Правим секс само, когато той поиска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правим секс само, когато той поиска
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 5040 пъти
Приятеля ми е страхотен човек. Прави всичко за мен. Обича ме, мил е с мен, подарява ми цветя доста често, угажда ми, води ме на разходка, където пожелая, обичаме да гледаме филми заедно и да се шегуваме, гъделичкаме и смеем силно на шегите си. Обичаме да вечеряме заедно, да заспим заедно и всичко останало. Единствено едно нещо ме притеснява напоследък - а то е, че правим секс по - рядко. И проблема не е в това, че се случва да речем веднъж в седмицата или на две седмици, а понякога и по - често, а в това, че правим секс само когато той пожелае. Дори и да не искам ме натиска и получава свтоето, а аз понеже го обичам, дори и да не съм възбудена правя всичко за да ми хареса и да му е хубаво на него. Преди ми се смееше, че постоянно седя на компютъра, а той ги мрази и дори би го изхвърлил навън, но сега купи втори и виси по цяла вечер без да ми обърне внимание. Решавам да направя първата крачка и отивам при него и започвам да се умилквам, да го галя и да му покажа, че искам да бъдем интимни, но той ме игнорира.... щрака си по клавиатурата и гледа нещо, чете. После като видя, че никак не става му го казвам... че скоро не се е случвало да правим секс, а той отвръща, че не съм била права. Същото казва и когато му кажа, че ме отблъсква и че правим секс само когато той иска.
Защо се получава това? Защо лъже и себе си и мен? Все едно да ударя някой и като ми се разсърди да му кажа, че не съм го удряла. Същото е и с него в случая - не правим секс, а когато той иска го правим насила, а когато аз искам ме отблъсква...
Снощи си легнах обидена, говорих си с него преди да заспим, но когато ме погали му бутнах ръката. Забелязала съм че се сеща за секс само ако му се разсърдя и така се стреми към мен.
Отгоре на всичкото изпада в криза ако разбере че съм мастурбирала. За него това е изневяра. И тук е мястото да спомена, че не сме цигани, а съвсем нормални българи, което е още по странно.
Не ме прегръща, не ме целува.... В началото на връзката ни го правеше, но сега изобщо не се стреми към мен... дори за деца не говори.

Забременях, накара ме да направя аборт понеже не било времето а и не сме женени. Аз имам желание за бебче, но той гледа децата с отвращение и казва, че дори една котка е по - красива и сладка от дете.

Всичко звучи потресаващо, но не е лош човек, просто не знам защо това се случва в секса???
Защо? Как да постъпя? Как? Няма да го оставя, защото това не е причина, той е моят спътник в живота, и знам, че във всяка връзка има кризи и не мога да намеря нещо перфектно. Нищо не е перфектно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3b0ed66add
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не трябва да се умилкваш или намекваш, а да говориш с устата си. Кажи му, че искаш секс тук и сега и нямаш време да го чакаш да с щрака по клавиатурата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9834e70d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Според мен ако не сега, вашата връзка ще се разпадне в бъдеще. Не виждам какво правиш при този човек. Направила си един аборт- той не се интересува от чувствата ти, не го е еня и дали това няма да се отрази на твоята фертилност в бъдеще- с една дума не го е грижа за теб. Може да съм крайна, но ти нямаш работа при този човек. Но ми се виждаш прекалено зависима и леко глуповата, за да вземеш крайно решемние. В крайна сметка животът е твой и ако искаш да го прекараш по този начин-давай. Нали няма нищо перфектно... Е, но има по-добро!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71ae65e8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен иска да те "накаже" за да видиш колко е гадно като стоиш цял ден на компютъра и не му обръщаш внимание.
Може пък някоя друга да му е привлякла вниманието, но не вярвам. По-скоро е първото и ти е сърдит. Говори с него!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 640353f7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Завъдила си голям боклук около себе си. Чисти се навреме, че животът не е безкраен!
Обичала го... От мазохистична "любов" никой не е прокопсал.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e06da25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   тука според мен първо махни детето, защото щом не иска дете, не прави грешката да го оставиш.. Второ -значи оглеждай се и за други, честно, това нещо ми прилича на използване.. ТИ си добра, обаче той май май гледа само за себе си, това че не ти зачита мнението и не иска дете от теб, мисля че не е добре за връзката ти. Айде с детето, може да не е време, наистина, но за това че ти искаш нежност и той да се дърпа... нещо не мисе връзва..

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e06da25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абе жена, не виждаш ли, не иска деца от теб, не иска да те прегръща, целува, гледа когато му се прави да го правите, не го е грижа за теб кога ти се прави, седи по цяла нощ на компютъра, ти си лудо влюбена, а той май мисли за нещо друго.. Нещо ми се струва... не добре работата.. А може и да се обичате, и просто да не е времето за деца, да има работа на компютъра и да е зает нещо... Едно от двете е...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f959fc9643
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен причината се корени в аборта ти. Той просто е загубил желание към теб или се страхува, че това може да се повтори, за това те отблъсква.

Когато обаче му се до***, забравя за това и ти се натиска.

Лошото е, че именно така почват да се разпадат връзките. Може би е редно да си дадете малко време сами.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e06da25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   понеже ми се струва, че си много добро момиче, искам да ти кажа нещо, един случай. МАйка забременяла от приятеля й, той не искал деца, но тя ме родила, и в последствие живели 3г и все не се разбирали, и накрая се разведоха.. Просто не прави грешка да търпиш много време, добре, обичайте се, но
пази се да не забременяваш, понеже... едно дете е много отговорна работа.. и трябва ако един ден те зареже или ти го зарежеш да го гледаш самичка..
Има хора които са женени и пак след години решават за деца, има време за дете... няма страшно.. когато сте готови за дете, тогава ще решите и двамата и ще го направите.. Просто и двамата трябва да искате и да сте готови..
Също има нещо, което не зная дали може да съм права, но мислиш ли, че мъжът ти има чувства към предишно гадже, и ако има обич към нея и тя към него, дали не е по-добре да го оставиш??? ДАли не преживява още нещо недоизживяно??
Всеки се бори за любов, мила, важното е в 1 връзка да са мъж и жена, която се обичат. Ако единия не обича, другия обича, тази връзка е обречена.. Трябва да разбереш и осъзнаеш, имаш ли място там, нямаш ли.. Само единия човек да обича, не може, винаги и след години няма да се промени това.. ако не те обича..
Просто разбери.. осъзнай... Всеки човек заслужава да е обичан, а не да го използват!!! Когато имаш любов, ти ще грееш, а когато няма--лошо..
Замисли се.. ЗАслужаваш много по-добър живот според мен.. не само да те гушкат, и целуват, ами и да те разбират...
Успех, мила.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9771560407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Проблемът при вас не е в неправенето на секс....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e06da25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   според мен той уж страхотен човек, но когато той иска.. Значи мисля, че ако обичаш да бъдеш командвана и не ти пречи, защо да не.. Мисля че трябва да се съобразява и с теб.. точно защото е страхотен човек..

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2c7bd9a16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   При мен и моят приятел също е така. ходим 2години и половина. в началото всичко беше ок но после... много е мил, прегръща ме и ме целува постоянно но за секс... веднъж и при нас стана белята но се оправихме. той много се изплаши защото аз уча още(18год. ) а и той не е готов още. може да се е изплашил щом не иска дете... според мен трябва да не му говориш за секс, да изчакаш той да се си потърси и когато го направи ти да го отблъснеш. така той ще разбере как се чувстваш ти. поне при мен това подейства

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cee71b7691
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Минал съм през тези промени в поведението на партьора и колкото и банално да звучи накрая се оказва причината е - най-обикновена изневяра. Простичко и банално. Но всеки си мисли, че на него няма да се случи. Че е имунизиран. Докато не се случи. А е пред очите ти? ! Намаляване на секса, компютри, че и втори... , отчужденост... Позната история, стара колкото света. Отвори си очите и бъди присъстваща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e06da25d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ох, милата.. Направо ти съчувствам. Толкова мило отношение имаш към него, търсиш обич, а той те бута.. , кой знае какви гледа в компютъра, уж ги мразел, нещо май му се е случило на първия компютър, някаква случка, за да ги мрази, но пък после пак купил втори и пак седнал да търси нещо си на компютъра.. Ох, и бил добър, пък на неговото да става.. Ми, мисля, много си добра, много.. Просто не позволявай да правиш втори път аборт, пази се много, виж че нито те е пазил, нито нищо, тези аборти, сигурно боли, и ти се причинява и от там мъка.. Много те мъчи твоя мъж, много... Не зная от обич ли търпиш толкова, но мисля че имаш право на истинско щастие, но с деца не бързайте...!!! Просто не е момента, че може да те зареже, и да те намрази ако стане въпрос за деца.. щом не иска.. недей, че може да те намрази.. или да се уплаши...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cb09d9baad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Насил те е на аборт, насилва те на секс, не ти обръща внимание, отвръщава се от деца. Какъв е този ? Веднага го напускай, лошо, много лошо ще се изпатиш!

Дървената

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: f747765492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Веднага ти давам отговора :) Когато ти не искаш му угаждаш, нали така? Какво ти коства на теб това? Да си отвориш краката и това е. Дори и да не успееш да се възбудиш просто го изтърпяваш да свърши и това е. Разбира се вярвам, че го целуваш галиш и взимаш участие. Представи си обаче как той може да прави секс ако не е възбуден? Как по-точно да стане когато хич не ти е до секс да се възбудиш и да го вдигнеш? Нали, за да те оправи трябва да му стане? То не е миксер да го включиш и да тръгне. При нас я няма опцията с отварянето на краката и чакането да свърши. Какво се очаква от него? Да започне с целувки милувки и като се стигне до проникване да каже "ами той не става" и да излезе едва ли не некадърен или повреден? Предпочита просто да те разкара от главата си.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b6b4018f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом мъжа ти казва, че по хубаво е да има котка а не дете, ми зарязвай го да си гепи една котка и да си я гледа

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker