Сексът с приятел - очаквания и тревоги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът с приятел - очаквания и тревоги
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 3296 пъти
Здравейте! Аз съм на 26г. Когато бях студентка, в първи курс си падах по един мой колега. Потърсих близост с него, но в опитите ми да се сближим по-интимно се роди едно много хубаво приятелство. До секс не се стигна, защото започнах да възприемам момчето като много добър приятел и тази чистота на чувствата измести останалото. От тогава минаха седем години, през които приятелството ни се задълбочи. Споделяли сме си неща, които с никой друг не сме. От няколко седмици, обаче, започнахме да си говорим за секс. Т. е. за секс между нас. В началото на шега, но сега обсъждаме да отидем някъде идния уикенд и да си изкараме една хубава нощ само двамата. Той е привлекателен, спор няма. Бих правила секс с него. не ме притеснява влошаването на отношенията ни след това или приказките, че един от нас ще поиска нещо повече и това ще убие приятелството ни. Знам, че няма да се случи това, но си имам някакви... задръжки. Та това е... най-добрият ми приятел. Незнам дали ще мога да се отпусна, дали няма да преигравам, дали ще съм естествена... Дали няма да се държа шаблонно... И това е само заради предразсъдъа, че между приятели е по-добре да няма секс. Искам да помоля някой, ойто е имал подобни отношения и е бил в такава ситуация да сподели как е минало от гледна точка на отпускане в леглото. благодаря предварително и моля, без много подигравки :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 05dfec69a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз съм момиче на 24. Откакто се помня си имам един единствен приятел. Пред останалите всичките години до сега съм ревностно защитавала и винаги съм твърдяла, че приятелство между мъж и жена съществува. Ще ти разкажа накратко какво се случи това лято. Заминахме с бъпростният човек и компания на почивка... както винаги спяхме в едно легло, но дали от морският въздух или от това, че и двамата далго не бяхме правили секс се награбихме... Почивката продължи супер.. само дето аз започнах да го ревнувам... цупех се за някви глупости.. общо взето му се чудя как ме изтърпя. Приятелството си ни продължава... правим от време на време секс.. планираме си следващата почивка заедно и така... Решавай..

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6662e197f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа, всичко си зависи от хората. При мен е било същото приятелство, но се получи и секса. Той продължи повече от шест години като пак си бяхме приятели. В един момент секса спря но все сме си същите приятели, разчитаме много един на друг, само дето вече не споделяме следващите сиинтимни преживявания защото може би сепояви някаква ревност, държим все още физически един на друг. Не знам реши си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4ced68af1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ще ти кажа следното - от едно такова приятелство би излязло едно чудесно партньорство, сексуално и всякакво, за цял живот. Е, няма да има любовни бури и полуди, но вярвай ми - такива връзки са най-здравите, най-щастливите и най-дълготрайните.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2311e335bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля че ако правиш секс с него ще си прекараш хубаво, защото го познаваш достатъчно добре и някак си ще се чувстваш в свои води и ще си по-отпусната. Аз също имам подобен случай с най-добрата ми приятелка, след тази вечер и двамата си споделихме как сме се чувставли и дали ни е харесало и тнт и решихме да го забравим и това не попречи на отношеията ни.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: dbe171b6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моят опит в такава ситуация е горчив. Загубих жената, която ми беше не просто приятел, а огледало за душата, която вадеше най-доброто от мен. Споделяхме всичко, винаги в трудни моменти си бяхме подкрепа, смеехме се, измисляхме щуротии... докато един ден се погледнахме като мъж и жена. Последва период на луда любов, страст, неземно удоволствие. Не мога да опиша тоя период, но трая около два месеца. Първо изчезна смехът, закачките, невинните шеги. После дългите разтоварващи разговори станаха по-къси, редки и натоварващи. И в крайна сметка всичко се изгуби. Чуваме се чат-пат, говорим за някакви незначителни неща, тя се хвана с друг. Сега се сещам за Мураками и бурята - не е важно каква ще е бурята, важното е, че когато свърши, ти няма да си същият. Изживяхме бурна любов и вече не сме същите приятели. Това е от мен. Това е истинският живот. Моят съвет - ако си искаш приятеля, забрави за секса с него.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e432376026
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще ти кажа само едно. Аз съм изпадала в такава ситуация и по-добре му кажи ако ти е неловко. Първо ще си поговорите и после ще се отпуснеш повярвай. Аз направих така и сега не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e0e5ef801c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не разваляй приятелството със секс. Дето има една приказака - "Да не се бяхме ебали беше триста пъти по-добре. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker