Не получавам никакво удоволствие от френска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не получавам никакво удоволствие от френска любов
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3695 пъти
Имам сериозна връзка от доста време. Той е първия мъж в живота ми. До сега не съм спала с никой друг. Научих се на доста неща в секса благодарение на него. Просто има един проблем.. не получавам никакво удоволствие от френската любов, когато ми прави... и предпочитам само аз на него.. не знам или просто не е достатъчно добър или с мен има нещо.. чудя се дали винаги ще е така, не съм била с друг за да сравня и не знам дали никога няма да изпитвам удоволствие от това.. вие какво мислите..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: ced9c75e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така, и аз съм била само с един, но съм сигурна, че проблемът е в него. Просто с език не може да докосне така точките ми, а и прекалено мокро го прави. Просто не е добър. Затова пък е много добър с ръцете.

Не е нужно човек да се насилва в каквото и да е било. Ако това му харесва - нека го прави, но за себе си. Моят не иска или не може да промени техниката си, аз не мога да насилвам нещо, което не е волево и така си живеем много добре и имаме изключително задоволителен полов живот и без френска за мен. За него - винаги! Това определено ни харесва много и на двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46a776ae7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не би натиска на езика му върху клитора ти да е по-силен. Защото знам, че трябва да е по- лек и нежен върху клитора и по-скоро да трепти и да гали, а не да те натиска. Това е много по-чувствително място от главичката на мъжкия член. Докато върху члена обратно -добре е да е с по-силен натиск с езика... Той не ти ли вкарва леко езика си и в отвора на вагината, там е страшно възбуждащо също?

Аз обичам да ми прави, харесва ми, но не държа на това.... И аз повече обичам да му правя на него, някак си -много по-възбуждащо ми е. А и самия факт, че аз правя нещо ми действа стимулиращо.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 704438df79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятелят ти не го бива с езика явно :)
Можеш да му помогнеш като го насочваш какво темпо предпочиташ, къде и колко да целува и гали с език.
Няма срамни неща в секса, говори открито за предпочитанията си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0390bd10fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте дами, до преди месеци аз също не изпитвай удоволствие от френската, мислех си, че никога няма да изпитам. Имам две връзки зад гърба си и с тях никога не изпитах колкото и да са се старали. С новия ми приятел нещата са различни. Първо трябва и Вие да промените нагласата си, така направих аз. После няма да стане от първия път. Намерете позата, в която ще чувствате. Какво имам предвид - при мен, за да свърша първо започваме така, лягам си по гръбче, а краката вдигам нагоре, когато усетя, че съм на ръба ги отпускам встрани. Поставям и ръцете си по главата му, за да мога да контролирам движенията (ако се налага дори говорете и насочвайте, мисля, че всеки мъж би се зарадвал да удовлетвори половинката си). Може да опитате също така той да е легнал по гръб, а Вие да поставите крака около главата му и да се наместите над нея, за да може да движите таза и да насочвате по-лесно. Аз не стигам абсолютно всеки път до върха, отнема ми и повечко време, но стигна ли...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0390bd10fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При натиск силен е неприятно да, но не на всяка й харесва да си пъхат езика в отвора :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96fcc7fb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е в теб проблема. И аз си мислех, че ми има нещо на чувствителността, но се замислих, че щом с ръка се случва, а с език не, явно проблемът е в езика. Смених партньора и всичко се оправи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 201f4a2aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И според мен не го бива много много във френската любов. А може и ти да имаш някакви вътрешни притеснения и заради тях да не успяваш да се отпуснеш достатъчно и да се насладиш. Моя съвет е да се самозадоволяваш повече за да може да опознаеш тялото си и усещанията си- колко силно ти харесва, колко бързо... и т. н. По този начин ще можеш тактично да го опътваш и него.
А иначе има и жени, които просто не обичат да ги лижат. Но пък съвсем никакво удоволствие да не изпитваш не е много нормално...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46a776ae7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сложи си една възглавница под дупето, за да ти се вдигне таза малко нагоре под ъгъл. Така ще му е по-удобно. Няма да се напряга да си извива врата и да си забива брадичката надолу, а ще може спокойно да се концентрира върху лизането... А и после при проникването му в теб като почне същинската част ще му е по-удобно-няма да се губят сантиметри за него, а ти няма да си напрягаш да си буташ таза нагоре към члена му. Особено пък за начинаещи в "спорта" и не само, това помага...

ж

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 640344a611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре де, има най-различни жени, едни обичат нежно и леко, други по силна и бърза стимулация с език. Например аз харесвам страшно много когато моят мъж ме лиже, а той определено го прави страхотно и дълго, прекрасно е, възбуждам се много, но до край просто не мога да стигна, не ми е достатъчен натиска на човешкия език, просто за да свърша на мен ми трябва много продължителна, постоянна/без прекъсване/ и по-силна стимулация с пръсти, което няма как да получа от езика. Така, че не съдете прибързано, всеки получава удоволствието по различен начин. Но все пак е готино да те лижат, нищо че понякога не можем да свършим по този начин...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8aa4aa9e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е задължително да ти харесва. Обичам да дарявам дамите с френски ласки и смея да твърдя, че усещам необходимия подход към различните. Въпреки това има и такива, на които направо не им вършат работа. За тях истината е във вагиналния оргазъм. При тях ако ще се търси разнообразие то трябва да се помисли за дилдо, вибратор... При ръчна обработка евентуално ако се напипа G-точката също се получава добре. За мен това са си индивидуални особености, в което няма нищо ненормално.
М 45

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: be76137ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Значи не го бива, кажи му да попрочете нещо, да изгледа някое филмче и ще се научи ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker