Малък бюст... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малък бюст...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3601 пъти
Здравейте!!!
Искам да попитам за мненията и8 разкази на жени преживели подобно нещо.. , (надявам се само истински и разбиращи това сериозно, а не с насмешка или нещо такова),

Имам връзка от скоро с мъж, който мога да кажа съм "търсила" цял живот -като човек... Все още не сме правили секс. Но аз явно имам мн големи комплекси или знам ли какво си... заради тялото си, бюста ми е много малък след раждането преди години... И се притеснявам за секса много. Вседно си мисля, че след това нещо ще се промени, не знам как да го обясня, само жени, които имат подобен проблем (страх) могат да ме разберат... Но бих искала мненията и разказите и на мъже, но истински Мъже!
Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b24e23ffbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си раждала.. нормално е да не са много на много във форма. Но пък онзи мъж да не мислиш, че ще ти гледа гърдите. Друго му е в главата 100%. А и по добре малки, отколкото като на кокер шпаниол.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bcf13af7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М52
Да не ти пука, ама хич! Ако е цицоман, токова по-зле за него. Обикновено цицоманите искат мама да ги гушка. А ти искаш секс! Истинските мъже нямаме нужда от допълнителни стимули. Ако имаш стегнато дупе и красива вулва, значи за него ще има приятна изненада. Ако не - компенсирай със страст и всеотдайност. Елементарно е, но има ли страст помежду ви - ти ще си перфектната жена за него. Запомни, мозъкът заповядва на влюбените очи какво да виждат. Не обратното. И повярвай ми, знам какво говоря.
Успех и сподели все пак как е минало!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2b9f6597f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм мъж, но мога със сигурност да ти кажа, че никой мъж не би е върнал заради гърдите! Имам приятелки, които са плоски като дъски (буквално) и си правят секс без никакви притеснения и момчетата ги харесват. Мъжете харесват ЦИЦИ, вярно ако имаш повечко - добре, но не си мисли, че някой ще те зареже заради това, че са ти малки :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 663d2cf800
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на М52.... наистина... и аз мисля така, че страста е всичко по принцип, но все пак се чудя как да го преодолея този проблем.... Явно много ми пречи... За мен никога външността не е била на първо място, то привличането или харесването или го има или не....
Този човек не искам да го загубя по НИКАКЪВ начин, на 32 години съм, видяла съм доста неща, имала съм достатъчно опит с мъжете и връзки, зная какво искам от живота... (но винаги ми е било все тая какво мислят за тяло и т. н)нещата просто са се случвали и мн мн пъти не само заради секса, но.. сега го чувствам по различен начин.... толкова години съм се молила Бог да ме срещне с човек като него, а сега заради разни комплекси, суета и т. н... какво се получава.... Страхувам се да си слагам силикон, а и знам ли.... трябва ли да рискуваш толкова заради цици, мн повърхостнно, знам ли и аз вече.... най накрая се почувствах жива... а се тревожа за глупости, но.... хората са различни... суета! Друго, което забравих да попитам за мнения е, дали да говоря на тази тема изобщо с него, деликатно или по др начин или дори да не споменавам... Хем мисля, че ще е грешка, хем... По скоро мъже биха дали правилния отговор на последния ми въпрос!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4436e422a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Както си се напрегнала едва ли ще стане много добре секса отначало, но важното е да не се отказвате.

Не се притеснявай за гърдите, мен например повече ме възбуждат малки (като яйца на очи;), но не връщам и големите...

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d6d81d3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към авторката - аз имах твоя проблем след първото раждане си направих операция и сега се чувствам много добре с втория си мъж. Ако нямаш пари за операция, може да използваш и други трикове, като например правете любов на приглушена светлина, за да не ти се забелязват гърдите и се качвай ти отгоре докато правите любов и в момента в който той реши да си сложи ръцете на гърдите ти, може да му ги хванеш и да ги преместиш на дупето си аз така правих. Много обичам да го галя по гърба, ръцете навсякъде, изкарах курс за масажист и го обгръщам с цялата си любов чрез ръцете ми, по този начин не се занимаваше с гърдите ми. На мен ми беше наистина психологически проблем, но го убедих, че гърдите не са ми ерогенна зона и той не ме докосваше там.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c1916a913b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисли за това, както казаха той няма да ти гледа гърдите, а другото отдолу! Хич да не ти пука, а си е нормално след раждане все пак

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a257948131
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Е той все пак е видял инвентара ти и през дрехите. Зависи от мъжа аз лично си падам по стегнати дупета и не ми пука за бюста. Определено не познавам човек , който би си зарязал жената заради това, че има малки гърди. Ако си дива и се раздадеш, поемаш инициатива и разчупиш обстановката няма да имаш проблеми. Ако той има проблем , че имаш малък бюст по добре бягай от подобна измет.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7fddf09e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това в днешно време е много лесно решим проблем, самата аз заради такива комплекси мисля да се оперирам заради самата себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 652894ba3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз може да съм малко луд ама харесвам слаби и с малки гърди, даже и да са като мъжки, първата ми беше като крава обаче не ме кефиха, сега само заглеждам плоски и много им се кефя :)
различни хора - различни идеали
циците - не са важни

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4f95944faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък имах обратния проблем. мъжът ми харесва слаби жени с малки гърди. Когато се запознахме, бях точно такава. Много скоро след ова обаче, заради хормонални смущения качих известни килограми. Не съм станала каца, просто от кльощава станах по-женствена. Съответно гърдите ми пораснаха видимо. И аз се притесних, че сега няма да ме хареса, защото съм станала друг тип жена. Обаче нямаше проблеми. Харесва си ме и така, затова продължих да се разхождам гола из нас и след пълната промяна, без притеснения. Само да отбележа, че докато ми се смени фигурата бях за половин година в чужбина, та затова промяната не беше постепенна за него. Качи на самолета една жена, а посрещна друга... Където има любов, комплексите са излишни, повярвай ми!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4bbf3c9395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Той щом те е харесал такава, да не мислиш, че ще го изненадаш :) Едва ли досега не е обходил поне с поглед, ако не с ръце тялото ти. Темата за големината на женските гърди много се преекспонира, реално далеч не много мъже държат жената да има големи гърди. А за повечето размерът им изобщо не е от значение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker