъжа" и тем подобни глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7167114dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   От номер 31 към 32.
И аз съм жена, влюбвала съм се както в мъже, така и в жени, но за съжаление нямам късмет в любовта, все удрям на камък и все несподелено остава.
Разбирам, че за теб акта между мъже те погнусява, то ако става за въпрос погнусява повечето хора мъж с мъж, но жена с жена се приема по-добре, защото тези две тела са по-нежни, чистоплътни, приятни за гледане.
Лично мен не ме гнуси акта между мъж с мъж, нито пък жена с жена, но както за мен педофилите, зоофилите, никрофилите, безразборният секс между младите ми е гнусно и развратно, така и на теб гейовете.
С гей прайдовете хората още повече ни мразят, логично е просто да се крием, за да не ни се подиграват.
Агресията на някои хомосекусални в това да убеди обществото, че да си такъв не е никак ненормално е по-голяма от агресията на самите хомофоби.
Еми, ок щом някой е щастлив, че има връзка с човек от своя пол, да си обикаля, да си пътешества, да се прегръщат, да се женят да си направят дете чрез епруветка или да си осиновят щом двама души са щастливи, че са заедно и имат дете от свой ген.
Аз не искам да поущрявам хомосексуалността, нито пък да казвам колко е нормално това, просто не искам хората да ме тъпчат психически с подигравки за това, което съм, нали разбирате, че няма как да го скрия от всички при положение, че някой ден до мен ще има друга жена, с която ще си живеем, както и деца все някой ще разбере и от дума на дума, без да афиширам връзката си всички ще знаят за лчиния ми живот, аз и затова искам някой ден да се махна от България и да ида в страна, която по ще ме разберат.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7167114dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   До 33 към 31 :
Много работи казани и нищо конкретно, което да ме убеди, че хомосексуалността трябва да се приема без тревога.
Да, разбира се, че повечето хора са си хетеросексуални и имат свои деца, логично е двата пола в контакт да изпитат невероятно удоволствие и допълване един от друг.
То и ти да правиш секс с жена и на теб ще ти хареса, самият акт ще ти хареса, ако не си казваш постоянно аз съм си гей и трябва да си защитавам позицията на гей, не искам жена с нея няма да ми хареса, ако си го набиваш това в ума няма как да ти се получи ще си останеш такъв дори да нямаш емоционално влечение към жени физическият акт с тях ще ти хареса.
Не допускаш жени до себе си, защото така си си навил на пръста, всчико това е в ума ти.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 436cd6b9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   а бе като си такъв хуманист зн ли какво са ги правили такива "с различна ориентация" т. е. изроди, преди 45та година хората на А. Х.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ac23b3d25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Съжалявам, че трябва да го кажа, но никой от вас не е прав. Не спорете ами потърсете истината в човешкия организъм, почетете малко генетика, малко Мендел няма да ви навреди, и ще видите, че нещата не стоят така, както ви се иска да видите. Един от законите на природата е Изменението. Няма изменение-няма живот. Има изменение-има живот. Всяка мутация е изменение т. е изменението на вашите гени-ДНК.
Почти всяка мутация води до нещо ново като например цвета на кожата, косата, очите и т. н. Но не всяка мутация е полезна(не казвам грешна или ненормална, а полезна в смисъл за живота ни на земята). Така например червеният цвят на косата не е еволюционно изгоден, както и русият, но те не са вредни, а просто съществуват и се предават в поколенията. Гените определят и вашия характер, това което сте получили от родителите, но и това което сте получили в следствие от еволюцията на живата материя. Чрез комбинацията от гени се определя и вашия характер, и вашата сексуалност. Да, абсолютно съгласна за размножаването по полов път между нормален мъжки индивид и нормален женски, но както споменах, не всяко изменение е еволюционно изгодно. От това следва, че индивидите размножаващи се по "нормалния"- еволюционно изгоден начин-ще предадат своите гени, а всички други-не. Но това не означава да приемем гейовете, лесбийките, трансовете, битата и т. н. за ненормални или отклонения, или в най-лошия случай-като Грешка. Еволюцията предвижда всички случаи като тези, тя е движението на материята към усъвършенстване, някои гени отпадат, други се запазват. Но целият процес е изключително бавен-няколко еона, ери, века.... Но ние като представители на Хомо сапиенс - тоест разумния човек, не бива да се кахърим толкова за това кой с кого спи или кой кого обича. Няма грешки. Гени не се предават по телевизията и радиото, а най-малкото по въздушно-капков път. Не е заразно! Така че обичайте Природата-обичайте Себе си, но за да бъде това истина-обичайте Ближния, какъвто и да е той! От мен да знаете Еволюцията си върши работата. Живота е прекалено кратък за спорове-уловете мига. Не съдете, не пускайте корени, не кристализирайте-да живеем единно, светът ще оцелее ако има хармония, а не конфликти и негативна енергия породена от гняв и всякакъв вид злоба, включително и презрение!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 30beef5fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Нищо лично, но няма как да приемам някого на сериозно, който харесва човек от неговия пол. -_- Отстрани изглежда адски идиотски и как ще си имаш дете от него или нея? С 2-ма бащи или 2 майки? А? Мани ги тия...
против всякакъв тормоз съм, но не мисля, че е нормално жена да харесва жена и още по грозното мъж с мъж... но щом тези хора са такива никой нищо не може да направи, не хейтвам, да са живи и здрави.. просто изказвам мнение, виждам, че за теб авторе това май е нормално. По нормално от мъж с жена..? Касто и да е. Гледай по малко сериали или филм. Те са за гледане, а не да се вкрваш в тях. Света пропода, ай не ми се пише вече, приятно ти....

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 34d0cb2616
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Нямам нищо против хомосексуалистите, дори ги намирам за по-ерудирани и пробивни от хетеро-тата. Мен не ме интересува кои с кои си ляга и на кои го слага, както и не би трябвало това да вълнува и останалите хора. Просто разликата е, че в нашите ширини това не се приема все още а на запад хората не ги вълнува защото "нормално" е да си гледаш работата и интересите и да осъзнаваш, че и другите имат различно мнение и интереси. А светът не пропада а напротив отървава се от догмите и ограничения налагани хилядолетия. Та допреди 200- 300 години са горели различните (билкари, интелектуалци, обратни), и са смятали че земята е центъра на вселената.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fb01882978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Мен лично не ми пречат, но аз съм отраснал и съм виждал гейове, даже няма да споменавам името, но единият е много известен (но не е мазен) и като дете ми е било забавно, а и сега са ми забавни, но има и изключения. Например този в Биг Брадъра много ме дразнеше.. злобен, мазен и гаден.. лесбийки също съм срещал, но нямам против никого с различна сексуална ориентация, защото според мен сексуалната ориентация е даденост, а не се придобива по никакъв начин, така че ако някой е такъв, най-вероятно е страдал от нещо, комплексирал се е или пък просто е с женска душа и различно съзнание. Не мога да съдя и обиждам гейовете, не ме дразнат.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: efc85c9a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Браво номер 38, хареса ми мнението. Гейовете, бездетните семейства са-еволюционно лишени от размножаване. Това е неоспорим факт. Логично е те да създадат свои съобщества и там да бистрят проблемите.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ac23b3d25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Kъм номер 41, смятам, че разсъждавате твърде консервативно. Нищо лично, не ви познавам. Мисълта Ви тече в посока ->(Жена х Жена) (Мъж х Мъж)="адски идиотски". Как смеете да наричате Природата Идиотска. Асоциацията, която вашият мозък прави с хомосексуализма и идиотското състояние на човешката психика, е крайно неуместна. Какво означава хомосексуализъм изобщо? (Това е едно от състоянията на човешката психика). Какво означава човек да обича по принцип? (Това е да искаш нещо да съществува, без да желаеш нищо от него за собствена полза. Любов значи да си готов на всичко за някого: да отдадеш цялата си топлина, дъх, мечти, енергия, живот- не защото този човек е красив, богат или умен, а защото просто е такъв, какъвто е. А точно това "такъв, какъвто е" те прави човек, допълва дните ти, живота ти, кара те да продължиш напред, да Живееш.. )Следователно любовта не е вредна. Не отъждествявайте любовта с половия акт. За да обичаш някого не е нужно да правиш СЕКС с него или да имаш деца от него, може просто да го обичаш и толкова, нищо повече. Никой няма да пострада! Така, че благодаря на номер 41, бяхте искрен/а, вашият коментар ме подтикна да изложа още едно умозаключение по въпроса.
От автора (нормално e синоним на редовно, нещо по правило, естествено- в случая иманентно на природата. )Сиреч това е нормално за природата. Никъде няма споменати социални порядки. Коментарът имаше за цел да нахвърли някои научни обосновки, а не да апелира.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7b9bfb55b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Обожавам лизбийките! Мразя гейовете. М45

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 67fcd28e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Здравейте! Ще си позволя да изкажа мнение и преди всичко ще предупредя, че не настоявам никой да мисли като мен и не се опитвам да убедя никого с "правотата" си. За тази тема мнението ми е особено.
Както започна авторката.. аз също преди смятах тези хора са "сбъркани" и ме беше гнус и ми бяха изключително противни, но един ден просто седнах и се замислих. Да, очевидно е, че това може да е следствие от някакъв проблем и затова те чувстват така нещата, но не мисля, че трябва да се съдят хората с различна ориентация, че са такива. Да, не е по общоприетата норма, че двойките трябва да са от различни полове, но замислите се.. ако двама човека се обичат, какъв е проблемът да са заедно? Какво значение има дали хората са от еднакъв пол? Честно казано масата от хора са толкова ограничени и тесногръди, че главата ми не го побира. Представете си вашето дете да е такова, защото това може да се случи на всяко човешко същество, дали ще се роди такова, дали просто така ще го чувства, или просто ще стане такова и ще си избере този път, то само си определя! Всеки има избор какъв да бъде! И за мен е голяма, да не кажа огромна грешка да се "сочат" такива хора с пръст, че са "изроди" и едва ли не различното да е грешно.. та ние живеем в безкрайно грешен свят и това, че двама човеци от един и същи пол се обичат, е най-малкият проблем.. а какво ще кажете за педофилите, убийците, хората, които малтретират животни и хора, които внасят много по-жесток и заплашителен хаос? Щом хората се обичат, нека се обичат! Единственият ми проблем е, че не желая аз от своя страна хора с обратна ориентация да отглеждат дете. Изключително много обичам деца и най-малко, защото може това да е проблем за тях самите при израстването и изграждането на разбирания и ценности.. защо имат двама родители от един и същ пол, а единият трябва да е "мама", а другият "тати", както и тормозът в училище от останалите деца. Нямам против тези хора, ясно ми е, че няма да се променят, нямам проблем, стига да не засягат останалите и да им го навират в носа. Има изключително интелигентни и широко скроени човеци, които са с обратна ориентация, както има и пълни "изроди" с една дума. Ако не закачат останалите и не са като: "О, вижте ни, ние сме различни", нямам абсолютно никакъв проблем! Защото за мен тези паради, които се организират, са изключително глупави. Не искат да ги смятат за различни, но в същото време има такива типове, които парадират с това. Ако и двете страни се съобразяват, ще има много по-малко хора, които да са хомофоби. Нека различното не се закача, но нека и то не закача общоприетото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker