100% ли е сигурна защитата от СПИН, като ползваш презерватив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

100% ли е сигурна защитата от СПИН, като ползваш презерватив?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 17142 пъти
Здравейте.

Искам да ви попитам дали е 100% сигурна защитата от заразяване от СПИН, ако ползваш презерватив?

Също, има ли начин за предаване на такива болести чрез орален секс?

Аз съм момче и се интересувам в мойта посока.

Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe730ea2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

1.   Официално защитата от ХИВ-вируса чрез ползване на кондоми е 97%, ако го правиш с човек, болен от СПИН. Иначе, ако си хетеросексуален мъж и правиш вагинален секс с жена, то ще си предпазен практически на 100%, защото във вагиналните секрети вирусът е много малко.

При орален секс НЕ СЕ ПРЕДАВА ХИВ-вирусът, всички други венерически болести, както и хипатитите се предават. Кондомът не предпазва от много болести и инфекции, но е много добър контрацептив и предпазва от ХИВ, което е важното. При орален секс ХИВ не можеш да пипнеш, особено като мъж, но останалите болести са достатачно гадни. Не прави значи и орален секс без кондом, ако си с непознат партньор. Не прави орален секс на жена, ако не я познаваш. Ползвай просто ръцете си...
При анален секс задължително кондом

Иначе, прочети малко за ХИВ -вирусът. Не всеки ХИВ-носител е болен от СПИН. Същност - в днешно време почти няма болни от СПИН! Медикаментите са достатачно добри, за да подтискат вируса и да не избухне болестта СПИН. В днешно време болестта практически е станала хронична и не е смъртна присъда. У нас има към 1500-2500 носители, но умират 1-2-ма на година. НЕЛЕКУВАНИ. Който се лекува си живее.
Това лято американски учени доказаха, че човек, който по принцип е носител на ХИВ не е заразен, ако си пие медикаментите. Това означава, че хората си правят секс без кондоми и не заразяват. Нещата страшно са се променили в последните години, но лек от някои форми на Хепатита още няма и мога да те съветвам много, много горещо - не прави никакъв секс с непознати без кондоми. ХИВ в България да прихванеш от жена-непроститутка при вагинален секс е практически невъзможно, но другите болести, особено Хепатит С са по-страшни и са смъртна присъда, а се предават много лесно по полов и кръвен път.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9dcd1bd7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не. Презервативите като цяло не са 100% сигурни за каквото и да е било, късат се, не са от стомана. От друга страна пък, вероятността презерватив с да речем 90% сигурност да се скъса точно, когато спиш с момиче болно от спин, е почти невъзможно. Оралния секс с болна за теб е безопасен. Но, ако ти си болен, а тя ти духа проблем има.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 848c274fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Що се мъчете да мислите такива работи, рано или късно всеки умира дали било то от спин или от каквото и да е. Ако използваш кондом и не сменят сексуалното си приятелче всяка седмица вероятността да се разболееш е почти 0. В днешно време от спин се разболяват хора, които изобщо не ползват кондоми и правят прекалено безразборен секс с непознати с над 50 сексуални приятелчета. В България няма чак толкова болни хора, така че да се разболееш е почти 0
Слънчо

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77ad0a5a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 1, виждам, че си учен човек. Знаеш какво е станало напоследък, но някак ти е убегнало от вниманието, че HIV може да се пренася и при орален секс. А като казваш, че във вагиналния секрет имало много малко вируси, мога ли да те попитам в лайната има ли ги?
До авторката, ако използваш презерватива по предназначение и правилно вероятността да забременееш или да прихванеш нещо е минимална. Ако си решила да спиш с някой съмнителен купи си по-дебел. Аз използвам винаги DUREX Extra Safe и никога не се е случил фал. Имала съм анален секс почти половин час в бясно темпо без да сменяме презерватива без да се е разкъсал.
Tranyanka

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe730ea2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Tranyanka, в медицината няма доказан случай за действително заразени при орален секс хора. Вирусът се намира преди всичко в кръвта и в спермата, които съдържат телесни клетки. Вагиналният секрет е СЕКРЕТ - в него вирусът е 20% от това, което ще намериш в кръвта на жената или в спермата на БОЛЕН мъж.
Теоретично било възможно при орален секс пасивният да се зарази, но това е само теория. На практика слюнката и домашният сок убиват вируса. Защо мислиш, че със слюнка на болен от СПИН не може да се зарази човек?

При анален секс вирусът се разпространява, разбира се не заради фекалиите, а защото аналното отверстие няма секрет, който да го лубрикира и не е направено по принцип за секс - т. е. често се пукат кръвоносни съдове и имаме кървене. Това е и причината хомосексуалистите да са до ден днешен над 70-80% от заразените хора. Те и хетеросексуалните жени са рисковата група. Един хетеросексуален мъж, който прави вагинален секс е много трудно да се зарази (вероятност от 20%, ако спи с болна жена, която не взима медикаменти), при орален е невъзможно, при анален е почти 100%, ако жената е болна, подчертавам.

В днешно време обаче трудно ще намериш в развита държава преносители на вируса. Напомням, че и у нас медикаментите се осигуряват безплатно от МнЗ директно! Който взима медикаментите си, не е заразен. Друг е въпросът, че вирусът продължава да се разпространява сред малцинствата и сред наркоманите.

Ползвай си ти презервативи, няма по-хубаво за партньорката ти. Аз съм семейна и ползваме презервативи. Това е и най-щадящият за жената контрацептив. Не съм страдала никога от женски болести, венерически, дори от най-обикновенни болести и течения. Съпругът ми е маняк на тема ХИВ, защото е загубил приятел от болестта през 80-те. Много съм чела по темата. Пази себе си и партньора си, ползвай задължително кондоми с непозната жена... и при орален секс - не заради ХИВ, а заради другите болести, които са достатачно страшни. От хепатит С се умира и днес! От ХИВ не, но животът с медикаментите не е толкова приятен

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77ad0a5a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   до №5 виж какво, малко разбирам от статистика и затова ще погледна на нещата по-иначе. Вируса HIV е един от най-често мутиращите, така че трудно можеш да кажеш, че днеска нещо не важи което вчера не е важело. Как според теб се стига до извода от къде се е заразил пациента? Ами според отговорите му. Е, ти може и да си спомняш дали преди 2 години си правила орален секс, но не и много други. После когато се прави орален, почти винаги се прави и вагинален или аналан. Казваш от слюнка не се заразява! Е ха кажи, кой днеска си раздава слюнчесто целувки и нищо повече? ! То за да се каже нещо подобно, ще трябва да се направи следния експеримент! 1000 доказано здрави си теглят със заразени страстна 5-минетова целувка, други 1000 лижат, трети 1000 правят свирка, 4-ти се чукат вагинално и 5-ти анално. След два месеца се изследват и резултатите се обработват. Това е на практика, останалото са си само теории. Казваш, че някъде си имало малко вируси и затова нямало да се заразиш! Да ама си е напълно достатъчно да стане белята. Когато си настинала и дори вирусите, които са в теб се активират и ето ти възпаление. Така че както казваше баща ми: Не барай мецу по пицу.
always with condoms
Tranyanka

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe730ea2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Tranyanka, американците ги правят тези изследвания. Лятото официално дори доказаха, че нивото на вируса в телата на хората, които си взимат коктейлчетата е толкова ниско, че не са заразни. (взимат се кръвни проби) Правени са и изследвания в двойки, при които единият е ХИВ-позитивен, другият не в продължение на 10 г.
В англоезичната и немскоезична литература се казва, че не е описан случай на заразяване при орална любов. Интересното е, че има практически случаи на заразяване при побои.
Ползвай си кондомите и не се бий с две думи, другото е лесно.

Съветче - пази се от другите заболявания, вероятността да умреш от грип е 25 000 пъти по-висока. 1 човек умира от СПИН в Германия за 2012, в България са 3-ма, всичките нелекувани. Починалите от грип са съответно с хиляди повече. Очаква се тази година много сериозен грип, гледай там да превентираш.
Кондомите са много, много важни. Практически те предпазват 100%, защото вероятността да попаднеш на болна българка, която да не е проститутка и етническа ромка, а после кондомът да се спука е 0, 000000000000000000000000000000000000001%

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 11e2721761
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да се заразиш със СПИН е много лесно дори с презерватив.
Самоя презерватив има пори, през които преминава вирусът. Можеш да се самообразоваш като поровиш в Гуглето, което много от вас нямат навик да използват.
N1 97% пише на опаковката и това е така за да се продават кондомите. Но има много забременяли и заразили докато са ползвали презервативи. Така, че най сигурния начин да не се заразите е д практикувате моногамен секс.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe730ea2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8 - на теб „Гуглето“, ако ти каже да се хвърлиш от моста, ще го сториш ли?
Пълен глупак си и дезинформираш обществото! Мой приятел е живял в чужбина през 80-те, когато е имало епидемия направо, хората не са знаели нищо за ХИВ, водили са необезопасен сексуален живот. Е, той не е ХИВ-позитивен, защото още тогава е ползвал презервативи, защото го е било страх да не забремени някое момиче. Неговият първи приятел е умрял от болестта за 2 г., а са спали със същото болно момиче.
Доказано е, че кондомите предпазват от вируса. Не се късат често, това е също един от митовете на хората, които си търсят повод да не ползват кондоми, защото не могат да го вдигнат с.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77ad0a5a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8, а случайно да знаеш, че на "Гуглето" може да пише всеки, който си поиска? Достатъчно е да се регистрираш и можеш да пишеш и от името на Айнщайн.
№7, пак не разбрах как ще получиш информацията, че от орален контакт не се хваща HIV? ! Представям си следния разговор:

Лекарят: Госпожо, вие имате HIV, спомняте ли си как сте го хванала.
Пациентката: Ами не зная кога е станало, за да кажа как е станало
Лекарят(почесва се по темето): Ами предполага се, че между 2 месеца и 5 години. Имали ли сте секс през това време и с колко мъже?
Пациентката(изчервява се): Ами само с двама, с мъжа ми и с един, когото не познавам.
Лекарят: Опишете по-подробно, анален, вагинален или орален беше контакта Ви с непознатия.
Пациентката(вече разплакана): Ама докторе, Вие за каква ме имате, само веднъж ми го мушна на правилното място. Никакви такива извратени неща не сме правили.
Лекаря си слага очилата и записва в епикризата: Заразата е пренесена чрез нормален секс. На края на месеца праща за статистиката: И тоя месец, не се опроверга вече утвърденото правило, че моите пациенти не ловят HIV чрез свирка!!!
Tranyanka
always with condoms
П. С. Надявам се, че няма да вземете коментара ми като ирония, а като търсене на истината.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 18681fec68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ПРЕДАВА СЕ ОТ ОРАЛЕН СЕКС ако имаш рани в устата и невидими или такива по члена, никога не разчитай на 100-те%, когато говорим за ХИВ.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: daee1ccb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Използвай презарватив, за да намалиш риска от други болести предавани по полов път, а доколкото ХИВ/СПИН гледай тези филми и сам/а си направи изводите: The other side of aids и House of numbers.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 18681fec68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Теория или не, не бих рискувала да правя секс без кондом нито вагинален, нито анален, нито орален. Какво остава за останалите гадни болести. Какво значи "интересувам се в мойта посока", не ти ли пука, че ТИ също би могъл да заразиш и то не само със СПИН. Какво ви става, бе хора, ползвайте презервативи, какво срамно и сложно има!! НЕ СИ СТРУВА РИСКА КАКВИТО И ПРОЦЕНТИ ТУК ДА ИЗРЕЖДАТЕ!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 18681fec68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "В България няма чак толкова болни хора, така че да се разболееш е почти 0 " №3, не пиши глупости, в системата съм, нямаш идея КОЛКО народ боледува от гадния ХИВ и е носител! Повечето са нормални хора и не са се заразили от сексуален контакт, а по много гаден и неочакван за тях начин, операции, преливане на кръв, стоматолог. Проблемът в държавата е, че МНОГО МАЛКО СА РЕГИСТРИРАНИТЕ ОФИЦИАЛНО НОСИТЕЛИ, по закон те НЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ да съобщават заболяването си при постъпване в болница и представи си за какво иде реч! В момента много хора се борят да се приеме такъв закон, затова "невинни" хора боледуват, а знаеш ли гетата с колко спинозни са пълни и никой не знае, защото те официално не се регистрират и никой не може да ги накара по закон???? Не правете глупостта да бъдете наивни и да, умира се от много неща, но по-добре да си умрете след като сте си поживели и не от такова гадно заболяване, което ще ви срази имунната система, ще гълтате години наред хапове, накрая ще умрете в страшни мъки от обикновена настинка.
Не одобрявам да се подтиква безотговорност и пълно безумие у младите хора, днешните болести са много по-опасни и коварни от тези в миналото. Погледнете папилома-вирусът - малкият гледа в "неговата посока", ще разнася вируса и ще зарази млади момичета, които рано или късно ще имат рак на маточната шийка или ще загубят способността си да раждат. И защо е всичко това? Решенията взимайте сами, но никога не забравяйте, че животът е затворен кръг и заразеният днес от вас, може да зарази утре собствената ви плът и кръв. Никога не го забравяйте!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f842c8ad93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   №13, ясно е с какви и колко стойностни хора правиш секс, колко доверие си имате, от колко време се познавате и т.н. Сигурно си права - за себе си.
Мога да ти кажа само, че те съжалявам.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 080b49938d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 1 пише: "Това лято американски учени доказаха, че човек, който по принцип е носител на ХИВ не е заразен, ако си пие медикаментите. Това означава, че хората си правят секс без кондоми и не заразяват. " - Тези учени от коя фармацевтична компания са били? Щом са открили лекарство което "нокаутира" вируса и вече го има у нас, защо броя на заразените расте? Това са пълни илюзии, че щом вземаш лекарство, няма да си заразоносител. Медикаментите са имуностимулатори, които целят да подсилят имунната система, която единствено се бори с всички патогени в организма и не им дава да се развиват интензивно. Целта на лекарството е, да потиска множенето на вируса, но не може да го убие, така че, носителите са си винаги заразо-опасни. Не вярвайте на неверните информации на разни фармацевтични компании, те нямат сметка вируса да изчезне, това пълни касите им! Но с подобни неверни публикации, пълнят и земята с трупове на лекомислени наивници!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c0e2907a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Орална без презарватив е кофти .. зависи де, ако съм с платена (въпреки, че на нея повече доверие бих и имал отколкото на някоя разпоретина в дискотеките), тъй като не всеки се вади с 50 лв и повече отгоре за това удоволствие, а и има си елитни каки .. но живота е един, ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш .. сега, и аз съм доста страхлив за здравето си, но ако харесвам дадено момиче и ако няма нищо против орална без презарватив и аз да я лижа и прочие .. да се целуваме, еми дай сега да не го правя .. защото ще се разболея, ами живота е един .. рано или късно всички си отиваме .. но ако не си живял така както трябва, сексуални контакти, парички .. ала-бала, за какво въобще си живял .. опитва се и аз да превъзпитавам бъзльото в мен. Първия ми път бе с жена доста дебела, платена и въобще не стана добре работата, като седна върху мен едно, че беше едра, второ че ме хвана страх да не се е скъсал презрватива и нищо не стана, но в такъв случай би ме било яд, ако не харесвам момичето, ако харесвам момичето .. да чукна на дърво, но забавлявал съм се мамка му, болес или не .. ако ми е писано, ще го мъча някак си, но от СПИН най-много ме е страх .. и хепатита е страшен, но то си личи кога един човек е мърльо, няма хигиенни навици и е болен, за СПИН не си личи .. но малко предпазливост, малко въпроси към партньора и ако е твоя човек давай .. поне аз съм на тоя принцип.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8ab0dd12cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, при хирургична интервенция преди години, бях заразена с хепатит Ц. Вярвай ми, няма нищо общо с хигиената! Разбира се, "Ц" не се предава по полов път, но не важи същото и за хепатит "Б". И пак не е въпрос на хигиена. Единствено хепатит "А" е свързан с нея-не напразно се нарича "болестта на мръсните ръце", но пък той е най-лекият и единственият ЛЕЧИМ хепатит.

Също така пишеш: "Орална без презарватив е кофти.. " и няколко реда по-надолу: "но ако харесвам дадено момиче и ако няма нищо против орална без презарватив". На финала, за френска "С", или "БЕЗ" презерватив си? Аз лично ненавиждам френска С презерватив, но съм с един единствен партньор през последните много години и не ме притеснява нищо. Та, мнението ми е, че при по-мимолетни връзки, предпазните средства са задължителни. Другият избор е постоянният партньор. Е, аз избирам второто. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9e3a077c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18. Ако си заслужава човека с който съм да ми прави орална и аз да я лижа.. съм ЗА, живота е един, но ако не ми харесва.. и ако съм пиян и прочие.. не е нужно да рискувам здравето си с човек когото не харесвам, абе не знам.. страшни са болестите и мен ме е страх, но ако имам възможност за някоя хубава мадама и тя държи орална без.. ами какво да кажа, не не може, хвърлям се и това е.. :Д

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5952a4d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Презервативът може не само да се скъса, но и да се изхлузи.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: aa6e5d02d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Дори и да бяха, компаниите не са толкова тъпи, за да гарантират 100 %, защото после някой потребител като нищо може да ги съди вледствие на някакъв инцидент.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d780a68f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   100 % e защитата от СПИН и Бременност с презерватив защото между теб и нея няма никакъв контакт поради презерватива. На всякъде пишат 97 % 98 % защита, а не 100 % защото ако пишеше 100 % защита представете си някой скъса кондом жената забременее или пък се заразят със СПИН после ползвателите могат да съдят производителят на кондоми. Иначе при правилното използване и след секс ако презервативът си е цял, няма проблем! Насладете се на момента, поставяйте презервативите както трябва без да бързате и по време на секс от време на време им гледайте състоянието :) Това от мен успехи и се доверявайте често на здравият разум и добрата логика

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 83a7104858
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До всички глупаци тук. Най-вече до номер 1. Който твърди, че от орален секс няма никаква опастност за инфектиране и, че това е едно хронично заболяване. Искам да дойде със мен в отделението където работя аз междо другото съм вирусолог и да види каква е картинката. Глупако или глупачко тъпа, При оралния секс опастността е много голяма. Случайно да сте чули за pre-cum и, че концентрацията на вируса там е голяма. Инфектирането стажа при попадане на вируса върху лигавицата. Та при орален секс от пениса се отделя т. н pre-cum, и при попадането му върху лигавицата на устата вече е свършено. Вируса прониква чрез лигавицата в кръвния поток и започва да инфектира. ХИВ избирателно напада CD 4 хеплерите инжектира си РНК-то, защото ХИВ е РНК вирус и за това толкова мутира и има един специфичен белтък който се прикрепя към клетката. Която след като е синтезирано в нея чуждия код започва да синтезира чуждото РНК на принципа на обратна реплиция. Ту са писали глупаците, които четат в интернет, където пък пишат другите глупаци. Позовавайте се само на верни факти. И това, че човек заразен с ХИВ, който си пие медицаментите не може да заразява е пълна глупост, който е казал заслужава да бъде публично разстрелян. Друго което не е честно, че на тия педали курви наркомани държавата им плаща лечението, което е напълно нечестно, те сами са си го докарали. Разберете инфектирането при орален секс е много, много лесно глупостите за слюнки и кървящи венци за мит на тъпаците в интернет. Важно е някой от секретите да попадне върху лигавицата и край.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e5847a4d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ако е възможно мога ли да задам един въпрос? . Въпросът ми е ходих при една магистрална красавица близо до моя квартал. И нали сложих си кондома и започна да ми прави френска и след 2, 3 минути и го вкарах но за 5, 10 секунди и бях готов извадих го аз и го прегледах да не е скъсан но нямаше никъде скъсано на 100%. Обаче се притеснявам много защото като го махах презерватива беше от вагината и Мокър и като го махах много се притеснявам дали не е оцапало главичката ми но не съм сигурен защото го хванах от средата на пениса без да бърша отвън кондома и го издърпах навън и се притеснявам да не да е оцапало главичката ми. И след като го махнах тя ми даде мокра кърпичка и си обърсах пениса от остатъците на сперма и след това пръстите и го хвърлих. Би ли могло да съм прихванал нещо? но изобщо не съм сигурен дали ме е оцапало защото това стана в бързината и после взех да се притеснявам та затова исках да попитам. Много ще съм благодарен ако ми отговорите. Благодаря предварително

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b8ef88ac65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Здравейте, искам да ви питам ако двама човека правят секс със презерватив и не са болно от хив или спин, може ли да се разболеят по някакъв начин?

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5b267cbda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   духах на един приятел без презерватив и то многократно. можели да се е заразило от хив спин? но както каза господина, тои нямаше лига по хия а с слюнка дали е заразено???

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 60468257bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 23. Вирусолог.
Човек с опит сте в това, бих искал да Ви попитам, моля!
Вчера компанйонка ми прави свирка -бях с презерватив, след като свърших си изчистих пениса с мокри кърпи, но мисля че направих грешка като го почистих от основата към главата-какъв глупак съм!
Моля, кажете ми дали има вероятност да съм се прецакал?
В момента съм в къщата на родителите си, далеч от жена ми и бебето ми-страх ме е че мога да ги заразя с нещо, може ли да ми кажете какви тестове и за какво да си направя за да съм спокоен!
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 43b65b7b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Хора живейте по-спокойно.. кой каквото му е писано, това ще му се случи. Не е казано, че не трябва да се пазите, но ако компаньонка ти направи свирка без презарватив с доплащане, нали се сещате, че тя минава през какви ли не прегледи, а и опасността е повече за нея, отколкото за този който получава оралната любов. А пък презарватива и да се скъса, не всеки е болен от спин, вероятността да хванете тази ужасна болест е толкова голяма, колкото и да умрете от студ през лятото. Има много други болести предавани по полов път и доста опасни и гадни, заразни също така, които са трудни за диагностициране и за лечение, особено Хепатит, мен ми звучи много стряскащо, но пак е трудно вероятно да се случи и ако живеем постоянно в страх да не ни бутне някого, да не хванем някоя болест, да не получим инсулт, рак или прочие, накрая ще се удавим някъде и язък за натоварващите преживяни дни в страх. Карайте го малко по-ведро и по-спокойно. КАзвам го от тази страна, която е била от стресиращите се и вечно под напрежение да не съм се разболял от нещо, да не умра и прочие.. няма смисъл

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5286e9ecf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Уикипедия:
Болните от гонорея трябва да бъдат поставени под карантина до пълното им излекуване, в противен случай могат да разпространят заразата. Презервативът не дава пълни гаранции при полов контакт с болен в активна фаза. Имунитет към тази болест не се придобива.
т.е. заразата минава през презерватива?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker