Страхотно беше... с "лейдибой" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страхотно беше... с "лейдибой"
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 10242 пъти
Реших да споделя нещо, което никога не бях вярвал, че ще ми се случи... и което невероятно ми хареса... чак се плаша. Миналата седмица се върнах от командировка в Тайван. България няма официални отношения с тази страна, но може да се прави бизнес въпреки това.

Беше за няколко дни... Едната вечер обаче не знам какво ми стана - бях гледал по-рано порно с т.нар. ladyboys - много нежни и женствени травестити, най-вече азиатски... и реших да опитам. Самата мисъл ме възбуди ужасно...

С две думи - излезе ми към 230 евро за 2 часа... и беше страхотно... "Момичето", което ми изпратиха, беше страшно нежно, с малки гърди, но силиконови, или силиконови и хормонални - има и такива комбинации явно при тях... със съвсем малък инструмент... и много красиво и добре оформено женствено дупе... Беше и много стегната... Беше като най-хубавия секс с красиво момиче, който съм правил, само че беше допълнително възбуждащо с това, че беше с лейдибой... За 2 часа свърших три пъти, бях супер превъзбуден...

Все пак, когато всичко свърши, и сега като се върнах от командировката, имам едно много лошо чувство, че съм направил нещо нередно... но искам отново да го направя. Точно в момента нямам постоянна приятелка, но харесвам жени и само жени, определено, и въобще това, което ме привлече в това да пробвам с лейдибой, беше тяхната женствено - макар че звучи невероятно - уж са родени мъже... Между другото в далечния изток явно те се смятат за съвсем нормално явление...

Имал ли е някой подобно преживяване... какво ще ме посъветвате? Да го направя ли пак, ако имам възможност... как да се отърва от гузното чувство... или да му се отдам? Благодаря предварително за съветите...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: bc2c05ab9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си гей!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e724d2b466
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Не зная дали си хетеро или не, но аз съм имала около 10 партньора и всичките са проявявали интерес към пениса ми и на са се съпротивлявали когато им пъхам пръстче в ануса. Не съм ледибой от порнофилмите, но съм сравнително нежен транс. Петима от пъртньорите са успявали да ми изпросят да ги чукам, като са били убедени, че не е педалско, когато им го направи транска. А по отношение на секса, по качествен е, защото все пак сме родени мъже и знаем какво и как може да ги възбуди.
Tranyanka

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2c4ae80fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   транианка пиши ми моля те по някакъв начин, аз също искам да опитам.

Модератор - не публикуваме контактни данни

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 809a40e56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, накъде върви светът...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ea1d74a08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   До №3 Ако наистина искаш не е проблем да опиташ. Намират се и такива, които се навиват и на еднократни контакти, но за твое съжаление малко приличат на куклите от порнофилмите. Моя опит е такъв, че дори и месец да се опознаваме на чата повече от 90% не намират кураж да се срещнат.
Tranyanka

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b1d42123e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До Автора - Сигурен ли си, че не си бил в Тайланд?? Тайван е държава много по-консервативна и различна като манталитет от Тайланд и с която много хора и фирми в България имат сериозен бизнес. Да не говорим че си има цял Българо-Тайвански търговски отдел в Бизнес парка :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0165147fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   От автора -

До 6 - Не знам откъде идва представата ти за Тайван като консервативна страна. Там може да се намери общо-взето всичко, включително това, което описах. Тайланд е известен с транссексуалните, но това не значи, че ги има само там.

Както и да е. Надявх се на някой и друг отговор по темата, защото за мен това си е морална дилема... Постоянно си променям чувствата - дали да съжалявам за нещо, което съм направил в момент на слабост, дали да е само някакъв спомен за интересно преживяване, или отново да го пробвам...

Транианка, а какви са вашите среди в България? Как изобщо се оправяте тук... Все пак в Източна/Югоизточна Азия пак ще кажа - транссексуалните са част от местната култура. Включително в Тайван. A има ли ladyboys в България... и въобще ти как възприемаш разликата между тях и другите транссексуални? Ако не ти е проблем да отговориш - просто ми стана интересно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ea1d74a08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ами аз много или малко съм инкогнито в България. Всъщност съм само 25% българка и в момента тук само работя. Въпреки, че винаги съм с женски дрехи не парадирам с това. Не живея като известните VIP трансвестити и не съм такава заради секса. Наопаки, в секса съм жена, защото съм транска(лейдибой, шимайл, кроссдрессер... приемай го както решиш ти за правилно)
Чела съм доста специализирана ритература и почти във всички определения виждам по нещо от мен, но лично аз се приемам като жена с една стотна мъжка част на тялото си. Колкото и да е чудно, но при нас най-много присмех не идва от хетеро, а от Би мъжете, които при секс с мъж искат да видят мъж, а не жена с пишка. Гей обществото въпреки, че се прави на супертолерантно ни мрази, защото с женствеността си разваляме имиджа им на мъжкари, въпреки, че и аз мога да напердаша средностатистически мъж.
Има една представа, че транските са предимно в порно и шоубранша, но то не е истина. Не съм правила статистика, но си мисля, че такива са около 1%, 98, 5% са утаени кросдресери, и само 0, 5% се осмеляват да са като мен.
Мисля, че ти отговорих, че е трудно „жена“ да ти отговори. Попитай някой, който ни наблюдава отстрани, но в крайна сметка и такива психолози си правят проучванията на основота на наши разкази.
Tranyanka

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker