Решил съм да не правя секс, докато не се оженя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Решил съм да не правя секс, докато не се оженя?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 11191 пъти
Здравейте. Искам да се обърна главно към момичетата, всяка да сподели как би реагирала на това което сега ще напиша. (Ако случайно го чуе от някое момче, та дори бъдещия им приятел)

Първо- на 20г. съм и все още не съм си имал приятелка (и не съм и правил секс, естествено)

Причини- много срамежлив, неуверен в себе си (има ги и такива, за съжаление, и аз съм един от тях) но поне не съм олигофрен, не пуша, не пия и т.н. Просто казано - Нормално момче (разбирайте го както искате)

Студент съм и в града, в който уча, по случайност просто, от колеги подразбрах къде са проститутките или така наречения "Червен фенер" в града (аз така го наричам)

Мога да си позволя да отида на проститутка, но понеже вярвам в истинската любов, и в последно време реших да си поставя за цел, изпитание е по-скоро (интересно ми е, а и не бързам за никъде...аз ако бързах щях вече да съм редовен клиент на "червения фенер" :D )

Решил съм да не правя секс, докато не се оженя. :)

Как бихте реагирали, ако вашият нов приятел, напримерно ви сподели такава новина- че е решил да си остане двествен до деня на сватбата си.
Вие бихте ли продължили връзката, дори тя да е на 3 месеца, напримерно или поне месец?

Да продължите връзката, да го опознаете, да прецените дали той е достоен за вас, дали ще бъде добър родител един ден, дали си заслужава да бъдете с него и той с вас?

Или ще се откажете от него, макар да е много добър и много да ви обича?

Интересно ми е какво е вашето мнение.

И има ли момичета (тук в този сайт), които също да са си поставили тази цел?

Интересно ми е какво ви е мнението по тоя въпрос, мисля че е интересна темата, нещо ново нали? :)
По-отличаваща се от другите.

И като за край- мисля че има много хора които също са си поставили такава цел (да останат девствени до деня на сватбата си)...За сега познавам един, учим заедно.
Мога да дам и друг пример - Едуард Грилс или както е познат на всички с името Беър Грилс (Bear Grylls) от предаването "Оцеляване на предела" "Ultimate Survival" е вярващ, и най-вече вярвал в това- че не трябва да правиш... любов докато не се ожениш. И си е останал верен и е спазил тази цел, която си е наложил- да не прави любов до деня на сватбата си.

Купил съм си книгата му "Кал, Пот и Сълзи" и от там го прочетох, ако случайно питате от къде знам :) не е лъжа. Много хубава книга впрочем, препоръчвам ви я. :)


Едно Момче-20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 04775aa4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В кой век живееш, момче? Това, че досега си се ослушвал и нищо не си могъл да направиш с момиче не трябва да ти е оправдание да правиш секс, чак като се ожениш... Еми, ако, видиш ли, срещнеш любовта на живота си и се ожените, ама сексът въобще не струва? А? Ти си девствен и идея си нямаш колко важен е сексът...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d36fbd9a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До колкото разбирам имаш съвсем различна ценностна система от всички други. Да със сигурност има и такива хора като теб, но мислиш ли, че след като се пазиш до сватбата, мислиш ли, че ще намериш девойка която и тя да е опазена до тогава. Че те сега започват да водят полов живот от 12г. възраст. Накрая ще стане така, че само дето си се пазил. Нещата имат и друга гледна точка. Кога смяташ да си поживеш, походиш? Когато се ожениш ли? В днешно време няма смисъл от това което си си наумил.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 431539daeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам нищо лошо :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 28d0950843
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не знам ще можеш ли да издържиш, аз също съм на 20 и хормона ме скъсва, понякога си мисля дали няма да ми причернее някой ден и да загубя съзнание, а след това като се събудя да съм изнасилил някое момиче. Ужас и срам. По принцип не е лошо, но късният сексуален опит не е за предпочитане.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df07844ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Бих реагирала добре, но ще задавам много въпроси. Всякакъв вид секс или само вагиналния и аналния? От колко годишен е решил това? Защо го е решил? Това значи ли, че ще се ожени за фригидна жена? А за петинга какво мисли?
Всичко за което ще си помисля щом ми сподели решението си. Като цяло уважавам чуждото мнение и приемам всякакви "странности" в един човек. Така че, не мисля, че ще ми е чак такъв проблем. Винаги може да се постигне споразумение. Бих останала и не бих изневерила, но ще остана само ако не ме подозира и не си мисли, че му играя курвенски номера.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2277463edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ако беше правил секс, друга песен щеше да пееш...

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d903b6e3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не си обяснил защо каква е целта на занятието ти? Може би ти е много малък размера и те е страх да не се изложиш преди подписа а след подписа това вече не би имало значение за теб. Или си убеден, че секса се прави само с цел дете.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 869f5ef62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ха ха ха.... гроздето нещо кисело, а?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9dbadfaa09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче съм и ти казвам честно, че ако моето гадже ми заяви подобно нещо, бих го зарязала, колкото и да го обичам. Все пак е мое ГАДЖЕ, не най-добър приятел. В една връзка едно от най-важните неща е сексът, не си вкарвай автогол :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 05ccc4747f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Красиво звучи и интересно:) днес много малко хора са така и наистина половия живот започва преди да им е изяадена лична карта... може би има истинска любов аз бих се изкефила ако приятелят ми се е пазил не мисля че е откачено.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5e2a42f4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сексът е твърде важна част от една връзка, за да го оставиш за след сватбата... Разбира се, по-важно е колко се обичате и как се разбирате, но една връзка не може без секс. И често след започването на сексуалните отношения между двама, може да открият, че всъщност не си пасват така, както са си мислели и да се стигне до раздяла. Затова и според мен не е добра идея да чакаш първата брачна нощ. Аз самата правих секс късно, в сравнение с повечето си връстнички - на 19, а гаджето ми ме изчака няколко месеца от както започнахме да ходим, докато се почувствам готова. Такъв тип изчакване- на точния човек и точното време, според мен е подходящ. Но чакане на сватба - не.

От друга страна, не ти препоръчвам и проститутка... Просто изчакай точното момиче...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d6f162a608
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Струва ми се абсурдно и излишно. Не можеш да имаш щастлив брак с някого, с когото не си пасваш сексуално.
Прави ми впечатление, че напоследък тук в сайта пишат доста хора за девствеността си, сякаш е най-ценното нещо на този свят. Хубаво е човек да има морал и ценности, но да вървиш срещу природата и срещу себе си не го разбирам.
Недей противопоставя любовта със секса. Те се допълват. Няма как да обичаш някого и да имаш пълноценна връзка, ако няма сексуално привличане.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: baf3399c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Не си правил секс и не знаеш какво изпускаш. След като се ожениш и правиш секс, горката ти жена. Всеки, който не се е наживял преди сватбата, си го наваксва след това. Няма смисъл от всичко това. Животът е един и трябва да се изживее пълноценно. Не си ли се замислял, че след като веднъж правиш секс с бъдещата си съпруга, ще искаш да пробваш и с други? Ами ако секса с жената, която закараш пред олтара, не се получи? Може да си мислиш че тя е подходящата съпруга за теб, но ако се окаже неподходящата любовница? Избрал си този начин на живот, ок. Медал за това, че си девственик няма да получиш. Животът е прекалено кратък, момче. Живей го, както искаш, но не се лишавай прекалено много от удоволствията, които ти предоставя.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d8a8b6f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Вероятно ще се вслушаш в повечето хора, които са ти писали, че си старомоден и т. н. Но не подминавай и моя коментар. Толкова рядко срещани хора като теб са невероятно ценни, начинът им на мислене, това че са се абстрахирали от цялото гнусно обкръжение, от безумните разсъждения на скапаните "разбирачи". Самият факт, че ти си се повлиял от мнението на малцинството, а не от мнението на преждевременно порасналото ти поколение говори единствено, че ти имаш по-различен и по-интелигентен мироглед. Възползвай се от това, не се похабявай заради днешните разбирания. Помисли над това и сам вземи решение, дано да е правилното.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1666b7da91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   И аз съм на мнение, че нищо кой знае какво не изпускаш. Напротив, според мен подхождаш по правилния начин. Секс се прави с човек който обичаш, каквото и да ти разправят "модерните" а всъщност обикновените хорица по-горе. Пожелавам ти само да намериш подходящо момиче, което в нашите географски ширини не е лесно. Ако се случи така, ще си правите секс дълго след ония, дето били почнали на 12. Това е факт, ранният секс деградира личността, а отговорността и поставянето на високи цели я изграждат. Успех от мен!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 99c2dd150a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Единственото нещо, от което трябва да се лиши човек в живота си това са наркотиците. Всичко останало трябва да се взима с пълни шепи. В момента само глупости ти се въртят в главата и някой ден БЪДИ СИГУРЕН ще съжаляваш по ред причини. По-горе хората са ти обяснили, някои от тях.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b6d97162c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Проблемът е чисто практически. Ако постъпиш така:

1. Няма да си събрал съответния практически опит;
2. Няма да си опознал в достатъчна степен другия пол;
3. Няма да имаш изградени критерии, според които да си избереш партньорка...

Мога да продължавам и още. За мен - да си избереш партньорка без да си правил секс с нея е равносилно на това да си я избереш със затворени очи, и чак след брака да си ги отвориш. Вероятността за твърде неприятни изненади е огромна, а за приятни е нищожна.

Едно време родовете са държали на това момичето да е девствено преди брака понеже имотите, властта и т.н. на родата на момчето ги е наследявал ПЪРВОРОДНИЯ СИН на двойката, а девствеността е гарантирала, че жената ще роди от съпруга си. Тези отживели обичай и критерии винаги са засягали ЖЕНАТА и никога мъжа (никъде не е имало изискване той да е девствен преди брака) по изброените по-горе причини.

P.S. Общуването с проститутки в никакъв случай няма да ти донесе опита и знанията, които би придобил от ПОНЕ НЯКОЛКО нормални връзки (т.е. включващи и секс, и съвместно съжителство, освен всичко друго).

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 797b4ab193
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   В никакъв случай не бих квалифицирал решението ти като "лошо" или "ненормално", но мисля, че по-важният въпрос е каква е ползата от него за твоето развитие като пълноценен човек? Нека да бъдем реалисти - в България, и изобщо в Европа, пазенето на девствеността до брака е вече в миналото, дори и в по-консервативните, католически европейски държави се приема за нормално младите хора да имат връзки преди брака, което включва и сексуален живот. Ти казваш, че ще се пазиш до сватбата- тоест, все пак имаш желание за връзка с жена и полов живот - трябва обаче да ти кажа, че решението, което си взел, ще бъде голяма пречка за това. Шансът да си намериш такова момиче в България е много малък, така виждам нещата аз. И ако някои млади хора в България изпадат в крайности и водят безразборен полов живот на 13-14 години, струва ми се, че и ти изпадаш в крайност. Щом искаш да си моногамен, бъди, бъди с една жена, имай си сериозна приятелка, опознайте се добре (включително и интимно) преди да се ожените, и ако прецените, че сте един за друг, потегляйте към олтара. Ако обаче си държиш на своето, шансът да си останеш сам с идеалите си е доста голям. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c99cb24c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Да ти кажа това ти е нещо като оправдание за пред приятелите ти, понеже те е срам, че досега нито една жена не е проявила настъпателност да спи с теб. Едва ли не им показваш, че си с много твърд характер и си държиш на думата. Но сигурна съм, че при първа възможност, когато срещнеш момичето, което да отговаря на идеалът ти и ти се предостави възможност да си легнете ще забравиш за целомъдреният обет.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 66fd30d4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Автора:

Благодаря за положителните коментари, а и за отрицателните също.

Наясно съм със всичко каквото казвате "не знаеш какво пропускаш" "Секса е много хубаво нещо" и т. н.

Но... не че съм на 100% убеден че ще се въздържа, но искам да се въздържа.
И естествено че като се обвържа един ден, ще питам приятелката си какво мисли по тоя въпрос (ако е девствена... а и да не е, пак ще я питам :) ) а петинга, да, знам какво е и точно и аз за това съм си мислил-може да се практикува, но не и секс.

А и ако момичето не е девствено, някак си ще се чувствам не на място, а и ще бъде трудно- аз, девствен, да се въздържам от секс (по-лесно ще ми е) и тя също, но не е девствена и знае какво е. По-трудно ще е за нея.

И така някак си не става.

Варианта е ако момичето е девствено-тогава може и да си поставим тази цел, това изпитание :) по общо съгласие естествено.

А до това защо искам това- секс след сватба...
Ами според мен на първо място са разбирането, любовта, уважението, подкрепата в една връзка и много други качества, и след това вече е секса.

Все пак, който търси любовта, мисля че не трябва да бърза за секса.
А който си търси секса, да си го търси.
За мен секса не е на първо място в една връзка (да, не може без секс, важен е, но не е и НАЙ-важното нещо във връзката според мен)

Вижте колко връзки, даже семейства се разпадат и то главно заради секса.

Секса, колкото е хубав, толкова е и коварен според мен... като парите :)

Едно Момче-20г.

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7d6f653c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Пич, правиш го не заради дълбоките си философски възгледи, а защото няма желаещи момичета наоколо, нали? Ще отречеш, но малкото изречение за проститутките те издаде. Ти самият казваш " винаги мога да ида на червените фенери, но не искам". Ако не беше така щеше да кажеш - " мога за един път с колежка, мимето, пена и т. н., но не ща! ". Щом един мъж се е замислял за проститутка, значи е имал момет да му се ще, но да няма с кой. Повечето търсачи на голямата любов са точно такив - свързват я с другар за секс завинаги, в стил "намерих те и повече нема да са моря да търса". Тръгни от ниско, любовта ще дойде сама. Ти си знаеш де

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d8a8b6f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Аз бих се гордяла, ако попадна на такъв човек, но това едва ли ще се случи.. даже си мисля, че авторът е несъществуващ и историята-измислена. Вече няма такива хора...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7d6f653c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Aaa, забравих - недей търси сродни души по сайтовете, тука както пеят Ъпсурт "нема да намериш своята дева". Иначе като хлапе и аз мислех като теб (до 16-17), но вече голяма жена се радвам, че имам опит в човешките отношения - прави ни по-мъдри:)

От Баба Яга

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87f542a6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Аз съм на 29 и още не съм женен. Ако бях следвал примерът ти досега щях да съм си теглил куршума. За мое щастие една какичка ме "оскверни" още когато бях на 17 :). Сега сериозно. Бих се абстрахирал от пасването в секса, защото ако нямаш предишен опит всеки секс ще ти хареса. Но опитът е не6то безценно усобено, когато говорим за нещо толкова важно като създаването ма семейство с някой.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f799a4e715
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Слушаи пич, АЗ СЪМ 100% да се правя секс СЛЕД като се оженя никога преди аз съм момиче и за мене няма нищо по хубаво от това, ЗАЩОТО, имаш си гадже той е с теб спи с тебе и край ОБАЧЕ като си женен? Ето за това съм решила аз съм на 14 почти на 15, знам може да ме критикувате че съм МАЛКА но аз съм напълно решила да не го правя преди това. :))

Elle

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 536f3493e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   "Понеже вярвам истинската любов"... пич, ти докато вярваш ние, твоите набори се скъсваме от чукане. Слез на земята най-накрая! Няма такова понятие "истинска любов". Това е един оксиморон, изваден от контекста на някое булевардно романче на Дейниъл Стийл, с което някои мъже и жени спекулират.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8f817898b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Все едно "слушам" сина ми. Момче не знаеш колко много губиш. Секса е нещо невероятно, не си губи времето в грешна посока.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 73770cad1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз уважавам твоите вярвания, аз също съм ги споделяла. Може би също така ходиш в някоя евангелска църква. Няма лошо. Обаче вече категорично не споделям мнението, че младия човек трябва да стои девствен до сватбата си. Не е добре за тялото. Преди години хората са се женили в пубертета си още, веднага щом са съзрели физически за отношенията мъж-жена. В днешно време социалните фактори са различни и бракът се отлага във времето, най-малкото заради образованието до по-късна възраст. А тялото има нужда от физически любовни отношения, ласки, целувки. Има натрупана сексуална енергия и не мисля, че е хубаво тя да се задържа години наред. Разбира се, отчитам, че има различни организми, но най-общо така е устроен човек, така Бог ни е създал. Не говоря за прекалено свободно отношение към секса, много партньори и т. н., това е другата крайност. Така че не подкрепям въздържанието до сватбата, освен ако така се стичат естествено нещата, ама да не стане да се жени човек по-млад и необмислено, заради началото на сексуалните отношения.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5c1b72e944
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Ъъъм.. това ми звучи шантаво, честно казано и за момиче. Имам в предвид... секса е необходим на един етап от сериозната връзка (кой както разбира), всеки си има различни пози, фетиши и бла-бла. Или по-просто:представи си, хайде търпиш там колкото е нужно до брака и най-сетне се стига до секс. На теб много ти харесва и си искаш всеки ден, ама жената не дава повече от 2 пъти седмично. И кво правим? Дано сам осъзнаеш, че не си прав.
Ж 16

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2456b463df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Омъжих се преди 4 години. Съпругът ми бе тогава на 20. Беше девствен по свое желание. А не е срамежлив. Предложения никога не са му липсвали, та дори и сега. Той е доволен от решението си, аз също го смятам за по-специален. Знаел е какво търи и не си е свалил гащите просто ей тъй. Той пък го обяснява така > когато реша да правя секс (любов) ще се раздам тотално. А не е нормално да дам на която и да е любов и уважеи възхищение, когато то е е предназначено за жена ми.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1dc46f9afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Авторе, казнаш че си много срамежлив-тогава как изобщо ще се ожениш? Или просто искаш да живееш със заблудата, че сексът не е за тебе, защото считаш че, никое момиче няма да те погледне. Аз живея с тази заблуда от доста време-пропилях една сигурна среща, и може би 2 потенциални. По-добре се отдай на удоволствието-на стари години и да искаш да правиш секс, ако си вече импотентен, тогава ще се въздържаш. Освен това сексът е здраве-ако не беше така щеше да е по 1-2 минути, колкото да се продължи човечеството и толкова. Не знам как възприемаш живота си-поне аз понякога мразя живота си. Но вече нямам и желание за промяна. Отделно, че цял живот са ме тъпкали и мачкали. Предполагам, че има неща, които премълчаваш-като например как се отнасяли към теб съучениците ти...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 62acf204fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Аз лично не бих продължила връзка с такъв човек. Бих го чакала 2-3 даже 4 месеца, надявайки се да се реши, но ако не, късам с него. Живеем в 21 век, те хората от 20-ти са го правели преди това. Не знам какво толкова държите на тая "златна девственост". Ами ако го направеш след брака за първи път и се окаже, че не си пасвате. Ама свят голям, хора всякакви, за мен това е глупост.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7d6f653c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Хората натоварват някви простички неща с големи значения, каквито те нямат. Сексът си е секс. Храната е храна и постите не ни правят добри. Ако не пия кафе до първата си работа в офис, дали ще се опазя чиста от мързел? Ако не си почеша носа цял живот дали ще се науча да устоявам на адското изкушение? Звучи абсурдно, ама и да се пазиш от секс е също толкова абсурдно и безсмислено. Съвет - пази се само от повърхностни отношения (а те и без секс могат да се появят, брат)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7d6f653c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Доста наивно и детско по леко изкривен начин. Точно защото не знаеш какво е секс, правиш някакви абсурдни мислени връзки между него и душевната чистота и т. н. Първо - не е нормално да асоциираш секса с проститутките, особено за човек, който претендира за висока моралност. И второ - аз съм правила секс с 1 човек (дълга връзка) доста преди да се запозная и омъжа за съпруга си. Сега имам хубав брак, но по твояа логика трябва да сме некви нечисти, користни и заблудени същества, които не знаят какво е любов. Уверявам тв, че и с 30 мъже да бях била - пак щях да съм си същата като емоционалност. Аслед твоето отричане има 2 възможни финала - да забравищ за всичко и да потънеш в света на секса, т. е. да те тресне хормона на стари години. Или да се окаже, че си асексулен и да мъчиш жена си. Не бъди фанатичен, а живей естествено.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d8a8b6f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   Възхищавам се на хора като тебе, пич, а ако успееш да го изпълниш това... ЕВАЛА!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d8a8b6f75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   Боже мой,егати хората коментирали преди мен!"Ами ако се окаже,че не си пасвате?" Сексът определя дали двама са сродни души??На какво да и пасне бе,на дупката ли?Ако споделят еднакви възгледи,един за друг са,приятно им е да са двамата,дори само ако си държат ръцете,но сексът не върви значи дай да се зарязваме.И то защо?Защото живеем в 21 век,защото всички останали не вярвали в любовта,било детинско, тъпо и дай да се наврем в стадото и ние да мислим като тях,и да смятаме че сексът носи най-голямото душевно щастие,а не това че до себе си имаме човек,който ни обича и не би ни зарязал,защото има нужда да си задоволи нагона.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6626f24cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Аз съм момиче на 21 и също мисля че сексът не е най-важното, всичко с времето си. Чудесно е че е искаш да бъдеш само с ч момиче, с това, с ковто искаш да прекараш живота си. Възхищавам ти се, бих искала да се запозная с теб :-))

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 17a9e00a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Мислех да пискам нова тема, но се разрових и видях, че има вече подобна, така че се надявам да я възродя малко.

Първо подкрепям автора изцяло.
Лошото е, че живеем във свят, в който хората се впечатляват от лукса и показността на известните, от парите и властта. Всички сме се вкопчили в една безсмислена надпревара кой ще е по-по най. И най вече с този инструмент за показност фейсбук, в който тийнейджърите се надпреварват за популярност. И дори и човек да не иска, обществото лека-полека го тласка в тази посока.
С мен беше същото преди време. Гледах как 'звездите' във фб са с по сумати лайкове и коментари на снимките, как са с яките мацки етс, етс.. А аз страдах, защото нямах с кого да изляза и всяка вечер (почти) си стоях у нас. Понеже нямах приятели от 'махалата' и разчитах само на тези от даскало. А и те не бяха много.

Та, отплеснах се малко, идеята ми е, че всекидневно заливайки ни с такова съдържание, ние ги мислим за мн велики, а всъщност са едно нищо. Много от т. нар. фейсбук звезди са точно това - въздух под налягане. За щастие аз преборих (макар и не напълно) това чувство на празнота, че нямам приятели (а имам, не много, но поне истински). Ако това четат хора, които изпитват същото искам да ви кажа: Не се тревожете, бъдете щастливи, обръщайте повече внимание на хората около вас и не мислете, че тези с многото лайкове по фб са нещо повече, защото почти във всеки случай е точно обратното ;).

Лошото е, че много хора вече не ценят истинското, гледат само показността и блясъка. Вярно е, че по-голямата част от обществото ни като че ли е такава. Но ги има и другите, които ще оценят доброто и наистина красивото, което не е в симетрията и перфектността на лицето (което всъщност на мен не ми изглежда хич хубаво), а е в доброто и чисто сърце и невинна душа!!!


исках да пиша и за интимните отношения, но ще остане за утре, че сега нямам време

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 950410bfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   По принцип идеята ти е пример за морални ценности в този развратен свят,в който живеем.Аз съм на твоите години и също съм девствен ,но се старая да се въздържам от сексуални изкушения,защото съм вярващ православен християнин.И аз бих искал да споделя тялото ти само с един човек ,но в днешно време ,особено при жените,все по-малко останаха момичетата,които не се Ч**** с всеки срещнат,но все пак вярвам ,че все още има свестни момичета,макар и по-малко.Много пъти съм се замислял дали бих устоял ако да речем имах сериозна приятелка, дали щяхме да се въздържим и двамата до сватбата ,по-скоро не ,но съвсем различно е да се отдадеш на един човек от чувства , пред това просто да се ч****с него .
Не претендирам,че съм най-праведния християнин,защото често мастурбирам,но поне се старая да се въздържам ,за разлика от връстниците ми :)
Аз бих те посъветвал,че когато срещнеш правилното момииче за теб,ще го усетиш със сърцето си и заедно ще решите дали да се въздържите до брака или да се отдадете един на друг,но в никакъв случай не се влияй от тия,които ти казват да се ,,находиш" Замисли се на въпроса - това че господин Х е спал с 20 момичета,прави ли го повече мъж от теб ?
Поздрави

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4fe5bc339e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Значи трудно ще се ожениш. По-добре отивай в щатите при амишите.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f7edda44a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   То вече може да е късно, но все пак евала на Автора. Това за Беър не го знаех, много ме мотивира.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 584c57b9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   От 41
Радвам се поне, че има и други като мен, не съм сам "лудия", както биха ме определили повечето от познатите ми. Всъщност и аз не съм сигурен дали не бих правил секс с момиче и преди сватбата, ако сме близки, заедно сме и съм влюбен в нея. Но за безразборното или това само за една нощ...
Мисля си, обаче че като че ли има повече хора от колкото си мисля, които са готови да изчакат по-дълго време, дори и до сватбата. Просто тези хора не се разкриват(като мен напр. )

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1903f4ced3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Ето как се случи при мен. Не съм от типа момичета, които била легнали с кой да е.
Моя приятел след 4-тия месец взе да си иска секс, но аз не се чувствах готова, бях около 20г. Нещата между нас взеха да се задълбочават и някъде към 7-мия месец той ми предложи да се оженим. Малко след това аз вече взех решение, че това е човека, с който искам да бъда.... и го направихме... След около половин година се оженихме.
Никога не съм съжалявала, че не съм била и с други момчета или че така се е случило при мен. Щастлива и доволна съм защото обичам човека и друг/и не са ми били необходими за да се "наживявам".
Смятам, че съм се наживяла с една пълноценна връзка много повече от някои други и съм доволна, че съм в хармония със себе си и разбиранията си.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f7edda44a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Ето 47 е пример, че може... браво! :)

45

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 004fb5043c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   До 47 едно голямо ЕВАЛА!
Даде ми надежда, че все пак са останали такива редки диаманти като теб! Надявам се и аз да открия такова момиче.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1a4c7c2d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   от н. 47
До 48 и 49. Благодаря за оценката.
Пожелавам Ви да си намерите момиче, което да отговаря на това, което търсите. Винаги има такива момичета. Дано да имате и късмета да го срещнете. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b648b4b7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Ами АКО не се ожениш!??? За това, моето момче гаранции НЯМА!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ff32fe3b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   До №47: Пожелавам ти да се чувстваш така и след 5 години. Ненаживяването, както го наричаш, винаги си има цена и в никакъв случай не е плюс. Освен, ако не си срещнала наистина точния човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ff32fe3b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   38, не знам на каква възраст си и какъв ти е опита в секса, на изобщо не е за подценяване "пасването". Всичко останало е важно, но сексът, ако не ти е по вкуса и усещането, нещата рано или късно се провалят със сигурност. Самият ти израз "пасване на дупката" говори, че определено не си наясно що е то добър секс. Да ти кажа, че за всеки е различно и няма нищо общо с порното, което вероятно гледаш. И ако човекът, с когото си много ти харесва във всяко друго отношение -интелект, физика, интереси, емоции, но сексът не се получава, нещата ще се оплескат. Затова е добре да си правил секс с бъдещия си съпруг/а преди да ходиш да се разписваш и да вземаш сериозно решение за брак.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0211192438
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   47, супер, че при теб се е получило така! казвам го сериозно и без грам ирония!
обаче не може да се твърди, че това е общовалидна истина и единствено правилно решение. далеч не всички срещат правилния човек на 20 и имат връзка с него. човекът може да се появи на 30 или 40 г., да не говорим, че никога няма гаранция дали това е правилният човек.
не знам защо се разглеждат само двете крайности - безразборен секс с когото ти падне или ревниво пазене до брака на всяка цена. не може ли да има междинни положения? трудно може да се каже, че имаш пълноценна връзка с някого без да правиш секс с него. така че проблемът не е само в липсата на чисто сексуални умения, а в липсата на умения за общуване с противолопожния пол. това няма как да го научиш от филми и книги, това се учи на практика.
не виждам смисъл да се пазиш до подписа с момиче, с което имаш връзка, харесвате се, допадате си, обаче се въздържате щото така си решил. губи ми се идеята и не ми допада въздържание заради самото въздържание. само по себе си то не те прави морален и чист човек, както и правенето на секс не те прави лош и покварен.
изобщо истината е в баланса, а не в крайностите.
Ж42

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker