Оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 7569 пъти
Здравейте!На 19 год. съм и имам един въпрос на който може да ми помогнете : По какво се познава,какви са реакциите за момиче когато свърши при секса и получи оргазъм? и другият ми е кои са срещаните начини за получаване на оргазъма й?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 6bc56e40dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Следващият път, като срещна някой начин за получаване на оргазъма й, ще ти пиша непременно :)))

Иначе принципно, ако си внимателен, сръчен с езика ръцете и пищова, и знаеш какво обича момата - не би трябвало да има проблем да й докараш оргазми :)

А това за "познаването" дали е свършила - забрави тая работа. Толкова много жени се преструват, а същевременно толкова много жени почти не показват физически оргазмаси, че е загубена кауза тоя въпрос.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 0c2a5708c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж какво и на челна стойка да застанеш жените много често не могат да получават оргазъм. Физиология. Гледай си кефа, не бързай и с времето ще се научиш. Жената също така понякога получава оргазъм от ръката и езика, а не от патлака. Обича да я докосват и целуват.

Ако жената получи оргазъм няма начин да сбъркаш, изобщо ще забрави за теб в този момент. А иначе симулацията е широко разпространена, просто защото наистина на жените обикновено им е трудно да получат оргазъм, а не искат да наранят чувствата ти.
Тъй че забавлявай се и се научи да ползваш предпазни средства.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f8be026800
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз съм жена /момиче :) и от опит ти казвам, че няма начин да разбереш дали се преструва жената или не. Имаме толкова богат опит в преструвките, че ...
Пък и не това е най-важното просто по време на секс не мисли само за себе си и човека до теб ще го оцени със или без оргазъм.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 29 дни
hash: a27a415660
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като жена да ти кажа :) Някои жени просто дишат супер учестено, други наистина започват да викат от удоволствие, някои искат по- бързо... доста често ни се свиват пръстите на краката като свършваме, но ти надали ще гледаш точно натам:) И наистина една жена забравя, че съществуваш- може да стане малко по-груба.. притиска те по- силно до себе си. Не знам, различно е, но това е най-често срещано.
Иначе как да предизвикаш оргазъм- недей от вратата за краката, направо да си напъхаш оная работа:) погали я, използвай езика си, зависи от позата, стимулирай клитора и с ръка докато го правите...
Успех:)

 
  ...
преди: 15 години, 28 дни
hash: 0c2a5708c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Класическата ситуация е следната:
Двамата се гушкате, цуни-гуни и се разгорещявате. Дали ти или тя предлага да правите секс. Криво-ляво се справяте с презерватива (ако изобщо се сетите да ползвате такъв), ти й го вкарваш, вкарваш-вадиш и тя започва да се оплаква - тук ме боли, не искам така, нацупва се, хайде свършвай по-бързо, ти я питаш хубаво ли ти е, тя казва да, ти продължаваш, тя продължава да се цупи, накрая свършваш, тя не е доволна, ти го знаеш, но не можеш да разбереш защо. Като я питаш - нищо.
Следващия път тя или отказва да прави секс или просто симулира, за да не нарани чувствата ти, защото държи на теб. Сменяте пози и какво ли не - нещата зациклят.
Истината е , че при жените оргазма е нещо комбинирано. Не можеш да я накар да получи оргазъм само от вагината.
Докато вие се гушкате примерно, ти се търкаш във външната част, във венериния хълм и това й доставя голямо удоволствие, целуваш я, мачкаш гърдите й и т.н. Често като й го вкараш, забравяш за всички тези неща, а това е което й доставя удоволствие. Затова момичето се чувства гадно при акта, той е механичен - вътре-вън -освобождаване.
Когато стигнете до секс и си вътре в нея за жалост ти се налага да ползваш и другата си глава. Не забравяй да притискаш и движиш ръката си върху издатината на костта над влагалището, да я целуваш по гърдите, да й нашепваш, че е страхотна и те прави много щастлив, да я целуваш по шията, навсичкото отгоре всичко трябва да изглежда естествено и в синхрон. Ако го правиш еднократно и за кратко, защото ти е много хубаво - пак е грешка, трябва да е непрекъснато.
Ако примерно лежите лице в лице един срещу друг докато го правите, хапи нежно зърнат й и ще я побъркаш, не забравяй да я хванеш отзад.
Или ако е седнала в теб ако си по-изправен, без да си подпрял гърба си на нещо( стена възглавница), и пак я целуваш по гърдите и врата пак можеш да я побъркаш. В тази поза обаче се свършва много бързо.
И да не забравяме чудото на природата езикът - ако не е много срамежлива девойката - 90% успеваемост без ползването дори и на член.
Стана много дълго, но секса е нещо много комплицирано
Успех

 
  ...


...
преди: 15 години, 19 дни
hash: 5a1207aa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Еми ако си вътре в нея по време на секс вагината и пулсира при оргазъм :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 дни
hash: 237ed422d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 го каза най - точно!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1665078360
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Че ти какво печелиш от това изпитва ли оргазъм или не. Аз ще задам обрато въпроса, тя интерсува ли се от твоя оргазъм ? Прави ми впечатление мъжете се питат за женски оргазми а забравят за своя. Ето какво ще те посъветвам за да изпиташ ти множествен мъжки оргазъм пробвай страпон секс за стимулиране на нашата Ж точка- простатата, уверявам те от личен опит като мъж оргазмите втози случай са като при жената и то разтърсващи!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c273fb9526
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Браво на номер 6 и мога само да добавя че става мноооого мокро изведнъж и недей слуша стонове и звуково оформление повечето пъти е симулация

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker