Отзад - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отзад
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 23547 пъти
Гаджето ми иска да правим анален секс, а аз не!
Това е нещо толкова гнусно, болезнено и отвратително!
Освен това е унизително за мен, но разбира се той ми излиза с номерата, че било като отпред и трябвало да мине време, докато и на мен ми стане приятно и дрън, дрън, дрън! Лесно му е на него, момчетата не ги боли като правят секс!
Да не говорим какъв беше първият ми път! Просто ужасяващ! Болката беше неописуема, но не заради големината на члена му, а за това , че изобщо не беше нежен.
Всеки път му казвам да се движи по-бавно, но в един момен нещо му става и започва да се държи като животно.
Мислила съм да го зарежа, толкова е груб по време на секс!
Сега ще кажете защо вече не съм го направила и още съм с него, еми ето защо.
Познаваме се от 10 години вече и преди бяхме най-добри приятели, а от 3 години насам сме гаджета.
Само че дето аз доскоро бях девствена, а той е сексуално активен от 14 годишен.
Държеше се прекрасно с мен и наистина го обичах преди, но противното му държание докато "правим любов", ме отблъсква вече!
Харсва му нормалния секс, орален само той ми прави.
Каза, че има нужда от разнообразие и му предложих в такъв случай свирка, но той категорично иска отзад!
Не мога да го зарежа, притеснявам се какво ще стане след това, той има много приятели, които не одобрявам, понеже се славят с лошо и се страхувам, че може да ми направят нещо, много са властни над момичетата!
Боже мили, преди беше толкова различен, а сега е такъв изрод!
Чувствам се като в затвор, преди бяхме толкова щастливи, а сега съм му като секс робиня!
И не мога да кажа на никого , защото майка ми почина, когато бях на 13, а баща ми работи и живее в Германия, аз съм сама и работя в града, но нямам достатъчно средства, за да се махна от тук. Повечето ми близки приятели също изчезнаха, съвсем сама съм с Него...
Мога да преглътна всичко, освен да ми го вкара отзад.
Дори и грубият начин, по който прониква в мен и ме чука като животно. Все някак ще успея, докато изчезна, просто при мисълта за анален секс ми прилошава.
Според вас какво да направя?

Момиче на 19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8c44a66d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Мило момиче, защо не си намериш работа, от която можеш да живееш? Защо не си потърсиш стая някъде? Ако няма такава работа в града ти, защо не се преместиш в голям град? Родителите ти нямали ли са жилище?
Все въпроси, на които не си отговорила.

Друг проблем - искала си лошо момче, тръгнала си с местното лошо момче и получаваш лошо момче! Какво си очаквала? Защо не тръгна с местния дружелюбко, той щеше да прави „любов“ с теб.

Освободи се от натрапчивите мисли, че сексът е мръсен, гаден и боли. Не е вярно. Жените не ни боли при секс, но трябва да го искаме, не да сме с някого, защото не можем да се издържаме сами. Можеш да имаш и друг, чисто физиологически проблем - да не се овлажняваш - купи си лубрикант.
Аналният секс също е удоволствие за жената, ако го иска. Няма нищо срамно и унизително в него, стига да е доброволен.
Според мен ти не обичаш, НЕ ЖЕЛАЕШ, този мъж и съответно (о, изненада) - не се възбуждаш от него и те боли. Най-добре би било за теб да не правиш изобщо секс с него, но да го имаш като приятел/спонсор.
Проблемът е, че той е мачо и като си купува жена иска да я използва по предназначение.

Единственият начин да имаш нормален живот и един ден удоволствие от секса е да си намериш работа и евтино жилище някъде, да можеш да се самоиздържаш. Следващата стъпка е да търсиш мъж, които по темперамент и начин на живот ще ти подхожда.

Не вярвам твоят човек да тръгне да те преследва, ако го зарежеш. Има доста момичета навън, които също не умеят да се издържат сами, но пък ще си подхождат повече в леглото. Няма, какво да губи и няма смисъл да те търси, разбираш ли? Измисляш си причини, за да не го напуснеш, а същност не си по-малко лоша от него - използваш го материално, той те използва сексуално. Танто за кукуригу.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: df8d88336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   За първи път не знам как да започна да пиша коментар.
Мисля, че преди да опитам да ти дам някакъв съвет, трябва да ти разкажа за моя опит в тая област, пък може и да извлечеш нещо.
Всичко се случи много отдавна, преди доста години. Тогава бях на около 18. Научих за аналния секс от мъж, който беше толкова груб колкото не можеш да си представиш. Нито беше доброволно, нито в последствие да ми хареса, просто нямаше как. Нужно ми беше години, за да го превъзмогна. Не ми беше унизително, просто беше насила.
След това се запознах със съпруга си. Много търпение и нежност му бяха нужни, за да се престраша да опитам. Паникьосвах се само като се доближеше до там. В един момент си казах, че ще стисна зъби и да става каквото ще. Но се получи и то без болка, без неудобство без нищо. Съществуваше само удоволствието и... ТОЙ.
Разказвам ти всичко това, защото искам да разбереш, че аналния секс не е унизителен и болезнен ако е с правилния човек.
Явно твоя приятел е "сексуален инвалид", който мисли само за собственото си удоволствие. Не мисля, че връзката ви ще издържи дълго и мога само да те посъветвам да го напуснеш.
Каквото и да решиш ти желая успех.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d2f02684b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : Живея в жилището на родителите ми, той Не ме издържа! Сама се издържам, но не ми стигат пари да се махна от тук, спестявам, но ми е нужно време.
Преди той не беше такъв, преди се обичахме, но вече стана отвратителен и ако знаех, че няма да ме търси, отдавна да съм го зарязала, истината е, че опитах, но той ме държи като робиня, винаги може да ме намери и се страхувам.
Да, вече не го обичам, но живеем в малък град, за това се мъча да събера средста и да изчезна, тогава той няма да ме търси, но сега ми е трудно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d2f02684b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И имам намерение да го напусна, нямаше да съм с него, ако знаех, че ще се отнася така с мен, сега просто нямам избор, той има много връзки и е властен и винаги може да ме намери, но аз все някак ще намеря начин да се освободя от него, обаче до тогава не искам да ме кара да правя нещо, което не искам. Поне не и анален секс! Не се боря за тази връзка, просто искам свобода.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8c44a66d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Маги - много добре казано, но не изключвай, че има и жени, на които този мъж пък би им харесвал, включително в леглото.
Авторке, опитвала ли си да скъсаш него класически? Няма да те набие, спокойно, но ако все пак го стори - отиди на лекар да те освидетелстват и го осъди. Но не вярвам той да те бие, просто е мачо и е груб в секса. Пълно е с такива мъже, които са с жени, на които сигурно им харесва, не си длъжна. Обясни му, че не искаш да си повече с него и не искаш да те търси повече. Смени бравата, сложи си лост, с който можеш да се залостваш в апартамента - евтино е -просто греда, която да минава от вътрешната страна на вратата. Ако все пак тръгне да те преследва, обади се на полицията и напиши жалба. Отиди в началото да живееш при приятелка. Има начини, просто трябва да се престрашиш. Ако можеш да се самоиздържаш и не живееш в негово жилище, ще можеш да се оттървеш от него. Той може да ти прави театър известно време, но ако не му клекнеш, ще си намери друга и готово.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4d56da277f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имах такъв проблем преди 6 години. Бях с момче което харесах, беше супер докато не се опря до секса, искаше само анален и беше болезнено. Аз си бях дете (той беше с 7 години по-голяма от мен) и това го запомних. Мислех че ще спре, че ще се промени, но неее. Връзката ни продължи 4 месеца, но аз ги помня до ден днешен с болка и страх. Оттървах се като го зарязах и се покрих при роднини в друг град за известно време, той пък замина за чужбина и не сме се виждали повече

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 03471ba674
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мила, и преди си е бил такъв, просто не се е показвал пред теб. Хората не се променят. А твоя е от особено егоистичните типове. Омръзнало му отпред и иска ранообразие отзад, а какво ще стане когато и там му омръзне.
Не прави анален секс, защото ще останеш с много лоши спомени. Аналния секс не се прави, когато единия не желае. Ако той желае, нещо, което ти не искаш, разделяйте се и всеки по пътя си. Много неприятен ми стана приятелят ти. Не е редно да те пронуждава да те чука отзад, ако не ти е приятно. Видимо егоистичен тип.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2be8736ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   съгласна съм с горното мнение никой приятел не може да те насилва да правиш нещо което не искаш това не е приятелство ако не го искаш наистина не го прави аз не правя неща които не желая независимо дали го искат от мен и така трябва ако ти е неприятно няма как да те карат а по въпроса за грубостите най вероятно достатъчно възбуждаш приятеля си и той се вживява чак но трябва да помисли и за теб да е повече нежен и говори на тази тема с него трябва да зачита и твоите емоции

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 52a8e701e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да ви се чуди човек, какво сте ги харесали тези посещения отзад. Ми не иска момичето, не иска никоя нормална жена, има си вагина за тая работа.
При едно леко изпускане на газове ще се надуят топките и ще гръмнат. Пазете си орехите

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1793848a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аналният секс се прави, когато навършиш достатъчно години като жена, после достатъчно години в една връзка с един мъж и чак тогава. Запази го за десерт. Не изяждайте секса толкова бързо. Прави само това, за което си готова. От моят опит - аналният секс е нещо прекрасно, което те изпълва изцяло, усещаш мъжа в мозъка си, в стомаха си, в матката дори, изживяването е неповторимо - когато го направиш с любимия човек, условие е той да има опит и да сте поне няколко години заедно, както и да се подготвиш хигиенно /за това има отделни теми тук/.
Не мисля, че си готова за анален секс, така че не го прави! И това не е начин да задържаш приятеля си - ако това е причина да си тръгне, толкова по-зле за него, не те заслужава!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bae15a231f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Така.... Не давайте на момичето грешни решения! Да избягаш не винаги е най-доброто. Първо се опитва с думи, ако не стане късаш с него, ако нещата се усложнят чак тогава прибягвай до полиция и съд. Ако се обичате седнете на масата като възрастни и му кажи искам да си по-нежен с мен не съм носорог, а човешко същество. Аз съм жена и имам нужда от ласка, която да помня и да ми е приятно после да те гледам в очите. Не искам да ме чукаш от зад, когато съм готова тогава иначе хващай пътя. Ако те е страх докато говориш с него се обади на някой докато говориш с гаджето. Казвам ти и аз опитах така и вече съм с това момче от 6 години.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8468866493
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Поредната жертва на порноиндустрията. Приятелят ти явно се е формирал под въздействието на порнофилмите. А това е най-големият враг на всяка връзка. Създава измамни представи за това какво е нормално и какво трябва да ти харесва.
Поговори с него и нека си помисли дали наистина иска това. Или просто това ме у натрапено от филмите. Или се води и от мненията на приятелите си. Които също са хванати в този капан.
Впрочем порното е причината да е груб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 26443ddf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Ще те разработи отзат и ще умираш от удоволствие след време, тьрпение после сама ще си го забиваш грубо в задника. Хубаво е сега да вземеш сама да си поразшириш задника с предмети подобни и дори по-големи от кура на гаджето си, но сама да откриеш удоволснвито в аналното разширяване. Жена сьм, правят ми фистинг от доста време, ако щеш вярвай удоволствието е невероятно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3a490ec103
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Божееее! Номер 14, ти направо ме закла с коментара си!
Хубаво де, всеки има право на вкус, но мацката каза, че не иска в дупето. Някои мъже пък трябва да се научат да уважават, очевидно нейният приятел си мисли, че е важно само това, което той иска и може да прави каквото си реши, щом се държи така с момичето.
Като иска анална курва, защо не си хване друга?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f52d13f179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Няма нито една причина да се занимаваш с желанията на човек, който очеведино не се занимава с твоите. Абсолютен сексуален инвалид. Не стига, че не знае как се прави, а и настоява.
Няма никакъв смисъл да му обяснява на маса като възрастни. Тя му е казала какво иска, но той очевидно не е хванал и капка от това.
"Всеки път му казвам да се движи по-бавно, но в един момен нещо му става и започва да се държи като животно. "
Това е напълно достатъчно. Животните в зоопарка, в леглото нямат място. Не е лъжа, че на секс се учим с времето, но ако нямаш желание да доставиш удоволствие на партньора, няма и да се научиш как се прави. Просто 50% мъжете се повредиха с това порно. Ходи им обясни, че секса е друго нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 03f8688bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Повечето ми приятелки го правят. Аз също. Първите пъти ме болеше, но с времето свикнах. Сега по-скоро ми харесва...
Няма нищо ненормално в аналния секс
Ж 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker