Мъжете, които си падат по MILF - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжете, които си падат по MILF
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 12059 пъти
Прекарвам много време с майка си(момиче съм), и ми е направило впечатление, че където и да отидем заедно, все по-често се заглеждат по нея, момчета на моята възраст 19-20 или по-големи. Неприятно ми е... Смисъл такъв, не ми е неприятно, че хората я харесват, по-скоро допускам вероятността един ден, когато си намеря приятел, той да си падне по нея... Може да кажете, че съм се филмирала, но все по-често попадам на някакви истории в нета тип "изчуках майката на жена си". А миналата година един мой съученик реши да ми заяви, че майка ми става за е*ане. Стана ми супер неприятно. Може би от ревност към нея, не знам... но вероятността един ден приятеля ми да ми изневери с майка ми ме побърква. Тя ще го отблъсне, но самата мисъл, че той ще има задни мисли ме побърква. Все едно аз да имам някакви фантазии с баща му... или пък да спя с него.

Въпросът ми е към момичетата. Забелязвали ли сте от страна на гаджетата си/мъжете, или други ваши приятели да си паднат по майка ви? Как сте се почувствали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2ea69814a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Мисля, че ревнуваш от майка си, защото явно жената изглежда добре, поддържана е и има, какво да предложи. Не те е страх, че твоето гадже ще изневерява с майка ти, страх те е, че майка ти ще получава повече внимание от мъжете. Поддържай се като майка си и се стегни. Ако майка ти не е обвързана, лошо няма, нали?
И още - младите мъже си падат по такива жени, защото тайно страдат от едипов комплекс, а и искат да експериментират. Лошо няма

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7ba93cb65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Радвай се, че майка ти се поддържа и намира време за себе си. Направи същото и ти с твоята външност. Моята майка е на 40, но мъжете още си я желаят. Било то по - малки от нея или по - големи. Същото важи и за мен. Както големи, така и малки... Защо не се опиташ да бъдеш естесвена и непринудена? Смени прическата си, обличай се по женсвено ( не ку*венски) и се гримирай ( отново не ку*венски). Просто намери приятното и лекото усещане за теб. Ще видиш колко хубаво ще се чувстваш, когато мъжете се заглеждат по теб, ала това няма да стане като съдиш хората за тяхното въображение или ревнуваш майка си от вниманието. Просто... опитай по - различно, защото очевидно си ''скучна''.

MILF...? Уау. Предимно това е название в порното, където... Абе и аз не съм много запозната, но... по -полека момиче.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c3ff7583e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторката:
Номер 1 и 2 - от къде разбрахте, че не се поддържам? Съжалявам, ако такова впечатление съм оставила. Напротив, поддържам се, имам стегнато тяло и хубаво лице, но тук не става въпрос за някаква надпревара по красота... Аз не завиждам на майка си. Дори да беше някоя дебела, занемарена жена, вероятността мъжът ми един ден да й хвърли око е голяма. Все едно аз да си падна по баща му... просто ми е някво унизително.... и ме е страх, че може някой ден да ми се случи да заваря приятеля си/мъжа си с майка ми.

П. П пак повтарям, че не става въпрос за някаква завист, както 1 и 2 си помислиха, нито пък, че съм някоя с скучен външен вид. Чела съм истории в интернет - как, докато жената е на работа, мъжът й спал с майка й... Е не, това е прекалено бе хора. Не съм тръгнала да се женя още, твърде млада съм, но тези възможни вероятности ме убиват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c3ff7583e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:

случвало се е също мои съученички да кажат за баща ми, че е много "сладък". Просто ми идва в повече... не бих искала да заваря баща си с някоя друга освен майка ми. Сега разбрахте ли? Не че аз ги решавам тези неща, но... отвращават ме хора, които си въобразяват, че заслужават да бъдат с човек, който е обвързан. Никой не може да ти забрани да си фантазираш някакви неща, но поне не ги показвай... и не се опитвай да ги осъществиш. Кофти е. Имам една приятелка, на която баща й ходеше с 2-3 год. по-голяма от нея, и на всичкото отгоре майка й знаеше ама нищо не казваше. Страх ме е, че един ден и мен ще ме застигне същото и че приятеля ми/мъжа ми ще си падне по майка ми, пък ако бях мъж и имах жена - ще хареса баща ми.
Дори да имам външен вид на кино звезда, това не означава, че утре приятеля ми или мъжа ми няма да хареса "Пенка" от блока, която е 70кг МА с големи цици и задник... това е в кръга на шегата де, но искам да кажа, че всеки си има някакво мръсно подсъзнание и фантазии, които според мен трябва да си останат само за него в ТОЗИ случай... или да забрави напълно за тях.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 250c4d7723
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Звучи изтъркано, но наистина понякога мъжете гледат майките, за да добият представа как би изглеждала жената след време. Тъй че, радвай се, че майка ти хваща окото!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f664ec337e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Преди години излизах с един абсолютен глупак. Нищо сериозно де. Та той ми заяви, че предпочитал майка ми пред мен. WTF??? Такова нахалство не бях виждала. Та, не се притеснявай, ако е свястно момче и те обича, със сигурност няма да хареса майка ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a272ba7d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   На мен са ми казвали преди да се оженя да видя майка и и предположа как ще изглежда и жена ми след като роди... затова първо гледат майка ти а после и тебе така че.... нищо притеснително. Междудругото аз съм на 19 момче и майка ми изглежда много добре за 41 годишна. Казват ми да ходя да си търся жена с нея. Това в кръга на шегата. Правя сметка че и майка ти е на на възрастта на майка ми така че...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5fcef1d34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В живота никога не се случват нещата така както ги мислиш. Имал съм всякакви кошмарни мисли - никога, нищо от тях не ми се е случило. Затова пък са ми се случвали какви ли не други кошмарни неща. Така, че не го мисли - това, точно на теб със сигурност няма да ти се случи. Гледай напред, пък каквото дойде... Най-вероятно един, може би далечен ден, ще си спомниш какви "бели кахъри" си имала :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3ff7583e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Номер 6 добре че си го разкарала.

Към 8: същата съм, само че винаги съм била убедена, че ще ми се случат най-лошите неща... :(. А това с мама... страх ме е. Винаги когато излизаме заедно я свалят и на мен ми е неприятно не защото не свалят мен, а защото ме е страх, че като си хвана приятел ще си падне по майка ми.... А не дай се боже ако ми е мъж и ако хлътне по майка.... Напоследък все по-често зачестяват такива "случаи".

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 473c8671a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Аз съм момиче на 19 години. Когато бях на 17 излизах с едно момче, просто беше перфектен. Обличаше се добре, имаше хубаво тяло, беше мил и се интересуваше от чувствата ми.. Както и да е, влюбих се в него до уши и след 4 месеца реших да изгубя девственоста си със него и беше романтично точно както очаквах по филмите. Разбира се имаше си разни проблеми но както и да е. След няколко романтични вечери забелязах, че заглежда майка ми, но това беше без значение, защото бях влюбена в него. Един ден се прибрах от училище и видях майка си, която тъкмо се беше развела с баща ми в леглото с момчето, което обичах повече от всичко друго на света.. От тогава не се задържам с момче повече от 1 месец а с майка си не съм говорила от както навърших пълнолетие.. Преценявай си приятелите!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ff004d28e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ако трябва да съм честен, същинската красота на жените е до 35-40 год. а другите явления след 40 са рядкост. Познавам една дето минава 40-така, но се е запазила, има готин задник, стегнати гърди и перверзно излъчване(Отклонявам се и се надървям) та както казвам е изключение. Майка ти, едва ли ще се хване със 20 годишни, така че без паника и не си смазвай самочувствието за глупости. Да знаеш, че е напълно нормално да си мечтаят за майка ти, дори показва, че жената се е запазила и след 40-така, а това е сигурна причина да си горда. Това е фантазия на момчета до 30 години(И моя също, а пък аз съм на 23) фантазия да клатят нещо с 15 години по голямо от тях.
Освен това ще видиш, че след години и ти ще гледаш 20- годишни момчета, ако разбира се не си женена. (-:

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a68be63606
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Абе хора, много порно гледате и това ви промива мозъците. Това, че в порното има много клипчета от сорта на "wife catches husband fucks her mom", не значи, че е така и наяве. Вярно е, че голяма част от мъжете (особено тези до 30г. ) се заглеждат по по-възрастни жени, но това си остава тяхна фантазия. Изключително редки са случаите, в които се стига до секс. Ти как си представяш майка ти с приятеля ти? Та нима тя би направила такова нещо спрямо теб? Колкото добре да изглежда, колкото и да я свалят и да е перверзна, никога не би ти причинила това. А друг е въпросът дали бъдещият ти приятел/мъж ще я хареса. Ти си от това развратено поколение, което няма морал и устои, не зачита никакви семейни ценности и не изключвам възможността, която и ти.. Не те убиждам теб лично, да не се засегнеш, по-скоро говоря като цяло за сегашните 19-20 годишни. Ако си хванеш един 30 годишен зрял мъж, може би ще разрешиш тези си притеснения. Желая ти късмет и не вярвай толкова на порното :) Ж, 27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c7ac61247d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Може би я заглеждат защото освен красива е и зряла. Тоест не и се въртят в главата небивалици. Може да се случи това което описваш разбира се. Нормално е някое момче което е твое да види майка ти и изведнъж да реши че тя е жената на живота му. И защо не. Тои няма да има родство с нея и т. н. То бащи с дъщерите си спят та ти се кахъриш за гаджето и майка си. И то гадже което още нямаш. Аз бих се притеснявала по скоро от това когато една майка причини такава низост на детето си. Казвам го защото съм майка и аз самата на 14 годишно момиче. На 35 съм освен това. Сега като вървим заедно почти сме еднакви... почти. Е да ти споделя мен пък какво ме смущава. Момчетата заглеждат мен случвало се е. Но как ми причернява когато аз погледна някои мъж, а неговите очи залепнали в детето ми. А тя... тя хабер си няма още реди плюшени играчки в леглото си и иска да я гушкам нощем. Та да не се отплесвам. Гледай си младостта и красотата, гледай си бъдещето и очичките си отваряй на 6 -за истинският мъж. Че ако е леке спасение няма. Ако не на майка ти то на друга като хвърли мерак ти все ще си в страдание. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker