Защо реагират така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо реагират така
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4838 пъти
Здравейте, аз съм момче на 20 години, 190 см, 80 кг, не съм грозен, атлетичен, най обикновено момче, Не се хваля но имам доста симпатии от момичетата, но... Преди 2 години го направих за пръв път. Беше на една почивка с момиче което познавах от седмица. Когато тръгнахме да го правим и тя се съблече и аз се съблякох тя започна да се подхилква (на 17 беше), но като я питах каза че нямало нищо. Тогава се стъписах и се затворих занапред, преди 2 месеца реших да го направя с бившата ми приятелка вече, ходихме от месец. Когато тръгнахме да го правим и тя се подхилка.. Пак казвам няма нищо по различно в мен от другите момчета.. Расърдих и се и си тръгнах и наследващия ден ми се извини и щяхме да го правим пак и се повтори същата ситуация и се ядосах и скъсах с нея.... И вече нямам никакво желание да си хващам приятелка :[[. Имам въпрос към жените: Смятате ли, че в голото тяло има нещо смешно? Когато видите пенис такава реакция ли предизвиква във вас...? Аз когато видя гола жена последното нещо което ми минава през главата е да се подхилквам.. нито намирам нещо смешно. Какво ви минава през главата когато видите голо момче??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 187b564002
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Какво ви минава през главата когато видите голо момче?? “ - смешно ми е!
Извинявай, но бъркаш женската с мъжката сексуалност. На жените ни е по-скоро неудобно или смешно дори пред познат мъж, особено на младите жени. Къде да видим голи мъже, а? Някои млади момичета просто се опитват да прикрият неудобството от собствената си голота с хихикане. Какво да правим като ви видим космати мъжки тела и с махалки (увиснали или не) -ами забранено ли е да се смеем, да плачем ли искаш?
Съвет - хвани смеещото се момиче, целуни го, погали го и го н*би. Когато я задоволиш добре, следващия път няма да се смее, а ще те награби от вратата.
По принцип смеха на жената дори говори, че ? е хубаво с теб. Ако я видиш да плаче, тогава се плаши.
... наскоро и аз се спуках от смях, а бях с мъжа ми, който съм виждала гол хиляди пъти - излиза от банята, размята крайниците си във всички посоки - ами смешен е. Жените се възбуждаме не толкова от визуалното, колкото от усещания, мирис, чувства... затова и няма голи списания за жени - просто ще се спукаме от смях!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9571d182d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами... аз когато го направих за първи път (жена съм) ми идеше да пукна от смях. Много нервна си бях. Но това, че една жена се хили на тялото ти... не го разбирам. Напротив, братле, аз като видя някой гол мъж (по филмите, например) не се хиля, а напротив. Кефя се, защото както жената има прекрасни прелести, така и мъжа. Не знам, защо са се хилили, но... може би пенисът ти е бил в невъзбудено (не чак толкова) състояние и им е изглеждал малък. Знаеш ли. Опитайс е предид а се съблечеш от кръстта на долу, да го вдигнеш максимално. Макар, че и аз, когато бях с бившия си... виждала съм го чисто гол ( е то естесвено), но не ми смешно. Явно зависи от женските индивиди. Ако толкова ти се хилят, намери пдоходящата. Тези жени явно обичат да се хилят на някого, което ясно показва, че не те обичат. Поне аз така си го обяснявам. Просто смени мацката.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a1af3bdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Може да има много причини, но първото което ми дойде на ум е че си се съблякъл когато членът ти още не е еректирал и момичетата за първи път виждат не еректирал пенис, струва им се малък и увиснал а в предствите на младите момичета членът не изглежда така и се шокират.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 852008cce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази история вече я имаше, хорааа, спрете с едно и също, явно на вас не може да се помогне, след като вие самите не искате да си помогнете и да се вслушате в съветите на другите!!! Досадно е!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4a4adfb0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Просто драги с момичетата е така, виж с жените вече е друго... :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 187b564002
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   5 - много добре казано!
Признавам си, че като момиче много се смях, по-скоро от възбуда и неудобство, но и смешно си ми беше странното тяло на един мъж.
Като жена не се смея толкова, но обичаме да си играем и да се гъделичкаме с мъжа ми. Смехът е част от живота на човека, защо да го гоним от леглото си?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 019b8f4fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМ Е СМЕШНО НА МАЛКИТЕ момичета, ТА ТЕ ДА НЕ ВИЖДАТ ВСЕКИ ДЕН НЕЩО ТАКОВА?ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ГО ПРАВИЛИ НА ТЪМНО ПОД ЧАРШАФИТЕ.ОСТАВИ МОМИЧЕНЦАТА БЕЗ ОПИТ ИНФАНТИЛНИ И СИ ВЗЕМИ Ж Е Н А ЗА СЕКС,ТА НИКОЙ НА НИКОГО НЯМА ДА СЕ ПОДХИЛКВА. Помисли сериозно над думите ми, макар, че са малко крайни, но това е истината,момче.На теб ти няма нищо, просто тия дечица за първи път сигурно виждат ясно надървен или какво? Не си го слагай на сърце !Проблемът е в тях, с колко момчета, мислиш е спала някоя 17 или 20 годишна, ако е нормална и не работи за пари? Я има 1-2, я не.Вероятно за първи път са го правили със стиснати очи, под юргана, на пълна тъмница,те са за подигравки, а не ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker