Има ли повод за притеснение след като пих escapelle ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли повод за притеснение след като пих escapelle ?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 7997 пъти
Здравейте. Имам сериозна връзка от близо година. Преди няколко дена решихме да го направим (до този момент не съм имала полов контакт с нйкои). Направихме веднъж, но за много кратко време ( нито ме болеше нито имаше кървене ). Той свърши извън мен и след което отиде до WC по малка нужда и се изми. След около час решихме да го направим отново, но след 3 -тата минута когато му казах да го извади презерватива беше скъсан, но той не беше свършил. Но аз много се стреснах ( заради течността която момчетата отделят при ерекция). Веднага се измих. Той отиде до аптеката да попита дали има нужда да пия escapelle. От там са му казали , че е малко вероятно, но понеже тогава бях в овулация за да бъде по сигурно да го изпия. Изпих го след 1-2 часа. Въпроса ми е дали би могло да има нещо и дали има смисъл да се притеснявам? Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8116dfc5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 578bdfd06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А бе, момиче, защо бързаш да пиеш тези неща, при положение, че е нямало нужда! Не случайно му се вика "спешно хапче" ... Това не е шега и не може да пиеш ескапеле всеки път, когато за нещо се притесниш. Той не бил свършил в теб, ама ти дай сега за всеки случай да пиеш, щото си била в овулация (а и ако не си си правила тест за овулация или има и други начин по които да се разбере - няма как да си сигрурна, това с календарчето и изчисляването не е точно така - ти може да си в овулация, дори когато си неразположена, колкото и абсурдно за звучи).

Веднъж и аз се излъгах да пия такова хапче, а явно е нямало нужда и да не ти казвам какви проблеми си навляках и как ми се измени цикълът да не говорим, че 2 месеца просто не ми дойде (а не бях бременна) ... след време всичко се нормализира де. И един ден, когато наистина имах нужда да пия това хапче (приятелят ми беше свършил в мен) - аз поех риска да не го правя - е първо се консултирах с гинеколога си, разбира се.

Та мисълта ми е, хора пазете се, пазете партнъорите си - ползвайте презервативи ... а до тези хапчета прибягвайте само когато наистина има нужда и има голяма вероятност от забременяване!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ade219fa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Здравей,
И аз съм прибягвала до "Ескапеле". Засега това е най-сигурният начин да няма никакви последствия. Само че, трябва да не го употребиш повторно в близките поне 3 месеца. Иначе, всичко си продължава по старому... Препаратът е МНОГО вреден, но щом се налага...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c157efa090
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Много сте се наплашили от бременност, то че има вероятност има, ама да прекъснеш половия акт и да бягаш до аптеката за escapelle, това е прекалено.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 807639e22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Наистина вероятноста от забременяване е била малка, но все пак те разбирам. Искала си да си сигурна, че няма да забременееш - добре хубаво. От Escapelle е възможно да имаш проблеми с менструацията този месец. Може да ти дойде по-рано или по-късно, да имаш кървене извън менструацията. Има вероятност да получиш болки в корема или тежест в гърдите. Това са най-честите странични ефекти от хапчето. Предполагам, че на опаковката или на листовката го пише. Ако това се случи ще е само този месец, нормално е след приема на противозачатачно. Иначе не се притеснявай, няма да ти навреди сериозно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7f845cd9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От авторката: Нали няма вероятност да съм бременна. Благодаря предварително :)?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0be82d0ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом не е свършил в теб - не си била бременна, нишо, че си в овулация, или поне шансът е много малък - имала съм подобен проблем, само че го правихме без презерватив и бях в овулация, той не свърши в мен и нямах никакви проблеми след това. Ескапел не е бонбони, не го пии за щяло и нещяло ;) НЕ СИ БРЕМЕННА, успокой се ;)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 807639e22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ох, ти не разбра ли, че не си бременна?! Всички ти го казват, но ти пак не разбираш. Какви са тези ваши страхове?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d31dd5d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ало, авторке, иди прочети малко информация как стават бебетата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d31dd5d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А ако те мързи мога да ти кажа - нужни са сперматозоид и овулирала яйцеклетка. Сперматозоид няма, тъй като не е свършвал в теб. Второ, дори да е свършил в теб, при втори полов акт и цялото количество сперма да бъде във влагалището, то е недостатъчно, тъй като така или иначе киселата среда убива, половината при нормален брой, а както вече казах, при втори акт, броят е значително по-малък, което пък прави 99% невъзможност за забременяване (все пак оставам 1% :) ). И накрая - пила си едно адски агресивно хормонално хапче, което би убило бик, дори и да е имало зачеване. А то не е имало сперма в теб, втори акт и... хайде да не се повтарям. Момиче, хайде малко мисли с главата си.

П.С. И надявам се, че няма следващият път (независимо с този приятел или не) пак да прибягваш така необмислено към този вид "антизабременяване", че ще след години ще станеш наблъскана с хормони жена, с увредени функции и Бог знае какво още

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 805ea0e2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 10 успокой се малко, даже и да не е свършил е възможно да има сперматозоиди в предсеменната течност, която се отделя преди това. Така, че риск все пак има, макар и минимален.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker