Нямаме терен за секс, какво да правим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямаме терен за секс, какво да правим
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 6004 пъти
Живеем в малко жилище с други хора, имаме деца, нямаме терен за секс. Варианти има, но се случва твърде рядко, страхувам се, че мъжът ми може да помисли да иде настрани. Аз съм по-заетата от двамата и дори да искам, ми е невъзможно да кръшна, а и не искам. Мисля за секс и го искам, но няма как. Не сме финансово добре, за да си позволим хотел, а и децата няма на кого да оставим. Пробваме късно вечер, докато другите спят, в началото беше възбуждащо, но после си стана опасно, все се ослушваш някой да не стане до тоалетна. Той все казва, няма нищо, живеело се и така, а не сме първа младост - но аз все повече се страхувам, че това ще наруши отношенията ни рано или късно. Засега измъкване сякаш няма от ситуацията.

Не питам толкова за идеи, колкото за някой със същите преживявания и опит като моите. Времето на секса по спирки, паркове и градинки, за мен отмина - семейни сме, имаме малки деца, които ни чакат вкъщи. Други идеи просто нямам или не се сещам? Разкажете вашият опит.

Мъже, ТАКИВА ОБСТОЯТЕЛСТВА ТЛАСКАТ ЛИ ВИ КЪМ ИЗНЕВЯРА, кажете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5baaed2bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвайте в кола :)
Лично аз съм го правил няколко пъти. Зависи си от колата, но в моята беше адски неудобно, дип че и двамата не бяхме много едри. Но пък има нещо възбуждащо в цялата работа. Още повече, че тогава беше към ноември и навън беше студ, а от приключенията в колата прозорците ? се изпотиха отвътре :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fb6c67f788
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хора, правете си секс - от 8-годишна знам какво е това тропане от спалнята на наще и в началото реакцията ми беше като на всяко хлапе "иллл, гадост, ужас, блаа". Но сега като съм по-голяма разбирам, че си е нормално. Просто си слагам слушалки и пускам музика. По-добре така, отколкото дете на разведени родители или пък да слушам рев, скандали и счупени чинии като 2 мои приятелки... Пък и те наще се съобразяват, когато аз вдигам шум и слушам силна музика. Е, не съм им казвала щото ще им стане тъпо че ги чувам ама по-добре да си се обичат.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 929d6a6516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ние имахме същия проблем. едно към едно. Накрая се изнесохме на квартира. Нямаме големи заплати. Живеем скромно, но сега сме много по-добре. Преди само се карахме, само се услушвахме някой да не ни чуе. Чакахме всички да заспят. Решението е багажа и на квартира. По-добре яжте само хляб, но да сте сами!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f4f6114065
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заключете се в тоалетната късно вечер и просто, ако някой се опита да влезе, кажете заето е и толкова...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ad63574134
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Честно казано... Не съм правила секс пред ''спяща публика'', но френска - да. Възбуждащо беше, но то бе само 1 път. Иначе не знам. Едва ли би кръшнал. И колко хора сте, че така казваш - живеем в малко жилище с други хора, имаме деца...? Кои са тези други хора? Вие да не изхранвате цяла махала?

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 91ad4e3a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Преди да имам собствено жилище за тази цел използвах колата си. Паркиркираш на някое отдалечено място със хубав изглед и готово. Вярно не е много удобно, но чистия въздух и хубавата гледка компенсират това. По-пътя нагоре към Витояа е особено подходящо. Лошото е, че не само аз съм се сетил за това и вечер за да си откриеш подходяща отбивка трябва доста да попътуваш. Пълно е с коли които са спрели на осамутение. Както вече казах преживяването си струва не само заради секса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 46f834b458
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Незнам какъв съвет да ти дам, но определено има голям шанс да си намери друга. В един момент ще му писне и ще си хване някоя, с която ще има къде да правят секс (у нея, например). Там ще бъде отпуснат, може да се развихри, а сексът с теб ще му се струва смешен, някакъв мизерен, притаен и т. н. Измисли нещо, защото така няма как да я бъде. Запиши децата на детска градина или нещо подобно и ще имаш време.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b4c0c016ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами сама казваш, че той ти е казал, че се живее и така, щом на него му е добре, няма страшно, не мисля, че би ти изневерил, но докога така без секс? Не мислиш ли, че на него все ще му се доиска и ще намери някоя с терен, същото се отнася и за теб

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b438fbcf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз не съм имал подобни проблеми, освен може би в младежките години(сега съм на 35г. ), но тогава нещата стояха по друг начин. Като решение на проблема бих предложил да потърсите съдействие от приятели или от хората с които живеете. Да поговорите с тях и да им споделите за това. Ако са разбрани хора, винаги може да излязат на една разходка, за да останете вие насаме или ако са приятели които не живеят с вас, да ви помогнат с осигуряването на терен. Аз навремето съм водил гадже в апартамента на приятел, който живееше сам тогава. Просто ми даде ключа и ми каза "действай".
Иначе що се отнася до притеснението ти от изневяра, мисля че не може да се даде еднозначен отговор. Просто защото всеки човек си е различен и всеки си има различно мислене и мнение по даден въпрос или проблем. Лично за мен това не би било причина да изневеря на жена си, а по-скоро бих потърсил начини да бъда с нея в създалата се ситуация.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: afdbf5a847
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   сред природата.. до като децата са на детска градина или училище

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 911c0cf82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

11.   Трудно се живее без секс и за 2-та пола. Няма да кръшне ако има воля и принципи които спазва. Наистина много трудна ситуация, ако правите бавен секс вечерно време, при заключена врата за по-сигурно, под завивка... Децата не ходят ли на градина/ясла/училище?

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4742217ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие да сте чували за паркове и градинки? Началото на лятото си спомням, че видях младо момиче и момче да се натискат на една пейка. Момичето му беше седнало на... и си вършеха работата. Давайте и вие, защото застудява, а пък после няма да имате наистина къде да го правите. И не забравяйте, че е хубаво да става вечер, че в парковете е пълно с хора. :)
Успех и да разкажете как е минало!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 37aa91fd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хора, благодаря ви за отговорите. За справка -детските градини и ясли не са за през нощта, а през останалото време сме на работа все пак. Вечер няма как да ги оставим или нощем сами в стаята, за да хукнем по разходки.

Много се впечатлих от отговора на №9, доста близо е до мен като разсъждения.
Че ние сме го правили по паркове и градинки, ама сега много кучета бе:)))))))
В банята е сложно - дете става да пишка, баба ходи до тоалетна.
Засега взехме едно такова решение - в коридора, има чупка за "бягство" ако някой се събуди и е тъмно, няма да се разбере много. Трябва да е малко тихо, а и е тъмно, но засега така ще е. Така е, две стаи и в двете хора, какво да се прави.

Благодаря ви за съветите на всички, това в кола също е вариант, но мин. година катастрофирахме и засега сме без
такава.

№2 - благодаря ти, това някак си ме успокои, децата са ми на прага на тийнейджърската възраст, не са на по две годинки.

№7 - не мисля, че в моя конкретен случай нещата стоят точно така, но благодаря за мнението

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 138ce20951
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Каня ви у нас - апартаментът е голям, можете да си правите секс, където си поискате. Само че оставете малко доказателства - да се изфукам после пред моите хора, че и аз съм намазал!! ;)
М24

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 37aa91fd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хахахахахах мерсииииииииииии /авторката/Може би друг път:))))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker