Жените не ми обръщат внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените не ми обръщат внимание
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 4498 пъти
Здравейте потребители на сайта. Пише ви един отчаян 19 годишен младеж. Не знам как да го формулирам проблема, но накратко той е следният: "Жените не ми обръщат внимание. " Секс съм правил до сега само и единствено с проститутка. До сега нито едно момиче не ми е предлагало да станем гаджета и никоя не ме е считала да нещо повече от приятел. Никога не съм имал приятелка и никога не съм се целувал с момиче. Никоя не се съгласи да ми бъде дама на бала, нито на самият бал някоя се съгласи да танцува с мен. Никоя позната не се съгласи до сега да излезне на кафе с мен. Чудя се дали не ми обръщат внимание заради външният ми вид който лично аз оценявам като непривлекателен (1. 83, 103кг, черна коса и малко пъпки ) или заради характера ми (притеснителен съм, не знам как да флиртувам с момичетата въпреки, че се държа в повечето случай мило с тях). Допълнително което ме комплексира е факта, че пениса ми е 10 сантиметра. Моля ви дайте ми съвет какво да правя - започвам да се отчайвам, че някога ще срещна любовта и си мисля, че цял живот ще трябва да го правя с проститутки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f49d6b0f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „До сега нито едно момиче не ми е предлагало да станем гаджета“

Ей, ти ако чакаш само от жените... все ще е със заплащане.

“Чудя се дали не ми обръщат внимание заради външният ми вид който лично аз оценявам като непривлекателен (1. 83, 103кг, черна коса и малко пъпки )“

Да, на първо време е заради това. Човек по външността го посрещат. Хвани си лекувай пъпките и отслабни с 20 кг. Във фитнеса ще срещнеш момчета, с които можете да излизате по клубовете и ще срещнеш момиче. Част от проблемът ти е, че явно нямаш среда и не излизаш. Има вярно мъже, които са и по-дебели от теб, сигурно и по-грозни, но компенсират със самочувствие, чувство за хумор, а някои и с пари.

Животът е жесток. Хвани го за топките!
Ако искаш жените да ти обръщат внимание без заплащане, хвани и се стегни.

Колкото до размерът - когато отслабнеш, ще се покажат изпод сланинките още 1-3 см.
Въпрос на желание и техника е да компенсираш липсата на надареност.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c5ba1ebf94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ееее какво да ти кажа, не искам да те обидя тъй като незнам как изглеждаш но сигурно е от външния ти вид. Дано да греша, но знаеш момичетата се заглеждат по готини момчета, пичовете като теб им стават само приятели.
Но аз вярвам, че за всеки си има място под слънцето, и съм сигурна че рано или късно ще намериш момиче което да те обича заради теб самия! Просто е още рано.. на 19 си имаш време, съсредоточи се върху нещо сруго и когато най-малко очакваш съдбата ще те изненада. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 20507db9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Веднага ти казвам като жена - не са килограмите, не са и пъпките, не е нищо свързано с външния ти вид. Дръж се по-арогантно с жените и сами ще тичат след теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 80377ed9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Послушай номер 3, като начало отиди ан фитнес и свали малко килца, не се притеснявай, че някой ще ти прави проблеми там, за пъпките има сумати кремове, купи си! Дотук с лесната част, сега идва по-трудната, жените преценяват мъжа отначало по външност, но най-вече гледат характера, бъди самоуверен и със съмочувствие до небето, даже и да не изглеждаш сато Брад Пит, чувствай се като него!!!! Имаш комплекси придобити от училище и е време да се оттървеш от тях, момичетата няма да дойдат при теб, ти трябва да ходиш, запомни, хумора идва от самосебе си ако имаш по-горните качества! Знам всичко това, защото съм бил в твоето положение и ти казвам изход винаги има, винаги, сега от теб зависи да тръгнеш по пътя на промяната! направи си регестрации в сайтове за запознанства сложи някоя по-готина снимка и тренирай да си пишеш с момичета, върти направи им някой друг комплимент, но не прекалявай, жените обичат мъже, които не тичат след тях!!! Запомни и това! Късмет, вярвам, че ще успееш, приятел!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f90fcf618
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Там е проблема - бях слаб в 9-ти клас и пак не ги интересувах. Винаги съм се опитвал да бъда забавен с тях но никога не е ставало. Явно ще я карам с проститутки докрая. Номер 1 е прав до някъде

Част от проблемът ти е, че явно нямаш среда и не излизаш. Има вярно мъже, които са и по-дебели от теб, сигурно и по-грозни, но компенсират със самочувствие, чувство за хумор, а някои и с пари.

Автора

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8d0433c715
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Приятелю, не се притеснявай за този проблем. Аз съм на 33 години и досега също не съм имал приятелка, само с проститутки. Ти си млад още, работи над себе си и съм сигурен, че ще постигнеш успех сред жените.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 14f8f3d839
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   има и нещо друго - аз наскоро преживях страшно дълбоко любовно разочарование - момичето което обичах 3 години се подигра с чувствата ми. относно фейсбук имам регистрация но до сега нито едно момиче не е харесало нито една моя снимка. И винаги като съм сред момичета ме хваща срам и не знам какво да говоря. И във фейсбук ме е срам там повечето които познавам е на здравей здрасти една на скоро ме махна от приятели защото и харесах снимка, не знам какво да напиша освен: Готина снимка

Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker