Жените са бисексуални - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените са бисексуални
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 7927 пъти
Вчера четох форум, в който се питаше "какво мислите за интимност с човек от вашия пол".
Направи ми впечатление, че абсолютно всички мъжки коментари бяха твърдо не. Или "ужас", "отврат" и т. н. или "никога"... (че кой ще си признае че е педераст)..

Докато едни 2/3 (две трети) от жените бяха писали "няма лошо", "бих опитала" и подобни отговори.

След това видях проучване, в което пишеше, че над 60% от жените си падат също и по жени.

(Напишете в Гугъл заглавието на темата и ще видите още първите резултати това пише)
Това би трябвало да обясни дългите прегръдки и държането за ръце, което не се наблюдава при мъжете.

Пиша тук, защото това не ми се струва нормално и мисля, че мъжете трябва да си харесват само жени, а жените само мъже. Така би трябвало. Но защо се получава така?

Какво мислите?

PS: Понеже сайтът е анонимен ще помоля жените да отрекът или потвърдят горенаписаното ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ab93d7b7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз лично съм против и ми звучи гадно, та коя жена може да замени удоволстието което може да ти достави един мъж!
f24

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: efb91b5630
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чела съм за това. По принцип нямам нищо против еднополовите връзки, хората се обичат- нека си прекарат живота заедно. Но аз като жена не мисля, че мога да се влюбя в жена. Статиите, които аз изчетох, бяха малко по-различни. Там се говореше, че жените могат да бъдат привлечени сексуално и от двата пола, могат да имат фантазии с жена, но не всички могат да се влюбят в жена. А теорията ти за дългите прегръдки и държанието за ръце ще ти я обясня просто- ако мъж го направи е гей, ако жена го направи е секси за окото. Старо разбиране, че двама мъже е нещо гнусно, а две жени е секси, колко мъже фантазират да гледат нещо такова. Отделно и жените сме по-емоционални, падаме си по доказванията, по действията, прегръдката за нас значи много повече от 1 тон мили приказки. И да съгласна съм, че над 60% от жените се привличат също от жени, но не и че над 60% се влюбват.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6b4f40462f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Не ти се струва нормално? Защо, ако мога да попитам? Бисексуалността съществува и между хора, и между животни (вземи, прочети в интернет). Ще ме извиняваш, ама много мразя такива ограничени и назадничави хора като теб. Хомо и бисексуалните ще стават повече, а не по-малко, така че приемете го бе, хора, какво ви засяга чуждият живот.
П. П. И аз не бих отказала да се пробвам с жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f4f43434c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Пффф значи адски жалки сте всички и ми падате в очите, като кажете, че нормалните били ограничени. Това е толкова изтъркано, измислете нещо друго най-после! Ограничени са тия, дето цял живот се чудят с какво да си почешат п*тките - с ръка ли, или пък с краставица, или дай с дрелка, че било по-хубаво... пфф адски смислен живот водите, няам думи!! Накъдето тръгва стадото, айде и вие там, а не проумявате, че това е манипулация и пропаганда.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8a5c5493df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3.

Не че ме засяга чуждия живот. Нямам нищо против еднополовите взаимоотношения и връзки. Но разбирам да са една малка част от всички (5 - 10 процента), а те са повече от "нормалните"(60 процента към 40 процента). Затова направих темата.

А и освен това в проучването са питали директно жените дали са имали интимни отношения и дали се чувстват привлечени към други жени и 6 от 10 са казали "да". Ами ако останалите 4 десети са излъгали (което е напълно възможно, може да ги е било срам или нещо друго). Това означава, че всички жени са такива. ;)

Това ми се струва странното.
-----------------------------------
От автора на темата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 12be4cd170
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ти може и да мислиш, че е гадно, но това не значи. че и другите са на това мнение. Какъв ти е проблема, може да се оплакваш едва тогава, когато започнат да ти се натискат жени ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8a5c5493df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към 7, мъж съм. А като ми се натискат жени едва ли ще се оплаквам (смях).

Значи не го отричате? Падате си и по жени и по мъже? Защото до тук нито една не отрече (освен номер 1, но може и да е мъж(няма инфо)), а и темата е прочетена над 600 пъти досега, така че го приемам за вярно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 12be4cd170
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Към 8 - трябваше да уточниш, щото изказването ми прозвуча като писано от жена хаха аз не познавам мъж, който да не се кефи на това да се натискат 2 момичета пред него, ама нали ти казах - предпочитания, живеем в много разкрепостен свят... не знам дали ще успееш да си отговориш с точност някога, моя съвет - не се впечатлявай ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8a5c5493df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност, сега забелязах, че номер 1 отдолу е написала: "f24".

Предполагам това значи female 24 years old (24 годишна жена) Значи има все пак и нормални жени :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 16f3536b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторе, бъркаш понятията. Това, че една жена има желание да си легне с друга жена не означава, че е бисексуална. Сексуалността се определя не от това с кого правиш секс или с кого искаш да правиш секс, а от това по кого "си падаш" или в кого си влюбен. Доколкото виждам според теб да имаш желание да правиш секс с някого означава да си падаш по него. Само че не е така. Възможно е да я няма онази тръпка, която чувстваш когато харесваш именно този човек и въпреки това да искаш да правиш секс с него - просто като едно интересно преживяване, което искаш да опиташ или просто, защото много ти се прави секс, или по други причини, които хората си имат, могат да бъдат много различни. Та това, че една жена е отворена към сексуални експерименти с друга жена, не означава, че е бисексуална. Такава е когато е привлечена от жена по онзи специфичен начин, който не може да се обясни прецизно с думи и който се усеща най-добре само от този, който го усеща. Поради това не мисля, че жените са бисексуални, аз лично познавам само хетеросексуални жени, и даже повечето, които познавам не биха опитали с друга жена. Аз например бих опитала при определени условия. Вероятно повечето жени биха, но пак повтарям, това не значи, че са бисексуални.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d804e18001
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 1 - жената много по - добре знае от мъжа как да задоволи собствения си пол.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 826771636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Всеки иска поне веднъж да опита с някой от собствения си пол, но малко се решават, а още по-малко си признават.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 082eeff808
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Чел съм различни изследвания. Според някои жените опитали ласки от други дами са 9%, според други 16%, според трети 30%. И понеже сайта е анонимен мисля, че дамите съвсем спокойно могат да ни "светнат" по въпроса. Та въпроса може да се формулира съвсем простичко: "Колко от вас, дами, сте го правили с жена? "

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6a0027f6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Подкрепям 11 и 12. Например аз съм на 13 и на тази възраст започваме да се развиваме и ни се явяват такива фантазиики. Мисълта ми е че на тази възраст и не само, едно момиче е запознато с женското тяло. Момичета могат да си доставят удоволствие по лесно- защото са приятелки и си имат повече доверие освен това не може да се забременее. Аз доскоро определях себе си като бисексуална, защото съм си го представяла с момиче, но като изчетох нещата тук се оказа че не е така и това е просто желание за експеримент. Наистина не се влюбвам в момичета, а просто да експериментирам чисто от сексуална гледна точка. Така че съм си хетеросексуална. Защото ако момче чуе че момичетата си мислят за такива неща всмисъл момчетата са перверзни, но не са готови да го правят и са малко по-консервативни. Но момичетата се развиват по-бързо. Освен това може би просто момичетата бихме го правили с момичетата, защото обичаме да си експериментираме, но това не означава че се влюбваме. Разбира се повечето момичета държим истинска и сериозна връзка да имаме с момче....

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d1b96fc792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз съм на 100% привлечена от мъже, но защо осъждате бисексуалните не виждам. Това си е личен избор. Аз не искам да пробвам с друга жена, но признавам, че се заглеждам по жени ако има, какво да се гледа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker