Знаеш какво да правиш, все пак нищо не е сигурно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Знаеш какво да правиш, все пак нищо не е сигурно!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2402 пъти
Ще задам един наистина може би глупав въпрос, но бих се радвала ако ми отговорите. Малка съм, няма да споменавам години. Тази вечер правих секс с гаджето ми, без презерватив, но е човек с опит и някак му имам доверие. Свърши отвън, но след това ми го вкара пак. Преди да си тръгне ми каза "знаеш какво да правиш, все пак нищо не е сигурно". И аз казах, че зная, но всъщност не и сега ми е притеснено, а нямам с кого да говоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7e7118aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Купувай хапчета от аптеката, струват 60-70 лв и се пият на 2 или 3 пъти, вече съм забравила. Това в случай, че имаш съмнения, че си бременна. Но по-напред си купи най-обикновен тест за бременност за 5 лв, затваряй се в банята и го прави - трябва обаче да минат поне 7 дни от половият акт - ако не са измислили нещо по-ново и качествено.
А такъв, дето ти говори такива глупости няма никакъв опит и го зарязвай, щом те ползва за гумена кукла, а не за човек. Послушай ме! Когато ти лично набереш сексуален опит поне от 10 години и си съгласна да бъдеш нечия гумена кукла само и само и на теб да ти е гот - тогава може.


Жена, 45г

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 48e031e7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Означава нещо, да. Ами боклук е приятелят ти. Има предвид да пиеш хапче за спешна контрцепция - Ескапел. Не е сигурен дали не може да забременееш. Не прави повече секс без презерватив с него. И аз пих преди хапче, заради едно гадже, което беше най-сигурния човек, а след секса каза "Е, може малко да съм свършил И вътре. Ако се размине тоя път... " Мисл че се сещаш, че ми стана адски тъпо и се рзделихме скоро след това - оказа се че не му пука много за мен. Ескапел е опасен и ще ти се гадо после, пие се до 48 часа след необезопасен секс, на мен ми разбърка цикъла с месеци напред. А да струва скъпо - около 40 лв, моят приятел поне помогна с половината от цената на хапчето. Твоят ввно и това няма да направи за теб. Успех:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1c5003f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знаеш ли!? Бързо вземай Ескапел бе! Нали по пениса му е останала семенна течност!!! Тоест има огромен шанс да те е забременил! Вземай противозачатъчни хапчета възможно по бързо! Пуснала си историята преди 1 ден, трябва да пиеш Ескапел до 72 часа (3 дни) след половия акт!

БЪРЗО ТИЧАЙ ДО АПТЕКАТА ЗА ЕСКАПЕЛ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 321f992314
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило дете... ( защото явно си), направила си огромна грешка. Нали знаеш, какво значи ''огромна''? Ето това е огромна грешка. Секс без презарватив... Ок. Съгласна съм, стига да имаш паричките. При мен само веднъж се опасявахме с бившия ми (странно е как мога да дам съвети въз основа на тази връзка) и то само заради ръцете му и той даде парите. Не съм използвачка, просто така е редно. А ти си направила грешката да се довериш на... дете от ниско интелигентната класа. Урок, който ако може научи ВЕДНАГА.

Ескапел - не ти го пепоръчвам. Малка си, а и е вярно, че направо съсипва режима на организма. Не съм го ползвала, ала никой не е доволен от него. Доволна съм от ЕЛА ТОН. Продукт, който не е известен на пазара, ала го има легално във всички аптеки. Той е контрацептив за секс до 5 дни. В моя град и Ескапел и Ела Тон са на 30 лв, с разлика от стотинки.

Пих Ела Тон и имаше само леко забавяне на менструацията ми първия път, иначе всичко си бе нормално. Сигурно сега всички ще кажете - е да ама Ескапел го рекламират. Е да ама... не всичко що е рекламация е изгодна печалба... за клиента. Та така де. Аз знам за тези два продукта. В по - големите градове може и да е по - скъп, но в малките, цената им е една и съща. Може да достига и до 50 лв, но не повече. А виждам, че ти нямаш парички. Тогава мъничето ми, отивай при мама. Ще хока, ще вика, ала ще помогне. Оня ''умник'' няма и пени да ти даде. Не избягвай, защото може след 9 месеца, майка да станеш.

Леле как е излъгал детето. Направил си е кефа и дим да го няма. Хубаво, че се е изпразнил навън, ама... Поне да го беше избърсал или измил... Срамота за един мъж. Остави го този, той само ще ти очерни живота. От къде знаеш, че няма да има и следващ път. И тогава пак няма да тичащ при мама. Всеки път 50 лв, дали се дават? Не работиш, ама това са пари. И вместо майка ти да ти купи дрехи и нещо за храна, всеки път ще дава за хапчета. Ще си съсипеш организма, а не е препоръчително да се пият такива контрацептиви за след секс, повече от 1 път. Ти си прави сметката. Боже, боже... В ''БЪЛГАРИЯ'' ли живеем?

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f54af7b3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да номер 3, останала е течност... не се изказвай, когато не си компетентен.
Сперматозоидите умират за секунди при контакт с кислород, това не може да е проблем. Въпреки това, по време на акт, мъжът отделя прееякулата с минимално количество сперматозоиди и тук възниква твоят проблем.
Вземи Ескапел, наистина но по-важно - вземи си поука. Човек, който може да те остави сама да се оправяш в подобна ситуация, не заслужава и малък допир с теб и тялото ти. Абсолютен боклук, съгласна съм коментар номер 2!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker