Имам няколко въпроса към вас относно секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам няколко въпроса към вас относно секса
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2204 пъти
Здравейте, поради естеството на въпросите сигурно се досещате, че не мога да питам за отговор всеки го, за това реших да се обърна към вас за съвет и отговор!

1. Нормално ли е да съм на 18 години, близо 19 и никога да не съм си имал приятелка, има ли от какво да се притеснявам?

2. Да, имал съм кандидатки за секс, но някакси те са по-отворени (тип курви) и това ме кара буквално да се страхувам заради ( дали ще се представя добре, дали размера на пениса ми ще я задоволи, дали после ще разказва на приятелките си ), някакси не обичам да ми се набутват по този начин, а приятелите ми ми викат че съм глупак и не съм я...

3. Поради прекалената претъпканост и лесно достъпните филми за възрастни, напоследък съм забелязал, че когато мастурбирам пениса ми не еректира до края ( или е много трудно ) и за много кратко време мога да го задъжа във възбудено състояние, почти в същия момент спада, това означава ли че имам проблем с ерекцията?

4. За размера на пениса имам ли причини да се притеснявам?
(Дължина 14-16 см, дебелина 4, 5-5 см, обиколка 13, 5 -14)?

5. Какво мислите за първия път с проститутка, в моя случай ако стане ще е с циганка, тъй като съм от малък град и българки от най-старата професия няма?

6. Защо момичетата са такива, когато се държиш човешки с тях ( помагаш им, уважаваш ги ) те нито те забелязват нито нищо, а към момчетата, които ги мачкат и ги тушират на всяка възможна дума изпитват такъв респект и сами се бутат към тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9afb0970fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Аз съм на 20, октомври правя 21 и още не съм имал контакти (иска ми се да имах твоите момичета)

2. Бъди сигурен, че ще е за момента удоволствие, а не нещо към което ще се връщаш в спомените си. И да, те ще го споделят с някой, ако се изложиш, може и с момчета (да речем от класа ти, предишни с които е спала, новите с които ще спи... )

3. Спри за седем дена маструбирането и после опитай мнооого бавни движения. Недей с бързи (ще видиш разликата). Точно преди да се изпразниш спри, изчакай все едно да ти мине, бързо, спри и тук ако не свършиш прекъсвай все така до момента в който сършиш. Усещането те кара да свиеш пръсти на краката.

4. Без да ти го меря или да сравнявам, Бог дал, Бог взел - толкова ти трябва за сега. Образовай се колко санта могат да й влязат на жената. (ще ти помогна, от 10 до 11см. ) Секса е в търкането, не в навирането до край...

5. Момче! Наистина ли искаш първата ти да е проститутка? А още повече и циганка? !?? ! DAFAQ? Аз съм още по-загорял от теб, но се сдържам... Ще му дойде времето! И аз съм си ги мислел тия, даже не с проститутка ами да предлагам на момичета които познавам...

6. Подсъзнателно са привлечени от "мъжкаря". Ти и отваряш вратата "путьо", или по-скоро "friendzoned". Момиче което не забелязва DA DIK значи не го иска... Тяхното е като флиртче, моментно увлечение докато им се наместят хормоните, гърдите, краката (и между тях).

Тъжна история сме ние момчетата...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ad27a7b656
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Нормално е. Има и по-възрастни хора, които все още не са го правили. Няма значение на колко години си. Първият път зависи от две основни неща - кога си готов и кога ти се отдава възможност да го направиш.

2. Когато попаднеш на по-опитна и по-разкрепостена от теб жена не се стеснявай, а я остави да те води. Знаеш ли на колко неща може да те научи? Не е задължително винаги мъжът да е доминиращият в половия акт. Не може всички да бъдат еднакво опитни и информирани в сексуален аспект. Остави се на жената да ти даде "сексуално начало" когато има повече опит от теб. Няма да я разочароваш, спокойно. Щом е избрала да тръгне с теб едва ли ще остане недоволна. Нали все от някъде трябва да се започне!

3. Да, нормално е. Това е от честото мастурбиране. Спри за известно време и всичко ще бъде наред. Нямаш никакъв проблем с ерекцията.

4. Не, нямаш повод за притеснение. Размерите ти са нормални, но и да не бяха какво можеш да направиш? Това си е твоят полов орган - колкото толкова! Трябва да се приемеш такъв какъвто си, а не да се комплексираш излишно.

5. Първият път с проститутка не е лоша идея. Все пак на тях това им е работата. Те са опитни любовници и могат да ти дадат добро начало. Всъщност истината е една - ако вече изпитваш непоносима нужда да го направиш не чакай, а действай, защото секса наистина е много важен и играе главна роля в човешкия живот, но ако си в състояние да почакаш още изчакай да намериш своето момиче. Така секса ще бъде по-истински. Това как ще бъде осъществен първият ти сексуален контакт зависи изцяло от теб и от твоето състояние.

6. Глупости! Харесват и тези, които са мили с тях. Как няма да ги харесват? ! Просто всяко момиче търси своето лошо момче. Такива са времената. Какво да се прави? Има и много момичета, които харесват "добри" момчета. Ако ти си от тях можеш да си спокоен. Няма да останеш сам.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 14b8c0afac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1. Не няма, всичко си идва с времето. И ако има с кого естествено.

2. Щом като ти се бутат значи те харесват и не изглеждаш никак зле, а ти си имаш самоуважение и не искаш да го правиш с такива, което е добре според мен. Значи имаш някакъв критерий и не ти е само за единия секс с тях. И не си такова момче, за да паднеш на нивото на някаква к... а само и само да я изчукаш.
Щом не ти идва отвътре да го правиш с тях не го прави.

3...

4. Дължината на пениса ти е съвсем нормална, както и дебелината.
Няма какво да те притеснява.

5. Не го прави нито с проститутка, нито с циганка... от себеуважение. Положи усилия и поработи върху поведението си и самочувствието си, може би си по-свит и срамежлив, не знаеш как и какво да кажеш на момиче, за да и направиш впечатление и да те пожелае. Иначе явно вида ти пък е хубав щом ти се бутат. Намери си момиче което ти харесва... Не вярвам да не ти харесва никое момиче.

6. Като жена ти казвам.... Защото изглеждат по-силни и мъжествени, по-доминантни, покоряващи, подчиняващи, затова. Жените /момичетата имат респект от такъв тип мъже/момчета и им се възхищават и са готови да им се поднесат и подчинят.

И ти може да изглеждаш силен и мъжествен на вид или пък с нещо да превъзхождаш останалите момчета около теб. Но ако си малко по-резервиран, дръпнат поне привидно и сериозен спрямо момичетата, но пък от друга страна ако излъчваш самочувствие и чар, те още повече ще те искат и уважават... И тогава ти може да си избереш, което си искаш момиче.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker