На 25 съм и мастурбирам всеки ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 25 съм и мастурбирам всеки ден
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 11370 пъти
На 25 съм и мастурбирам всеки ден. Понякога два пъти на ден. От време на време имам гаджета, но не се задържам често, тъй като порното ми е по-интересно от правенето на секс. С времето обаче се вманиачих до такава степен, че мога да свървшам и без да гледам порно. Темите за мастурбирането са безкрайни и на всякакви мнения от полезно до вредно. Притеснявам, се че ако продължавам така един ден може да имам проблеми с простата. Трудно ми е да откажа порното или фантазиите си тъй като то ми донася повече от секса: завързани мадами, садо мазо а напоследък съм се привързал да лъскам и върху така наречената trap култура (момченца, които приличат на момичета и се обличат като такива) и всякакви други извращения. Имам няколко въпроса:
- Това, че мастурбирам често причина ли е при секс за една нощ да имам дисфункция - тоест да не ми стане. Имам и този проблем. Мога да правя секс с гадже когато свикна, но не и ей така с позната мацка просто за една нощ. Просто не ми става и умирам от ужас и притеснение. И понеже вече съм на възраст, в която се виждам активно с жени - това да се виждам с жена, която ме иска за една нощ ми се случва често и ме плаши до смърт. За това и избягвам срещи със жени напоследак. Ежедневната мастурбация ли е вина за това?
- Здравословни и емоционални проблеми. Ниско самочуствие, страх без причина и висока емоционалност. Възможно ли е да развивам всичкото това тъй като мастурбирам ежедневно?
- Преди когато тренирах забелязах, че желанието за мастурбация рязко спада. Дали да не започна отнво да тренирам.
За финал

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e4a17ed18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да, тренирането е решение и аз съм така- ако не тренирам или нямам някаква работа навън не издържам и се отдавам на мастурбацията.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cdb54f1203
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е хубаво да мастурбираш всеки ден. Това води наистина до ниско самочувствие. Наистина, когато тренира човек, по - малко му се занимава с... това. Сексът е спорт, а ти не спортуваш, ти просто бягаш срещу една стена и се блъскаш ли блъскаш... Започни да излизаш с жени, които да ти привличат вниманието, които да те въбуждат, а не да се вглъбяваш в мастурбацията. По - този начин ти се превръщаш в един излишен тип, който не зависи и не значи нищо за никого. Някой ден ще искаш да имаш деца, семейство, жена... Ако я караш на лъскане няма да успееш да установиш мястото в живота си. Ще бъдеш един независим човек, чиято упора е порно - звездите от сайтовете. Това за самочувствието ти., а сега...

''(Момченца, които приличат на момичета и се обличат като такива) и всякакви други извращения. '' Сериозно? Момченца? Извр*теняк и луд нег*дник. Това са момченца, деца, а ти се кефиш на макс на такива неща. Абе, няма ли правосъдие и за тези, които го качват и за тези, които го гледат? Как може? Безсрамници.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 02c380d41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   не че те е страх от жена за една нощ,
това дали ще го вдигне те спира,
мъжете сме такива че ни се иска дори за един час,
за простата не се притеснявай, редовното изпразване е за предпочитане, мисля че идва малко множко всеки ден да онанираш, не забравяй че спермата е мъжката вътрешна сила, ако си забелязъл се чувстваш вял и отпаднал след чики-рики, нормално е един, два пъти на седмица за профилактика

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4cd9076b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторът на темата:
Говорейки за момченца не визирам непълнолетни деца. Говоря за цяла суб култура. Някой от тях взимат женски хормони за да приличат на момичета както и да е. Опитвам се да се спра, дори в момента ми е трудно да се сдържам да не посегна към порното.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9409bd407
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Нещо ми намирисва на зависимост и на по-сериозен проблем, отколкото изглежда на пръв поглед.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3769426dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, сега ще ти кажа какво знам аз за порното.

Първо, и аз гледам доста често. Порното води до пристрастяване. Но не само, че започваш да гледаш все по-често и по-често, но и започваш да гледаш все по-извратени и извратени неща. В един момент, нещата, които са ти се виждали като табу, започват да ти се виждат като нещо възбуждащо.

В началото като си започнал да гледаш порно, дори и от снимка на гола жена си се възбуждал, предполагам, после от най-обикновен секс, после от свирки и така до садо-мазо и все по-извратени неща, като в твоя случай - момчета (мъже), които са като момичета. Предполагам че в бъдеще ще започнеш да гледаш зоофилия, бестиалити, педофилия и т. н. (които в момента може би ти се струват нещо ужасно... ).

Предполагам, че ме разбра какво исках да кажа. Затова според мен по-добре намали до голяма степен гледането и съответно самозадоволяването и започни да излизаш с жени.

Но не прекалявай и с жените! В живота всичко трябва да си има граници... Гледай повече бизнеса, личностното развитие и покрай това и останалото.

Дано съм помогнал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2af1a23757
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Оооооооо, пичове, абе какви ги говорите тук бе, ха, ха, ха! Дядо ви Манол и порно си гледа и женички си чука редовно хубаво по два часа без да свършва, пък и сам си се изпразва и по два пъти на ден когато си иска, защото си знае силата и си може, и няма жена да не е оправил хубаво, нито пък да не съм могъл да си го вдигна! Всичко си е до самочувствие! Ти момче си малко зле може би със самочувствието - това мисля, че ти е причината. Опитай да се погледнеш в огледалото с едни хубави дрешки, да се изтупаш като пич, да се усмихнеш и да си кажеш: "курвиии, аз съм с готин к-р, аз мога и ще ви чукам мамка ви" и това е! Чекийките нищо не ти пречат, нито порното! Нито простати ще те хванат. То простата от това ако се поврежда, дядо ти Манол до сега да е пукнал 8 пъти, ха, ха!
Дядо Манол

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3d7993c34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   знаеш ли, започни да спортуваш, малко фитнес, това ще ти вдигне самочувствието, занимавай се с нещо за да си полезен, и така всичко ще си дойде на мястото, намери си момиче... и ще бъдеш ти, и аз си правя чики рики понякога, защо не, ама като си имаш жена до себе си, губи смисъл...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2839f50468
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ми се е случвало 1 седмица да не мастурбирам и въпреки това да не мога да го вдигна пред жена... и то само от нерви! Така че си мисля, че твоите проблеми са предимно на нервна основа.

Но е възможно и причината идва и от други фактори - но тук изразявам единствено личното си мнение, нямам никакви претенции теорията ми да е вярна. Просто ми се струва логична. А тя е, че като всеки мускул в тялото ти, пенисът ти свиква да реагира на определени стимули. В случая - специфичната седяща/лежаща поза, в която си свикнал да мастурбираш, а пенисът ти е свикнал да се втвърдява и да стои твърд благодарение на ръката тиа. Възможно е ерекцията ти да започва да зависи не само от притеснението ти, но и от подсъзнателното ти привикване към точно определени пози и точно определени стимули.

И, според мен, има измъкване от тази "ситуация". Както тялото ти губи форма при липса на тренировка или достига състояние на фитнес плато, когато правиш едни и същи упражнения за достатъчно дълъг период от време, така и пенисът ти може да се тренира. Въпрос на воля и самоорганизация да спреш с мастурбацията за някакъв период, или поне да се самозадоволяваш по по-разнообразни начини. Примерно с флешлайт, закрепен на бюрото - вместо ръката да върши работата, нека тазът ти да го прави. Има и кегел упражнения за мъже, които помагат на ерекцията ти. Пробвай само да се възбуждаш от порно, без да се докосваш, да видиш колко време можеш да си поддържаш ерекцията без никакъв друг стимул освен мръсните мисли. И т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b93eb7226c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И някаква уморителна работа ще ти свърши работа за намаляне на сексуалните желания. Даже е по-добре от фитнес, зщото ще получаваш пари.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 74d520fbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 40 и си ги праскам по няколко пъти на ден.
Ходих на сексолог да провери дали е нормално и той ми се изсмя и каза, че по принцип проблема е със тия дето не го вдигат, а ние свръх сексуалните трябва да сме доволни от това което имаме.
Така че праскай си ги и не бой се.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b0897910f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   7-ми, след като гледам от 5-6 години, не съм пристрастен, пък мога и да не гледам, а и гледам от 5 години едно и също. Относно момичетата, ами пред повечето пръчки, няма да се колебая и ще избера порното! Послушай последния пост, лъскай докато не се появи някоя огнена жена и вярвай ми, няма да я пренебрегнеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker