Без удоволствие огоре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без удоволствие огоре
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3305 пъти
Здравейте! Водя полов живот от около 5 месеца, и както всяко начало ми беше трудно да се отпусна пред гаджето ми, било то заради тялото си, макар че съм слаба или заради други неща. Беше ме срам, лежах просто с отворени крака и той правеше всичко, сега вече съм на 100% отпусната ии исках да съм отгоре, първоначално незнаех как да се движа, после се научих но проблема ее че е изпитвам абсолютно никакво удоволствие в тази поза, напред-назад, нагоре-надолу... не става и затова го карам ии по-бавно защото не ми е кеф да се движа даже, знам че на мъжете им харесва тази поза но на мен просто не ми се отдава.... не знам каква ее причината, дайте ми някакъв съвет, не искам гаджето ми да прави всичко ии да ме мисли за дърво, искам да съм добра в секса, какво да направя??
Пишете :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 54edf16bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете искат да са отдолу просто защото така не се измарят, а се бъхти жената. Може именно за това да не изпитваш удоволствие защото не си достатъчно натренирана за тази стойка. Има много движения който може да се правят при това положение които са по-малко енерегоемки-можеш да се спреш и да движиш само таза си от кръста, да се поклащаш от бедрата и т. н., просто пробвай.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cf3c25634d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   безплатен съвет - събери си краката така че да опрат във вътрешността на неговите бедра докато си отгоре, създава се напрежение като от пружина, пробвай и сподели как е минало :)

иначе и на много неща мога да те науча, ама ще трябва да се видим, че практиката си е практика :D

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 27c682ad31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен проблема е в това, че не си намерила точните движения. Смисъл, ти си ги наизустила, а не трябва. Прави само това, което ти доставя удоволствие, без значение как се движиш, важното е да ти е кеф.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0c08df2624
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е вярно, че на всички мъже ни харесва да сте отгоре!
Номер 1 е прав(а), че това е единственият начин да си почиваме по време на секс.
Правете го в други пози, които на теб ти доставят удоволствие.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5bf5456aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Направи му свирка!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4dc00589c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки си има своя любима поза, която му носи най-голямо удоволствие и обратното - така, която не му харесва. На мен също не ми е приятно отгоре. Щом не получаваш удоволствие не го прави. Като си отдолу това в никакъв случай не означава, че не правиш нищо. Секса се осъществява от двама души, не от един. Има толкова много други пози и начини и двамата да се чувствате добре в леглото. Защо е необходимо да си отгоре при положение, че не ти харесва? Нали и двамата трябва да сте задоволени!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3ba25ef124
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветвам всички по-млади жени да гледат по-малко филми и да започнат да практикуват секс поза- отгоре, едва когато понаберат опит в секса поне няколко години. На мен лично ми се получи чак на десетата с точния партньор. Тук има някои специфични техники като скорост, натиск, които всеки различен мъж различно усеща. Без опит и разговори няма да стане. Също искам да кажа на авторката, че със сексуален опит от 5 месеца - това е нещо направо нищожно, просто е много рано да се говори за пози въобще. Другото, което е важно -на теб ти трябва много любене, целувки и ласки, че да разбереш сама себе си в сексуален план първо, а чак после да мислиш и за мъжа. Ако приятелят ти е по-възрастен и с опит, ще знае това и няма да те притеснява и ще те приготви за истинския секс, който ще дойде след години. Просто не бързай, иначе ще се разочароваш. Сексът първите 5 години е един, когато си на 30 се променя, а на 40 е вече върховен, ако всичко върви както трябва.

Позата отгоре не препоръчвам на жени без опит и които са били само с 1 партньор, лично мнение. Приятелят ти има нужда от търкане, докато нахлуе кръв и се получи оргазъм. Ти имаш нужда от целувки и дълго възбуждане, за да продължиш да поемаш неговото търкане. Малко са различни нещата при двата пола, затова е казано, че трябва да намериш половинката си, че да се получат нещата. Има време, успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker