Не усеща нищо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не усеща нищо!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 6021 пъти
С моята приятелка сме заедно от 1 година и 2 месеца, правим секс от почти 4 месеца. Тя е на 20 години, ако това е от значение, а аз съм ? първият. Когато правихме секс за първи път кръвотечението беше голямо, ако и това е от значение. Първите няколко пъти тя не усещаше нищо като прониквах, но мислех, че е нормално но ето, че минаха 4 месеца и все още не усеща абсолютно нищо. Овлажнява се нормално и и е хубаво като стимулирам клитура, но до там. Единственото което усеща е че съм проникнал, но никакво удоволствие, ако спра да стимулирам клитура по време на секс влагата изчезва, защото не усеща нищо. При предната ми приятелка всичко беше нормално така че не мисля, че причината е в мен. Пенисът ми е 16 см. ако и това е от значение.

Та ето го и въпроса ми:

Какво да направя за да и е хубаво и с проникване без постоянна стимулация, дали да не трябва да спра със стимулирането и да чакаме някакво усещане или да продължавам да я стимулирам постоянно?

Приемам всякакви съвети и моля да ми пишат хора които са се сблъсквали с това!
Благодаря предварително.

От: Happy

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 82b720707c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай време на приятелката си. Нека все пак отиде на лекар, за да ? проверят хормоните и яйчниците. И за нея е по-добре. Много по-лесно е да има някаква физическа причина, защото се лекува.
По принцип обаче сексът се случва в главата. Говорите ли по темата, има ли тя фантазии?
Практически съвет от мен - повечко стимулация преди секса, но и след него! Жената остава възбудена, дори да си свършил. Деиствай по-смело с ръце и език. Не си мисли, че вагината е центърът на желанието на жената - тя има сравнително малко неврни окончания, иначе при раждане жените нямаше да могат да преживеят болката - центърът е клиторът! Много чувствително е и началото на вагината, но всяка жена си е различна. Не натискай приятелката си да ? е хубаво при пенетрация, така тя няма да може да се отпусне.
Задължително ползвай и гел-лубрикант. Така няма да е нужно да стимулираш клитора непрекъснато при пенетрация. По време на пенетрация просто се съсредоточи върху своето си удоволствие, а преди и след - върху нейното. С течение на времето ще става все по-чувствителна и ще ? харесва повече, но гаранция по принцип няма.
Имай предвид, че има и доста асексуални хора. Сред жените е по-често срещано явление. Това също е вид сексуалност - просто липсата на нужда да имаш секс. Потай се, защо една жена стои девствена на 20 г.?
Най-добрият приятел на мъжа ми е с такава жена - в началото се радваше, че била девствена (също на 20 г. ), днес проклина този факт. Имат веднъж седмично секс и то с 300 зора, всичко е пробвал, тя дори не иска и няма нужда. Вегетарянка е, страшно бледа изглежда, може да е и от това.
Като цяло обаче не вярвам, че твоята приятелка е такава, щом изпитва желание, удоволствие при клиторна стимулация. Времето ще покаже, но да заключиш, че не си бил ти виновният не ти помага в ситуацията. Виновни няма, но от теб зависи, дали приятелката ти ще се отпусне. Накарай я също да мастурбира редовно. Това е много важно, за да открие себе си като жена, после да ти покаже, как изпитва удоволствие.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f2a2c84c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - клит О р. Няма начин момиче на 20 години да почувства нещо, освен нормално възбуждане, няма начин да почувства, щом си и първият. вината не е в теб, прекалено е млада и незряла, макар че много в тази възраст се преструват. Истината е -хубавият и качествен секс идва с възрастта. Пробвай да я лижеш не по-малко от 20 минути например, може да и хареса 8ако ти позволи/.

№1 е написам всичко както трябва, потвърждавам, защото съм на 45 години, имала съм доста мъже, имам и съпруг и те уверявам, че на 20 години и дума не може да става за оргазми и пр. Тя просто не е узряла още. Остави я 3 седмици без секс и я побъркай от лизане.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 644185ad67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вярвам, че не изпитва удоволствие, поради 2 причини: Едната е тя, а друга си ти. Логично, нали? :)
Относно първата причина:Тя.. Все пак й е за първи път. Смисъл, че е била девствена преди да се появиш ти. Все още не е много наясно кое как.. На приказки всички го докарваме секса, но практиката е друго нещо, така че мисля, че това е един важен фактор. Аз бях същатата, но след година може би разбрах как да си взема моето си в секса, така да се каже. :)
Относно втората причина: Мисля, че и ти не си много наясно кое как.. Така де... Не знаеш как да й дадеш нейното в секса. Моят беше същият в продължение на години. Едва сега, да, чак сега ми доставя огромно щастие в леглото без да се налага да стимулира клитора ми. Просто взе да усеща.. как да го кажа, за да ме разбереш.. Просто усеща позата - знае как да се намести така, че да има допир с клитора ми и така се потървка в него - смешно, ама не знам как иначе да ти го обесня, за да ме разбереш :), и така получавам оргазъм без да е необходимо друго освен пенис. :)) И сексът е... пффф :) Разбра ме!
Не чакай и не се чуди, ами говори с приятелката си как й харесва, какво й харесва.. Пробвайте различни пози, но най-голям шанс имаш, според мен, при задната и мисеонерската, когато това зависи от теб, а ако тя е активната в дадена поза, то това е когато тя е отгоре... когато сама се намества така че да има допир клитор-пенис.

Амииии.... дано съм била полезна! ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c7a011592a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам жена на 30г., до 25 беше девствена и сега й се прави един път месечно, всичко съм пробвал, няма ефект, асексуална е, може и без секс, абе ужас!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 82b720707c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От 1 до 4. - добро утро.
Най-добрият приятел на моя мъж направо е вдигнал ръце - и неговата съвсем като твоята. Той с много моленици го докарва на 1 път на седмица. Опитал е абсолютно всичко. Тя не иска да ходи и на лекар, на сексолог - на нея си ? е добре така. В началото той се кефеше, че била девтвена. Дори получавах леки намеци от мъжа си - виж сега И. на 25 и девствена, а ти не беше (от 19 годишна съм с него, той е вторият ми)... а гледай ги сега. Ние с мъжа ми всеки ден имаме секс, а неговият приятел дори порно няма право да гледа. Аз дори преди да знам за проблема ? казах на моя - „То си има причина някой на 25 да е девствен“ - оказах се права.
Ако нямате деца, н. 4 по-добре се разделете като приятели. Има и асексуални мъже - нека си търси такъв. Ти няма да издържиш, рано или късно ще си намериш любовница и ще настанат едни драми, ще си виновният и лошият в цялата тази история.
Ако имате деца - ами жал ми е за теб, така ще продължава, и по-зле ще става. Има двойки с 1 път секс на година

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 02a919696f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Хораааа, нормално е.. ще и трябва време да свикне със секса... Аз правя секс от 18 годишна, а удоволствие започнах да усещам на 22г....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4fd1af58f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Директно по въпроса ти- това, че си й първия, прави секс от съвсем скоро си оказва влияние. Явно не успява напълно да се отпусне. Но трябва да го преодолее и за това ще й помогнеш ти. Преди да започнете същинския акт я възбуди хубаво. Прави й орална пооочти докато свърши и в този момент спри и й го вкарай. Целувай й гърдите докато си в нея. Може да прекъснеш и да я излижеш пак отдолу, после да продължиш със секса. Също така може да използваш някакво кремче/лубрикант. За моментите, в които е по-малко овлажнена. И не забравяй клитора. Пробвай така и ще видиш огромната разлика. Успех! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c7a011592a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   №4
Имаме дете, оставам, но ще си намеря любовница, най - добре да е обвързана, също да държи на семейството си, да е дискретна, да сме заедно само заради половия нагон!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f62771922e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Тя не се е отпуснала напълно. Може би я е срам от теб по време на секс, иска да изглежда добре и да не изпуска емоции много :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7a7e5d2d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пробвал съм и с лизане, случвало ми се е да обръщам внимание само на нея без дори да си го извадя. Разбира се че има галене близане и какво ли още не. Не казвам че имам кой знае какъв опит но на мен не ми беше за първи път и малко или много знам какво правя. Не я почвам от вратата, да се подпра на нея и да гледам телевизор докато го правя. Ако тя е активната и е отгоре пенисът ми излиза постоянно, защото тя не го усеща. Не я притискам, притеснени сме и двамата за това. Не съм пробвал само с лобрикант, остава ми да пробвам само това както и неизбежното просто да чакам.

От: Happy

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a69a88c04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Къде си тръгнал с това малко пишле е? Ела вземи мойто 21 см е ще свърши работа гаранция!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 82b720707c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н. 8, вярваш ли си?
Няма начин да не дойдат чувствата и обратно - и да е имало чувства към жена ти, те да се изпаряват с времето. /ако не са се изпарили/
Просто сексът е неотлъчна част от любовната връзка между мъжа и жената. Повечето разводи са заради подобен проблем. В момента мислиш, че ти липсва само задоволяването на нагона ти, но с времето ще разбереш, че ти липсват ласки, обич, общуване мъж-жена, ще се появят чувства, които ще те направят щастлив. И нещастното чувство, че не можеш да прекарваш нощите си с тази жена.
Намери си необвързана любовница, за да не реват после и нейните деца, защото вярвай ми - рано или късно такава връзка прераства в нещо по-дълбоко и ще закопнеете да създадете свое семейство. Това е човешката природа. Хората искат да имат семейство с жена (мъж), с когото могат да правят секс и любов и да имат деца.
Липсата на секс убива любовта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2704d03387
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз правя секс от 3 години и също не чувствам нищо... :(

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 05c6c96ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Има няколко вида женски оргазми, клиторен, вагинален-g точката дори и анален. Аз самата изпитвам по-често, клиторен. И няма нищо лошо в това. Между другото започнах да правя секс на 17(в момента съм на 30г) и в началото не усещах нищо. Разбрах че, в секса трябва да правя и това, което на мен ми харесва. Моят съвет е да си поговорите, какво харесва приятелката ти в секса, и да правите точно това.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5a664d4b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Нормално, тя още не се е научила как да се наслаждава. пробвайте със вибратор, възбуждащ гел от секс шопа и един ден може и да свърши, ако се отпусне.
Ще ти разкажа за мен. Аз първите години не изпитвах удоволствие, но след това нещата се промениха и сега свършвам при всеки секс. Ще ти споделя, че бях на 20-21 когато започнах да свършвам всеки път, при положение, че започнах със секса на 17.
Но при всяка жена е различно, някои твърдят, че на 20 не можело да свърши момичето, е те може да не са могли, но други могат, идеята ми е че при всеки е индивидуално.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d9973f89d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   В случая основната работа трябва да свършиш не ти, а момичето. Реално, тя не е осъзнала все още, че има вагина, не е изградила връзка с нея, така да се каже, не знае за какво и е и как да я управлява... Лични усещания са това, и не зависят чак в толкова голяма степен от партньора, колкото на партньора му се иска ;-)
Разбира се, можеш да и помогнеш, с нежност и разбиране, но основното е приятелката ти да опознае тялото си - чрез мастурбация, чрез упражненията на Кегел... Не знам защо се придава толкова голямо значение на оралните ласки - те имат толкова общо с вагиналния оргазъм, колкото почесването зад ушите.
Просто не бързай, и не си мисли, че сексуалността се разгръща от един час лизане и два часа клатене.
Трябва възбуждане, еротика, масажи, петинг, нежни прониквания (не само с пенис) и експерименти, експерименти, експерименти...
Накрая може да се окаже, че жената не обича орална. Например. И язък за барута ;-)

Успех и търпение!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c2fe6cc0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Трябва доста практика, за да се научи как да прави секс така че да й се доставя удоволствие. Просто въпрос на практика според мен. Аз бях същата, а и доколкото знам от приятелките си и те са били така. Така че не се притеснявай. Съгласна съм, че в секса жената по-скоро трябва да гледа първо как да задоволи себе си, защото оргазмът е по-сложен процес, а при мъжете е дооооста по-лесно. :) Това, което зависи от теб, според мен, за момента е мааалко повече френска любов, ако искаш да я накараш да свършва и да й доставиш блаженство. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 89eef499ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Имам такъв случай.. сега ще ви разкажа. Имах една приятелка със същия проблем. Каквото и да направя само се навляжнява и няма свършване. Случвало се е в най-интимния момент да започне да се смее, защото се сетила за нещо смешно през деня. Единия път не издържах и си казах "сега ще те разкатая" и я лепнах по най-бруталния, разчеквах я както мога, прониквах в всяка дупка само и само за да причиня болка, което мен си ме възбуди доста. Оказа се, че момичето можело да свършиии :) само че трябвало да съм малко груб и да пробвам в другата "дупчица". Истината е че вече не ми пукаше за нея и просто се отпуснах и си направих аз кефа докато тя виеше от болка и в единия момент взе да трепери цялата от оргазма, които преживяваше(за мое учудване) След още два три такива експеримента (успешни) тя каза че ме обича и иска да има деца :)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker