Изнасилена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изнасилена
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 38548 пъти
Здравейте мили хора, първо искам да ви благодаря, че ви има, че помагате на много страдащи питащи и объркани млади момичета и момчета. Историята която искам да споделя с вас ми е много неприятна и болна тема, тъй като засяга не само мен, а и мъжът на близка моя приятелка. Случи се нещо ужасно, което ме кара да потръпвам дори и днес от отвращение. Преди да продължа искам да уточня, че с въпросният господин сме били само и единствено приятели. Болно ми е, че може би моята добра приятелка може да прочете тези редове и да остане равнодушна към тази история бидейки в неведение за участниците в нея. На кратко за да не отегчавам драгите читатели и със сълзи на очи започвам своя разказ.

Случи се преди няколко години моят мъж беше нощна смяна и ние с малката ми дъщеричка, която спеше в другата стая бяхме унесени в сладък и спокоен сън. Изведнъж се чу лек шум, беше лято и вратата на спалнята зееше отворена, ослушах се и отново заспах, какъв беше ужасът ми обаче когато в просъница видях мъжко лице надвесено над мен говорещ ми почти шепнейки ми думите:" Тихооо, тихооо "-бях като парализирана, не можех да реагирам усещах, че се движи в мен знаех, че е нередно, но не можех да отреагирам. По-късно разбрах, че същият е използвал етер да ме упои за да е сигурен, че нито ще се събудя нито ще помня какво се е случило. Лошото е, че в стаята имаше още един човек когото уви не видях. Не след дълго мъжът свърши на корема ми и прошепна :"Сега ще те изтрия и ще спинкаш. " Много се уплаших от безизразния му поглед, мислех си, това е някакъв кошмар когато дочух, че в стаята има още някой до гардероба, но не можех да видя кой е.
На сутринта чувството беше като от някакъв гаден кошмар -нещо ми казваше, че не е само лош сън. Минаха години и господинът ме намери отново в социалната мрежа представяйки се като човек който едва сега ме вижда за пръв път. Започна да се държи гадно и арогантно дори свойски, започнаха обидите учудих се, защо го прави не сме се разделяли във вражда? ! Какво беше учудването ми когато го видях в кафето пред блока седейки с моя позната. "Луд -казах си "и в миг като на лента започнах да връщам миналите събития. Господина си беше променил косата с боя сложил си лещи, но нещо лошо, студено безизразно имаше в тоя поглед, което мигом ме върна към среднощния кошмар. Мила приятелко, знам че ако четеш тези редове ти няма да ми повярваш, но това е той твоя многообичан мъж. Да той е животно, което се движи или поне се опитва да се придвижва по- ръба, да бъде недосегаем за престъпленията които извършва със сигурност не само с мен, а и с други. Мъжът е болен, обсебен, да има красива жена, но това не му е достатъчно винаги е търсел предизвикателството. Искам да попитам кой ще го спре? Престъплението губи давност, човекът набира сила и пак питам кой ще се изправи срещу това нищожество ако не ти мила моя приятелко? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0df3b30a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Абсолютно нищо не разбрах от историята!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aec96da779
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш може да кажеш от къде си и щом знаеш кой е той да ти помогна да го накажем. Защото това си е чисто престъпление. Баси изрода. Или кажи на съпруга си.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ca6d2e3052
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   То като в един филм, бе - егати зора - да разбере въпросният мъж кога съпругът е нощна смяна, оставена отворена врата при положение, че в къщата няма мъж, етер най-вече... Това наистина блъска на измислица.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 619fd4f2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3- вратата на спалнята е била отворена, не входната врата.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f6f1b30132
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако е вярно много ти сачувствам и разбери че ако хората както и ти си мълчат за тагива ужасни неща този тип и такива като него ще си върше гнусоти и никой няма да го спре.

Чесно измислица ми изглежда ако беше истина щеше да имамного повече подробности,
извинявам се ако не е така

The Sister

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff1cf303a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Ако е истина, как така няма да споделиш с мъжа си и да не отидеш в полицията? Дори и тогава да не си го познавала, си можела да пуснеш жалба срещу този човек. Едва ли си му била първата или последната, така си можела да допринесеш да го заловят. Сега го разпознаваш защо не отидеш да разговаряш с някой следовател и да запиташ имало ли е други подобни жалби и да посочиш човека. Така ще предпазиш и приятелката си и другите. С мълчанието си му помагаш, нищо че са минали години той като го е правил веднъж едва ли се е отказал, а най много и други да пострадат от него. Би ли искала утре на твоята дъщеря да посегне по същият начин, и то защото си замълчала и не са го хванали?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: d4453690a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   а, не ти вярвам честно казано . С този етер...... малко е прекалено

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker