Разказ за това как понякога съдбата ни се изсмива /изплюва/ в лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разказ за това как понякога съдбата ни се изсмива /изплюва/ в лицето
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 5180 пъти
Преди всичко искам да кажа, че историята е писана преди няколко години. Бях я публикувал в блога ми, но повечето ми приятели ми казаха да я махна, защото се излагам много яко. Направих го. Сега ще я споделя тук с Вас анонимно. Целта е поне малко да Ви развесели или разсмее!

И така ще започна от самото начало. За ходенето по проститутки се светнах още през далечната 1999г. Тогава бях кандидат студент. Посещавах едни лектори в СУ които диктуваха разни теми по История, уж с някакви ключови изречения. Баща ми даде много пари за подготовката. С един пич от курса се наговорихме. Редувахме се, през събота единия да ходи на лекциите, и после дава на другия да преписва. Този които не ходи, респективно прибира парите в джоба си и убива времето в Борисовата градина или някъде другъде цяла сутрин. Пичагата се казваше М и със спестените пари играеше Еврофутбол, в казина или сварка с разни таксисти. За съжаление той се провали на всичките изпити и го взеха в казармата. Аз кътах парите и с тях ходех по клубове за компаньонки. Урокът тогава беше 25 лв. секс сеансът за половин час 30 лв. 5 лв. от мене и работата готова. Вярно на изпитите изкарах едвам 3. 50, просто защото имах лошия късмет този които ми диктува ключовите изречения, да не е същия които проверява темата, което значеше, че проверяващия сваляше оценката ми за точки, запетай и други дреболии, но поне влязох в СУ, мястото в което мечтаех да уча още от ранна училищна възраст, 3 ти клас, макар и не желаната специалност. Както и да е. Отплеснах се, това е друга тема. Та тогава си имах един идеал за жена. Висока, стройна, руса със сини очи, надарена, дълга коса, бля, бля, дрън дрън та пляс. Сега когато поотраснах стигнах до извода, че това човек да си има някакъв идеал за жена, да се покланя на идеализирани образи и т. н. е много голяма глупост. Всичко си зависи от хората. Та много исках да намеря точно такава проститутка но все не се получаваше. В повечето клубове ми казваха, че имат такова момиче, но когато отивах на място или някои я беше заел, или е била почивка и т. н., все не нацелвах такава. Е, случваше се да попадна на подобна, но все с нещо се различаваше от идеала ми.

Та месец март 2006та година с навъртян 7 годишен клубен опит, случайно ми попадна някакъв брой на вестник Позвънете. В рубриката Адам и Ева се рекламират клубове и т. нар. салони за масаж. В последно споменатите обстановката е по-спокойна, няма някакви едри мъжаги за охрана, понякога е дори и малко по-евтино, но лошото е, че изборът е много ограничен. Най-много до 3-4 момичета, някои от които потресаващо грозни. Та попаднах на една обява в този вестник която звучеше нещо от рода на „19 годищна, с руса дълга коса, пъстро сини очи, огромен бюст, висока 175 см., предлага стандартни и нестандартни услуги срещу заплащане, А.. ” Аз разбира се си преписах телефона. Тук е мястото да отворя една голяма скоба и да кажа, че от 2005та година насам, колкото струва един час секс, толкова струва и един ден на ски в двата големи курорта. Аз лично не съм от най-заможната класа и е немислимо да си позволя и двете, но с финансите които разполагам се налага да се изправя пред дилема. Обикновенно прекъсвам клубните изяви за времето от декември до май за т. нар сух период, периода на сухо, когато любовта при мене иде отръки, и ги възобновявам чак след втората половина на месец май, така де след като взема майската си зЛеплата, че обикновенно в началото на април профуквам всичко по Банско, а до края на месеца и по Боровец. Точно така стана по традиция тази вече далечна 2006та година.

След като взех майската зЛеплата се обадих на оставения номер и за щастие А. все още работеше там. Отидох една вечер, обаче неина колежка ми каза, че е била резервирана до края на вечерта. Обадих се след няколко дни и ми казаха, че имала много клиенти и пак не може да ме вземе. Викам си, „брей що е туй чудо, бре”? Тая сигурно е верно много готина, щом толкова много хора я искат. Питах нейната колежка дали има шанс да я видя поне, а тя ми отговори, че по време накъсния следобед не е толкова натоварено при тях. Следващия ден помолих да ме пуснат около 15. 00ч. от работа. Казах на шефката ми, че ще ходя да си взимам талона от КАТ, които всъщност си стои в шкафа ми с пълен брой точки, ама тя повярва и ме пусна.

От работата звъннах в клуба и ми вдигна самата А.. Каза ми „Свободна съм чакам те, идвай. ” След около половин час бях на мястото. Отвори ми нейна колежка и ми каза, че преди малко някакъв е заел А. за един час. Аз реших да бъда упорит. Казах й, че ще дойда след 50 мин. Така и направих. Клубът се намираше в близост до НДК. Седнах на една пейка пред фонтаните и засякох точно времето. Когато тръгнах към клуба, от едно кафене се разнесе култовото парче на Франки Гоус то Холивуд, Рилекс. Сетих се, че този певец се спомина от СПИН, преди доста години. Замислих се, аджеба като толкова пъти все не мога да я намеря, дали това не е някакъв сигнал на съдбата, да се предпазя от някои болести, нали разбирате. Дали въобще трябва да ходя в този клуб при това момиче?

Нагоните ми обаче надделяха. За 7 години клубен живот и мечта точно за такова момиче, бях длъжен поне да я видя. Бързо забравих за тези предполагаеми сигнали на съдбата и ускорих крачката към въпросното място. На вратата ми отвори самата тя, А.. Беше наистина такава за каквато винаги съм си мечтал. Нищо не бяха преувеличили в обявата в Позвънете. Тя ме посрещна с думите „О ти ли си този които толкова много ме иска, айде влизай”. Влязох и тя ми посочи свободната стая. Забелязах я, че още в коридора залитна, но си помислих, че е случайно. Каза, че ще дойе след малко, и междувременно може да видя другите й две колежки. Те честно казано не ми харесаха. Аз си бях дошъл за А.. След малко тя влезе в стаята и ми каза „ Аре, събличай се”. Докато го правех я попитах от кога започва официално да тече времето. Тя ми отвърна „Ти не се притеснявай за времето. Като те гледам какъв си смотан ще свършиш тука най-много за една две минути”.

Аз малко се смутих. Свали си роклята с гръб към мен и след като се обърна ме попита „Абе ти къде си тръгнал с тая малка пишка, бе? ” След като се приближи констатира, че е и мека. Аз честон казано доста се притесних. Никога не съм очаквал такова отношение. От други неща в поведението й ми стана ясно, че това момиче е меко казано неадекватна. Не ми лъхаше на алкохол, което ме наведе над мисълта, че вероятно е на наркотици. След като се поогледах в стаята предположението ми се подкрепи. Бяха разпилени из цялата стая малки пликчета съдържашщи бяло вещество с кафияв оттенък. Аз лично не съм запознат с тези работи, но според мой приятели може да е Хероин или Амфетамин.

Когато преминахме към фелациото тя започна дами се заканва, че ако много знам, ще викне момчетата да ме пребият. Да не си позволявам много, да й ймам уважението и подобни несвързани работи. Правеше и други неадекватности за които немога да си спомня. От притиснения и непредразположеност ерективната ми функционалност не надвиши 20-30%, или казано с други думи не можах да го вдигна. Малко след като преминахме към същината в стандартна мисионерска поза заради която бях дошъл това момиче здравата ме стресна. Обърна си очите, така, че под клепачите й остана само белтъка. Секунди след това застана като препарирана. Никакви движения, никакви признаци на съзнание. Викам се, „Леле тая или я убих, или я докарах до безсъзнание”. Удрях й леки шамарчета, побутвах я, но тя не реагираше. Тогава здравата се изплаших. Без много колебания по адамово облекло изтичах при колежките й в другата стая. Викам им „На вашата колежка нещо и стана. ” Те явно й бяха свикнали и ми казаха „Не се притеснявай ще се оправи. Просто я изчакай малко”. Когато се върнах в стаята А. вече беше отворила очи. Не можах да разбера смееше ли се, плачеше ли, но през сълзи бръщолевеше някакви несвързани неща, че мъжете били еднакви говеда, че искали само едно нещо, че вече й е писнало и т. н. Предложих й да се успокои и само да поговирим и без това си бях платил за час с нея. Тя обаче ми отвърна, че няма какво да говори с мене и да продължим това за което съм дошъл. Опитахме всичко от начало но тя пак започнада говори някакви глупости, несвързани неща и да си обръща очите. Като я гледах меракът ми беше вече съвсем отишъл на кино. След тя легна и като че ли заспа. Казах си, че нищо няма да излезе от това, ядосах се и започнах да се обличам. На излизане А. промълви поне едно ЧАО.

Толкова се бях ядосал на цялата тази работа, че се прибрах пеша до нас. Помислих си не е ли това една ирония на съдбата? Толкова години да си мечтая, точно за таковамо момиче и накрая как да се развият нещата. Яд ме беше и за парите които дадох за цял час, а всъщност не останах с нея и 15 минути. След като се поуспокоих си помислих и за нея. Едва ли й е било лесно. Явно е, че цял ден я бяха помпали, друсаше се за да може да го изтърпи. Какви ли неща я бяха докарали до това състояние? Съжалих я в общи линии. Споделих тази случка с мой приятел полицай и той ме посъветва много да внимавам като ходя на такива места. Каза ми, че ако недай си Боже куките направят акция в този публичен дом, докато аз съм там, можели в суматохата да ми сложат от тия пакетчета по джобовете на дрехите, както съм ги хвърлил и после ходи обяснявай, че не са твои. Ако се размине затвора като по чудо можело, да плащам солидни глоби, пробации, а можело и всичко на едно да стане.

Аз доста се стреснах след тази случка и преустанових клубните изяви за цели 5 месеца.

На следващата година в друг клуб след ползването на услугата разказах на една компаньонката, от която бях безкрайно доволен какво ми се беше случило миналата година. Тя каза, че клубът в които работела А. е бил на техния Бос и беше много възмутена от това което й разказах. Каза, че е имало много оплаквания на клиенти от нея, но не е вярвала, че е стигала до такива крайности. Аз се поинтересувах какво е станало с А.. Обясни ми, че тя не става за тая работа и, че сутеньорите са я изгонили дори преди „да се изплати”, /което всъщност на знам какво значи честно казано/, а това било истинска рядкост.

И не е ли това една ирония на съдбата? Толкова време да си мечтаеш точно за такава жена и тя накрая да ти се присмее на големината на пениса, както и на твърдостта му, така де по-скоро липсата на такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 87c7482063
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно са ти казали приятелите, че яко се излагаш с тази история.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a0372c5af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В началото ме спечели още с първата строфа, но установих, че приятелите ти с пълно право са ти казали да изтриеш разказа си. Либидото ти е доста добре изразено. Питам се от толкова много празнене дали ти е останало още сиво вещество в мозъка, защото ако е вярна старата поговорка " гъз глава затрива", ти определено си затрил своята от толкова много секс.
Съвет : Опитай се да пренасочиш любовната си енергия към нормални жени, а не към професионалистки в жанра.

jay

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96f0c2c638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пич, историята ти беше много интересна... Е, животът е смешен, но и мечтата ти си е била лееко инфантилна. Имам един въпрос, който ме е глождил и се надявам да ми помогнеш с отговора. Защо мъжете се харчите за платени секс услуги вместо да забивате някоя шаврантия в бар всяка вечер? В смисъл май не е трудно и ако бях мъж ... Ама май жените сме стиснати. По-чисто е сигурно, ама не е ли малко стерилно? Иии по-различно ли и усещането от непрофесионалния редови секс? И как почвате? "Сваляй гащи"? Като питам приятели мъже почват да се смеят, казват че никога не са били на такова място?!?! Или се срамуват. Така че please, please?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6f52187f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам само един въпрос към теб: каза, че уж са те пуснали за малко от работа, а ти всъщност повече не си се върнал до края на деня? Как така? :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc18d2ce10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не съм автора, но имам доста опит с компаньонки и ще отговоря на номер 3. Първо защо ходим. Ами причини много:
1) Вярно е, че си плащаш, но в някой случаи може да ти излезе дори и по-евтино отколкото ако забиеш някоя в бар. Все пак и там трябва да изхарчиш някакви пари, а накрая може да останеш на сухо.
2) Губиш много по-малко време. С компаньонката звъниш и отиваш да вършите работата. В бара ще прекараш поне няколко часа, дори и да забиеш някоя мацка може да не си легне още първата вечер с теб, което значи още няколко часа. Ще пиеш и ще стоиш до късно, което означава, че на другият ден ще спиш до късно, а може да имаш и махмурлук и да ти отиде целият ден.
3) Мацката от бара може да не ти допадне, като човек и интелект и да нямаш желание за секс с нея. Да знам, че това е малко странно, отделно сигурно 90% от компаньонките, с които съм бил няма да ми допаднат, като човек, но там е по-лесно отиваш чукаш и си заминаваш, не се опознавате много, ако не си редовен клиент.
4) Не знам за някой мъже може и да е лесно, но за мен не е чак толкова лесно да забия някоя в бар, особено пък всяка вечер, както си написала.
5) С варианта с бара може да излязат усложнения след това, примерно да тръгне да ти звъни, а ти да не искаш да се виждате повече или нещо друго, докато при компаньонката знаеш, че ако не повториш няма да я видиш никога вече.
6) При компаньонките си пише в обявата какви услуги предлага и може да ги уточните и по телефона. Примерно искаш анален секс и отиваш при такава, която знаеш, че прави, докато в бара не върви да я питаш предварително, какво прави и какво не.
Това е накратко, но сигурно и още причини могат да се измислят.
Как почваме, ами различно, зависи от случая и компаньонката. Обикновено си вземате душ един след друг и след душа сте вече голи, след което почва да ти прави свирка и после продължавате нататък. Има такива, които правят и масаж, в този случай обикновено се почва с масажа, първо на гърба, по някое време се обръщаш по гръб, може да те масажира и малко отпред и след това пак почва със свирката. Общо взето отиваш и след малко вече го правите.
Дали има разлика от секса с нормални жени, ами има. Една голяма разлика е френската целувка. Повечето компаньонки дават да ги целуваш по тялото и те също те целуват, но в България са много малко тези които се целуват по устата с език. Дори и тези, които го правят не го пишат в обявите си, така че надали го правят с всеки. Това е накратко за компаньонките, истории мога да разправям много, имал съм и неприятни преживявания, като колегата, който е писал историята, попадал съм обаче и на много добри мацки, дето го правят все едно са с гаджето си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5d34b3e20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Определено се излагаш с тази история. Прочетох я цялата с надеждата накрая да видя смисъл, но не видях. Каква ти беше целта да я разказваш? Хвалиш се, че ходиш на курви или че не са те спипали ченгетата в бардака? Нито едното не е за хвалене определено!
Намери си свястно момиче по което да си даваш парите, защото цял живот не се живее с ходене по проститутки! Успех.

Муцито.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96f0c2c638
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А като свикнеш да плащаш и получаваш бързо секс, не се ли пристрастяваш до степен да се откажеш(да не се хабиш) за нормалните взаимоотношения. В смисъл нали се сещаш, че не всяка жена би соала с теб за пари?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c59d45ad14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Смисъла е, че всичко в живота е едно разочарование

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f241c3ae29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Що па да се излага? Евала му правя на пича! Само ми е чудно как па все не е попаднал на неговия идеал жена, пълно е с такива! Онзи ден на околовръстното преди младост каква българка имаше направо "паднах от коня", руса, стройна, сини очи, големи цици, уникални крачета! Беше облечена уникално! Даже се чудех как това момиче може да излезе на околовръстното! Авторе мини от там и я "боцни", казвам ти уникална мацка!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96f0c2c638
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как и виде чак и очите па ти бе?

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dc18d2ce10
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

11.   От 5 до 7:
Не, не мисля, че някой мъж би се отказал изцяло от търсене на взаимоотношения с нормални жени, защото ходи често по компаньонки. Както казах вече дори и в секса обикновено има разлика, а и в крайна сметка секса не е единственото нещо, което правят мъж и жена заедно. Но да до някаква степен може да се получи това, за което говориш, като обаче е и строго индивидуално, така че дали ще се получи и до каква степен, си зависи от конкретният мъж. Ако трябва да говоря лично за мен, да има случаи в които решавам да не се хабя много, а в замяна на това да отида при компаньонка. Обаче аз не се хабях много и преди да почна да ходя по компаньонки, така че това по-скоро не е следствие, от това че ходя по компаньонки, а може би дори е обратното ходя по компаньонки, защото не искам да се хабя много. То това мисля си личи и от предишният ми коментар. Ако обаче искам нещо повече от секс със сигурност ще се напъна поне малко.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5e87b12017
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно казано въобще не очаквах някои да ми чете глупостите, и съм приятно изненадан, че дори сте си направили труда да отговаряте! :) Ще си позволя да коментирам Вашите коментари.

Че излагацията е пълна няма спор.

@ № 2 Признавам си поста ти ме разсмя от сърце. Това за гъза и главата си беше точно на мястото. Както казах темата е отдавна писана и от няколко години не съм ходил на такива места и респективно не съм правил и секс. И преди съм опитвал да насоча енергията си към нормални момичета, но с течение на времето се убедих, че любовта не е нещо което заслужавам и ще си вирея сам.

@ № 3 Аз лично се опирах на секс услуги просто защото съм много смотан и не мога да си хвана някоя. Никоя не ме иска, но вече това започва да не ми дреме. Някак си свикнах и се убедих, че любовта не е нещо което заслужавам. Относно проститутките № 5 е дал достатъчно изчерпателен отговор. Присъединявам се към него.

@ № 4 Ами просто случката много ме разстрои и се обадих на шефката, че има много хора в КАТ и ще си взема целия ден.

@ № 7 № 11 го каза много добре. Пък и не ми се е случвало никоя да ме иска както вече споменах.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker