Не съм си и помисляла, че ще го изживея отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм си и помисляла, че ще го изживея отново
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4525 пъти
На 45 съм, но приятелите и колегите ми твърдят, че не могат да ми дадат повече от 30-35 години. Живея със съпруга си, но от шест години не спим заедно. Постепенно се отчуждихме и някак загубихме желание. Имала съм през тези години ухажори, но не съм си и помисляла да дам дори повод на някого, че може да има интимност с мен. Поради здравословни причини трябваше да направя преди три години хистеректомия (операция, при която се премахват яйчниците и матката). На практика това е кастрация при жената. Мислех си, че всичко е свършено. Успокоих се и реших, че темата секс е завинаги и безвъзвратно изтрита от ума ми и от живота ми. До това лято...

Той се появи като лятна буря, изневиделица и ме връхлетя със сила, на която не можех да устоя. Сини очи, красиво здраво тяло, ненатрапчив флирт, явно съзнаващ, че жените си падат по него. Само с една година по-млад от мен. Нещо се счупи в мен. Полудях и изгорях от желание. Нещо, което си мислех, че съм оставила назад в живота си. Почувствах се като на 18 - желаеща и желана. В продължение на десетина дни можехме да се виждаме (той на работното си място, аз като клиент на хотела, в който работи), да си говорим с часове, да се опознаваме, но никога насаме. До секс не стигнахме, само една приятелска целувка за довиждане. И... си тръгнах. Живеем в различни градове.

Разменихме си телефоните. Всеки ден се чуваме. Аз непрекъснато кроя планове (но само в ума си) как ще отида за една луда, ненаситна и незабравима нощ при него или как той ще дойде при мен и ще се усамотим в малко уютно хотелче. Но на практика не знам дали това ще стане. Мисля, че малко се страхувам. А ако все пак успеем да се срещнем интимно, дали аз ще съумея да го допусна до себе си и дали сексът след всичко, което съм преживяла ще му достави удоволствие. Толкова много го желая! Не съм си и помисляла, че ще го изживея отново!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: e2f979c7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей много интересна история имаш, но къде остава съпруга в цялата история? Според мен следвай сърццето си направи това което смяташ че е праилно, ако си щастливо женена помисли и за съпруга ти. А и друго има такива жени, който не изневеряват и са били верни, често след изневяра имат угризения на съвеста, не го допускай.... А телефонна любов няма нищо лошо щом ти доставя удоволствие флиртувай, но не се самозабравяй за да не си навредеиш - после да не се обвиняваш за всичко и да се самонавиваш излишно за секс, а да не се получи... Успех

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8962a56dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съпруга... това е грозната част от историята. Лежи пиян в другата стая. Преди много години той избра своята любовница - бутилката. Единствената причина, поради която не съм си тръгнала толкова години е, че ми е жал за него. Тръгна ли си, той отива на боклука. Не, че сега не е и не че тая някакви надежди, че нещата ще се оправят, просто съм... ами наречете го както искате, но така стоят нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5b8135389f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прекалено много мислиш и се притесняваш! Отдай се! Изживях нещо подобно преди 4 години - невероятно е!
Дано новият ти приятел се окаже стока и като човек, освен като секс-партньор.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 27548066a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи това, което желаеш! Все пак времето лети. Щом с мъжът ти сте се отчуждили сигурно вече почти не си и говорите, така че... А относно угризенията на съвестта не мисля, че трябва да се притесняваш. Защо да ти е зле, защото си се почувствала щастлива ли? Дали ще съумееш да го допуснеш до себе си-щом го желаеш не бери грижа за това. Всеки ще ти даде различен съвет, защото сме хора с различни принципи ти сама реши какво искаш. Както е написал номер 1" следвай сърцето си направи това което смяташ че е правилно". Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 27548066a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Направи това, което желаеш! Все пак времето лети. Щом с мъжът ти сте се отчуждили сигурно вече почти не си и говорите, така че... А относно угризенията на съвестта не мисля, че трябва да се притесняваш. Защо да ти е зле, защото си се почувствала щастлива ли? Дали ще съумееш да го допуснеш до себе си-щом го желаеш не бери грижа за това. Всеки ще ти даде различен съвет, защото сме хора с различни принципи ти сама реши какво искаш. Както е написал номер 1" следвай сърцето си направи това което смяташ че е правилно". Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0bd3b61b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На 45 изглеждаш като на 30-35 и след хитеректомия си мислиш за луд секс? Приятелите ти лъжат, а може би и докторите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d6d84bb648
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако лекарите са ти казали, че няма от какво да се притесняваш, няма проблеми. Моя съвет - действай докато можеш, защото тези телефонни разговори няма да продължат цял живот :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker