Въпроси относно секса (на 15 съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпроси относно секса (на 15 съм)
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 9806 пъти
Здравейте аз съм момче на 15 години и имам няколко въпроса относно секса ще съм благодарен ако по-опитните батковци и какички ми помогнат. Въпросите ми не са кой знае какви но понеже съм малко неопитен и реших да потърся помощ от вас.

Значи имам си приятелка която е на 15 години. Преди месец правихме секс за първи път. Разбира се използвахме презерватив и всичко си мина идеално бяхме доволни и двамата. Когато го правихме втория път поисках да е без презерватив защото бях чул че удоволствието е коренно различно. Първоначално тя не искаше но впоследствие я убедих и го направихме. Наистина беше прекрасно аз разбира се не свърших в нея но много бих искал. Ето го и първия въпрос. Значи искам да свърша вътре в нея понеже когато го правим без презерватив съм принуден тъкмо на най-хубавото място да прекратя акта. Първия път когато свършвам всичко си е нормално т. е. за количеството говоря доста по-обилно е от втория и третия път. След първия път буквално хвърлям само няколко капки и искам да знам дори и да свърша в нея има ли риск тя да забременее от това малко количество?

Вторият ми въпрос е относно болестите. Тя е първото момиче с което съм правил секс беше девствена и съм абсолютно сигурен че не го прави с друг освен мен - аз също не съм го правил с друго момиче. Та споменах че не искаше без презерватив опасяваше се да не се заразим от някакви болести. Но аз мисля че няма такъв риск понеже не сменяме редовно партньорите си а и до преди месец бяхме девствени просто чистички сме си и двамата. Но дали е така наистина?

Общо взето това се ми въпросите на този етап. Може да ви се струват доста глупави но бих искал да разбера мнението на по-опитните от мен по тези въпроси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f185ebab7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, не знаеш, с какво си се захванал!
Сексът е не само удоволствие (като в порното), а и голяма отговорност.
Замислял ли си се, какво си направил, когато си принудил приятелката си да правите секс без кондном?
Изложил си я на страхотен риск да забременее (ако вече не е) и да трябва да прави аборт на тази възраст - първо ще трябва да кажете на родителите ?, защото без родителско съгласие никой лекар не може да ? направи аборт.
После се отива при гинеколог, уреждат се формалностите по аборта. Твоята до вчера девствена приятелка ще трябва да се разкрачва пред поне 2-ма човека, ако не повече, които ще ръчкат с инструментите си и ще пипат по най-интимното. На менста упойка (тя ще е в съзнание и ще вижда всичко) ще ? изчагъртат вътрешностите, за да изкарат там твоето „дете“ на части от нея. (глава, ръце, всичко). После ще я стържат с разни инструменти, за да изкарат плаценти и други тъкани.
Ако всичко мине добре, ще мине само с психическия шок за нея, унижението за всички страни и с още един „биологичен отпадък“ в екарисажа на някоя болница (или в кофата за боклук за по-евтино). И тъй като момичето е страшно младо, може да се прости и с шанса някога да има свои деца.
Ще си осакатил девойката психически и физически, ще си причинил ужасно зло и всичко това за една минута кеф!

Хвани и се стегни! Възрастни хора със семейство ползват кондоми, за да се предпазват, а ти си бил чул това и онова. И кажи - заслужава ли си?
Ползвай кондоми, ако обичаш и уважаваш момичето до теб.
Остави болестите, във вашия случай не ви грозят венерически болести, но повярвай ми - да забременееш и абортираш на 15 е много по-голяма травма и с по-сложни последици от това да хванеш срамни въшки например.

Стегни се и мъди мъж, щом си решил да правиш секс. Ти в момента си просто едно любопитно хлапе, което не е озряло за секс, защото не е в състояние да мисли за последиците, да пази партньорката си - нещо повече, в името на собствените си експерименти я принуждава да не ползва кондоми!
И конкретно по въпроса ти - ДА, ЗАБРЕМЕНЯВА СЕ ОТ ТЕЧНОСТТА, КОЯТО МЪЖЕТЕ ОТДЕЛЯТ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛОВ АКТ. Защо мислиш, че има бременни булки?
Но тези поне са на едни 16 - 18 години, докато твоята приятелка направо ще я заведат при гинеколога.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 72af3d47bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично се съмнявам да имате проблем с болести, освен най-много някакви гъбички да лепнете, което е доста досадно, но не е болка за умиране. Но бременността си е сериозен проблем във вашето положение, така че не бих те съветвала въобще да не ползвате презерватив. Ти питаш дали и от малкото количество на втория, третия път може да забременее. Аз мога да ти кажа, че дори и като не свършваш в нея, пак може да забременее и познавам няколко случая на възникнала бременност точно при такива обстоятелства, и то при вече обиграни "какички и батковци", които уж по-добре знаят какво и как да правят. За хапчета категорично според мен е малка приятелката ти, колкото и пречистени варианти да има, не свиквайте отсега с тия глезотии, а се учете да се пазите добре. Знам, че като сте малки и всичко ви е ново, искате да грабите с пълни шепи, но трябва да сте наясно, че има правила и има граници. Не можете да мислите само за удоволствието, понеже сексът е 50% удоволствие и 50% отговорност, не може едното за сметка на другото. Надявам се, че е минал един цикъл, откакто сте свършили работата без презерватив, а ако не - стискайте палци да не е станала беля. Няма нищо глупаво в това да питаш, но все пак мисля, че си позакъснял. Трябвало е да се информираш за тези неща преди да направите голямата крачка, защото бебето няма да пита дали сте знаели как да се пазите. Успех и на първо място бъдете внимателни! Аз съм 10 години по-голяма от теб, със сериозна връзка от 5 години, но винаги използвам комбинирани методи за предпазване. Неразумно е в такава детска възраст да не внимавате, защото аз мога и да закрепя положението, ако забременея, но при вас ще бъде много, много лошо. Дано не се случва и внимавайте много!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bb72259277
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От къде разбра, че количеството сперма определя забременяването? Правето си го без презерватив след като сте сигурни, че не си изневерявате, но никога никога не и го вкарвай след като си се изпразнил без да си се изпикал защото по канала се задържа сперма и тя ще попадне в нея и ще ставате родители. Можеш да провериш това мое твърдение като си направиш чекия и като свършиш си притисни канала и ще видиш още колко сперма се е задържала в канала, а един сперматозоид забременява жената, а ти изчисли колко сперматозоида се съдържат в една капка сперма, но явно не си бил на училище когато са ви преподали този урок по биология, намери този учебник и прочети преди следващото ти влизане между краката на момиче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f185ebab7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, бягал ли си от часа по биология?
Забременяването става ВИНАГИ С ЕДИН ЕДИНСТВЕН СПЕРМАТОЗОИД, това прави по-малко от една капка спарма. Прави си сметката.
Надявай се да не си сторил вече белята с твоето „пазене“, че ще става касапница и ще има дърпане на уши вкъщи. Толкова ли си сексуално неграмотен, за да не се сетиш сам, че когато правиш секс с приятелката си без предпазни средства, тя не само може, а и ще забременее!
Пълен глупак си ти, а тя също, защото ти е позволила така да се изгавриш с тялото и доверието ?. Като не можеш да правиш секс, не прави. Той е за мъже, не за момченца

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77dc19ddf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Aбсолютно никакъв секс без презерватив особено на вашите години, хормони и знания!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8ab5966100
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Когато го правихме без презерватив както писах и по-горе не свърших вътре в нея и съответно се надявам че няма да има проблеми казах че искам да свърша но се оказа че не бива но наистина удоволствието си е коренно различно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0a8b873687
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Деца, защо бързате с тоя секс още на 15... За къде бързате? Ама хормони и любопитство са ви притиснали, а вие не искате да се въздържате. Има време... после цял живот ще го правите... Секса е удоволствие, но и отговорност и е за зрели хора. Толкова ли не може само на целувки и натискане да карате, ами трябва и да си го вкарвате.
Дано не е станало нещо сега.... а иначе само с презерватив. Ти едва ли може да се контролираш още толкова добре, но пък и в течността може да има някой палав сперматозоид и да ви обърка живота. В никой случай НЕ СЕ ПОВТАРЯ, заради останала в канала сперма и то без презерватив.... Ползвайте винаги презерватив....
Безопастността трябва да е на пъро място, а не удоволствието.


Моят девер така забремени приятелката си без да иска, за втори път и после тя бременна с големия корем в седмия месец беше булка... Като преди това вече беше правила един аборт от него и не искаше пак да прави. А той пък все се чудеше как така е станало, като уж я бил пазел. Това му е то мъжкото пазене.... и да искаш не можеш да я пазиш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c599edb4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз съм номер 2. Ти хубаво не си свършил, ама нали точно това ти обясняваме - не е нужно да свършваш, за да забременее тя. Може да ти се струва нелогично, но пак ти повтарям - познавам хора, които забременяха без никой да е свършвал в тях. Номер 7 също ти даде пример. Не само не си мисли дали да свършваш в нея, директно забравяй за секса без презерватив! Ти си на 15, цял живот има да се радваш на удоволствието, защо бързаш всичко накуп? Очевидно не можеш да понесеш отговорността, а по-плашещото е, че не я разбираш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ee30059c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравейте с приятелкат ми правихем секс със презерватив и аз свърших в нея и си извадих члена 10тина секунди след като сварших. Искам да попитам има ли опасност да е забременяла след като съм бил с презерватив. Семенната Течност беше останала в презерватива и тои беше видимо здрав. Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0f4a586ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Абе 9 как да те разбера? хем си свършил в нея, хем си бил с презерватив... Ако си свършил в нея и после си сложил предпазното средство значи ще ставаш бъдещ татко! Поздравления!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d3d078c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като чета коментарите как нападате детето (не се обиждай пич, ама доста от нас може да сме ти баби и дядовци) ако сте родители, нищо чудно че децата в днешно време растат като буклуци.

Авторе, малко по-отговрно трябва да го раздаваш. И най вече това е твоя отговорност - ти решаваш кога да свършиш.
Има едни капки, които се образуват от простатата ти и в тях има сперма. По-точно може и да няма, но е по-вероятно да има. Те се проявяат след като се възбудиш, като малка сълзица са. От тях се забременява. А капките за които говориш са си ЖИВА сперма. В една капка има милиони причини да съжаляваш за цял живот.
Цяло чудо е че момичето не е забременяло. Мисля сам разбираш какво ще се случи ако приятелката ти забременее на 15... така че умната.

Не съм гинеколог, но мисля, че противозачатъчни хапчета биха могли да я увредят хомонално, защото е твърде незряла.

Спирала е друго решение, но мисля че поради същата причина не е уместно. Доколкото знам се слага на жени които вече са раждали, въпреки че имах приятелка която имаше такава, без да е раждала и тогава бях на 7мото небе. Свършвах си в нея наволя. Близо година бяхме заедно.

За съжаление оставате само с опцията за кондом. Гадно е, да. Но това е единственото ви решение, поне докато достигнете до някаква по-зряла възраст.

Иначе за болести, може да сте спокойни. Особено след като сте били един с друг само.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c625857908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   да колкото и малко количество винаги има шанс да забраменее.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker