Секс без презерватив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс без презерватив
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 48245 пъти
С приятелят ми правим секс само с презерватив .. до сега не сме го правили без. Но веднъж без да се усетим в заиграването си го вкара малко.. знам че от тази предсеменната течност също се забраменява.. пък и бях в овулация .. какъв е рискът?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: ade0a0b587
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Няма как да забременееш споко, само ако се изпразни в теб, тогава се плаши ;) Това на което казваш пред семенна течност, е съвсем друго нещо със съвсем друго предназначение, то не се образува в тестиса, а много по-нагоре в канала, само в тестисите се образува сперма... правете го без презерватив, ама да не се отърве и да свърши в теб...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 3bb832a7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Глупости ! Аз лично точно така забременях, бях в овулация и той не беше свършил в мен ! Така, че ползвайте презервативи

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 055bce42d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Да, може да се забременее и без да е свършил мъжа. Но шансът е много малък. Божа работа. То ако ти е писано, може и презервативът да се скъса и да забременееш..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 20 дни
hash: 81ce9fd073
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Кво стана, забременя ли? Не ни дръж в напрежение де

 
  ...
преди: 15 години, 7 дни
hash: e3abece8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Съдържат се малък брой сперматозоиди, но ако си в оволация рискът е по-голям. По принцип е трудно да забременееш така, но е напално възможно. Най-добрре го правете така, когато не си в оволация или седмицата след цикала ти... тогава не е толкова страшно. Ако разбира се, следиш оволацията си и си добре информирана за тези неща :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0226c5c48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Коментар 2...слез на земята...отървал се е вътре малко и ти е казал: Не бе, аз не съм свършвал :)
Нонсенс. Това, което излиза преди да свършиш, няма живи сперматозоиди, стига да не си правил секс в рамките на час-два преди това.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: afa1fa263e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Личен опит - с приятелката ми правим секс без презерватив от 7 месеца всеки ден или през ден....сами сметнете колко акта са това. За сега не е забременявала. Не съм и сврършвал в нея.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6db8ce112b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ще подкрепя №7 аз вече една година правя секс без презарватив с приятеля си и то доста често ( не ме обвинявайте, просто му имам доверие и че ще ме пази , а и съм сигурна че ми е верен и няма да ми лепне нещо, пък ако стане беля , ще си го гледкаме , така че ... ) Но засега фал не е станал, така че мила не се притеснявай , всичко е божа работа

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 334f194a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   а може ли да стане нещо ако 1-я (тек) път го правим с презерватив след това момчето да оринира и 2-я (тек) път без презерватив

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 334f194a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   значи тая течност не съдържа сперматозоиди така ли? а после като свършиш колко време трябва да изчакаш?

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fb140d9f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   А има ли шанс за забременяване примерно няколко дни преди овулация, без презерватив, но момчето не свършва в момичето изобщо, но го правят втори път и той не се е измил а се е избърсал само, дали има шанс нещо да е останало и после да попадне където не трябва?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 870e8ff797
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   МОЛЯ СПЕШНО ЗА СЪВЕТ!
Здравейте, зз съм на 16, имам приятел от 2 години, двамата бяхме девствени, до вчера. Правихме го много неочаквано, отидохме да гледаме комедия, но така се развиха нещата, че се стигна до секс. Та мисълта ми е, правихме го без никакви предпазни мерки. Не пия противозачатъчни, тъй като разбрах, че имат странични ефекти, които надали ще мога да понеса. Та.. направихме го, аз не бях в овулация, шанса за бременност ми показва че е нисък. Приятеля ми не свърши в мен, тъй като много добре ме познава и знаеше, че ме е доста страх да не стане "гаф". Та, прекратихме нещата и за да се уверя, че не е станала беля го карахме на "ръчни" и той свърши. Искам също така да ви попитам възможно ли е по време на секса приятеля ми да е отделил предсеменна течност, в която прочетох, че има макар и минимален брой спермадозоиди и да съм забременяла. Наистина, видях приятеля ми как свършва, видях и предсеменната течност, видях и спермата, но все още ми е притеснено. Наиситна няма как още да разбера дали е станало нещо, тъй като това се случи вчера! Моя приятел ме уверява, че не е свършвал и, че не е отделял каквито и да е течности във вагината ми, но не знам какво да правя. Моля ви за съвет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c1c5057e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   СПЕШЕН СЪВЕТ за номер 15 - ЕСКАПЕЛ!!!!
На 16 г. просто не можеш да рискуваш бременност или аборти щом не ти се рискуват едни елементарни противозачатачни.
И още съветче - ползвай кондом или взимай противозачатачни - средно няма.
Който прави незащитен секс като вас , той ..завършва в родилно или на опашката за аборт.(прекъснатият полов акт не е метод за предпазване от бременност, а за отлагане на ЖЕЛАНА бременност)
Срамно е просто хора в 21 век сте, информация имате, а кондоми продават НАВСЯКЪДЕ 24 часа в денонощието

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c9936e0964
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Номер 15, това, което правиш е много рисково. Аз правя секс без презерватив, но съм на 30 г., а мъжът до мен е на 35 и умее да се контролира добре, т. е. може да му се има доверие, че няма да направи беля. Била съм и с друг мъж, на когото определено не можех да вярвам и затова пих ескапел - гаден урок, самото хапче също е гадно, огромен шок за цялата хормонална система, ноооо по-добре това, отколкото аборт.
Вие сте млади (направо сте си малки даже), момчето няма опит, може неволно да загуби контрол и да не ти сподели. Не разчитай на наличие или липса на овулация да те пази, природата не е математика, а и ти си в период, в който все още се развиваш и имаш хормонални колебания, които могат да променят и овулацията ти.
По-добре ползвайте или презервативи, или ниско дозирани противозачатъчни таблетки. Ползвала съм и двете и искам да ти кажа, че таблетките ти дават огромна сигурност и спокойствие. Отиди на лекар и нека той ти изпише. Да, не са съвсем безобидни, но все е по-добре от това да раждаш на 16 г. или да правиш аборти и да създаваш предпоставки за трудно забременяване след това. Бъди разумна и не рискувай здравето си. Преди удоволствието винаги поставяй твоето собствено здраве, защото, повярвай ми, ако имаш проблем, това момче може просто да си тръгне, но последиците от аборт или отглеждането на бебе ще останат за теб.
Иначе, за по-зряла възраст, сексът без презерватив е едно удобно решение. Практикувам го вече 3 г. и не съм забременяла. От време на време пия противозачатъчни за по няколко месеца и тогава мъжът ми свършва в мен, и мога да кажа, че усещането е просто невероятно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: dae9885fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Здравейте, наскоро правих секс за първи път. Стана много неочаквано, правихме го без презерватив, не е свършвал в мен, нито е бил много близо до свършване. Не го правихме 30 минути, а около 10, но с много прекъсвания. Притеснявам се да не съм бременна, заради течността преди спермата. Наясно съм, че е глупост, и т. н, но вече е минало. Цикълът ми по принцип е редовен, но този месец ми закъсня с 10 дена и след 10 тия стана т. нар първи път. Все още не ми е дошло минали са три дена от акта, но съм много притеснена. При условие, че не е бил близо, нито е свършвал има ли риск? Също така ципата ми не се е разкъсала напълно ако може да помогне с нещо. Благодаря много предварително.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 36f3db4a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравейте със приятеля ми правихме секс с презерватив но не свърши в мен дори го помолих да сложи два презерватива и свърши 10 минути след като го извади нали не е възможно да има бременност

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker