Чувалили сте за подем в секса при мъжете след 60? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувалили сте за подем в секса при мъжете след 60?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 5870 пъти
Искам да попитам: възможно ли е при мъжете след 60 годишна възраст да наттъпи някакъв бум в хормоните? Леля ми, с която сме много близки и си споделяме не знаела къде да се скрие напоследък от лелин ми, който е на 63 г. и от 2 години я желаел почти всеки ден. Тя споделила и с приятелки на нейната възраст - и на тях се случвало нещо подобно, но на по-редки интервали. Леля ми се усъмнила да не би лелин да пие някакви стимулатори като виагра например, но той я убедил, че много го е страх от такива медикаменти, защото влияели зле на кръвното и сърцето. На какво тогава може да се дължи? Може би страничен ефект от други лекарства? Чувала съм, че тези за простата имали такъв ефект, но човекът не пиел и такива. Леля ми казава: такава сексуална мощ не е имал и на младини - пози, разни думи, които не са му в речника, питал я иска ли тройка, секс играчки, все такива щуротии. Сигурно гледа някакво порно, но то да въздейства, да въздейства, колоко да въздейства? Ден, два, три, но вече две години? ... Старецът се навълчил на нейната плът - не я оставя на мира. Тя в началото се чувствала поласкана, разбира се, че е още желана и е секси; после не смеела да му откаже, за да не хукне другаде. Но вече започнало да й идва в повече и търси причината.
Вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 10afb170e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, интересно, че подемаш тази тема, вчера гледах по чужда телевизия предаване точно за това.
Генетично било заложено на мъжете точно на тази възраст да се опитат да се възпроизведат за последно. Просто в миналото е имало много по-малко мъже (умирали са при войни, ловни инциденти, мъжките деца се раждат по-често с малформации и мъжете живеят по-кратко).
Мъжът ми е в 50-те, но също е много активен. Моите девери са в 60-те и се разведоха с жените си, защото онези не искали повече секс. Сега са с към 50-годишни жени, които обаче си дават секс. Единствената причина за развода на единият е само секса, иначе са се били разбирали с бившата му жена, но тя решила, че не искала секс.
Нека леля ти се радва, защото такива мъже живеят и по-дълго. Има и обратното - към 10% от мъжете навлизат в мъжка критическа, намалява им нивото на тестостерона, стават апатични и нетрудоспособни.
Чичо ти има шанс да е свежарка до дълбока старост!
Съвет към леля ти - нека си купи лубрикант. Можеш и ти да ? вземеш, ако я е срам. Препоръчвам продуктите на Дюрекс. Явно жената е в критическа и просто не е толкова мокра като преди. Понеже няма защо да се пазят и от забременяване, тя по принцип може да ползва и други лубриканти - възелин, бебешко олио...
Апетитът идва с яденето. Аз не отказвам на съпруга си, дори да не ми се иска понякога. Забелязала съм обаче, че ако съм се понасилила сутринта, вечерта пък на мен ми се иска. Днес го правим 1-2 пъти дневно, на младини мъжът ми не само не беше толкова активен, но и не беше толкова добър в леглото. Между другото - успя дори да ми направи дете (аз съм много по-млада от него).
П.П. За леля ти също е много полезно да прави редовен секс. Много жени в критическата се оплакват от сухо влагалище. Има жени, чиито влагалище дори се сраства, тъкънта се къса и става нееалстична. Ако тя прави редовно секс, няма това как да ? се случи. Ще си спести много болки и проблеми. Сега могат да правят и секс до насита, защото не трябва да се пазят от бременност. Не виждам негативи, а само позитивни страни!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 85753ceff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се учудвам, че мъжът иска на 60, но се учудвам, че иска стара жена, без да обиждам никого. Може би иска това, което има възможност да получи. Ако го правят двамата, колкото и гнусно да звучи, тогава добре. Имам приятелка, която, ... се занимава с разни неща. Казва, че 60годишни също правят добър секс, успяват да я клатят до 15 минути, но все я било страх на някой да не му прилошее. Казва, че 60годишните мъже си приличат с 20годишните. И в двете възрасти били готови да се изпразнят, само като си смъкне бикините и видят оная и работа:)) Значи това, което казваш, очевидно не е измислица?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b41730f941
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дааа, има нещо такова. Знам го от личен опит. Дори проблемите със сърцето като че ли са без особено начение. Или, както казват, "меракът умира последен"! При мен обаче въздишките са насочени към значително по-ранна възраст от посочените 60. Очите ми все в 20-30 годишните. Поради което вероятно и резултатът е нулев!!!
Е, тогава... Познайте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker