Жена ми не желае секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми не желае секс
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2985 пъти
с жена ми сме женени от 4, а сме двойка от 15 год всичко беше перфектно правихме секс по няколко пъти на ден и всеки ден. когато забременя живяхме с техните 2 год. тогава секса намаля. По разбирателни причини бременност и много хора в един апартамент, но все пак го имаше. Миналата година тя бе на море с малкия там той получи алергия и лежаха в болница и тя явно много се стресира, защото след това не сме правили секс като хората. Постоянно е притеснена за детето а като види пъпка изпада в истерия. а аз си искам моето. Разберете на 37 год сам и много ми се прави секс. Тя е на 30. Понякога ако съм по- настоятелен тя идва, ляга и казва - „давай чукаи, но мен ме няма“. Аз започвам с надежда да започне и на нея да и става хубаво но НЕ.
оххх не знам вече сигурен сам, че не ми изневерява 200 процента. вече не издържам ако някой е имал същия проблем, нека пише, как да я изкарам от този стрес и как да си я варна в предишния вид. Това не е живот. не искам да загубя семейството си
обичам ги много и нея и сина си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0056eadea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с жена си директно. Възможно е да има хормонален проблем, кисти. Нейното поведение е сигнал, че нещо не е наред с нея, може би физиологически.
Нека отиде на гинеколог, нека ? се направят всички изследвания, най-вече за хормоните.

Изведи я една събота и неделя някъде. Има евтини къщи за гости, може и да е наблизо. Нека старите ви гледат детето. Кажи ? как се чувстваш. Питай я за нейни сексуални желания и фантазии.
По принцип - вложи малко повече старание в секса! Явно на нея ? е писнало по този точно начин. Може да ти е сърдита и да се чувства сама с детето - грижиш ли се ти за него? И не, нямам предвид 2 лв. за закуска, имам предвид - гледаш ли детето, за да може да си почине жена ти. Защо си я пратил сам на „почивка“ с него?

И по принцип - женската сексуалност е много сложна. Не ни стига голото „чукане“ (и жена ти така го нарича), за да изпитаме удоволствие, какво остава за задоволяване! Оргазмът по принцип е надценен, обаче изглежда на жена ти дори не ? е хубаво, какво остава за оргазъм. Монтрирай резе на вратата на спалнята и деиствай!
Купи гел-лубрикант, масажно масло, шампанско и шоколадови бомбони. Ако имаш лаптоп или телевизор в спалнята - пусни някаква романтична комедия, еротичен филм и само двамата си направете вечер за себе си. Не ви трябва цяло жилище, а само една стая за вас. ПОСТАВИ ГРАНИЦИ НА ДЕТЕТО СИ по принцип- нека то да знае, че няма право да влиза в спалнята ви дори да не сте там. Нека това си е ваше пространство и никой, дори детето, да нямат достъп до там.
Пусни резето и жена ти ще е спокойна, че няма да влезне някой... почни с шампанско и шоколад, с масаж по цялото тяло, после преминаваш към масаж на интимните части, докато жена ти не свърши.
Нека знае, че става дума за НЕЙНОТО И САМО ЗА НЕЙНОТО удоволствието. Не чукай този път, нека не се чувства като гумена кукла за задоволяване на твоите потребности. Кажи ? предварително, че няма да има секс! Ако мислиш, че ще се съгласи - купи и вибратор, с който да я обработваш. След 3-4 оргазма, след няколко сеанса, в които докажеш, че ти пука за нейното задоволяване и удоволствие... апетитът идва с яденето.

Много е трудно да се запази огънят в дълга връзка. Особено е трудно за жената, чието тяло преживява ражданията, кърменията и грижите за общото дете. Сексът се случва в главата!

Много, ама много е вероятно тя да се страхува от нежелана бременност. Как се пазите?

За жената е важно, ама много важно да е 100% спокойна, да ти има и доверие, всичко извън леглото да е добре. Разочаровал ли си я иначе? Бил ли си несправедлив към нея по някакъв начин? Не можеш ли да ? осигуриш начин на живот, какъвто си ? обещал в началото на брака ви?

И по принцип - изнесете се на квартира, но живейте самостоятелно. Две жени в една къща не виреят. Детето е най-голямото изпитание за една връзка, не малко бракове не издържат това изпитание. Погрижи се за нормални битови условия, помагай в домакинството и дай на жена си време за себе си - да почете едно списание, да отиде с приятелки на кафе. Грижи се за общото ви дете и никога повече не ги изпращай сами на почивка. Ако детето ходи в училище, помисли за лагар, но никога, ама никога не пращай жена ти като самотна майка да ходи сама някъде с детето.
Ако я е хванала фобия от разни алергий - кажи ?, че ти ще се грижиш да не се случи нещо на детето. Вземи от аптеката един комплект със спринцовка кортизон и нека някоя позната мед. сестра, семеен лекар те научат, как да биеш инджекцията. Така жена ти ще е винаги спокойна, че можеш да се справиш в случай на алергичен шок. Не я оставяй никога повече да се оправя сама в такива ситуации. Явно имаш по-слаба като психика съпруга...бъди ? опора, ако искаш да спасиш брака си. Липсата на секс и лошият такъв са началото на края на всеки брак. Това е симптом, ако преди сексът е бил ОК, но причините са другъде.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c65e813c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич и моята е така. Има здравословен проблем, но отказва да се лекува. До едно време търпях, после си намерих любовница. С нея драмите бяха други, но сексът беше един път...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd0aa5c7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не слушай номер 5 и не си търси любовница! Значи, на първо място - говори много сериозно с жена ти. Разбери какъв е проблема, може да е здравословен, може и да не е. Може би тя самата има проблем със себе си, с който се бори... няма нищо по-силно от вътрешните проблеми/комплекси на човек особено на жена. Започни да я ухажваш повече, да флиртуваш с нея както преди... нека се почувства красива и по-женствена от всякога.
Иначе постоянните притеснения относно детето ви са нормални, защото всеки родител се притеснява, но ако при нея се наблюдават по-сериозни симптоми като нарушен сън, по-рядко или често хранене... според мен една-две консултации с психолог ще й се отразят добре. Не казвам, че това е проблема при нея, но е хубаво да разбереш какво й е, защото в крайна сметка ти си й половинката в живота. Ако ти не знаеш какво й е и ако не сте едно цяло всичко е загубено. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f11936f6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пише ти омъжена жена с три деца и подобна на твоята история, женени сме от 17 год и все още правим секс редовно. Имаше години, живеехме и с родители. Ще ти кажа лично от моя опит - понякога много много исках секс, но мисълта, че някой от родителите ми е наблизо /или неговите/ ми пречеше. Когато са малки децата - жената също получава някаква спирка, един вид не може да е и майка и сексуално активна, все едно прави нещо мръсно. Когато децата поотраснаха, нещата си дойдоха на мястото, сексът е чудесен, правим всичко, сякаш сме на 20. Разбирам те и ти съчувствам, може и да не става дума за изневяра, явно преживява нещо много лично и не и е удобно да ти сподели. Може да се чувства грозна, скучна, остаряла. Отидете някъде само двамата ако имате възможност и поговорете в друга обстановка, далеч от роднини и деца. Обясни и, че искаш не просто секс, а именно секс с нея - лично мен това много ме трогва и чувствам топлина и обич, така се отпускам - в случай, че имам проблем. Ще дойде момент, когато тя ще почне адски да ревнува и ще се замисли, ако те е държала на сухо толкова време, дали не си кръшнал - моят мъж така отишъл да му направят свирка, на десетата година от брака. Не бяхме правили секс повече от 4 месеца - нямаше къде и как, а аз уморена вечер от децата. След като го обвиних и почти се разделихме, осъзнах истината след години, защото сексуалните усещания на 40-45 са различни и понякога много по-силни и осъзнати, тогава осъзнах как се ечувствал, а е бил на 38-39 без секс 4 месеца! Тези неща са много важни, защото могат да разрушат връзката, дори и след като са минали години. Искрено ви желая успех и не принизявайте нещата до едното чукане, опитай се да я любиш - може би от това има нужда, вярвам, че и мъжете освен секс, изпитват нужда от секс с любов, от целувки и обич, не просто търкане и празнене. Помисли над всичко това и непременно говорете - но пак казвам, далеч от познатата обстановка. Иначе нещата така ще станат - просто ще си намериш секс другаде - но не и го казвай засега, ще я нараниш още повече.

И още един съвет - всяка здрава жена, с каквито и да е проблеми, иска секс. Иска го на сто процента, но нещо я спира в последния момент, разбери какво. или те смята, че си и сигурен и кара на мастурбация или нещо не и достига, обмисли внимателно нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f11936f6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Живея с мъжа си от 14 години. Имаме две деца. Имаме секс, понякога нямаме условия за това, но въпреки това сексуалният ни живот е ок. Моят мъж същи си мисли, че щом има секс, всичко е ок - това малко като обратна на твоята история. Искам да се съглася с написаното по-горе, че жената -ето давам пример със себе си, има нужда от флирт през цялото време на връзката. Не ми стига, че ме чука, иска ми се да ме погледна уж тайно, но аз да го заловя. Иска ми се да ме огледа както преди, нищо, че съм му "сигурна". Иска ми се докато мия чиниите и децата ги няма, да прокара ръце по мен, да ме поиска, разбираш ли? Не да МУ СЕ ИСКА, а да МЕ ПОИСКА. Изглеждаш умен мъж и смятам ще разбереш. Е, не са нещата като преди години, но се постарай, ако обичаш и желаеш, няма да ти е трудна, само не преигравай, нали. Случи се така, че се разделихме за два месеца заради пътуване, когато се върна, нямахме възможност още същият ден да правим секс. Улових му на няколко пъти погледа, наистина случайно беше - толкова възбуждащо! Сякаш се върнахме години назад, просто ме гледаше там... кой където обича да си гледа. Но не беше нарочно, нито изиграно, беше естествено и толкова толкова възбуждащо. Жените забелязват такива неща. И вярвам, че ги оценяват.

Веднъж бяхме на гости и се наложи да се прибираме късно пеша. Времето беше меко. Спомних си как сме се прибирали като гаджета и се натискахме. Просто забавих ход, за къде бързахме, децата бяха при баба си. Свихме по уличките и просто го прегърнах лекичко, нищо повече. Изведнъж му стана, мракът, тишината, дърветата, лекият аромат на алкохол, моите дрехи, лекият ветрец и моят парфюм, бях се наконтила за гостито. Дори реши да ме спре, ама възрастни хора сме, как така, ами ако мине някой. Ооо, никой не мина, разкопчах го и го зацелувах, после той... Беше прекрасно, невероятно, след толкова години брак. Това е абсолютното чувство да си принадлежите, различно от всякакъв секс с непознат/а.
Жени, ако обичате мъжете си, не позволявайте това да му се случи с друга - защото с вас ще е най-красиво, не ги наказвайте без секс, защото е жестоко и ще си вкарате автогол. Правете секс, защото младостта бързо отминава и правете секс с половинките си, другият не струва. Всички го знаем. Обръщам се към тези, които още се обичат, разбира се.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 20b7b3f5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ее браво номер 5

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker