До всички девственици! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До всички девственици!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 9091 пъти
Доста често попадам на теми за това, че някой не е водил полов живот по една или друга причина. Искам да се обърна към тези, които твърдят, че това им е съзнателен избор. Хора, не се излагайте! Сега така мислите, защото има много причини, които не ги споменавате ( дори пред себе си), може би и неосъзнати. Не чакайте принцове и принцеси, просто го правете. Секса е здраве! Разбира се не говоря за безразборния секс. Не сте правили секс, защото не се е отдала възможност и, за да се прикрие това е най-удобно да кажеш, че така искаш. Просто не вярвам! Отдаде ли ви се възможност - правете! Никой или почти никой няма да оцени този факт като голям подвиг! Да, всеки живее собствен живот и не трябва да се ръководи от чуждото мнение. Знам го на теория, но всички знаем, че не така. Влияем се от околните повече от необходимото. И ето комплексите са готови!

Пиша тази тема, ако мога по някакъв начин да отворя очите на "заблудените" ( не искам да обиждам никой).
Изхождам от себе си, моя личен опит ( или по-скоро липсата на такъв ) и за това си позволявам да говоря. Едни ще разберат идеята ми, други не. Това е нормално.
Започвам...

Аз сигурно съм единствената 28 годишна девственица! Да, напълно съм сериозна! Никога не съм мислела, че това ще се случи при мен, но това е истината. Не съм си и помисляла да чакам принца. Просто не се стига до секс. Нямам точно обяснение. Всъщност имам малка идея къде се коренят нещата, но надали е цялата причина. Би трябвало да съм надживяла това!

Когато беше времето на лудите купони, на лудориите, когато се очаква, че ще започваш да водиш полов живот имах малки спънки, ако мога така да се изразя. Бях луда по едно момче дълго време. Но въпросното момче си имаше приятелка. И аз понеже съвестна, няма да правя нищо с него, за да не страда тя! Колко съм била наивна! Повече от целуване и натискане не допуснах! ( естествено сега ме е яд ). По същото това време съм имала много възможности да правя секс ( нали ви казвам, времето беше такова, хормоните ни бошуваха ), но... как така ще спя с някой, който не харесвам, а и един вид ще изневеря на онзи, дето си имаше приятелка? ! Не може! През същия този период 3 -ма доста по-големи от мен по онова време, за малко да ме изнасилят. Да! Това мисля, че е основната причина! Наистина до секс не се стигна, но психическата травма, стреса ме държаха доста дълго време. Няма да изпадам в подробности какво точно се случи, но беше доста неприятно. Та те тогава бяха 2 пъти по-голями от мен...

Времето лети неусетно бързо, ежедневието те завърта и не разбираш кога минаха толкова години. През тези години, да, излизала съм с момчета/мъже, но до секс не се стигаше. Явно по някакъв начин се усеща страха, който си мислех, че съм преодоляла. А това не се харесва! И те просто изчезваха. Може и характера да ми е куц - не знам.

И така до сега! Но установявам, че нещата стават по-трудни с годините. Вече на тази възраст да си "бос" на тема секс не е нормално и аз го осъзнавам. Осъзнавам и, че това влияе на психиката. Тялото иска своето! Не го ли получи натрупва се напрежение, което в даден момент избива! ( единствения начин за сега, с който се оправям- е сама да си доставям удосволтвие.. ) Става много трудно да кажеш някой, че нямаш никаъв опит. Просто е ужасно! Имам много пресен пример: преди месец се запознах с едно момче - по-малък от мен. Видяхме се само 2 пъти и това беше. Продължихме контакт по нета. Дъра-бъра глупости... Нормално. Естествено дойодохем на темата за секса. И аз реших да кажа директно за какво иде реч... Казах и естествено не повярва, реши, че се шегувам ( и как не ), но след като разбра, че не се, той се изпари - избяга. Изплаших го! Еми не знам - нито да кажеш, нито да не кажеш! НЕ съм в това положение нарочно, не съм целяла това! Просто не се случи. А с годините става по-зле...

Та за това реших да напиша историята си ( съкратен вариант, разбира се ):

Момичета и момчета не се залъгвайте с това да стоите девствени до брака - няма смисъл. Живейте си живота на макс, защото един ден ще съжалявате! Сигурна съм, че самочувствието ви е ниско - намерете начин да си повярвате. Бъдете уверени, не очаквайте чудеса! Живота във всичките му страни трябва да се опита! И секса е една от тях! НЕ се самозаблуждавайте и не се крийте зад стени! Опитайте от всичко в този живот и след това решете кое е за вас и кое не!

Мерси за вниманието и се надявам да съм отоврила очите на някой!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: c92ef53f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Права си за много неща. Но не се отчайвай. Сега ще ти признам нещо МНОГО лично само защото знам, че ТИ ще ми повярваш. Аз не съм го искала (даже напротив! ), но толкова странни обсоятелства ми попречиха и аз бех девсвтена до 35! Не, не се шегувам! Беше ужасно. Вече не съм. Така, че НЕ СИ ЕДИНСТВЕНА, и ДА, ИМА ШАНС! Е, приснавам аз живея в чужбина от 15 години (и това беше част от "проблема"), но имам чувството, че в мнозинството си, мъжете чужденци биха го разбрали това, за разлика от мнозинството български мъже... Та, какъв съвет да ти да:
1. НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ! Повярвай, знам, че е МНОГО гадно, но има надежда!
2а. Късмет с намирането на разбран българин
или
2б. Късмет в чужбина (мога да говоря само за Западна Европа).
3. Все пак НЕ Е ДОБРЕ да проектираш собствените си представи и изживявания върху другите. Повявай, НАИСТИНА има хора, за които това е избор. Ние НЕ СМЕ като тях (колко несправедливо, но такъв е животът), но тях ги има. Уважавай избора им.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: cca09abad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прави ми се секс но не мисля да го правя още няколко години! Просто съм много малка! Само на 13 год.!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 21927e32eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласен съм с теб. Може би и аз имам травма от 17 годишен, когато щяха да станат нещата но малкия приятел реши да протестира и не се случи. От тогава с това момиче не съм се виждал но както и да е. Всяка година си повтарям догодина ще станат нещата и все нищо не се получава. Кофти е когато станеш като мен на 26 или като теб на 28 а още не си опитал от тази вкусотия на живота. И аз като теб не зная как ще кажа на момичето с която евентуално ще станат нещата, че аз още не съм го правил... Срам ли не знам какво точно е това но си е кофти...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: eab3a93ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този дето си попаднала е бил мухльо. Аз даже бих се кефил, ако си девствена. Това не е никакъв проблем :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 893cc95a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила... и аз съм като теб, но при мен няма как да се стигне до секс. На 21 съм и.. преди 2 години почти го направих, почти.. Момчето обаче му достраша и в последствие се разделихме / не заради секса / и така и не го направих... Много ми е мъчно, че вече съм 21 годишна девствениа... Не искам да е така, но и при мен така се случи.. БЯХ ТОЛКОВА БЛИЗО, но сега съм толкова далеч. Завиждам на познатите си, които започнаха полов живот на 18 - 16 години. Завиждам, че са опитали нещо, което аз най-вероятно никога не ще опитам.. Болно ми е... Просто знай, че не си сама и подкрепям мнението ти, но какво да правим - СЪДБА...

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c8f0e006fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Абе вие луди ли сте какви момчета?? Ако сте на 21 правете секс с мъж на 30, дано е спал поне с десетина и дано да е свестен, да ви научи на каквото трябва и да е внимателен. Това е само късмет, няма как да зависи от вас. Не си струва да спите с връстници, ако има на хиляда един, но не вярвам -на 21 мъжът е силно възбуден, обикновено прави секс рядко или въобще, бърза да се изпразни и не може да се контролира. Не искам да обиждам никого, просто така е в живота. Не чакайте принца на белия кон да ви отвори -той ще ви направи дете, а преди него приемете принца на черния кон, който ще ви научи на секс и удоволствие. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c93fba7b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ела при мен девствена на 28, да видиш как ще те върна! Глупости, попаднала си на някакъв инфантил. Истинските мъже биха били поласкани, че си са пазила за тях. Не съжалявай за нищо, щом така е станало, било е за добро. Успех!
БК

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0dc651bd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз също съм девствен на 21 а гледай само: имам доста хубаво тяло много комплименти са ми правили за това, сериозен съм зрял съм за възрастта си, търся си стажове, не се интересувам от игри и така нататък и така нататък.. Мога да си изброявам колко съм пич, но ето НА и аз съм адски.. то даже депресиран не е думата, идва ми всяка нощ да ревна заради този факт, но не защото не търся. Аз търся, но все попадам на идиотки от типа на "айде ще излезем др седмица ще се чуем" и никога не ми звънят, а когато аз звънна все това чувам "ее ма аз ПАК съм заета и не знам кога ще се освободя". Еми ето ти си една от тях явно твоите причини са, че те е страх от не знаеш и ти какво. На някоя друга ще е, че иска да е сама в момента, на трета, че естествено е заета, четвърта ще е в лошо настроение, пета не знам си какво и усещаш ли как вие жените сами си го правите това, че сте сами? Вие освен да се дърпате друго правите ли, аз понякога се чудя как успява някои мъж да си хване гадже в днешно време.
Единственото, с което може да ме оспорите в момента е да ми кажете че режете повечето, защото се пазите от идиоти. Грешкааа... като гледам по улиците и по мой приятели вие само по такива тичате, а даже не давате една среща на нормално момче да ви покаже че НЕ е скучен както си мислите че е. А не му давате шанс именно като се правите на луди като казвате, че сте все заети. Така че аз съм на мнение че вие сами сте си виновни че сте на такова дередже, защото сте имали 5000 възможности за секс и аз съм 100% сигурен че е имало някое свестно момче в тази бройка.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 16e5a0d6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Заблудена си ти, но не го осъзнаваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a621cda122
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Едно време жените не са правили секс преди брака, но те тогава са се женили непълнолетни, така че всичко си е било в реда на нещата. Сега рядко има девствени.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 193bd6e2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Браво на авторката. И един съвет - последвай собствения си съвет и деиствай!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 335cf018b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте!

И аз съм подобен случай.

Момче съм на 18 години.

Значи, как да почна.. Има момичета, които знам, че искат да го правят с мен, но ме е страх да направя тази крачка. Не мога да си го обясня. Привличам момичетата, въртят се около мен, прави ми се много секс, но до там. Страх ме е от нещо. До преди си го обяснявах, че не съм намерил подходящото момиче, ама не мога все да чакам така, просто е странно. Не съм монах да се въздържам от тези сладки удоволствия. Има нещо, което трябва да го преборя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3a6b0c7cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Авторке, интересно виждаш нещата с развратните си очички, но не е нужно да пробутваш глупостите си на децата в сайта. :-)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f58407b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не си единствената. Аз също не си представях, че на тези години няма да съм го правила, но така се случиха нещата - колкото повече се старая да си намеря мъж за целта, толкова нещата още повече се объркват. Дори и в сайтовете за запознанства не успях да си намеря някой поне визуално да ми хареса, та да свърши работата.
Писна ми.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bceb1f6742
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей, прочетох историята ти и сякаш познах себе си в нея, аз съм момиче на 26г. и също съм девствена и наистина кофти е, много-добре те разбирам, така е тялото си иска своето, както казваш ти и аз го усещам, че ми липсва интимността с момче. Иска ми се вече да го бях направила, нямам си приятел, просто съм по-срамежлива и затворена, а и трудно се влюбвам и все се оказва, че въпросното момче или е бройкаджия или си има вече гадже, съдба):):, но това е положението и аз като теб се чувствам супер гадно и се измъчвам много. Ти казваш, че някакво момче по-малко от теб като разбрал и се изпарил, ами не знам защо е постъпил така, но истинските мъже не биха ти се подигравали, както казаха вече по-горе и според мен е така. Веднъж в един чат с едно момче на моята възраст се стигна до темата за секса и той като разбра, че съм си нямала сериозна връзка и естествено ме попита, дали съм спала с мъж и аз срам не срам взех, че си признах че не съм и си помислих веднага"какво ли ще си помисли? ", стана ми супер гадно, а той дори ми се зарадва, представяш ли си? Много си говорехме след това на тази тема за секса и той се оказа, че не го е правил с девствено момиче и много искаше да го направим, на мен също ми се иска, но е просто невъзможно, защото си имал приятелка и мен съвестта не ми го позволява, даже много искахме да се видим и реално да видим какво ще стане, дали и на живо ще се желаем, но той е от другаде и доста сложна е ситуацията. Доста дълго стана, както и да е, та искам да ти кажа, че за съжаление понякога просто така става, независимо дали го искаме или не):, успех ти желая за напред на теб, а и на себе си, дано скоро се похвалим, че вече сме опитали от това удоволствие секса, защото секса е единствено и само удоволствие но с правилния човек, успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ebdfd86ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Малко странен ми се струва този проблем на момичетата, които са девствени. Какво всъщност искат? Ако просто искат да не са девствени... ами да се дефлорират сами или да си намерят някой да ги отвори, със сигурност това не е толкова трудно, най-малкото в един сайт за запознанства винаги ще се намерят достатъчно кандидати.
Ако пък наистина искат да се пазят за правилния човек, тогава защо пишат и се оплакват по форумите колко им е тежко, когато те самите са си го избрали?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8ccd3e6fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, аз съм 1. Какво толкова не разбираш!?? Девствените до късна възраст НЕ ПО ТЕХЕН ИЗБОР!!! очевидно не се "пазят" за никой. Те искат любов и секс (което ще ги направи ествествено недевствени), а не самоцелно искат да се недевствени, технически (да се самоотворили- глупости! ). Обаче не намират тази лщбов и последващия секс и им е много тежко. Какво толкова не разбираш!??

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18f4ab11a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   17, не го правя напук на 18, но съм съгласен с теб. При жените не е проблем. Има толкова неопитни и самотни младежи, че винаги има избор. Лошото е, че повечето се водят по акъла на такива като номер 6, която не зачита връстници, а чичовци. По-хубаво двама неопитни да изучават телата си. Тогава е чиста любов, ама те избират опитни мъже и момчетата се отчайват, навиват на акъла си, че нямат никакви положителни черти, че са неудачници и още куп самообвинения. Която се срамува, да си търси срамежливо момче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cc7f20dbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Това е болестно състояние, щом до 30 години максимум не сте го направили значи имате някакъв психологически проблем, който трябва да се лекува. Казвам го не с злоба а от чисто тереотична гледна точка.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5abd2aff00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Хахах 21, много си смешен/а.. Ти първо отиди се понаучи малко на правопис, тереотична.. хахах, тереотична ли? , не се ли пишеше теоретична.. хахах, както и да е, поразвесели ме с коментарчето си.. много ги знаеш ти тия неща.. ти сигурно и на 15 си го направил/а и си навътре и с материала.. Ще ти кажа обаче аз нещо и не, не ме е срам да си го призная, на 27г. съм и се радвам, че съм девствена, знаеш ли защо? Защото съм си напълно нормална, здрава и отговорна към себе си и тялото си, а такива като тълпата ''отворковци''мога да им кажа едно-ми не сте интересни с тъпите си провокацийки знаеш ли защо? Защото се водите единствено и само от първичните си инстинкти, това е най-лесно, знаеш ли защо, защото утре като срещнете идеалния или идеалната и тя е девствен/а, защото не всички искат да споделят живота си с такива отворковци и ще съжалявате, че сте били поредните водени от животинските си желания първични човечета.. жалки сте просто, гнус ме е вече да ви чета и коментарчетата.. айде със здраве, ако искате, бъдете''отворковци'', аз избирам другата страна и се гордея със себе си, и че все още има някои хора останали като мен, макар и да се броят на пръсти с морал и ценности, които вие отдавна потъпкахте и продължавате да го правите без никакъв срам, засрамете се!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8057eceab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Какво състояние било? !? ! Направо си припаднах от смях. Ориентирай ни как се провежда лечението. Сигурно отиваш на доктор и му казваш: Докторе, аз съм на 32 и не съм правил секс още, защото не харесвам секса за една вечер и търся жена, в която да се влюбя.. Болен ли съм? Първо е теоретична гледна точка, а не "тереотична", но и теория ще си остане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4a16f9fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 21 - не е психологичен проблем в началото, но се превръща в такъв. Отразява се на емоционалното състояние. За някои хора секса е нищо, за други е нужно повече време. За всички е необходим. Жените може би издържат по-дълго без - секс без да им се отразява, но мъжете не могат. Но наистина, хора намерете начин да го направите - най-малкото за самочувствие ( говоря за тези дето са над 25 ), защото след това става страшно...
От една бивша стара девственица...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e9cbedeab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   22 с коментара си затвърди това което каза 21

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e202437a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз пък съм на М на 25. Преди 4-5 год го направих за първи път с момиче което харесвах. За 3-те седмици в които ходехме сме го правили 10-15 пъти. И от тогава край. Ще ми се ама все не ми връзват. Сякаш търсят нещо повече. Аз съм готов да дам всичко от себе си. Да съм сериозен и отговорен, внимателен и добър, но някак си не успявам да го докажа на жените ( макар че винаги го казвам в прав текст с необходимия тон и сериозност) и те ме вземат за поредния мераклия ли не знам, но не се получава. Та мисълта ми е че само с желание не става.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9715ed1412
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   25, а ти с коментара си какво всъщност затвърди??? Големите разбирачи, да не сте психолози бе.. айде, разкарайте се..

От 22

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 31a4c53b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Какви са тези смахнати разбирания, че ако си девствена на тази възраст значи че ти има нещо? Дразня се от факта, че ако не си го направил на 15-16 годишна възраст, означава че едва ли не си сдухан. Аз съм момиче на 17 години и съм девствена. И не мисля че скоро бих правила секс. Не че не искам, просто изпитвам някакъв страх да не би да се изложа с нещо. Също така не скачам на всеки срещнат, търся подходящия, но едва ли ще го намеря скоро.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a0d22acda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Според мен хората, които не са правили секс, не се пазят, а са в невъзможност да стигнат до интимни отношения. Причините може да са най-различни, но и доста сходни - липса на самочуствие, липса на умения за комуникация, лош външен вид и други, макар, че според мен най-важната е по-ниско сексуално желание. За съжаление, интернетът предлага заместители и само утежнява положението на отделният човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9749eb365c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ами 22 не си в позиция да ми казваш да се разкарам или не :) освен това си изключително злобна към хората които не споделят гледната ти точка. Това затвърждава тезата ми и на другите коментиращи, че липсата на секс влие негативно на психиката. Не си мисли, че си велика в очите на хората или нещо такова.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cc7f20dbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ха ха ха ха, разсмях ли ви, това ми беше целта, целувки на всички #21

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f6006071af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Накратко... винаги съм била с ниско самочувствие, което дълги години наред мми пречеше да се отпусна пред някой и да направя тази крачка. До 22 си бях девствена и вече кажи речи примирена, че тая няма да се случи скоро. Не съм чакала принца, но кандидатите, колкото и да съм била влюбена, а аз бях, не можаха да ме накарат да се отпусна.
Така или иначе, принцът дойде, не му казах от началото, не си позволих да си представям как ще се развият нещата, което дотогава беше основната ми грешка. Преди началото вече виждах как стигаме до леглото и... край. Хората ги усещат тея неща. Моят мъж не се отдръпна, остана леко шокиран, вече бяхме в леглото, но му казах, че няма да стане нея вечер, поради разни месечни причини, но това не го уплаши. Остана до мен и ме изчака. И така... той е доволен, че е бил първия, аз също съм доволна че беше той, защото от сегашната си перспектива, като си помисля за тези преди него, благодаря на ниското си самочувствие.
В заключение, принцове има и те знаят кога да дойдат, когато не търсите никой, защото тогава сте готови. Успех на всички!
М

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 908b21c309
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Тц, тц, тц... а имаше време, когато девствеността се издигаше на почит... Авторката... защо реши, че не е хубаво да чакат и другите като теб? Защото някой пикльо и недорасляк ти е казал, че девствените са смотани ли? Нека ти кажа нещо - няма нормален човек, който да не иска да вземе девствено момиче за своя жена. Ако има проблем с това, то стой далеч от такива.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f4ad16f58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Първият път е едно от малкото неща, който можем да избираме в тоя живот не го пропилявайте!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d407ec332f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 34
A тaщо трябвa дa издигaме девственосттa нa почит? Товa човешко кaчество ли е? Кaкво толковa специaлно имa във фaктa, че не си се отдaвaл нa удоволствието от сексa? Товa дa не би дa те прaви по-добър?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 95ba770e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Номер 36-не съм 34, но мога да ти отговоря. Човекът не е казал да издигаме девствеността на почит, а че се е ценяло това качество.. и да, качество е, защото си запазил човешкото в себе си, ценностната ти система не е разделена на късчета от всички онези несполучливи опити и връзки, чувстваш се цяла и неомърсена.. а любовта която ще дадеш на своя избранник ще е чиста, цяла и истинска, предполагам че и той ще се гордее с това-да бъде единствения мъж в живота ти. Не знам дали ще те направи по-добър.. всъщност-който си е добър или добра.. си е и да, сексът може да е удоволствие, но разврата не е алтернатива, също и не е истинско удоволствие, дано не си ме разбрал/а погрешно, не искам да натяквам своите виждания, но не съм съгласна, че девствеността не е от значение за един мъж.. защото той и да те приеме такава.. т. е. не девствена повярвай, кой мъж не би бил щастлив да бъдеш само неговото момиче/жена? , а ако ли не.. то тогава не е Истински мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e8800f72fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ти не ми давай съвети много. Аз пък искам да чакам подходящото момче. Това да не би да е лошо?


Йоана ?

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9fc64c3ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   да допълня 36: освен всичко изброено, това е и временно и необратимо състояние и да се издига в култ е нелепо :-) ако това е единственият критерий за избор на жена, здраве му кажи... да приравняваш девствеността с доброта, честност, вярност и пр. е доста инфантилно.
разбира се, не казвам да се мине в другата крайност, истината е някъде по средата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker