Мацето от фитнеса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мацето от фитнеса
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 18621 пъти
Женен мъж съм на 37 години, жена ми е на 35. Готина е, но с годините секса стана все по-вял, еднообразен и незадоволителен. Спря да ми духа, спря да гълта, спря да ми пуска в дупенцето и изобщо .... сме го свели до мисионерската 3-4 пъти в месеца. И тука е момента да разкажа за мацето, с което се започнах във фитнеса преди няколко месеца. Значи .... нямам думи! Брюнетка на 22 години, 1.80 висока, като модел на Викториас Сикрет е, перфектни бедра, цици, дупе, всичко. Тренира усилено и тялото й е идеално, а и ми се вижда доста палава, ако съдим по погледа й и темите, които захваща напоследък с мен докато сме в парната баня. Слава Богу, парната баня е обща за мъже и жени.

Започнал съм да се вманиачавам направо - сънувам я и се празня, мисля за нея докато мастурбирам, мисля за нея понякога дори докато правя секс със жена ми. Докарвал съм се до там, че съм излизал от парната баня само и само да си направя една чекия да ми олекне и да не съм постоянно надървен под хавлията в нейно присъствие.

В началото се опитах да си го изкарам на жена ми - демек яко секс. Но тя започна да мрънка, че не искала. А аз съм незадоволен перманентно, имам чувството, че топките ми ще гръмнат особено откакто постоянно умът ми е между бедрата и циците на онова нереално 22 годишно маце. А тя пък общува само с мен от целия фитнес, явно си ме харесва. И вече започвам сериаоно да се замислям дали да не я побъркам от чукане, защото едва ли ще издържа още дълго така. Какво да направя? Случвало ли ви се е нещо такова и вие как постъпихте? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 876af14a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам какъв ти е проблемът и даже защо пишеш тук. Ти така или иначе ще я изчукаш. :)
(Схващам че искаш да успокоиш гузната си съвест като прочетеш, че има хора, които биха й се нахвърлили без дори да се замислят, но.... не очаквай чудеса). :)
SFA

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора: От месеци се старая да не мисля за нея, но усещам, че е безполезно. Поне жена ми да не ми отказваше секс, опитах доста неща, но интересът й към мен е все така нисък. Пиша тук, за да си споделим по мъжки терзанията и да се успокоя, че не съм единственият до лудост вманиачен по някое перфектно младо пиче.

И друг път съм се заглеждал (никога не съм изневерявал на жена си), но този път е нещо страшно и непоносимо. Докоснах я веднъж уж случайно по корема докато тренирахме заедно и щях да се изпразня, заклевам се! Е, жена ми ме беше държала на сухо 2 седмици, ама и момичето си мирише на чукане.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a4b0e064bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Сменете парната баня със сауна, там по-трудно ще стоиш надървен :)

Нямам идея човеко, ако споделиш със жена си как ще реагира? Може пък да стане по-благосклонна сексуално.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8bcf48c761
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "От месеци се старая да не мисля за нея, но усещам, че е безполезно."

Ако смениш фитнес залата ще имаш далеч по-голям успех.
Сега... друг е въпросът, че не искаш. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8eca6c1dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Кажи и на женати че и изневеяваш с 22 годишна мацка, и отново ще започне да ти дава навсякъде. Ще станеш като БОГ за нея, поне аз така постъпих навремето, като и казах на моята да си събира багажа и да си убира крушите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От Автора: Опитах се всячески да предразположа жена ми, да й покажа, че имам нужда от секс. пък и то толкова ли е трудно да се сети човек?!?! Здрав прав мъж съм, тренирам редовно, будя се надървен всяка сутрин ... Не ми обръща никакво внимание. А онази, баткооооо .. как палаво гледа и как се движи, и как ми говори ...... Телцето й е толкова стегнато, плаче за оправяне. А не искам да изневерявам на жена си. Но не мога да спра да фантазирам за онова малко перверзно пиче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9fbc5c69a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Луд ли си, човече? Жена, която те кара да стоиш перманентно надървен е дар божи! Направи си нещата така, че да я скъсваш от секс (или тя тебе) поне 2 пъти седмично и не му мисли! Има малък шанс да е постановка (има го това, ако са намесени пари или ако постът ти предполага натиск и др.), но ти си прецени. Другият момент е защо жена ти, която ти даваше всичко в секса, сега нещо се дръпна? На 35 жените са огън, много е странно. Или има друг, или нещо много и тежи. Прецени и това. Ако и за двете неща няма какво да се безпокоиш - пълен напред!
И после сподели в подробности как е с 22 год. супермодел, че и аз си падам по брюнетки. Особено ако не са от Силиконовата долина

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От Автора: Опитах - 2 седмици не ходих на фитнес, за да се опитам да спра да мисля за нея. И какво стана? На третия ден жена ми се събуди с опръскано от сперма дупе. Само малката палавница ми е в главата с палавия поглед, стегнатото дупе и безкрайните си крака. А корема й е като тепсия плосък, а циците са като пъпеши. Миналата седмица ми сподели, че преди месец е скъсала с приятеля си и от тогава не е правила секс. Само като се замисля и се надървям.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a46c338ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Това не е истина

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: de92a84f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ми харесва историята.. искам за има развите и да го разкажеш :)

момиче, 21 :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e3e1aa2bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, само защото ти се ебе я искаш онази от фитнеса, но повярвай ми, щом свършиш - ще съжалиш за постъпката си. Нямам представа защо жена ти отказва секс... да не е в цикъл или нещо да се е комплексирала тия дни? Опитай се, намери някакъв начин да я предразположиш... примерно купи и някое еротично бельо или знам ли... не знам какво харесва жена ти. Дръж се по предизвикателно с нея, флиртувай както сте го правили преди да легнете за пръв път заедно ;) удряй я по дупето редовно, това е нещо, което обожаваме ние жените ;P. Прави и комплименти! Например колко е секси днес...
Не знам... идеи много. А жена ти по принцип активна ли е в секса? Може би просто от горещините да не й е до секс или да те е усетила, че мислиш за друго момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3b87db16cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Виж сега казвам каквото мисля. Аз съм на 23 и все пак имам някакъв опит с подобен случай. С мойта сме от 2 години знаедно миналата година и изневерих с една хубава мацка няколко пъти, и ми мина мерака временно. нали знаеш, това което го нямаш- него искаш. После пак мислих сигурно половин година за тая и имах възможност да е изчукам, даже и тя искаше, но си седях на гъза, за да не изгубя момичето което държи на мен. Пък и приятелката ми е не по малко хубава от тая с която и изневерих. Но на - мъжка работа.. И сега ми се прави секс с оная мръсница понякога, но си седя на гъза.
Та бих те посъветвал: Ако жена ти е добра мила грижи се за теб имате дете и така на татък си стой на гъза, защото ако разбере че си спал с оная пиклата и те зареже ще изгубиш много повече. ще останеш без жена си, а кучката едва ли ще ти стане жена..
Смени фитнеса, разсейвай се с други дейности не мисли само за тая.... с времето ще отмине желанието ти...
Постарай се да базикнеш жена ти малко да поревнува, да види че и теб те желаят други момичета и да се замисли аджеба дали трябва да ти угажда малко повече. Но бъди внимателен да не и вкараш много смут, защото като базиках мойта че и други ме искат и стана малко съмнителна и имаше едно на ум...
-------------------------------------------------------------------------
Вариант следващ: изчукай девойката или е дай на мен ако си от Пазарджик. Действай без чувства, покажи и че не си сериозен да не хлътне по теб после да се чудиш как да се оттървеш от нея... Но бъди много предпазлив, че знае ли се тая дали няма да направи някакви мизерии да намери жена ти да и каже нещо и така на татък... И никакви скайпове телефони феисове с тая "любовицата" само очи в очи каквото има защото така няма доказателства

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8eca6c1dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   На твое място бих зарязал студената и възрастна жена, и без това след 5 години ще е побеля и цялата в бръчки.
Приятел с опит на 50г.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82853f9076
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Вие мъжете сте просто отвратителни! Бихте изневерили на жена си, с която сте толкова време заедно, за да бъдете една вечер с някоя мацка. Жена ви на нейните години явно е била също толкова готина.. С времето всеки се променя. Помислете как бихте се почуствали ако жена ви също посещаваше фитнес там е пълно с яки мъжаги. Ами ако и тя си е харесала някой и да и се иска да го направи с него.. Не би го направила ако вие държите на нея. Но вие бихте оставили всичко само заради една п**ка! Направо не знам къде останаха истинските мъже, които дават всичко за една жена, за да имат само нея и да бъдат само с нея..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 337d11791e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Ех, авторе, коментарът ти от номер 8 говори, че момичето само ти се е натиснало :) Ти си преценяваш, но гузната съвест (ако има такава) трябва да лежи малко и на жена ти, защото не може мъж да се оставя без секс толкова време. И се замисли дали няма друг. Наистина жените на 35 са в сексуалния си апогей.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ccfb027c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Много интересно... Какво да ти кажа...? Момиче съм на 19, но... Какво да ти кажа...? Приятелят ми е много добър човек, страхотен е, на мравката път ще направи. Обича ме, просто ме обожава, но... Винаги, когато ме види и само докато закънти думата ''СЕКС'' в главата му и вече се е надървил. Просто... И то хубавото, че е само с мен. Но когато гледа порно... Пак е така, но с мен е различно. Просто... рано рано сутрин само да си кача крака на корема му и той... Харесва ми да го побърквам, просто ме кефи как очите му придобиват различен цвят. Ще ти дам пример за това как може супер бързо да се оплесне човек

По принцип не съм човек, който казва ''НЕ на порното. Напротив гледали сме заедно с приятеля ми, но... Когато сме заедно му давам по няколко пъти на ден секс. Просто се скъсваме, много съм активна, особено сега, но... Един ден, тъкмо, когато щеше да заминава, правихме луд секс и абсолютно същия ден като се прибра в тях си ( той живее в друг град) и си пуснал порно. Побърках се. Попитах го... не ти ли давам секс достатъчно? Правим го постоянно. А той - добре де маймунче, човешко е. Аз - как бе, та ние правихме секс преди няколко часа?

Извод - жена ти да вземе да се стегне. Да стане по - активна. Естесвено, че ще мислиш за секс, след като не ти дава. Като е в менструация, поне да... Охооо... Не знам човек. Както ти смяташ така направи. Но не дей заради единия секс. Сексът не е всичко. Сега можеш да кажеш, че аз и приятелят ми сме заради единят секс, но... от други градове сме, толкова съм плакала за него, той също ( малко, макат да не признава)... Просто... ако те обича жена ти... направи както смяташ. Ние сме от различни градове... , но не си изневеряваме. Така, че.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От Автора: Първо - опитал съм доооооста и най-различни неща с жена си, за да я провокирам към секс: и вечери на свещи, и рокли, и почивки, и бельо, и какво ли не. Но просто от известно време насам (преди да срещна якото пиче от фитнеса) сексът ни е станал еднообразен и не ме задоволява достатъчно. Второ - не съм казал, че жена ми не е яка и готина, напротив тя също ме дърви яко, но не ми пуска толкова често, колкото бих искал. И трето - наясно съм с опасностите от изневяра и точно затова все още се въздържам, въпреки че преди си бях просто незадоволен, а откакто се запознах с мацето съм и нон стоп надървен и си умирам да я спукам от помпане. Не искам да зарязвам жена си, мисля, че не ми изневерява. Просто страшно много искам да го начукам на онази малка стегната палава мръсница. Това е. Стана ми е като фетиш и мокър сън направо, представям си как я галя между бедрата и как й го слагам целия до топките.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8280e05257
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Копи Пейст-нато от:
http://izpoved.info/izpovedi/24381/20-august-2012
Открийте разликите ;-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1cc6d8d629
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Първо - Съгласна съм с номер 16..!! Второ - Какво Мамка му [извинявам се за израза] печелите, ако изневерите!? .. Изживяна фантазия? ! .. Печелите Една нощ.. с едно пиче, с извинение. Там е въпроса губите повече, от колкото печелите! Честито! .. Губите човека до себе си, който държи на вас. : ).. Илии печелите живот в лъжа. : ) Добавям - Млада съм и съм възмутена! На времето любовта е била важна, НЕ секса. Секса е бил страстен и изпълнен с ЛЮБОВ.. СЕГА това се среща рядко, няма любов, и единствено секса е важен за мъжете. Това е! Отказвам се! От коментарите по - горе се отчаях. Ще си стоя САМА! ;Д [в кръга на шегата].. И все пак, Това е от мен! До автора - Прави каквото искаш, направи си кефа с “яката мацка“ НО ще съжаляваш! : ) Адиос.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От Автора: И какъв е проблема, че съм си споделил историята на 2 места по едно и също време? Просто тук излезе първо и реакциите се появиха по-бързо, там още никой не е коментирал.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e3e1aa2bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ми авторе, ти хубу си наясно с изневярата, ама като гледам...нещата с жена ти няма да се получат, но не заради нея, а заради теб. Ти искаш да изчукаш друга, не нея. Тогава кво търсиш при жена ти? Отивай при тази в фитнеса й я на*би. Едва ли жена ти ще разбере, но рано или късно това ще стане, щото изневерите не могат да се крият вечно. Особено пък, ако един от двамата изневеряващи се е влюбил, или пък и двамата. Изобщо не съм на твоя страна, но какъв е смисъла да правиш секс с жена ти, пък да си представяш друга? Искам да кажа, че, не в жена ти е проблема, и че си незадоволен, просто си хлътнал по тоя дето ти се сваля :). Всеки е бил на твое място, овладей се, ще съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 922bf52bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Вие мъжете сте отвратителни... извинявай, че го казвам, предполагам, че просто е нагон и е човешко на всеки може да се случи.. но някак само като си представя какво би й било на жена ти, ако разбере... със сихурност много ще я заболи

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 300ce6fdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   1-во - Ако жена ти не иска да прави секс с теб - значи имаш сериозен проблем човече - Да не стане така, че тя да си е намерила преди теб някой младок?

2-ро - Истинският мъж обича, подкрепя, харесва, обожава и боготвори собствената си жена - която е лично НЕГОВ избор в живота, не нечий друг... Но тук говорим за истински мъже, не зa които се мислят само за такива!

3-то - Що за човек трябва да си, за да мислиш само за оная си работа? Мацето на 22 ще те завърти 1-2 пъти и после ще и писне да бъде с чичкото от фитнеса. Навън гъмжи от млади момчета готови да я задоволят всячески. А ти?

4-то - Докато мислиш за собственият си кеф помисли за жената с която живееш. Ще ти припомня една приказка. Ти каза, че си на 37, жена ти на 35, а мацето на 22 :
Не забравяй, че 22 влиза по добре в 35, отколкото 37 в 22! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   От Автора: За пореден път повтарям, че еднообразието в секса с жена ми и неговата рядкост започнаха далееееч преди да попадна на малката мацка. Нека отговорят мъжете: Кой нормален мъж би издържал на вече втора година 15 минутен секс без лапане 3 пъти в месеца? Кой? И кой би издържал на това да прави всичко възможно да привлече вниманието на жена си, буквално да я охажва, а тя да казва, че не й се прави, когато я моли за секс?

Запознах се с мацката във фитнеса само преди няколко месеца, а положението с жена ми е такова от около 2 години, извинявайте! Грешен ли съм, че и аз имам нормални нужди? Чак толкова ли е ненормално на един незадоволен мъж да му се върти в главата чукане с млада мацка, когато жена му не му пуска достатъчно?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ea20b16887
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Абе пич какво се обесняваш тука с тея лешпери дето лъскат бастуна по цял ден, хващай малката и скъсай сладкото дупенце. Аз на твое място досега да съм и трамбовал яйчниците 100 пъти, че и седнал да го мисли, ти наред ли си. Да откажеш на жена е смъртен грях равен на отцеубийството. Късайййй тигре!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 404ad98a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторе, като маце на 21 ще ти кажа, че тази не те иска за повече от 1-2 пъти. Така че каквото и да правиш, не си прави илюзии. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e3e1aa2bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Ужас :D ами мацката ако не иска? Тя му прави мили очички, но всички знаем, колко са комплексирани повечето жени в БГ, относно телата си. Като гледах кастинга за "Мис България" лошо ми стана. Ако повечето жени тук са такива дървета и толкова флегматични същества, които се гнусят да направят една свирки, то.. мъже защо си хващате такива? Има хубави момичета в БГ, но много комплексирани. Забелязвате една жена, че е красива и се грижи за външния си вид, прави се на отворена, но всъщност...? xD... Авторе, ако жена ти не е за изпускане и си щастлив с нея, и единствения ви проблем е, че правите рядко секс - как може да си мислиш за изневяра? Ти не обичаш тази жена, повярвай ми. Раздели се с нея, докато не си й направил деца. Човек, който обича - не би му хрумнало да изневери, само, защото е незадоволен, а би търсил причините за това и начини да възбуди другия. Не ти ли е идвало на акъла, че може да си се занемарил мъничко? Или пък жена ти да ти се сърди за нещо? Да не мислиш, че като си мъж и ти е простено да ходиш като цървул и да не се грижиш за външния ти вид? Жените също забелязваме тези неща. Тъй че, не се имай за големия красавец, фитнес маниак, да не ти излезе през носа. Пък може й отношението ти към нея да куца, или жена ти да има някакъв гинекологичен проблем, понякога стават и такива работи. Но кой да се сети? Той е готов за изневери :). Еми прав ти път, пък дано жена ти разбере и да се отърве от теб, защото няма смисъл да се мъчите заедно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   От Автора: Оооохх, много се изкушавам вече. Вчера отидох на тренировка и тя като ме видя дойде да тренираме заедно. Пусна си уж случайно ръката по гърба ми... казвам ви - целия настръхнах и потреперих, чак се отдръпнах рязко, за да не не опъна шортите отпред и да се получи култова изцепка. мисля, че тя се усети защо се дръпнах така. 100% й е ясно, че ме дърви яко. После бяхме в парната баня само двамата, а като излязохме се случи нещо уникално. И двамата сме по бански целите мокри. Взехме си по 1 душ, аз я пуснах да мине първа. Излизам и аз от душа и тя ме моли да съм й намажел гърба с някакво масло... Направо ми пречерня, ама викам "добре". Застанах зад нея и започнах бавно да я галя и да я мажа по целия гръб. Тя сама си развързя връзките на горнището, махна го и си закри гърдите само с една ръка... Аз естествено вече се бях надървил максимално, а банския ми е стегнат и си личи. Ама си викам няма да се крия, да видя как ще реагира. Хвърли ми един супер палав поглед към пакета и се усмихна. А аз като пълен идиот й казах: "Е, мъж съм, нормално е... Дано не те притесних". И тя: "А, нееее... не се тревожи, случвало ми се е и друг път". Помислих си: на теб ли няма да ти се е случвало перверзна малка мръснице, кой знае колко батковци си източила. Опасявам се, че при следваща ситуация просто ще я замъкна на вилата си и ще я разбия от чукане.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 45742b2768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторе, няма да те съдя, достатъчно укори понесе, но като жена ще ти кажа следното. Мацето просто си чеше егото с теб. Повярвай и на мен ми се случва във фитнеса. "Да ти покажа това, да ти помогна за онова", само търсят начин да ме опипат. И не съм на 22, а на 32г. Кеф ми е, че се възбуждат от мен, но и през ум не ми минава да си вирна краката. Просто си лаская самочувствието, та и тя така.
Сега да видим какво можеш да направиш, че да е по благосклонна жена ти към теб. Пробвай да и разкажеш, че мадамата от фитнеса те сваля. Само, че внимателно подбирай думите си. Когато не си вкъщи изпрати някой смс на жена си, но доста вулгарен. Като се прибереш я почвай от вратата.
Като жена ти казвам, това възбужда много. Не я слушай, че не щяла. Целувай я и т. н., надявам се ще се огъне.
Дано да си оправиш сексуалния живот, защото секс с мацето от фитнеса е най-лесно, трудното е след това.
Една жена на 32

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   От Автора: Вие ме критикувате, ама не сте наясно аз какво съм правил и продължавам да правя, за да ми обърне жена ми внимание в леглото. Повярвайте ми, че за 2 години суша съм направил страшно много неща и сме говорили също доста. И тя казва, че просто на нея толкова секс й било достатъчно, тя си била задоволена. Еми, хубаво, ама аз не съм. Тогава да си зададем въпроса каква е тази жена, която вижда, че мъжа й има нужда от повече и тя не му го дава. При положение, че няма нормален мъж, на който 3 пъти някакво умряло тъпо чукане в месеца да му е достатъчно без никакъв орален секс.

Държа се превъзходно с нея, не съм се "занемарил" в никакъв случай и няма за какво да ми е сърдита 2 години, еби му майката! А с малката не искам да имам връзка или нещо такова. Искам просто да я заведа няколко пъти на вилата или на хотел и да я оправям с часове. Без да говоря с нея, без да мисля за нищо и без да се чувствам виновен, просто да я скъсам от животинско ебане, да й пръсна малката палава пичка от чукане, след което краката да не може да си събере и да ходи. Искам да свършвам в нея, в устата й, по невероятните й цици, искам да й го сложа в сочната курвенска уста и да свърша в гърлото й. Това искам. Това сънувам и за това се празня, когато си бия чекии.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a4b0e064bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Определено авторът обича да пише еротични истории и да дърви публиката. Но защо не е в правилния раздел?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9fbc5c69a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Извинявай брато, ама от брюнетка която е решила да те изчука няма спасение! Виждам, че случаят е точно такъв и ти гарантирам, че ще го направите. Сега много ясно, че ще си търсиш оправдания и начини да си облекчиш гузната съвест. Послушай ме, не се хаби. Освободи си време, направи си нещата така, че да не те хване жената и скъсай малката от секс. Наслади и се на макс още първия път, защото втори може и да няма. Много е вероятно мацката от фитнеса да те отсвири след като си е доказала, че няма мъж, който да и устои. Бил съм в почти идентична ситуация и си изхабих сума ти и време в колебания, съмнения, игра на морал и т. н. Номерът е да не те усети жената, че иначе наистина става зле. Те са склонни да правят живота ти ад заради това, че си си направил хубавото. Ами нали уж ни обичат и искат да ни е хубаво, ама само с тях. Е, няма как да стане. Антъни Куин беше казал "всичко омръзва, дори и пържените картофи" Е, той ли няма да знае какво говори? Дето си направи дете на 93 годишна възраст от някаква май беше на 23. Ако още не си я изчукал, действай. Ако си - сподели!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f0653ab5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Какво чакаш като чета ми иде аз да дойда и да я изчукам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dba274f610
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Направо ми се повръща от хората вече.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e3e1aa2bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Явно и тя иска да правите секс. Голяма грешка ще направиш, ама ти си знаеш. Напълно съгласна съм с 33 за това, че мацката си чеше егото. Иначе тя знае ли, че си женен?

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a458f7a885
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Жена която отказва секс на мъжа си заслужава да я оставиш на улицата. Люскай си женки, които заслужават обичта ти.
Андрей, 40г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1ee65bd726
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ами направи го няма нищо лошо щом ти харесва момичето и е нормално млада е секси .. давайй кфо чакаш

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 68a1a7e90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Тази история ако беше писана от жена и се казваше "пича от фитнеса", щяхте да я изкарате долна курва. Обаче, нали е мъж, на него всичко му е позволено и простено. Даже ще го направите и герой, че изневерява на съпругата си с 22 годишно "путе".
Авторе, всеки си има глава на раменете и си решава сам. Едва ли си пуснал историята за да ти кажат хората "не го прави" и ти веднага да ги послушаш. Така като те гледам си я написал, разчитайки на мъжете от сайта от мъжка солидарност да те подкрепят и да ти успокоят гузната съвест. Не искам да те съдя, други жени вече го направиха, добре прецени още веднъж струва ли си и действай. Приятно прекарване ти пожелавам и дано жената не разбере. Гледай само после чувството за вина да не ти изяде главата. И аз на твое място бих се замислила защо жена ми не иска да прави секс толкова често с мен, както преди. Дали пък и тя не си е намерила някой, който я задоволява повече от теб, който мисли не само за собствения си кеф и не я задължава да му гълта и да пуска в дупенцето? Хайде със здраве.
xperia

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   От Автора: Да, малката знае, че съм женен. Ама като гледам как се държи с мен... не виждам да й пука. Едва ли съм й първия женен мъж. Днес следобед съм на тренировка... и нямам търпение да я видя, да гледам как се стичат по тялото й мокрите капчици и как се стяга корема й. А как я бройкат инструкторите, ако знаете. В мъжката съблекалня има двама трима, които са луди по нея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 30d8b11e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Авторе, още ли нищо не е станало..
Ти сам каза, че не си й първия женен мъж. Няма и да си последния. Помисли си хубаво дали си готов да развалиш брака си заради една нощ. Минало ти е времето на еднократните свалки. Относно жена ти, по-нагоре хората казаха какво да правиш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: caba89b103
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   1. Тя открито флиртува с теб.
2. Ти с нея също.
3. Отказваш да смениш залата.
4. Очевидно са ти слаби ангелите.
5. ОчевАдно е, че не ти пука за жена ти (поне не достатъчно - вж. точки 2 и 3)


От 1, 2, 3, 4, 5 => Из***ай я и да се приключва.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d9b25335c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Жена съм. Омъжена съм. Много са ми странни всички псевдоморалистки, които критикуват човека. Хиляда пъти ви написа, че многократно е опитал да намери в собствената си жена онова, което му липсва и от което тя съзнателно го лишава. Кой е виновен ли -тя. Всяка жена си мечтае за мъж, който на 37г. е толкова поддържан и я ухажва, е не смятате ли, че тя трябва да полага усилия да го задържи? Или оженила се вече и край. Тя е тази, която трябва да се активизира, а не той да я моли всяка вечер. В противен случай утре ще намаже девойчето от фитнеса, вдругиден някоя колежка и т. н.
Ако обича достатъчно мъжа си има хиляди начини да го накара да се чувства желан /дори и да не му пуска всяка вечер/. Нищо странно няма в това, че девойчето от фитнеса му е станало фикс идея, това му липсва, това търси.
А всяка себеуважаваща се жена с достатъчно акъл знае как да задържи мъжа си и да го предпази от подобни забежки.
И после обяснявайте как сексът не бил важен - ами за щастливото съвместно съжителство си е направо задължително да е редовен.
Но нека тази история да е пример за жените/мъжете, които приемат половинките си за даденост и не се вслушват в желанията им.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c82c33541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   до № 40: Жалко, че си на 40, а явно нищо не разбираш от женска психика. Щом една жена отказва секс, значи си има причина и най-често причината е свързана с този, с когото прави секс. Може да е на емоционална основа, може да е на физическа, може и на двете. Авторът да вземе да се замисли защо му отказва неща, които е правила досега. Със сигурност в дъното ще се окаже той.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: adaa373f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Изчукай я, без никой да разбере и без обвързване.
Обвързана жена на 25г.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   От Автора: Е, изчуках я! След последната тренировка тя ме попита дали искам да пием кафе някъде. Качихме се в колата и тя се наведе към мен и ме целуна. Беше невероятно, аз моментално започнах да й пускам ръце, тя започна да мърка. Заведох я на вилата. Тя веднага се свлече на земята да ми духа. Аз й казах да го дава лекичко, защото не знам колко ще издържа. Тя започна полека, но забърза и започна сама да се опитва без да я принуждавам да ми го поема целия до края. Осмука ми и топките, а с другата ръка ми лъскаше. След няколко минути вече просто не знаех къде се намирам и когато моментът настъпи просто не издържах, натиснах й главата към кура си, тя се дръпна лекичко, но все пак й го набутах до топките в гърлото и й свърших в устата. Тя глътна всичко. Извиних се, че не я предупредих кога ще се изпразня, но просто не знаех на кой свят съм и тя каза, че няма нищо. След това я проснах на леглото, излизах я страхотно, тя обаче не можеше да изчака да свърши даже и ми каза да й го сложа вече. Обърнах я по коремче, заклещих й краката с моите, за да стоят отворени и да не може да мръдне буквално, легнах целия върху гърба й. Тя изпъшка сладко и започнах да я чукам. Нищо не ме интересуваше, слагах й го най-безпощадно в тесното путенце, тя пъшкаше готино с дрезгавия си глас, направо ме побъркваше. После забавих темпото и започнах да я чукам бавничко на къс пас почти без да го вадя навън. Тя стенеше блажено. Попитах я къде да свърша, защото усещах, че топките ми са се свили на камък. Тя каза, че била на противозачатъчни, да съм свършел вътре............ Баткооооо, побърках се, откачих! Станах от нея, дръпнах й дупенцето нагоре, стиснах я здраво за кръстчето и хубаво се източих целия в нея. После дълго се целувахме навсякъде, облизах цялото й тяло, тя ми духа още .... Беше райско изживяване. Разказвам, защото не мога да спра да си го преповтарям и защото имаше хора тук, които искаха да разкажа, ако стане нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 11f90c21c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Да знаеш, повярвахме ти! Свърши те със свирка и ти веднага без пауза я изчука. Много порно май гледаш :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4c25c045e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   да, добре. повярвахме ти.
един мъж не разказва така картинно за това как ебал някоя, това е просто фаназия, щото си един пубер чекиджия.

всеки, който е ебал някоя казва нещо от сорта на ебах я здраво, направо я разкъртих, наздраве пичове, . аз лично така се хваля когато има на приятелите си. ебем ти описанията, всеки знае как се ебе.

поздрави, другия път не си измисляй :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 728a532c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Евала, Страотно Батее продалжавай в същия дух почнете тайна връзка с нея според мен и така. Ще се скъсаш от кеф :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c6f0047c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   От Автора: Е, между свирката и секса имаше къпане заедно и игрички под душа, ама не исках да ставам прекалено подробен. Иначе относно тайната връзка - мисля, че и двамата сме в синхрон, че искаме просто да се чукаме. Мисля да я чукам още няколко пъти или примерно 1-2 месеца, за да не стане много опасно и някой да разбере. Не искам да напускам жена си, да се развеждам или нещо подобно. Имах нужда просто от малко як секс с чуждо маце. Това е. След като я изчуках спах спокойно за пръв път от доста време насам, олекна ми наистина доста. Даже днеска с жената правихме сутрешен секс, може би нещата ще се оправят. Ще се наситя на малката и ще приключа. Вие какво мислите?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6f25c01217
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Мисля, че всичко е в главата ти, както са открили много отдавна хората. Сексът също се случва там. Каквото има в главата ти, това ще имаш и в леглото си.

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker