Девствена ли съм или не?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена ли съм или не?!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4347 пъти
Започвам с това, че на 27 още не съм имала интимен приятел. Може да ви е странно, но аз съм от малък град, израстла съм в среда и семейство с много предразсъдъци, досега съм си гледала най-вече учението и просто общуването с мъже с цел интимна връзка просто не бяха за мен. Дори ме плашеха като гледах какво се случва с много мои съученички и състудентки, какви драми изживяха някои от тях и се страхувах. Отлагах и продължавам да отлагам във времето момента, в който и аз ще имам до себе си партньор в живота и с който бихме имали сексуална връзка, брак, деца. Не, не съм лисбийка. Харесвам мъже, не жени, но просто не мога да се отпусна да имам с мъж нещо повече от приятелски отношения. Обаче не това е основият проблем. Проблемът е, че изобщо не ми липсва сексуално желание и като няма как да го задоволя по нормалния начин, още от началото, когато започнах да го усещам, се опитах да се задоволявам сама. Това ставаше като бях тийнейджърка. Мастурбирах, вкарвах си сама разни предмети... Знам, че съм разкъсала и ципата на влагалището и затова вече не съм девствена, нали? Обаче пак казвам, че сексуален контакт с реален партньор не съм имала. И сега пък ме е хваналл страх, че когато този контакт рано или късно се случи за първи път, партньорът ми ще се чуди защо изобщо не знам как да се държа в леглото, а пък в същото време нямам ципа и не ми тече кръв!
Знам, гадно е, тъпо и гнусно. Няма нужда да ми го натяквате. Искам съвет, защото най-после искам и аз да бъда като другите и да започна да живея нормално и да водя нормален полов живот. Какво да кажа на бъдещия ми партньор? Да му казвам ли, че той ми е първият или нищо да не му казвам и да изчакам нещата просто да се случат? Защото, в крайна сметка, аз хем съм девствена, хем не съм! Нужна ми е помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: c20a1d34c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Девствена си и трябва да предупредиш партньора си преди това, че не си била с мъж.
Иначе, при повечето момичета в днешно време така или иначе ципата е скъсана по някакъв начин (физическо, като при теб, движения някакви).
В нашето семейство пък се раждаме с много гъвкава ципа и не кървим. Имах подобен проблем при първия си приятел като при теб, макар че не бях мастурбирала (освен клиторално). Той не ми повярва и ме изпрати при гинеколог, оказа се, че ципата не се беше скъсала.
После пак нямах кръв. И сестра ми е била така.
С две думи - физиология.

Има ли значение? Ти си на 27 и никой няма да очаква от теб ципи и кървища. Сподели на първия си партньор това, което спомена на нас и гледай да е по-скоро, защото животът си тече покрай теб. Изпускаш много и без да искаш ще станеш на 30, 40 и няма да си опитала от най-хубавото между мъжа и жената. Просто е жалко. От какво се пазиш и от какво те е страх, не мога да разбера.
Драмите на другите са си техни драми.
Отиди най-после да живееш отделно някъде, смешно е на 27 да се съобразяваш с родителите си, излизай и си намери приятел, аки искаш нещо да се промени в живота ти. Ако ли не - краставици има целогодишно, ако това ти е достатачно...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 50fa53383e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   (: Янси :)

И моите приятелки ми разказваха техните интимни преживявания и как ги боляло и колко мног кръв течало и мен ме беше много страх че ще ме боли и неисках да стигам го края с мъжета. Обяче едно лято когато бях на 19 се запознах с мъж който много ми допадна въртях го 1 месец преди да го целуна, после още толкова докато си легна с него, не му казах че съм девсвена, обаче нито ме боля нито тече кръв и когато му казах след 2 седмици че съм била девствена той фръкна до небето, а всъщтност се оказа че когато съм ползвала тампони сама съм се отворила и за това не ме е боляло и не ми е текло кръв :) А сега този мъж е бъдещия ми съпруг :)
Та попринцип ако нямаш полов контакт с мъж си девствена.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 25cc1298ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не е проблемът в това дали си девствена или не, а в това, че си ЖЕСТОКО НЕОПИТНА, което не подхожда нито на възрастта, нито на образованието ти. Докато твоите приятелки и съученички са изживявали огромните драми, които тебе са те плашили, те са трупали ОПИТ - в опознаването на другия пол, на себе си, на отношенията между половете и между хората, в секса, във взаимното съжителство, в разрешаването на междуличностни конфликти, в критериите за търсене на партньор и т.н., а ти? Е, "опазила" си се, няма що...
В ЖИВОТА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ТЕЧЕ ПАРАЛЕЛНО - и ученето, и сексът, и семейството, и децата, и хобитата, и приятелите, радостите и трудностите, иначе се получава ситуация "тепърва баба за дърва".
И какво - мислиш, че си се опазила от драмите ли? Нищо подобно - ще ти се наложи да ги преживееш всичките сега, на "стари" години, а детските болести, прекарани на старини, протичат доста по-тежко и драматично.
Та това, дали си девствена или не, ти е най-малката грижа...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4ebd85c99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Млада жено върви на психолог в големия град, за мен най-големия проблем е в главата ти - комплекси, страхове и не знам си какво още. Я се отпусни и изживей живота си като човек, а те хората имат желания, мечти, разочарования и т.н.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5896833443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   По добре не му казвай, че ти е първия, той няма как да разбере. Аз също на моя първи не му казах и той никога не разбра и се радвам, че тогава постъпих така. Гледай порнофилми и ще разбереш какво се прави, не е трудно, дори не е нужно да правиш усилия, мъжа върши цялата работа.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c20a1d34c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   н. 5 не съм съгласна, че мъжът вършел цялата работа, също не е редно да се започва една връзка с лъжа. Няма нищо срамно от това човек да е девствен или да не е девствен. Нека да си каже, каквото сподели на нас, всяка връзка се започва с истината.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 35c942917c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто иди на гинеколог и се образовай малко повече, за да знаеш какво те очаква :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker