Истината за секса и изневярата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Истината за секса и изневярата.
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3775 пъти
Според мен секса не е изневяра. Изневярата е когато заобичаш някой друг. Секса е просто нагон който трябва да изкараш. Сърбеж който трябва да бъде почесан. Аз например обичам приятелката си, правим си секс, но понякога ми се прави секс с жена с огромни гърди. НЕ защото я обичам или защото умирам за нея, а защото по дяволите има огромни цици и това ме подлудява. Правя секс и с нея. Веднъж месечно... Аз по никакъв начин не изневерявам просто си начесвам крастата. Секса не винаги е обвързан с чуства и в такива моменти няма как да се говори за изневяра. Ако секса с чужда жена е изневяра то мастурбирането с мисълта за чуждата жена също трябва да се води изневяра... Пълни глупости. Когато нещата опират само до физическо привличане е тъпо двама човека да се разделят заради нещо такова не мислите ли? Ако сега приятелката ми например ми каже, "Видях един мускулест дженталмен и в бара толкова ме възбуди че се изчукахме в кенефите" ще ми стане кофти, но идеята че си е начесала крастата ме радва. Направила си е веселото и до там. Ако това се повтори и потрети и се зародят чуства, тогава си заслужава раздяла :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1cd9acedfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сам себе си не можеш да убедиш, че това не е изневяра. Сега като го написа, поне повярвали си малко? :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ee79c8ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма лошо, авторе, защото даваш същите права и на приятелката си. Вашето се казва „отворена връзка“ - е, ако приятелката ти знаеше за правата си... Иначе, за мен ти си играеш с огъня. По време на секс се отделят и т. н. „хормони на привързаността“ - целта им е да задържи двойката заедно, за да си отгледат децата.
Имах един приятел, който като теб си мислише, че само секс му трябвало, и той изневеряваше с момиче, което имаше гърди и всичко останало, което жена му нямаше. Е, в течение на времето се влюби човекът, осъзна че намира повече от секс при новата и ето го днес - с втори брак и 4 деца от 2 различни майки. Между другото, сега не хойка по жени, просто не му се занимава, вика че имал всичко у дома - ако това не е промяна! От коцкар - домашен когарак! Ще си намериш и ти майстора, всеки рано или късно си го намира

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3b5f37f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   може да не е изневяра, но аз НЕ искам моето момиче да го има ДРУГ!!! мисли и се самозалъгвай както искаш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35a1a9d93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Много си зле... Не е изневяра, 'щото така ти изнася, нали? А пък аз да ти кажа каква е моята истина за секса и изневярата. Изневяра е точно сексът и само той. Да заобичаш някой друг... е, тогава просто се влюбваш отново. Случва се често при хората. Оттам следват два възможни развоя:
1. Обичаш друг човек, но оставаш с настоящия от страх, като:
а) започваш паралелна връзка с обекта на чувствата си, правиш секс с него и тогава става изневяра
б) оставяш нещата така и живееш нещастен, влюбен в друга и изневеряваш на себе си, и прецакваш човека, с когото си във връзка, като не му даваш шанс да си намери и той някой, който да го обича истински.
2. Обичаш друг човек и се разделяш с настоящия, защото искаш да бъдеш с другия. И това е нормалното и честното развитие. То не е изневяра, само защото си се влюбил докато си във връзка.

Та така, драги авторе. Влюбването не е изневяра, то е просто влюбване, което може да се случи без значение дали си във връзка или не. Сексът с друг човек, докато си във връзка, Е изневяра, единственият вид изневяра, която съществува. Това за "духовната изневяра" са бабини трънкини, с които негодни за връзка хора (като теб) се оправдават пред себе си, за да не си признаят, че не струват нищо и не заслужават човека до себе си. Успех с големите гърди. Може пък и приятелката ти да си намери някой по-надарен, пък дано ти сподели колко голямо достойнство има той. Така де... като ще и мериш гърдите... тя пък да ти измери нещо друго, може да осъзнае, че и на нея твоето не и стига. Ако не го е осъзнала вече.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e0497c0de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ми да, не е изневяра и когато тя иска да си "начеше крастата" с някой, дето има по-голям от твоя....
Ти тогава как ще се почувстваш като си толкова либерален?

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e2bc24c280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бе не разбрахте ли, че това "приятелката" го е писала и сега ще залъже любимия си и себе си, че не е уросп*я?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 949dfd1a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   една моя приятелка, се мъчеше да ме убеди, че за две години като е спала с шестима мъже е искала да се влюби само, сега била влюбена в мен и на мен давала всичко... как може да се вярва на това.... нека автора ми обясни.... за мен е комлекс за секс....

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 17f894854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора: Аз съм фетишист. Когато съм силно разгонен имам нужда да удовлетворя сексуалните си желания. Когато свърша нямам нужда да виждам повече определената жена. Използвам я като средство за задоволяване и до там. Нямам нужда от нея. Нищо не изпитвам към нея, просто знам че тя е фетиша ми и от време на време го гася с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a037bdb223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И как да не е изневяра бе човек? Нали си интимен с тоя човек, дори и да не влагаш чувства ти си интимен с него, ти си го допуснал до теб вместо да допуснеш човека, който е с теб. Сексът както и целувката, дори и ДУМИТЕ, изпълнени със страст и любов са изневяра. Когато човек ВЕЧЕ НЕ принадлежи на теб по един или друг начин, той ти е изневерил, излъгал, или както щеш го разбирай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f75ac2028c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Към автора относно коментар номер 8

Ти не си фетишист, а просто един зелен глупак, който си мисли, че всичко, което хвърчи се яде.

Истинската наслада от секса е именно в отдаването, а не в егоцентричната идея за употреба. Със същия успех можеш да си набиеш чикия.. само че всеки път си слагай да речем различна ръкавица или лак за нокти (за разнообразието)

Първо: Какво е фетиш и фетишист?

Цитирам от Уикипедията
Фетишът е неодушевен предмет, който, според представите на вярващите в това, притежава свръхестествени свойства. Най-разпространени фетиши са амулетите и талисманите.

В преносен смисъл фетиш е това, което е предмет на безусловно признание, сляпо преклонение.

Думата фетиш се използва първоначално от португалците в Африка през 18 век. С нея те се обозначавали предмети, изполвани в религиозни ритуали. За африканските племена фетиши са също така кръв, кости, пера, дори вода от различни "свещени" източници. Впоследствие употребата на думата се разширява.

По-късно в психологията навлиза понятитето сексуален фетишизъм, който бива класифициран като парафилия. В този случай фетишът се явява предмет (също част от тялото или миризма), който е обект на сексуална възбуда.

какво следва от горното? Говорейки за фетиши имаме предвид нещо, към което благоговеем едва ли не, нещо, което в нашите представи е сакрално, свещено, ефимерно. Ако женското тяло за Казанова примерно е било вид фетиш, то, когато посяга към него го прави "ритуално" Целият любовен акт е наситен с възхита, със силни емоции, с нетърпима възбуда, еуфория, екстаз, делириум ако щеш.

Големите любовници на историята са обожавали всяка жена, с която са се сношавали и любовта им е била с цел да ощастливят жените.

Днес обаче, особено - стане ли дума за секс, фетиш е предмет или част от тялото (или производство на това тяло), което предизвиква в другия именно някаква толкова силна възбуда, сравнена с екстаз.

ИЗВОД - погрешно ти е разбирането за секса. И секса не ти е хубав - съжалявам. Той е просто едно триене, докато се достигне отделяне на семенна течност и ТОЛКОВА.


----
А относно темата ти... за мен ИЗНЕВЯРА е, когато извършиш нещо, което е през, из, на въпреки вярата на някой в теб. И е толкова индивидуална за всяка връзка и всеки човек. Ако аз се влюбя в друг, докато имам приятел, а той вярва, че завинаги ще е единствения, който ще обичам - за него моето действие ще бъде изневяра, а за мен - не. Не, защото аз не мога да бъда отговорна по никакъв начин за убежденията на някой друг. Ако аз вярвам, че той няма да спи с друга, а го направи - за мен това ще е изневяра, но за него може да не е така, защото не е отговорен за нещата, в които аз съм ИЗБРАЛА да вярвам.

Ако се стигне до престъпване на дума, нарушаване на обети и т. н. за мен това е ЛЪЖА. Лъжата не е изневяра, тя си е лъжа и за мен е най-недостойното от всички човешки постъпки, защото, когато лъжем, ние решаваме вместо другия, тоест отнемаме му правото на ИЗБОР и СВОБОДНА ВОЛЯ.

Аз съм ЗА отворените връзки, защото съм любопитна и влюбчива по природа, защото обичам секса, защото флиртувам. И приятелят ми знае за това, тоест аз не съм го заблуждавала в своите мисли и намерения. И когато се случи да преспя с друг, приятелят ми беше първия, който разбра, защото именно го обичам и уважавам, за мен той имаше право да знае, за да си реши как ще е най-добре за него да постъпи. Казах му, че ще продължа да се виждам с другия и го помолих единствено за търпение, за да проверя дали съм само влюбена (което отминава бързо) или към другия ме е тласнало нещо, което трайно липсва между нас. За себе си той реши да уважи молбата ми.


Всеки изневерява, най-малкото защото за всеки изневяра има различен смисъл. Една приятелка примерно вярва, че мъжът й никога няма да гледа порно, защото я обича. И ако го хване, че гледа - за нея това ще е изневяра.

Не да не изневеряваме трябва, защото, за да не изневеряваме, означава да се съобразим с очакванията на другия, а това означава да изгубим себе си и в крайна сметка да нараним и двамата, а да избираме внимателно партньорите си и да знаем, че вярваме в едни и същи неща.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8cb78ef364
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ма авторе, ако е така както казваш, що не го споделиш това с приятелката си освен с нас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker