Всички свършват бързо...! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всички свършват бързо...!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4625 пъти
Нормално ли е следното: младо и хубаво момиче съм, на 21 години, и всички момчета, с които съм била до сега ми казват колко съм секси и така нататък... как се били възбуждали от мен... и свършват бързо. Това се е случвало с ВСЕКИ, с когото съм била. И съм била с всеки от тях ПОВЕЧЕ от един път. Нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 051ceff0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сори, маце, такива са времената - забързани! Всеки фъшка и бега! Еманципация, 24-часова заетост... Ухажванията, серенадите, свалките и романтиката са вече демоде: "Искаш ли?" - "Искам!" и... айде! Любовна игра - няма: "За какво трябва да правя нещо за другия, след като просто мога да си взема каквото ми трябва от него и да избягам?". В момента изпитваш логичните и очакваните последствия от всичко това.

Скоро и хората ще са унисекс. Хомо-, би-, три- - няма да има никакво значение. Порно-индустрията процъфтява, секс-шоповете - също, само човешките отношения и истинската сексуалност отиват по дяволите, ама на кой ли му пука - вече е световен стандарт. Ин-витрото също процъфтява - това ще е технологията, по която ще се размножава човечеството за в бъдеще. Ако и отглеждането на децата се автоматизира - супер! Няма татко, няма мама, има само софтуер, механика и дигитална информация...

...Свиквай от малка!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6729304cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Свършват бързо, защото са млади /така поне се разбира от написаното от теб/, нямат богат сексуален опит с различни партньорки и не владеят и не контролират еакуляцията. Хвани се един 30 или 35 годишен дори, но да не е стоял дълго на сухо и той ще се справи може би. А и не знам ти какъв сексуален опит имаш и кое определяш, че е бързо, но, предполагам историята ти наподобява повечето такива на млади незрели в секса момичета. Моят съвет е да не спиш с връстници:)))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9e642757ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Свършват бързо, защото така им изнася - без много зор, кефа си е техен, ти не ги интересуваш. Не е нормално, естествено. В началото, когато си за пръв път с някого се случва. То си има и втори път обаче, ако първият е бил скорострелен. Но е въпрос на желание и мисъл и за другия с когото си в леглото. Тези истории - много ме възбуждаш, не мога да се контролирам не ги слушай - чисти оправдания да минат метър!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6425158136
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да се случи в началото. Може наистина да си много палава. Това, че ги караш да свършват бързо трябва да те радва, но ако е винаги е кофти, защото пък ти няма да имаш време да свършиш, а така не можеш да си направиш кефа. С гаджето, с което вече сме разделени редовно правехме по час - час и половина, просто разтърсващ секс, на който и порно - филмите да завидят. Значи всичко опира до това да опознаете себе си. Перфектния секс според мен не може да стане от първия път. Трябва да говориш с партньора си, но ако често ги сменяш, то всичко се обезсмисля. Знам ли, може пък да попадаш на фешънчета - женчовци, които наистина не стават за нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a1527e58eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за нормалните коментари без нападки. Сега като се замисля - всички, изказали се до момента, имат право.
А за моят опит - не е много голям; не си лягам с всеки, разбира се. Ухажват ме разни, но не ме привличат по никакъв начин. Иначе - още от първия коментар - ухажвания, серенади и романтика на този етап НЕ търся, няма нужда. Да, може да се каже, че съм разкрепостена, но чак след като опозная човека. И до сега не съм била с връстници, защото знам, че каквито и плейбои да се изкарват - пак няма да е същото, както те си го представят. Най-малкият, с когото съм била, е с 4 години по-голям от мен. А най-големият - с 13; както каза номер 2. Може би той не е от бързите, около половин час. Но другите... те са за по 10-15 минути. Това имам предвид като бързо. Само да поясня, че винаги, наистина винаги има любовна игра преди самия секс. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 65ce35a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз малко им се чудя на повечето, какви са тези 5-10 минутки. Лично аз за 10 минути не мога да почна и да се настроя като хората, а камо ли да свърша. Не че не мога бързо, но какво му е хубавото на това. Как изобщо ще се насладиш на целият процес и на партьора, ако е за 10 минутки? Не си ли е поне 30 мин за мен е много кратко. Но това си е лично мнение. Около час за мен е перфектният секс като продължителност, а откъм качество е друга тема и не зависи от времето. Лично за мен качеството е по важен фактор от продължителността.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1e19a87f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък без да се хваля издържам поне по час и нещо, често 2. но честно казано не съм особено доволен. след толкова секс и двамата сме като парцали и едва успявам да я закарам до тях и да се прибера. И на мен ми се e искало много пъти като го правя например в колата да свърша бързо за 20-30 минути, но това не става и момичето си тръгне и се налага да се довършвам сам като се прибера.. така че и тая крайност не е много за предпочитане.
М21

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6729304cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз като дълго време омъжена казвам пример - бързо и да минутки го правим, ако сме се въздържали по някаква причина и въобще не ние до игри и т. н, ами направо го правим. Но след като си починем, да речем половин час, започваме отново, както трябва. Бавно и с кеф, тогава продължава повече:)/например 40-50 минути/. Все пак имам 17годишен брак и 48 годишен мъж и това е от значение.

жена на 43

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4ab808a302
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Напълно нормално е когато си млад и си с момиче, което много те възбужда да свършваш бързо, особено в началото. Не трябва и да сравняваме продължителността, с тази, която ни е познато от филми, списания, историиики и най-вече порното. Просто трябва да оставиш момчето да се успокои да ти се насити и ще става все по-добре. Трябва да се прави секс по-често и да се повтаря на почивки, за да се развие това умение у нас - момчетата. Първо трябва това да спре да се третира като проблем и нещата ще се нагласят, защото момичетата понякога просто нямат представа колко силно ги искаме и колко голяма емоция е това, че правим секс. Като наложим върху това и напрежението от това "че ще се изложим" бързия финал ни е в кърпа вързан. Не знам как бихте могли да си го представите, но все пак представете си, момичета, как вие вече се качвате на вълната пред оргазъм и изведнъж трябва да го спрете (при положение, че даже вие извършвате движението). Много е трудно, но съм се убедил, че лесно може да се превъзмогне след успокоение и най-вече много опити.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2699d152aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отричаш ухажването и романтиката. А как изобщо се настройваш за секс? Като се събличаш? Колко време изминава от първото докосване вечерта, докато ти го вкара? Сериозно те питам - правите ли някаква любовна игра или мислиш, че и от това няма нужда? Овлажняваш ли се добре преди самия акт или те жулят почти на сухо? Това също често е причина за бързата свършване. Аз съм мъж с доста сексуален опит и мога да ти кажа, че 30 минути клатене са много и нищо. Вече не съм това, което съм бил, но това не ми пречи да доставям сексуално удоволствие. Сега го правя така - първо я докарвам до един оргазъм с петинг, орална и всякакви ласки, и едва след това се захващам с клатене. А и предварителната психическа нагласа (но не целенасочено за секс) изобщо не е за подценяване.
Още нещо - първия път свършил бързо. Никога ли не пробвате втори?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker