Защо докато спя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо докато спя?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 13817 пъти
Не знам на вас дали ви се е случвало ама е много кофти...
Аз съм момиче на 20 години и веднъж ми се наложи да спя в една стая с родителите си за около седмица, аз на дивана, те на леглото. Една сутрин се събуждам беше рано и продължавам да си лежа и отсрани изглежда че спа. По едно време чувам странен звук и малко след това осъзнах, че наще правят секс тихичко с целта да не ме събудят. Аз не исках да ставам защото ще стани кофти и за тях и за мене и продължих да си лежа. Те продължиха там няколко минути, които ми се сториха най-дългите в живота ми.
Радвам се, че между тях продължава да има страст, и аз си имам приятел и правя секс, ама защо трябваше да бъда в стаята и да ги чувам, стана ми супер неудобно, не съм им го казвала и за това реших да го споделя в този сайт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c4319e14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То е неудобно наистина, но пък не етолкова лошо. Просто не са очаквали, че можеш да се събудиш толкова рано. Радвай се, че се обичат и това е. Извлечи хубавото от ситуацията. И аз като тинейджър съм усещала родителите си, които бяха в съседната стая. Уж тихи бяха, но се усещаше. Е, не са виновни. Затуй и имах един уокмен по онуй време в леглото...
И още нещо, в никакъв случай не им казвай, че си ги усетила!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b086aa46ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Родителите ти им дошло вдъхновението и правили секс и какво от това, нали не вярваш, че си продукт на непорочно зачатие.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b5c52984c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е, и те са хора! Те не са знаели, че си будна. Нищо лошо не са направили. Не мисли за това, на 20 години по-важна работа си имаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a8be42c367
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офф и на мен ми се е случвало но при мен стана малко по кофти защото ставам аз рано защото имах работа и имаше нещо в тяхната стая което исках да си взема и изведнъж какво да гледам да ти кажа стоях на едно място скована направо а и това не е първият път и аз имах такъв случай като твоя и то не един

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8a4d279127
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Отврат! Абе, тия хора срам нямат ли? Не мога да ги разбера! Детето им спи при тях, те тръгнали да се натискат като все едно после ше ги спре някой?!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c90e0f9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей..супер неудобно е, знам.
Но какво да направиш - сигурно не са се сдържали и са мислили, че са тихи....
скоро време спомените ще избледнеят и няма да мислиш толкова за това

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 521f8334cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2, така е, но според мен не е нужно човек да става свидетел на на технологията по създаване на продукта. :D

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ded9e1f74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Забравих да спомена за брат ми, една вечер той излиза и се прибира късно, аз таман съм си легнала и се опитвам да заспа, но той решава, че спа то така си и изглеждаше и пак същата работа, той почва ...... знаете какво и аз пак в същото положение бях.

Хващала съм родителите си и друг път, таман излизам вечерта към 11, (трябваше да е по-рано) да кажа, че ще ми се наложи да се прибера по-късно, а те по-рано ми бяха казали 12 да съм си у нас, почуках и влязох в спалнята им и бях малко в шок ама какво да се прави, веднага затворих вратата и им казах, че ще се забавя и те бързо се съгласиха.

Това по принцип не ме притеснява много, малко гадно се получава, но ми минава, не е голям проблем, исках да го споделя с някого и за това го написах, мерси за коментарите

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6aaad7619d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен ми се е случвало...Доста е неприятно :D Но се прави, че не си забелязала :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ad35bdcf79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това е най-гадното нещо, толкова ли няма къде другаде да правят секс, после що децата правят ранен секс, те от кого ли виждат

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fcbf6b3583
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Защо ли? Защото и ще направиш същото някой ден. Понякога нагонът надделява, задръжките падат, а може би си мислят, че си пораснала и ще ги разбереш. Радвай се, че се обичат един с друг, а не си въдят любовници. На мен ми се е случвало /родител съм/. Трябва родителите да покажат на децата си, че има близост между тях и извън секса - целувки по бузата, прегръдки. Така по-лесно се възприема и мисълта за секс между тях. Ако в семейството сте по-отворени и разговаряте за тези неща непринудено, ще ти е по-леко. Не знам какъв е случаят, но аз от името на твоите родители ще те помоля : прости им. Усмихни се наум и махни с ръка. Случва се, какво да се прави и ние сме хора. Нали са били тихи и не са направили нещо фатално и отвратително, може би на теб така ти се струва, но... приеми го просто. Имам деца на приятелки, които са ги заварвали в леглото с любовници, това вече е грозно и страшно.

ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА ОТСЪДИШ И ДА СЪДИШ, просто го преглътни, та това е нещо хубаво:))

КЪМ № 11 - не си прав/а, това е ЛЮБОВ, а не секс. Родителите са ни създали не само със секс, но и с любов, поне някои от нас. Нямаш право така да се зъбиш, "толкова ли няма къде" - ами може и да е нямало! Може да са преживели нещо и така да се е случило, няма как да знаем. Не са се изтъпанчили голи и не са пищяли и охкали, нали? Може пък да са си разтривали гърбовете, а да не са правили секс, каква е разликата?


жена на 47г

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fcbf6b3583
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   №5, " ДЕТЕТО " е на 20 години. ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ НА НАС РОДИТЕЛИТЕ НИ Е ПО-МАЛКО НЕПРИЯТНО КАТО ЗНАЕМ, ЧЕ 18ГОДИШНИТЕ НИ ДЪЩЕРИ СИ ОТВАРЯТ КРАКАТА, А??? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПРЕЖИВЯВАМЕ, КАТО ДОВЧЕРА СТЕ ПЛАКАЛИ ЗА КУКЛИ??? СЪЩОТО Е! Е, НЕ В ЕДНА СТАЯ, НО ВСЕ ПАК, ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fcbf6b3583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Каква технология, бе, №7??? хората са били тихи ПОД ЗАВИВКИТЕ, каква технология? Много важно, моето момиче, я се отпусни, усмихни се, всичко е наред. Ще го преодолееш. Никой не е искал да те нарани, понякога се случва в просъница, не се усещаш, не мислиш, би трябвало да го знаеш и ти вече, щом си имаш приятел. Не знам какви хора са вашите, ако са с чувство за хумор и са готини, с младежки разбирания, даже няма да се обидят, ако покажеш, че знаеш, но за всеки случай, недей. Просто имай едно наум за друг път.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fcbf6b3583
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   ДЕЦАТА ПРАВЯТ РАНЕН СЕКС, ЗАЩОТО ТОВА ВЪРВИ НОН СТОП ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, РАДИОТО, В УЧИЛИЩЕ, НА УЛИЦАТА. ЗАЩОТО СЛУШАТ ИЗВРАТЕНАТА ЧАЛГА И ПОРНО-ЧАЛГА-ПЕВИЦИТЕ, КОИТО ЗАЛЯХА И УДАВИХА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА, ЗАЩОТО ПО РЕКЛАМИТЕ ВЪРВЯТ ГОЛИ МАДАМИ, ЗАЩОТО 14ГОДИШНИ СЕ ОБЛИЧАТ КАТО ПРОСТИТУТКИ, С ГОЛИ КОРЕМИ, ВПИТИ ДЪНКИ И ПР. ЕТО ЗАТОВА ДЕЦАТА ПРАВЯТ РАНЕН СЕКС. КОГАТО ЗНАЕШ И ПОЛУЧИШ ВЪЗПИТАНИЕТО, ЧЕ МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ПРАВЯТ СЕКС, ТИ ОСТАВА ЕДНО УСЕЩАНЕ, ЧЕ Е ПРАВИЛНО ДА СЕ ПРАВИ СЕКС, КОГАТО СИ В ДВОЙКА, ЧЕ Е НОРМАЛНО, КОГАТО ГОВОРИМ ЗА ЖЕНЕНИ ХОРА НАПРИМЕР - това, докато си още дете. Така дълго време някои от нас, по-възрастните не можаха да приемат изневярата на двата пола като нещо в реда на нещата, както сега се опитват да ни убедят по форуми, предавания и разни такива.

Родителите не са младежи да тръгнат по паркове и градинки да се чукат, правят си го вкъщи хората, какво да се прави.
Случило се конфликт, какво да се прави. Да си имат всички едно наум.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77cb63357f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И при мен се е случвало същото-спалнята на нашите е до моята стая. И един път в около 2 през нощта се събудих,защото ми се пиеше вода и по едно време чувам скърцане на леглото от спалнята на нашите ей така "скръца,скръца,скръца" Бях като закована!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ebbd818ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Н. 17, а ти какво си мислише, че Светият Дух те е поставил в корема на майка ти ли? Че те е донесъл Щъркелът?
Радвай се, че вашите имат секс, това значи, че бракът им е здрав и ще си останат заедно и на старини, което е много желателно за теб, ако не искаш цял живот да стоиш между двама каращи се и люти стари.
Гледай своя си живот и секс. Дръж си вода в стаята!

На Авторката мога да кажа същото - сексът си е нормално и жизнено необходимо нещо. Радвай се, че вашите се желаят след толкова години брак и желай същото за себе си. Голяма си, ще го преодолееш, както казва номер 15. В никакъв случай не им казвай, че си ги усетила!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1aa6b4871a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   до номер 5... как може да казваш че е ужас.. да, неприятно е, но и те са хора и имат право да правят любов.. да, може да не са избрали най правилния момент но не са правили нищо лошо.. ще го преживееш ;) ти как мислиш че си на тоя свят? ! може би щъркел те е донесъл хаха

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4046d2861a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   спокойно и на мен ми се е случвало :д сега с ерадвам. че не съм еиднствената ;дд

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3262c07cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Спокойно, мен пък майка ми ме е виждала да духам на гаджето. Веднъж се прибрала без да чуя и нахлу в стаята, като видя излезе по най бързия начин.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2a0d7c4342
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Само като информация, със секса може да се правят деца. По всяка вероятност си била свидетелка как са те направили преди 20 години и 9 месеца

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f64bc11b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ако не правят секс, значи се започва със скандали и нищо чудно да се разделят. Сексът крепи доста бракове, затова моят съвет към е, стискай зъби, ако искаш нормално семейство с обичащи се и щастливи родители.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f64bc11b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Нормално е да се чувстваш неловко в такава ситуация. Все пак те са ти родители, а човек може да се почувства неловко дори ако "засече" непознати, които правят секс. Помисли си обаче за нещо друго. Не е ли хубаво, че родителите ти са все още привлечени един от друг и че явно се харесват? Нямаше да е по-добре предполагам, ако вместо да ги чуваш как правят секс, ги чуваше как се карат или разбираше, че си изневеряват. Опитай да се зарадваш на тяхната радост.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bd6d31d89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   предвиди това да не се повтаря. не е приемливо, даже в демокрация.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7bbbb7a71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Нали една американска ученичка си играела с телефона на майка си и попада на клип на който родителите и правят анален секс. И майка и говорела мръсотии на баща и докато го праве ли. Властите искаха да съдят родителите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f64bc11b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   . Нормално си е. Нашите го правиха докто бях при тях, но бяха много по-отворени по темата. На 8, 9 години знаех всичко за секса и дори ми ставаше чудно, как хората реагираха остро, когато се говореше за секс. Дори си мислих, че хората в училище са развалени, защото нямаха никаква сексуалност, а то се оказа, че си имах и то доста, ама пусти му разбирания.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 68ec1dd27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Ами не разбирам защо се оплакваш. Вярно най-вероятно е неловко, но...
Нашите дори не спят в едно и също легло. Или стая. Постоянно се карат. Бих се зарадвала ако ги хвана да спят заедно. Честно казано струва ми се странно че не изпитват никакво привличане един към друг. И понеже често стоя будна до изгрев съм сигурна че не се промъкват или нещо подобно.
А ти се оплакваш, че твоите правят секс. И аз съм на същата възраст като теб и не разбирам що за детинска мисъл беше цялата ти история. Хората правят секс когато се обичат. При нашите един вид просто чакам малкия ми брат да порасне достатъчно за да ни кажат че се развеждат. Отдавна съм сигурна че не се обичат.
Надявам се скоро осъзнаеш че си в грешка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker