Приятелят ми е муден и неуверен в леглото - как да му помогна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е муден и неуверен в леглото - как да му помогна
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 6474 пъти
Признавам, че сме заедно отскоро и все си мисля, че времето, опознаването, напасването и т. н. ще ми дадат едно рамо за сексуалния ни живот, но нещо силно ме тревожи в цялостната му нагласа към секса, в поведението му.
Хайде... бил гнуслив и не искал да ме лиже. Преодолях го това с говорене, нежно настояване и т. н. и много, много свирки. Понеже аз си падам малко "мръсница" в леглото и нищо от човека до мен не може да ми е гнусно, противно и т. н., докато му правех свирка, той свърши и аз преглътнах. Къде ти ще се занимавам да тичам до банята, да плюя или да плюя в шепата си, после да ставам да се мия. Преглъщаш и се гушкаш до този задоволен от теб мъж и ти е едно такова хубаво, весело - какво си направила само.
Мислех, че ще му хареса. Сега имам забрана да гълтам - било му странно. Питах го "защо? " каква е бариерата, какво точно му е странно. Не знаел. Питах го досега дали са му гълтали, отговора му беше "Разбира се! ", но по интонацията ми се стори, че въобще никога не са му и правили и свирка докрай. Обясних защо го правя, че има някаква доза очарование в това, но не!
За анален мисля ще трябва да се моля доста дълго време. Не е правил досега.
(за справката - на 30 години е, аз съм на 25)
Днес, докато правехме секс го питам "не искаш ли да минеш отзад" и той си помисли, че ще искам анален и ми вика "не! " А на мен това ми е любимата поза и страшно се изненадах. След още веднъж настояване от моя страна, той си каза "ами може, ама не тук" Питах "защо, какво има? " ако била станела беля. Както и да е - накрая се разбрахме.
Крайно незапознат със секса мъж. Досега е имал две жени в живота си. Доколкото успях да разбера са били някакви дървета и в него е останало впечатлението, че секса е "задължението на мъжа да достави удоволствие на жената" Приема го едва ли не като работа някаква, като нещо, което го уморява... стигнах дотам да чуя:
"Секса не е толкова важен! "
Да кажа, че е тотално ощетен и повреден - значи да излъжа, защото се личи, че е страстен, но някак се спира, тромав е, не знае какво да прави, не знае как. Все едно си нямам работа с 30 годишен мъж, а с някакъв зелен пубер.
Вече си мислех как ще с хвана с някой мъж и ще се взаимоупотребим, но пък съм много лоялен човек и знам, че няма да мога да го направя. И днес умишлено, просто отказах аз да поемам инициативата, да съм водещата, да съм смелата в ласките.... възбудих го много, а после само го наблюдавах какво ще направи. той се оплете тотално. И чак когато се ядоса и си помисли, че нещо си играя с него, взе нещата в свои ръце.
И както се беше унесъл да си играе с пръсти долу, чух, че ме нарече "кучко" - е казвам ви, това беше най-желаната думичка, която исках да чуя. Обичам тези неща, но той толкова се смути, че си го е позволил... че цялото преживяване след това се скапа.
После друго... гледам го иска да ме пошляпне, да ме оскубе, да е малко по-груб... а не смее. Само, че като се спира така и като си мисли за моята оценка и моята реакция - тотално прецаква всичко.
А ако кажа "не се притеснявай, харесва ми" сякаш му казвам "притеснявай се"Има и друго... някоя госпожица преди мен му е втълпила в главата идеята, че е важно за жената да я лашкат с часове, за да й е хубаво, което въобще не е така. Чувствам се като рендосана, а не като налюбена. ;)
Не съм по-опитна от него, била съм с един мъж преди това и доста до късно стоях девствена. Не сравянвам двамата, защото знам, че е безмислено, искам да изпитам нови неща, но съм по-отпусната от него, по-уверена, по не ми пука от някакви гафове. Докато той супер се спича... Не е готов да обсъдим нещата в разговор.
А иначе споделя, че за него съм мечта, че бил уцелил 6-ца от тотото. Никога не му се случвало досега да се надървя само от целувка или само като си мисли за някоя.
Не гледа порно, заглежда се по готини мадами с малки стегнати дупета и дълги крака, усещам, че го кефят, но и да ги допуска във фантазиите си, аз не мога да надникна там. Казва, че няма фантазии освен да го направи с две жени или по-скоро две жени да го обгрижват орално, а това не ми се струва нормално. Всеки фантазира. Оказа се, че не обича да мастурбира, срам го е от това да остане гол... а има хубаво тяло, едър е - красив мъж, с впечатляващо излъчване. Малко има коремче, но понеже е много голям и не се забелязва. А е и много висок.

Дайте идеи... нещо го измъчва... но аз не мога да чета мисли за съжаление и не знам какво точно трябва да направя. Усеща се, че подсъзнателно е доста голям мръсник, но аз не зная как да събудя "звяра" Уверявам го, че ми хубаво с него и наистина е, защото съм задоволена емоционално, но за него е провал това, че не съм свършила, а аз не мога да се преструвам, защото не искам да го лъжа. Уважавам го в крайна сметка и ми се струва най-тъпото нещо в света.

Мисля, че проблема идва от това, че досега е правил 10 години секс само в две три пози, нищо нестандартно - под одеалото, на тъмно, съобразявал се е с разните фригидни госпожици, не е смеел да отпусне себе си с тях. Май и свирки не получавал или получавал след много пазарене, защото ме пита с изненада "Наистина ли можеш да си играеш, докато свърша? " Харесва му да ми свършва в устата, да съм на колене в краката му и да го "обслужвам"... но ме гледа сякаш съм някаква магьосница.
И си мисля, че и това му е проблем, защото все си мисли, че се излага пред мен, че съм много по-добра в леглото от него, а това не е така, само съм по-освободена от задръжки. Не мисля, че можем да делим нещата на добри и лоши. Друго прави хубавия секс - хубав.

Усещам как всичко това започва ад се превръща в проблем между нас и ми се иска да оправя нещата в зародиш, защото наистина този мъж е прекрасен и не искам да похабявам възможността си да съм до него. Много е внимателен с мен, много държи на малките неща и жестове, постоянно ми прави впечатление как мисли дали ми е удобно, дали ми е студено. Когато кара и съм с него, кара бавно и прилично, защото съм му споделила, че ме е страх от високи скорости. Сменява музиката, защото знае, че на мен не ми харесва. Когато му кажа, че нещо не ми харесва, нужно е да го кажа само веднъж и след това виждам как се старае заради мен и това е прекрасно. Всички тези малки нещица ме трогват понякога до сълзи и усещам как обиквам този мъж... имам желанието да го опознавам още, да бъда до него.

Но какво да го правя в леглото? Не, че не иска, не, че не може... а са някакви супер тежки психологически бариери, които просто го спират.
После го е яд, че се е изложил, после ме избягва сякаш се страхува да не му се подиграя...
Притеснявам се за него... има нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3ab0f80030
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, защо не ми се падне и на мен една такава като теб :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d7a2762504
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А като си пийне не се ли отпуска ?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 31db756f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не.. само издържа повече. (до 2)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0a4c63b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Силно съм впечатлен от историята ти. От една страна, защото лично аз за първи чувам да се говори интелигентно за по-нетрадиционни неща в секса. От друга страна, защото героят ми напомня за мен самия. Мисля, че проблемът наистина е психологически и че е от компетенциите най-вече на психоанализата. Два момента ми се струват особено важни. Първо, неговият свян от телесното най-вероятно се е оформил през юноществото му. По някаква причина той се е отъждествил с "идеалните" аспекти на личността си и е дисквалифицирал телесните като нечисти, греховни и пр. Ако е чувствителен, със сигурност има скрити страсти и перверзии, но изпитва срам да ги покаже с тялото си. Макар че, да призная, и на мен някои от описаните неща ми се струват малко екстремни. Но тази хипотеза може да се потвърди, или може да се намери някакво решение изобщо, ако той е склоннен да разговаря. Това е вторият момент. Разбира се, при положение, че човекът страда от някаква невроза, ще се съпротивлява да говори точно на тази тема и се изисква висш пилотаж от страна на събеседника. Но по принцип е фундаментално важно за една връзка нищо да не остава не(до)изказано. Извинявай, но това, че той намалявал скоростта и пр. е мило, но е някак повърхнинно. Ако, както изглежда, ти си жена, която обича да артикулира чувствата си, няма ли да ти дотежи в един момент да имаш насреща си един затворен в себе си човек, пък нека той да отговаря на всичките ти "оптически" критерии като ръст, социален статус и т. н.?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d3b99143e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще ми дотежи - да, затова пиша тук, защото не искам да стигам до този момент, в който да оставя някой, защото си има своите "спирачки" (искам да напиша комплекси, но в този форум тази дума се възприема като равна на обида, а аз нямам предвид това като я използвам)
не са оптически критерии, а е усещане.. но не исках да се отплесвам, защото историята така и така стана прекалено дълго.
Намалява скоростта (изваждам го със звездичка) защото принципно шофира много лудо, обича високите скорости и е доста невнимателен. Но понеже аз си имам своите травми от катастрофа, разказах, обясних, че ми се плаче само като натисне гаста и оттогава кара супер прилично и внимателно.

За нас жените подобни дребни нещица са много важни. а при него са наистина много и се вижда, че не го прави "по сценарий", а защото наистина е внимателен и отзивчив на моите емоции. Разбира се, опитвам се да връщам всички тези малки жестове, за да се получи синхрон. Говорим за всичко друго, споделяме си семейни проблеми, проблеми на работа, смеем се, имаме идентично чувство за хумор. Хората около нас много ни се радват - явно имаме някаква харизма като двойка, но стане ли дума за секс - пльок! Става начумерен, не иска да говори, едва измъквам нещо и то на части през няколко дни.
Това с голотата на тялото му мисля, че е свързано с детските му години и възпитанието му. Има много погрешни методи за възпитаване, които посочват детето и казват "засрами се" и ако един родител в опита си да научи детето си на морал прекали с това "засрами се" - това си дава своя отпечатък.

Най-смешното в цялата ситуация е, е се занимавам със сексология и психология и скоро мисля да специализирам и да го направя своя професия, но се оказа, че с близките си хора - изключвам. Мога много ясно да проследя причините, да анализирам средата, в която се е развивал като личност, да съпоставя нещата, да изследвам и т. н., но не мога уви да си дам сама на себе си съвет

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1bfa6872c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дълга - много дълга любовна игра, и не играй само ти а да се включи и той, научи го с език с пръсти каквото ти харесва и най важното показвай му че ти харесват новите неща които искаш, покажи му че и ти изпитваш удоволствие, че изгаряш като те докосва и като прониква в теб. Това ще му помогне много повярвай ми за нас мъжете е много важно партньорката да е задоволена, това ни вдъхва самоувереност в леглото и ни кара да опитваме неща които иначе не бихме направили.
А

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1bfa6872c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И още нещо много важно! Показвай му колко много харесваш тялото му и най - вече пениса му, това е страшно важно щом се притеснява от голотата си!
А

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0a4c63b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От номер 4: Долавях, че в начина, по който говориш, има нещо повече от интелигентност. Сега вече е ясно, че си по-компетентна по темата от мен, съветващия. Аз съм представител на една конкурентна дисциплинарна област, който обаче в личен план опря до постиженията на твоята. Според мен е чудесно, че не приписваш на твоя приятел "задръжките" като неизменни характеристики, че се опитваш да го разбереш от гледна точка интеракцията (както бихте казали вие, психолозите), в която участва. Все пак бих искал да кажа това, което ми хрумва във връзка с твоя случай - не като компетентно лице, а като човек с горчив опит. Дали не е възможно по някакъв деликатен начин да реабилитираш телесното в неговите очи? Да разбере, че тялото не е нещо отделно и по-недостойно от "душата", че истинската близост изисква да се разкриваме не само с думи, но и с телесни позиции и движения, че няма нищо "неморално" в перверзиите, когато те служат на единението. Аз, например, узнах това съвсем наскоро, след като пропилях младостта си - двайсет и кусур години, и то при положение, че смятам себе си за ненадминат в рефлексията. Може и за него това да е сляпо петно. Вероятно трябва и да не го аплодираш за всяка по-смела проява от негова страна, а да я приемаш като нещо разбиращо се от само себе си. Що се касае до възбудата преди акта, бавното свършване и увлечението по стегнати дупета, това, знаеш, се тълкува понякога като изместване на гениталното свързване от някакъв частичен и повърхнинен аспект, от едно задоволяване във въображението, което си е самозадоволяване, дори и да не онанираш.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d3b99143e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   ммм.... точно от терминологията и прекаленото анализиране ми се иска да избягам. Затова и написах историята си...ей така сякаш съм седнала с приятелка в кафене - без термини, наблюдения и т.н.
Отбелязвам факта, че се заглежда по еротични женски форми, колкото да отбележа това, че му прави все пак впечатление. Което ме навежда на мисълта, че си гледа и порно, че си има и голи снимки на компа и че във фантазиите си е доста активен - като всяко човешко съзнание, което няма сексуални проблеми в степен на заболяване, а всичко опира до една по-цялостна нагласа към света, общуването, чувствата и т.н.
Оттук обаче следва въпроса - защо ме лъже? А най-логичния отговор е, защото го е страх от моята реакция, дали няма да го осъдя, дали няма да направя някоя сцена на ревност (от порното..наскоро разбрах, че и от това се ревнувало) дали няма да го помисля за извратен примерно.

Онова, което може би на мен ми пречи да напипам точната струна е, че с бившия ми приятел бяхме много по-идентични като интелектуално ниво и сексуалност. Имаше едно взаимно разбиране и доверие и всеки знаеше за другия, че не само няма да го осъди, а ще побърза да се включи в "играта". Сексът с него беше невероятен. В един момент се получава сблъсък:
аз съм свикнала да съм открита, да говоря смело за сексуалните си желания, да си искам, да показвам, да се стремя към по-пълни и всестранни изживявания,
а той е свикнал да се съобразява, да "върши работа", да се притеснява.
Жените в това отношение са доста големи гаднярки, защото дори не осъзнават как една фраза от типа "Моля-я-я-я ти си извратен, как може да искаш такова нещо от мен, аз не съм курва" Това така може да убие сексуалността, че представа си нямате. Човек започва ад се чувства..като жалко нищожество, което е явно супер извратено, започва ад се възприема като нещо ненормално...
Често мъжете на подобни жени си намират любовници.

та към дамите - следващия път като цитирате книгата "Защо мъжете обичат кучките" се решете и да я изчетете от корица до корица и ще видите, че в заглавието думата "кучка" не означава "взискателна и надута кифла"

Какво реших за секса - продължавам в същия дух, с много нежно постоянство, опити за обсъждане, насочвания и малко по малко мисля, че ще се поотпусне. Благодаря на А. Този момент с харесването на пениса някъде съм го пропуснала...пропуснала съм да го покажа де. Иначе за тялото му съм му показала - първоначалната реакция беше "Как може да ти харесвам?"
Този човек страда от липса на самочувствие... но проблема е много по-голям. Ако беше капсулирам само в кревата - ок. Но никога не е там само там.
Мисля да изпробвам нещо... с думи прости - ще правим заедно бели, ще се държа точно като децата - лудо, спонтанно, игриво. Да бъдем нещо като съучастници в някакво постоянно забавление..няма да го правя насила, защото характера ми е такъв, имам весел нрав, игрив, напоследък ми се струпаха доста проблеми и сякаш позабравих тази си страна - ще е добре и за мен малко да се почувствам пак като едно жизнерадостно хлапе. Не в леглото, а принципно..мисля, че това ще му създаде чувство на близост и когато ме почувства по-близка, когато се е понатрупало и повечко време и свобода..нещата малко по малко ще си потръгнат.

Приемам всякакви идеи. Всяка дума ми е безкрайно полезна и благодаря на коментиращите за отделеното време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4d6d483913
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съдейки от последния ти коментар, мисля че сама знаеш най-добре как да процедираш. Мога единствено да ти пожелая успех с този мъж, защото явно искаш да си с него. Дано с времето нещата помежду ви (в леглото) се оправят, наистина искрено ти го желая! И сега ако не е прекалено нахално, аз искам да се възползвам от това, че си на ти със секса и проблемите в секса, и бих искала да ти задам въпрос. Моят проблем е следният: вече от 2г. имам връзка с едно момче (момче, защото той е на 24, а аз съм на 21) като от 1 година живеем заедно на квартира, тъй като сме студенти в друг по-голям град. От както заживяхме сякаш започнаха проблемите ни или по-скоро от както нещата в секса започнаха да куцат (4-5 месеца откакто заживяхме заедно). Наясно съм, че не можем да правим секс всяка вечер, но не мога да приема за нормално и 1 - 2 пъти седмично - все пак се млади хора, сега той трябва да е в апогея на своята мъжка сила и сексуалност, нали? И не само, че се разредиха пътите, в които правим секс, но и самото качество. Долових прилика на вашите интимни взаимоотношения в нашите - ние сме нещо такова, но в доста по-смекчен вид. Хиляди пъти се опитвах да говоря съвсем открито за проблемите ни в секса и това, което на мен не ми достига, но уви безрезултатно! Той все избягва или отклонява темата и все с някакво раздразнение се отнася към проблема. За него даже проблем нямало - да виждал че не е както преди, не знаел на какво се дължи... но нищо ненормално няма в него. Даже не веднъж си е позволявал да ме обвинява, че съм била нимфоманка и в мен бил проблемът - все не ми стигало. Ама 5 мин и без никаква любовна игра как да ми стигнат? Аз съм му споделяла, че до сега никога и с никого не съм успявала да свърша и един ден той направо ме срази, когато аз нещо пак съм недоволствала, че не ме кара да стигна до оргазъм и той ми каза "ми к'во искаш ти и без другото с никой не си свършвала, явно в теб е вината". Той сякаш загуби сексуален интерес към мен. А най-страното ми е, че събота и неделя (тогава всеки си е от където е, а ние не сме от един град) ми е споделял като сме се чували (е след като съм го принуждавала да си признае де), че е мастурбирал. Започнах да търся в мен проблема, че качих някое друго килце, че от както живеем заедно може би малко (казвам съвсем малко) се позанемарих - в смисъл преди за всяка среща се гримирах, гласях.. а сега не е така, все пак живеем заедно, може би се е случвало не винаги да съм гладко обръсната и такива едни дребни нещица, които знам ли може да са го отблъснали (но чак пък до там ли? ). Върхът на сладоледа пък беше, когато почти цял месец мина без да правим секс (е кажете ми това нормално ли е) - вярно точно тогава и 2та бяхме в сесия - имахме тежки изпити и т. н. , но въпреки всичко за мен това е недпупостимо! И така като тръгнах да изброявам и моите косури (да не кажете, че само на него прехвърлям вината) - ще продължа с това, че да малко напълнях, но и преди това не съм била с перфектната фигура (не съм дебелана - едра съм) и това много ме е притеснявало - още от самото начало започнах да се крия от него - секс на тъмно или ако е през деня - под завивките( до ден днешен - година след като живеем заедно в 1 квартира, аз все още се притеснявам и не ходя гола пред него) или веднъж той беше изявил желание да се изкъпем заедно но аз не пожелах - сега го моля, но той не иска. Същото беше и с оралната любов - той искаше да ме лиже, но аз не исках (това беше в самото начало на връзката ни - притеснявах се)... сега той изобщо не желае. Карала съм го, но наистина виждам, че вече той самият няма желание за подобен вид нещо. Да не говорим, че май знае само мисионерската поза - изобщо не е отворен към експерименти в леглото. А това, че не веднъж буквално съм ми се молела да правим секс (за мен това си е унизително) - направо ме съсипва, вместо да е обратното той постоянно да настоява. Всичко това много ми тежи и нямаше как да не даде отражение на връзката ни. Това лято бяхме разделени за 2 седмици, но пак му дадох шанс. Наистина не искам да го зарязвам, обичам го, искам да бъда с него, нито пък искам да се стигне до изневяра от моя страна ( а само да вметна, че при идеята ми веднъж да си взема вибратор - той страшно ми се ядоса и каза, че това не може да го приеме) - но.... всичко това много ми тежи. Ще ти бъда благодарна, ако отделиш време на историята ми и ме посъветваш какво да правя! Благодаря предварително!
В.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bcb1514628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Първо ме тревожи факта, че не стигаш до оргазъм... защо се случва според теб? Остави ги външнит белези като няколко по-едри кости и малко килца или наболи косънчета - никаквоо значение нямат. Но защо не стигаш до оргазъм... какво се случва? Добре ли си опознала собствените си ерогенни зони, когато си играеш самичка под душа примерно свършваш ли?
Да започнем от теб...
Там ми е ясно какво е станало. според мен с времето са се натрупвали малки грешки и разоарования. Не казвам, че си виновна за тях, в смисъла сега да седнеш да се сдухаш, но определено носиш своята отговорност, или своята си част поне и единственото, което днес можеш да направиш е да видиш във проблема възможност.
Но нека първо изясним защо е това неумение за оргазъм. Далече от истината е, че някои жени просто не са способни, всички сме способни... винаги има начин.
Колко често мастурбираш? как го правиш (не движенията ти - те са си твои) а идеята, която те обхваща в този момент, чувстото, което изпитваш преди да започнеш да мастурбираш. Какво се случва тогава?

(авторката)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4d6d483913
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Първо искам да ти благодаря за отзивчивостта, не всеки би го направил. Колкото до оргазмите - не знам защо. Може би защото в главата ми бошуват хиляди други мисли и проблеми по време на половия акт, които ми пречат да се отпусна и насладя на самия момент. Имало е моменти в които наистина ми е ставало адски хубаво и точно тогава попринцип парттнъорът свършва. Сегашният ми приятел не обраща внимание на любовната игра, а да не говорим след като е свършил да продължи да се занимава с мен. За втори път в близките 4-5 часа даже не може и да се говори. Колкото до мен самата когато мастурбирам - стигам само до клиторен оргазъм. А какво конкретно изпитвам - ами силна възбуда, а сега когато правим и толкова рядко секс повярвай ми такъв сексуален глад ме гони, че нямам думи. Аз попринцип съм готова почти винаги и по всяко едно време от денонощието за секс. Но това сигурно е нормално като се има предвид, че се чувствам крайно незадоволена и сексуално пренебрегната! :(
В.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0a4c63b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От 4 и 8 до авторката: Да, в този контекст не е нужно да се интелектуализира. И на мен стратегията, на която си се спряла, ми се струва добра. Този човек не е чак толкова затворен, неспособен на общуване, след като се е стигнало дотам, да го забележиш. Сигурно е видим в социалния свят - реализиран, с приятели. Изпитвам благородна завист, че е заслужил да му се посвети жена като теб. Дано в разговора тук да се включат хора, които могат да ти помогнат с опит и конкретни съвети. Желая ви щастие един с друг, а на теб специално - никога да не губиш честността към себе си!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 32120c8e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Какво може да се каже. Ти така добре си го описала и дефинирала, че остава само да го изпринтиш и да му го дадеш. Както го описваш свестен и внимателен е, даже прекалено. Сигурен съм че ще разбере. Ама дали ще се промени? !? Няма рецепта. Мен на по-стари години ми дойде акъла и то общувайки със свободни жени като теб. С конкретната която ме направи добър любовник така и не успях да се отпусна, но после с други.. бях велик.
Имах такава връзка с хубава и интелигентна жена, която непрекъснато питаше: така добре ли е? това наред ли е? Аз непрекъснато и внушава не му мисли, отпусни се, наслаждавай се! Кефи се! не можеше да го направи.
Така че няма едно правило. Все пак жените са тези които ни правят мъже, или обратното. Имаш талант и желание, пожелавам ти да успееш! Дано не се умориш!

Ясен на 53

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a85abb9898
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторке, прекалено много мислиш, анализираш и нагаждаш - ситуации ли не бяха, примери ли не бяха... то ако така се правеше секс... Защо искаш насила да го направиш по-мъж отколкото е? Хубаво - харесваш го, обичаш го, пасва на всичките ти научени "формули", но аз бих избягал с двеста от такава като теб. Търси си някой като теб или го приеми какъвто е

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c4bb493f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Подкрепям номер 15. Освен това, прекалено си развратена, егоистична и повърхностна. Ако го обичаше истински, нямаше да има значение, дали партнъорът ти знае цялата Камасутра наизуст или не.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b643e5e30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   За В.

цитирам те
"Може би защото в главата ми бошуват хиляди други мисли и проблеми по време на половия акт, които ми пречат да се отпусна и насладя на самия момент.

такъв сексуален глад ме гони"
---
Ти значи нямаш проблеми с организма си. Я остави този секс за малко настрана.
Няколко въпроса... надявам се, ако наистина бъдеш честна и открита спрямо себе си, ще ти се заформи някаква мисъл в главата. Ако имаш желание после сподели я :)

Какъв е този сексуален глад, щом секса в крайна сметка е "място", където не се отпускаш и си бориш проблемите?
Възможно ли е това, че се чувстваш сексуално пренебрегната да е просто страх да не би той да те остави и да трябва да останеш сама?
Само сексуално задоволяване ли липсва?
Как ти се отразява това, че липсва любовна игра и след като свърши не ти обръща внимание? Как те кара да се чувстваш? И какво правиш по въпроса?
Не е ли всъщност някакво чувство на близост, към което се стремиш? И какво се крие зад него, възможно ли е да е желание за сигурност и страх от неизвестното?
и последно Очакваш ли, че е възможно другия (дори това да бъде най-близкия ти интимен човек, даже да е майка, баща и т. н. ) очакваш ли, че знае начина да се справи с Твоя вътрешен свят?

(авторката)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b643e5e30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   до 13 :) Благодаря! Ами... сигурно е реализиран.. кой не е. Обикновен мъж, човек със своите си добри и лоши страни, със своя си кръг от приятели. Работяга е, не си пада по интелектуалната работа.
Защо му обърнах внимание? Защото съм жадна за простотата на неговия свят, защото до него се чувствам отново дете - истинска, спокойна - няма сметки, няма амбиции за власт и пари, няма някакво безмислено упорство за съвършенство. Нормален мъж... опазил се чист в този порочен свят на пари, власт, амбиции, които се нагледах как съсипват, които бяха на път да съсипят и мен.
Сега е хубаво.. сякаш пак тичам боса по ливадата на село :))) Толкова свободна да съм себе си...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b643e5e30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   за Ясен 53

За талант - не знам, желание имам, заредила съм се и с много търпение и нежност.
Всъщност не искам да го променям, а да му помогна да остави тези комплекси, които го изяждат. Ако съм видяла, че това е човек, принципно незаинтересован от секса, че го влекат други неща, че физическото общуване не му носи удоволствие... то нямаше да насилвам нещата, а щях да си тръгна и да създам едно здраво приятелство с него.

Има и друго, хората, с които сме, оказват влияние върху нас, няма как да е иначе. Ние си взаимодействаме, дори да се пазим от подобно нещо. Много е важно за секса на какъв човек ще попаднеш в началото, особено важи за първата по-дълга връзка. ащото свикваш по един начин, за теб той е нормален, сам поставяш граници на нещо, което принципно няма граници и всяко прекрачване се зачислява в графа "перверзия" Последния коментар надолу доказва това (номер 16)
Няма термин "прекалено развратна", това е просто защото нещата, които съм си позволила да ми харесват са извън рамките на "модела" извън матрицата и щом са там - те задължително се осъждат и подлежат на унищожителна критика.
Най-голямата спънка на човека е, че не смее да разшири кръгозора си (не само за секса) - говоря общо!
Благодаря пак за коментара. :)

(авторката)

Благодаря за коментара!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b643e5e30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   за 15

Щом съм с него и се старя, то значи съм го приела, какъвто е, не мислиш ли? :)
За една връзка, но това е само ако искаш да имаш градивни отношения се полагат усилия. Оставените на самотек връзки умират бързо, страстта изчезва, започва отчуждаване. Една връзка е като цвете - трябва всеки ден да наливаш вода ако искаш то да те радва и да цъфти... но винаги можеш да го оставиш (да избягаш с триста) и един ден, обръщайки се назад да видиш колко много градини не си съумял да поливаш.
Предполагам, че си млад (до 30) и говориш така от позицията на годините си, когато вярваме, че всичко се случва от само си, чакаме развръзките, искаме да ни се случват вълнуващи неща, секса да е едно спонтанно изживяване - без мисъл, без анализи. Но когато си изправен вече пред едни важни неща като избор на партньор, като избор на кариера... започваш да мислиш. Ако партньора ти има сексуален проблем, започваш да търсиш решение. А решенията на подобни проблеми са винаги вътре във връзката, в "то не бяха примери, то не бяха факти" Бягането с триста и намирането на друг е решение извън връзката и предпоставка за изграждане на навик да не мислиш осъзнато, да живееш по повърхността на проблемите, ден за ден. Но утре детето ти ще започне да се друса, а ти няма да си способен да видиш решението, защото не си се научил къде да търсиш и ще постъпиш... неразумно.
Да мислиш не е лошо ;) Даже е полезно.

Разбира се, че секса трябва да е спонтанно изживяване, но когато си се погрижил да ИЗГРАЖДАШ взаимоотношенията си с някой (в това число и сексуалните такива) се учиш на една друга спонтанност, много по-пълна като усещане, много по-трайна. В една обгрижвана връзка, индивида се чувства много по-спокоен, ползотворен и щастлив.

Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b643e5e30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   за 16

Съжалявам, но ми се струва загуба на време да отговарям на коментара. Обяснението ще бъде дълго, а страхувам се ще си остане неразбрано.

Казала съм неща относно коментара ти нагоре :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4704fcc53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   №20, не е вярно това което пишеш! Опитваш се да го променяш, моделираш, "освобождаваш", "отпускаш", "помагаш" и т.н. според представите си. Това е проблемът.

Съветвам те да насочиш "творческия си потенциал" към други област - там, където той наистина е необходим, а не за моделиране на партньора си по твой вкус.

"Да мислиш не е лошо ;) Даже е полезно." - бъди сигурна, че мисленето, аналитичността и т.п. са особено неподходящи за някои човешки дейности, сред които съвсем категорично стои и сексът. Нито партньор, нито кариера се избират с мислене - това са вътрешни импулси, които нямат нищо общо с разума. Въпрос са на призвание, на подобие и на мисия. Ако избереш тези неща с разума си - удоволствието от новите "придобивки" ще трае много по-кратко, отколкото разочарованието, гнета и депресията от дългогодишното им ежедневно практикуване, въпреки убеждението ти, че си направила "правилния" избор...

Запиши се на някой курс по медитация. Научи се да изключваш разума си в неподходящите за него моменти, да спираш шума, бръщолевенето, вътрешния диалог. Иначе егото ти ще съсипе и теб, не само връзката ти.

Ray

P.S. Не желая да си губиш времето да коментираш коментара ми. Ако хванала нещо - хванала.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0a4c63b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 22, позволете една бележка от трето лице. Написаното от Вас е много смислено, но ми се струва, че ставате жертва на терминологията. Вие отъждествявате мисленето с формално-логическото такова и го противопоставяте на "чувството", докато изначално те са едно. Човекът не е затворена в тяло и дадена сама по себе си "вътрешност", а винаги е "вписан" посредством тялото си в някаква ситуация. Преди да бъде просто душевно състояние, "чувството" е собственото му разположение в ситуацията, което не подлежи на контрол от негова страна, а мисленето е артикулирането на това разположение и интегрирането му по този начин като част от себе си. Вие прекрасно критикувате разбирането, че човекът е една изолирана от всяка ситуация "вътрешност", която вижда "външното" дотолкова, доколкото то се явява съобразно нейните представи. Това обаче е мисленето на естествените науки, не и мисленето като такова, нито мисленето на авторката. В нейната история тъкмо приятелят й е този, който се е затворил, изолирал от ситуацията, изпаднал в плен на представите, а тя отказва да го осъди, да му припише това като негово качество, и се опитва да го подтикне да излезе навън, да съществува ситуативно, не според нейните представи, а според човешката същност. Спрямо това дуализмът на рационално и ирационално е неуместен. Тя се опитва да участва заедно с другия в неподвластната им ситуация, в която човекът като краен винаги е захвърлен, и тук, от друга страна, няма нищо мистично. Отделен е въпросът, че може би трудно би срещнала партньорство в някого, който не е човек на словото, но дано да греша. С една дума: съгласен съм с Вас, но ми се струва, че изплзваният от Вас език поражда недоразумения - принципно, а конкретно може би аз...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b9882a9220
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не желаеш да си губя времето, но аз избирам все пак да опитам, защото има разминавания в онова, в което си разбрал и това, което съм казала.

Къде за бога видя, че се опитвам да моделирам партньора си по мой вкус? Ако видиш някой, който се страхува от теб, ще го оставиш да се страхува ли? Ако виждаш някъде проблем, няма да се опиташ да го превърнеш в шанс за действие ли... ще оставиш нещата ей така.. да се случват??? Защо?

Мисленето за секса е полезно - да! Не да мислиш какво и как ще направиш, а защо, да проследяваш чувствата си, настроенията, обстановката.

Занимавам се с медитация от 4 години, благодаря все пак за опита да ме угнетиш :)

Явно си човек, който се занимава с духовната страна на нашата същност, нека те питам нещо, защото аз се въздържам да раздавам съвети (мисля, че е вид позициониране спрямо другия) Възможно ли е според теб Егото да употреби неправилно натрупаното познание и да изпаднеш в духовна горделивост?

Ако си прочел коментарите ми, пиша защо съм избрала този човек, защото вътрешната ми необходимост е такава, защото искам, защото се чувствам прекрасно, а не защото съм мислила. Но ако ще имам желанието да ИЗГРАЖДАМ взаимоотношения, то няма как да изключиш разума си. Той не е нещо вредно, приятелю. Какво е в крайна сметка медитацията... не зная твоя любим начин, може и да визуализираш. Но какво е в същината си тя?

Кариера не се избира с мислене.. но се ИЗГРАЖДА с такова, с насочена съзидателна енергия на мисълта.

Защо мислиш, че "вътрешния диалог" е нещо, което не зная как да изключвам? Защото прочете 100реда в сподели и реши, че разбираш повече от мен ли? Защото се опитвам да представя някакъв казус в най-малките му подробности и да измъкна перспективата на цялата гама от емоции и мисли, с които е свързан този казус?

Защо си загуби времето да коментираш историята ми, да "спориш" с коментарите ми и да ме съветваш да се разправя с Егото си... нека ти припомня едно познание "Хората са нашите страхотни огледала, в другия ние виждаме онова, което познаваме от себе си. "

ааааа и още нещо за медицията. Опитът ми е показал, че групите по медитация (курсовете) дават по-незадоволителни резултати. Всеки сам напипва неговия си начин най-добре. Прекрасно е да срещнеш "учител", който да те насочи в началото, когато самата дума "медитация" ти звучи като нещо много сложно и странно... но напоследък се завъдиха разни курсове и групи, които са доста тревожни. Това не е към Рей, а просто като споделен опит... имайте едно наум с тези групови медитации и курсове, че много често се попада на капани. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fb85fc1805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   за 23

Благодаря за опита да изясните разминаването :)
Да, когато казвам "мислене" имам предвид осъзнато мислене, съзидателно насочената енергия на мисълта, а не онова, на което ни научи "матрицата" - преценяване, сравняване, пресмятане.

Според мен номер 22 е обзет малко от онази "болест на учения", когато Егото се е докопало до архивите с постъпилото познание, защото се личи, че е много интелигентен човек, с богата обща култура и предполагам всестранни интереси. Моят учител по рейки, казваше за подобен род изказвания, че са плод на духовна горделивост, но нека изчакаме включване..надявам се да обясни и да види какво е направил.

Относно това дали ще мога да изградя партньорство с човек, който не е човек на словото...хм...не зная. Но точно, когато прочетох изречението се сетих за едни думи относно любовта. "Любовта е естествено чувство. Когато се позволи на детето да дава израз на любовта си и да получава любов нормално и естествено, без ограничения и безусловно, без забрани и притеснения, то не се нуждае от нищо повече, защото радостта от изразяваната любов, чиста и неизкривена, е достатъчна сама по себе си. Ала любов, която не е безусловна, която е ограничена, изопачена от наложени правила, се превръща в нещо неестествено. "

Е определено този нов път, който се отвори в живота ми е много интересен и вълнуващ и най-вероятно е шанс за придобиване на опитност..така че да видим къде ще ме изведе :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c4bb493f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Бас държа,че номер 23 е жена."Но ако ще имам желанието да ИЗГРАЖДАМ взаимоотношения, то няма как да изключиш разума си".Как,по дяволите,се изграждат любовни взаимоотношения разумно,преднамерено и обмислено?Ако трябваше да следим и контролираме всяко наше издишване и вдишване например,нямаше ли да е непоносимо?Не вярвам,че сексуалната страна е по - важната такава в една връзка и ако акцентираш толкова върху нея,едва ли ще бъдеш истински щастлива.Освен това тази склонност да анализираш половинката си и философствуваш,породена вероятно от образованието ти и някои склонности на характера е просто ужасна.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a85abb9898
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Авторке, липсва ти спонтанност. Аз лично ненавиждам в хората склонността им да ме "анализират", особено професионално. Вероятно и приятелят ти така се чувства - като дисекциран, анализиран и обгрижен, за да "се чувства по-добре". Секс така не се прави, особено добър. Ама всеки си знае - дерзай с анализите, пък дано му се прище, хаха. А перфектният мъж за теб сигурно ще е точно твое копие - тогава да те видим - ти да си под микроскоп разглеждана и анализирана, с цел дългосрочно благоденстваща връзка. Освен това е грозно да говориш от "висотата" на положението си - аз образованата, аз обременената с порочно обкръжение - пък той детето чисто и невинно. Според мен той не е подходящият мъж за теб, остави го на мира, вместо да се опитваш да го превръщаш в професионален казус. А, може да се допиташ и до колеги - толкова по-зле. Има да си анализирате... кой кого как и защо, а живота си върви... и спонтанността да продължава все така да ти липсва. Любовта е дива, непредвидима, спонтанна, зашеметяваща, неподлежаща на анализи, формули и заучени дефиниции, и затова е изпепеляващо-прекрасна. Дано хората като теб да продължат да са малко, че иначе закъсали сме...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b33dffd18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторке, много умно момиче си, успех от мен в живота.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 92e591414e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Според мен има два варианта:

* да се промени, но под твой натиск, т. е. да прави нещата по задължение, само за да ти достави удоволствие.

* да преоткрие "страстната си натура".

Второто ще е малко трудно постижимо, поне аз така си мисля, изхождайки от предположението, че става дума за психологичен проблем. А първото ми се струва неприемливо.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a85abb9898
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Жено, хората се опитват да ти дадат съвети, ти се хвърляш тях да анализираш, диагностицираш и критикуваш. Цитирайки и анализирайки думите им, ще дозасилиш усещането, че са на посещение при психоаналитик, който на тях се опитва да помага, а нужда от помощ имаш ти. Свеждай си размислите до размерите на изречения кратки и ясни, иначе е уморително да те чете човек.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 66ceac3d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   да разкажа какво се случи...
Поотпусна се, секса става все по-плен като изживяване, но за разни "мръсни" изпълнения явно ще си чакам. Просто е такъв... Говорихме няколко пъти по темата, сподели, че онова, което му липсва в живота е разбиране и уважение...
На мнение съм, че след като се успокои до мен, секса от само си ще се подобрява и развива още.

Съвсем непрофесионално и импулсивно, една вечер го насърчавах да се понапие повече - беше СУПЕР! Значи е способен.. просто му трябва време.

Благодаря на всички за коментарите

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 48e1e0b355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Поздравления!
Бях се абонирал за темата в очакване на "включване". Дано да има повече такива развития наоколо! Отнесохте доста критики тук, но лично аз мога само да мечтая да попадна на жена като Вас, която не е индоктринирана със стереотипите, създадени от не най-образованите мъже. Желая Ви да постигнете нови измерения с Вашия приятел!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 621a0a8504
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   четири месеца по-късно...

Мъжът, който не искаше да прави секс с мен и ме избягваше ме докарва до оргазми, в които забравям как се казвам и къде се намирам.

Мъжът, който се срамуваше от тялото си, сега се чувства млад, красив, желан и редовно започна да фитнес, за да затвърди явно тази своя нова увереност, която придоби.

Мъжът, който казваше за секса че е "вършене на работа", сега има съвсем друга нагласа към сексуалните взаимоотношения.

Мъжът, за който мръснишките изпълнения бяха теми "табу" се поотпусна доста, поиска сам анален секс. Вкара малко "игра на грубост" в секса. А последния път сподели за първи път своя фантазия - как иска да си полива члена с шампанско, докато му правя орална. А на компютър си имаме нашата малка секс-фотосесия, която той прояви инициатива да заснемем.
Гледахме няколко пъти порно заедно, показвах му някоя съблазнителна девойка, която преминаваше по улицата.

Напаснахме ритъма си, напаснахме телата си... и сега се изтрелваме всеки път. При него се оказа вярната максимата "апетита идва с яденето"

Паралено и интимния свят между нас много се обогати. Станахме приятели, наистина приятели. Той повярва, че съм с него, защото го искам такъв, какъвто е, че не се срамувам от него и че винаги ще го защитя. Започна да говори - понякога не мога да взема думата. Разказва, мечтае, шегува се, споделя страхове и проблеми, споделя планове и намерения. Казва, че е променен. Питам го дали това му допада или чувства, че е станало на сила. Само ме гушка и ми казва: не знам защо обърна внимание на кретен като мен... и се смее.
Иска да завърши висшето си образование, да започне собствен бизнес. Предложи ми брак, обсъждаме бъдещи планове и нагласи, обсъждаме света.

каква беше моята формула на успеха?
Много нежно постоянство, много обич и много откритост. бях себе си във себе си във всеки един момент - несъвършена, понякога лоша, друг път дорба, но винаги игрива, миролюбива и разговорлива. Много ласки, много - доосванията отключиха сякаш някаква магия. Вече сме заедно половин година и сме щастливи. Икаме деца, скицираме си бъдещия дом.

Толкова по тази история. дано някой намери съвет за себе си.

Благодаря отново на номер 6 и 7, че ме насочи към това колко е важно да покажа, че харесвам пениса му. Това се оказа много съществен момент. Направих го хитро, лекичко, по женски... Не да се изтъпана и да кажа "мило, колко ме кефи оная ти работа", а по време на орална любов, лекичко, малко по малко...

Разговаряме за секса, за всичко разговаряме всъщност...

уникално е!
пожелавам го на всеки

авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 514b568c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ех, че хубаво, авторке! Безкрайно се радвам за вас! :-)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 757c1a9f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Господ здраве да ти дава авторке. Моля те ако решиш да намериш човек, който да дойде при теб където и да си и да направи всичко, което искаш да направиш с и на един мъж уведоми ме хаха :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d49fa02cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Първо искам да кажа едно гооооолямо - БРАВО!!! на авторката. Личи си, че те е грижа за него и всичко това което прави теб те трогва и го оценяваш. Има жени на които въобще не им пука и не обръщат достатъчно внимание на малките неща.

Докато четох темата ти в началото си виках : Боже... това наистина е кофти случай! , но след като го прочетох до края осъзнах, че наистина държиш на него и се опитваш да оправиш нещата вместо да му изневериш (както правят повечето жени).

Не знам дали темата е все още активна, но ако Е и ти я следиш съвета ми е :

Да седнеш да поговориш с него (когато сте в леглото) говориш му съвсем открито). Казваш му, че той е прекрасен човек и, че всичко е наред само искаш малко повече внимание в секса. Кажи му, че не трябва да се притеснява от това да си "поиска" и, че ти ще направиш всичко възможно. Да забрави бившите си, да се отпусне и да се наслаждава на секса с теб.

Мисля, че това трябва да помогне в известна степен. А съм сигурен, че той е разбран мъж и ще направи всичко възможно за да се подобри в това отношение.

Успех ти желая и продължавай само така!! Другите момичета/жени освен да вземат пример от теб... друго не мога да ги съветвам. Браво още веднъж за това, че го обичаш, разбираш, оценяваш всеки негов жест и т. н Full respect :D!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 11a45b15d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Авторката до 37

Темата е активна, дотолкова, доколкото все още си имам абонамент за нея и получавам новите коментари. Благодаря за хубавите думи.

А за съвета - да кажем, че съм го послушала преди да го дадеш :)

виж коментар 34... там съм разказала.

А към днешна дата... мога само на благодаря на случая, че ни срещна и че не позволихме да се разминем.

Иска ми се да завърша коментара си с нещо, което съм запомнила от филма Мулен Руж:
"Най-великото нещо в света е да обичаш и да бъдеш обичан"

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8cbf08fff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Ех, защо не ми се падне и на мен една такава като теб :))

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b3c22f3023
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Браво на авторката! Нека има повече ЖЕНИ като нея. Обичлива, отрита, нежна, внимателна, търпелива, страстна ... точно като моята жена ... навремето :). Сега изпитва духовен оргазъм само когато ме кълве.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2faa838a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Защо аз никога не попадам на такива жени???

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ac99cfb5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Ееех, авторке, наистина ми допадна историята ти :)
Дори мисля, че трябва да я добавят в "Избор на редактора" (чудно ми е как ли са я пропуснали)...
Поздрави и бъдете щастливи
XII

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker