Странен проблем при секс с партньорката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странен проблем при секс с партньорката
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 5908 пъти
Добър ден! Аз съм мъж, малко над 40-те. Имам странен проблем, който ме мъчи повече от 2 години и все още не мога да си обясня дали той е физиологичен, или на психическа основа. С жената, с която живея 2 години се разбираме идеално в духовен план, но усещам проблем, когато правим секс. Любовната игра ни е повече от добра. И двамата се възбуждаме и предразполагаме страхотно, започваме същинския секс, който на нея и харесва страхотно и до 10мин. тя си стига нормално до оргазъм, при нея няма никакъв проблем. Проблема го чувствам аз, в смисъл, че когато тя свърши, аз се старая също да свърша, но това ми се удава много трудно. В смисъл ерекция-дал господ, но ми трябва максимална концентрация, даже трябва да се насиля, за да свърша и то се случва поне след половин час усилия, не мога да разбера защо, затова стигнах до тук, да споделя с вас, дали сте имали подобен проблем.
Просто самите фрикции по време на половия акт не са ми толкова приятни и възбуждащи. За да не прибързвате с отговорите ще уточня и други неща. Значи, според моя, нескромен опит, жената не е широка отдолу, напротив, съвсем нормална е, с неголямо, но нормално овлажняване. Аз също съм си с нормални размери, така, че изключвам разминаване в това отношение. И понеже вече бях започнал да си мисля, че проблема е нещо в мен, от ЕГН-то да речем, реших да възобновя една стара връзка с жена, с която преди години имахме страхотен секс. И познайте какво се случи, вече 2 месеца правим същия страхотен секс със старото гадже, да не казвам и по-добър отвсякога. Но, естествено съм по-объркан и отвсякога, защото държа да остана с жената, с която живея. Старата ми любов не е никак добра в любовните игри, не е по-тясна, или по-широка отдолу, поне така го усещам, но в момента, в който и го вкарам ми е супер готино и трябва да правя усилия да не свършвам за да я изчакам първо тя да свърши и всичко е супер и за мен. Разликата, която усещам е по-меката, приятна, кадифена прегръдка на нейната вагина и това ме влудява... Жената, с която живея е имала преди доста години операция за премахване на единия яйчник, може би с това трябваше да започна и това е единственото ми нормално обяснение за моя проблем, макар, че не съм лекар и може би и затова да не съм прав. Ще съм благодарен ако мъже с подобни проблеми споделят нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: aca39d2e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм мъж, но като жена ще ти дам няколко съвета.
Първо - успокой се, не е от възрастта, на 40 си в разцвета на силите си и, ако си здрав ти предстоят поне 20 години много хубав сексуален живот. Отделно си има техники, при които и един 90-годишен мъж без ерекция може да си свърши... с две думи - приеми, че до края на живота си ще можеш да имаш хубав сексуален живот, ако го искаш!
Второ - прекрати веднага връзката си с любовницата си, ако не я обичаш, разбира се. Причината да имаш добър секс с нея не е във вагината ?, в яйчниците ?, а най-вече в твоята глава.
Според мен ти много държиш на приятелката си и искаш на всяка цена да я задоволиш сексуално, вместо да споделиш своите си желания и фантазии и чат-пат да се концентрирате само и единствено върху твоето удоволствие. Имал си лош секс с нея, в главата ти се е затвърдило това убеждение и съвсем естествено, че всеки път ще е лошо.
Много е възможно и твоята приятелка да симулира оргазмите си, за да свършваш най-после. Не мога да говоря за нея, но само 30% от жените могат да свършат без клиторална стимулация. Понякога твърде дългата пенетрация може да е болезнена за жената.
Концентрирай се върху себе си, дори това да значи, че ще свършиш след 5 мин., но след това се погрижи „ръчно“ за приятелката си. Ще усетиш разликата и ще видиш истински оргазъм, ако изобщо е в състояние да свърши.
Мъжете мислите, че сексът е Олимпияда - свеждате всичко до оргазмите и до постигнатия успех (мин. пенетрация). За жените сексът е преди всичко близост с партньора и удоволствие. И изненада - дори без оргазъм можем да бъдем напълно задоволени. Например в дните преди менструацията и непосредствено след овулацията много жени не могат изобщо да стигнат до оргазъм, но въпреки това имат нужда от интимност с партньора.
Незадоволената жена се познава много по настроенията си, заядливостта си. Така ли се държи приятелката ти?
Възможно ли е да е принудена да симулира оргазми, за да задоволи потребността ти да я задоволиш?
Говорили ли сте за потребностите си?
Защо си се вкопчил в идеята, че тя трябвало да свърши преди теб и то само при пенетрация?
Това ти е голям проблем. При всеки мъж ще се получи „засечка“, ако се е сдържал твърде дълго и няма да може да свърши. Ако усетиш отново, че ти става така, легни по гръб и накарай приятелката ти да те довърши с фелацио.
При фелацио мъжът мисли само за себе си. Мисля, че това е и причината 70% от мъжете да го предпочитат пред секса.
И друго - ако не усещаш добре приятелката си, вземи си гел-лубрикант. Съвсем възможно е тя да е прекалено суха. Не е изключено. С един яйчник няма начин да няма хормонален дисбаланс.

И по принцип запомни, че сексът се случва в главата. Откъсни се от всякакъв спортен интусиазъм при секса. Експериментирай и обърни внимание не само на жената, но и на себе си. Научи жената да ти обръща също внимание, да ти прави фелацио например.
И още - поговори спешно с приятелката си и ? сподели за „проблема“ си. Спести ? преживяванията с любовницата! Освободи я от натиска да има всеки път „оргазми“. Кажи ?, че се наслаждаваш на секса, дори ако тя не може да свърши всеки път. Ще видиш, че камък ще ? падне от сърцето и ще се държи по-естествено в леглото. Предложи ? да експериментирате с играчки например, с нови техники и пози.

Преди 50 г. в западното общество не се е знаело, че има нещо такова като „женски оргазъм“, днес благодарение и на порно индустрията женската сексуланост е приравнена на мъжката. Сексът се е превърнал в спортна надпревара, а жените са принудени да симулират оргазмите си (98% са го правили някога), а мъжете са останали с грешната представа, че пенетрацията е определяща, 10, 20 мин. - направо сме го обърнали на спортна дисциплина!
И когато нещата не стават, както ние искаме, най-лесно е да си намерим друг партньор, вместо да поговорим като големи хора с любимите си и да решим проблемите.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7236db6e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен операцията на яйчника няма абсолютно нищо общо :) Проблема е в теб, в главата ти. Замисли се по-надълбоко... При мъжете психиката много се отразява на секса. А е възможно и просто страста между вас двамата да не е толкова силна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f6862c2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Върни се при жената, която обичаш.
Здравей. Виж какво не се мъчи да свършваш след оргазъма на приятелката ти. Не разбрах къде е проблема между вас двамата. Искам да ти се '' скарам " ти какво търсиш при другата при любовницата си. Да задоволяваш капризите си ли? Незнам какво значение има за теб вагината дали е малка или голяма. Щом обичаш приятелката си направи всичко възможно да останеш с нея. Ако трябва поговори с нея. Бори се за любовта си. След това, което си написал ми стана мъчно, защото много мъже като теб при най- удобният случай бягат да се утешават при любовници. Може проблема да е на психическа основа било то в твоята глава или в тази на приятелката ти - незнам, но те съветвам не се измъчвай, не прави проблем от нищото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0b939af5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Питам, ей така от любопитство - жената с мека, кадифена и обгръщаща вагина - раждала ли е?
А тази, която не е толкова кадифена и трудно свършваш - не е раждала или е раждала със секцио, познах ли?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9907c89c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6, логиката би трябвало да е точно обратната на твоето предположение.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9907c89c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Операцията няма нищо общо с кадифеността и стегнатостта на влагалището. По-скоро това, което усещаш е резултат от раждане по естествен път, ако има такова или просто индивидуална физиология. В резултат на всичко това обаче се оформя проблем според теб, а това вече си е до мисълта в главата ти. Няма как да промениш нещата на физическо ниво - след като не ти харесва чак толкова и ти пречи няма да правиш секс с нея и се разделяте. Но да й изневеряваш не е решение, защото то не променя по никакъв начин ситуацията с приятелката ти, а облагодетелства единствено теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0b939af5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От номер 6 до 7 -
Логиката не е обратната, защото аз след като родих мъжът ми започна да изпитва по-голямо удоволствие и свършва по-бързо, с по-силен отргазъм. Точно така го описва - кадифено усещане, по-нежно, сочно и обгръщащо.
Може да има връзка и с моята възбуда, която прави влагалището набъбнало, но наистина сега е много по-добре.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 161f65d445
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Благодаря на всички отзовали се, за откровените и изчерпателни отговори. Към номера 6 и 7: жената с която правим по-добър секс е раждала веднъж, по нормален начин. Жената, с която ги няма тия приятни усещания никога не е раждала и за съжаление едва ли това е възможно. Може и да е по-големия проблем в главата ми, както коментират някои по-горе, но фактите са си факти, физиологията явно също има огромно значение и колкото да се мъча, вече години да махна тоя проблем от главата си, просто не се получава.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dc4867bcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

11.   В подобна ситуация съм. Имам дългогодишна връзка 7год. с В. Аз съм на 30год. Разбираме се, пасваме си, уважаваме се и т. н. Дори сме се замисляли за дете. Но се влюбих в друга. Тя е С. ...разведена с дете. Много се влюбихме един в друг. И тук е мястото да спомена, че кадифето и насладата я изпитвам само с нея. Овлажнява се доста, мека, по-широка е, но секса е страхотен. Приятелката ми е тясна, еластична, дори на моменти ми стяга-не се овлажнява добре. Обсебен съм от С. Летя когато съм с нея. Объркан съм. Искам С. Но приятелката ми В не заслужава това-винаги е била до мен и ще бъде. Какво да правя. Чувствам се като глупак-не мога да подтисна първичното.
С-е интелигентна, женствена, умна и изглежда страхотно
В-може би просто ми е омръзнала. Също изглежда ок и е интелигентна. Но това не е причина да се разделя с нея-нали! -всеки може да си омръзне
Страста минава, любовтта също! Остава обич, доверие и т. н! Знам, но не мога да спра да мисля за С, макар, че не е напълно искрена с мен, има дете! Тя има нужда от подкрепа и обич! Но всеки има нужда от това!
А- В е принципна, ангелче, но.... секса... Объркан съм!
Адвокат съм на свободна практика а мисля като...
Не ме съдете! Просто очаквам обективни мнения!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dc4867bcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще бъда благодарен и на автора ако сподели повече и на всички, помагащи, благодаря предварително

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aca39d2e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11/12. - адвокат си, а сглупяваш.
Хвани един лист и напиши хубавите неща с едната и с другата, обърни го - напиши лошите.
После скъсай листа и питай сърцето си - коя обичаш ти, коя сънуваш и за коя мислиш?
С. може да има дете, но какво от това.
Не си мисли, че връзката със С. също ще се изчерпа и изхаби. Аз бях 7 г. любовница на женен и ние чакахме да се изхабяла и изчерпала връзката ни, но не се случи. Той се разведе, взехме се и сме още толкова години заедно, но още не се е изчерпала връзката ни. Родителите му са 40 г. заедно и още не се е изчерпала връзката им. Не е мит, адвокате, има истинска любов, но тя не признава граници като „има дете“ и „разведена“.
Може би не обичаш и С. Ти ще кажеш...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b164415c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   НЕ Е от ЕГН-то!
Не мисля, че е и от операцията на приятелката ти.. А ако трябва да съм, честен - не мисля също, че проблемът е в главата ти.

Аз съм на 28. С последната ми приятелка, случаят беше същия. Момичето - много красиво, страшно ме възбуждаше, само дето не можех да свършвам с нея и това е.
За нея добре, ама за мене - мъка голяма. Трябваше да продължавам ПРЕКАЛЕНО дълго време - за да свърша и понякога пак не съм успявал да стигна до края. Дори ми се е налагало да свърша, върху нея, а не в нея и това, на мен ми е, меко казано - неловко.
Добрата страна беше, че тя обикновено свършваше по-няколко пъти докато най-накрая ми се случи и на мен...

Според мен е въпрос на физиология и по-точно, начина по-който се комбинират индивидуалните физиологични особености на мъжа и жената. Не мога да си го обясня точно, но очевидно се случва.

С предходните ми интимни партньорки, никога не съм имал такъв проблем. С други момичета, съм свършвал и за много кратко време, когато сме го правили "за бързо", сутрин преди да се разтичаме по задачки.

Най-интересното е, че най-удовлетворителният секс, който съм имал в живота си, беше с момиче, което... да кажем... по-общо приетата представа за сексапил, отстъпваше значително от тази моя приятелка, с която свършвах трудно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f5b23bd9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Определено авторе, според мен имате някакво разминаване между сексуалността си. Харесвате различни ако щеш и пози. Някакси няма го напасването между вас. И това няма нищо общо с любовта, нито с раждането или операцията.
Както казва един приятел-"И двамата трябва да са на една вълна"
Обзалагам се на каквото кажеш, че дори и фантазиите ви са различни. Примерно тя си мечтае за нежен секс, ти за по груб-нещо такова се получава.
Сега да видим какво може да се направи по въпроса.
На първо място е комуникацията. Говорете за желанията си, за фантазиите си, за очакванията си.
Експериментирайте. Пози, места, играчки изобщо всичко, което ви дойде на ума. И най-важното-освободи съзнанието си.
Вържи и очите, ръцете (ако дава) и се отдайте на момента. Не мисли за това, че няма да можеш да свършиш. Освободи съзнанието си за изживяването.
Дано да се получи. Желая ви успех.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dc4867bcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Има различни вагини като плътност и овлажняване. Господина описва по добри усещания. При раждали жени вагината става доста по мека отколкото при нераждали!
Затова №6 зададе такъв въпрос-изглежда е наясно!
Но има и психологичният момент на дългата връзка и мн други неща!
На господина ще кажа: С ВАГИНА ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕШ ИЛИ С ЖЕНАТА КОЯТО ОБИЧАШ?
Никоя нормална жена, няма да вземе жъж заради оная му работа! Само жъжете изглупяват заради усещания! От опит ти го казвам-и жената с хубавите усещания ще ти омръзне! Радвай се, че имаш достоен човек до себе си!
Бил съм с доста жени- тясни, широки, влажни, сухи- Да има разлика в усещанията, но при мен беше психика, по малко физиология!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker