Дали добрият секс сближава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали добрият секс сближава?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4147 пъти
Снощи с приятели на по бира имахме малък спор дали добрият секс сближава. Спорът ми беше с приятели от мъжки пол. Един от тях твърди, че секс с жена, с която си пасва на 100% може да го накара да забрави всичко и да хлътне по нея. Друг ми сподели, че страхотния секс би могъл да го привърже към някоя жена.
Съгласна съм по малко с всеки от тях. Добрият секс е важен за една връзка, но дали само секса сближава? Би ми било интересно вашето мнение по въпроса. Добрият секс сближава ли?
Говорим само за секс. Дали ако правите с някой страхотен секс, това би ви сближило с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 043b9f0358
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Напълно съм съгласна с тезата, че добрият секс сближава. Мъжът ми се е развел с първата си жена, защото не е искала да има секс с него с години. С мен тръгнал заради секса. От повече от 10 г. сме заедно, имаме щастливо семейство и колкото и да се караме понякога, винаги завършваме в леглото. Нашият брак продължава вече двойно по-дълго от първият му, а бившата му жена има по-хубаво тяло от мен, интелигентна е, възпитана... П. П. Двама мои чичовци се разведоха на 60 г., защото жените им спрели да им пускат. Как мислите, сексът не е ли важен?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8e04544e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 100% е така! Говори ли сме с моя на тази тема и неговото твърдение е че секса е много важен за една връзка, това е нещото което сближава двата противоположни пола! Казва: 'Аз съм имал прекрасна връзки, всичко беше наред, но просто не ми допадна в леглото, затова тръгнах да си търся друга и така всеки път, затова ти казвам, че секса е наистина много важен! ' Това са неговите думи :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2110b2a0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да!!!! 9

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3c3b441606
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно! И не само един мъж може да хлътне по една жена заради секса, но и ако на самата жена сексът с някой мъж й допадне на 1000%, като нищо може да хлътне, та даже й да се влюби.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d2d9f96b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да съгласна съм с 4, аз никога не бях имала добър секс, преди сегашният ми партньор. Така хлътнах, че не е за вярване.
Ами 3 часа секс, няма как да не хлътнеш.
Имах дълга връзка в която човека до мен твърдеше, че секса не е важен. И си бях въобразила, че неща аз не съм наред да искам все секс. Оказа, че има мъже, които обичат секса като мен и, че всичко си ми е о. к.
Аз съм жена, за мъжете не знам?
Според мен е важен не на 100% ами на 1000% да си паснат двамата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e4527689d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Моето притеснение е свързано с темата. Много се влюбих в него, но не сме правили секс. Причината е, че ме е страх, че няма да му хареса, защото нямам никакъв опит. По вашата логика, ако не се получат нещата в леглото, това ще ни повлияе зле, така ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e1ebfb4d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ти сподели ли му, че си неопитна? не би трябвало да очаква чудеса от теб, щом си неопитна. би трябвало да е внимателен, да те насочва и да знае, че дори първият ви път заедно да не е от най-сполучливите, следващият юе е успешен.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0162a93152
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много инфантилен въпрос. Първо, какво означава думата "сближавам". След като вече съм си показала онази работа на някого, вече има сближаване - можем да ядем заедно. Ако сексът ми е харесал, мога да имам две връзки едновременно и дори да не се "сближа" с новия. Не разбирам въпроса, съжалявам. Имала съм много приятен секс с мъже, коитъ са ми били безинтересни като личности, но не съм се привързала към тях въпреки секса, въпреки дори страхотния секс. Може би при мен отговорът е "не, не се сближавам". По-важното е да си пасна с човека, когато това го има, се отпускам и да "променя" секса между нас, ако нещо не ми достига. Т. е., ако се отпусна с мъжа, не се притеснявам да кажа или да въведа някоя новост или промяна, че и в секса да ни върви. На 40 г съм, ж

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a3a7646b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен сексът сближава, но само физически. Имала съм връзка в която бях много влюбена в отсрещната страна, но той искаше само секс, аз бях неопитна, нещата не вървяха добре и въпреки уж голямата ни любов... всичко пропадна. След време правихме секс с едно момче, с което не бяхме двойка, нещо като "приятели с привилегии" - сексът беше страхотен, но иначе не бяхме особено близки. Споделяхме си някои неща, но аз не го чувствах близък психически, ако ме разбирате какво искам да кажа. Чувствах с него физическа близост, спях с него, сексът с него беше един от най-добрите, които съм правила, но всичко беше само страст. Дори за слушател не го биваше иначе.
След време срещнах сегашния ми приятел и понеже и двамата сме много влюбени, когато започнахме да правим секс, определено се почувствахме много по-близки, а аз лично и много по-влюбена, защото хем се обичаме, хем сексът е страхотен!
Аз съм жена и никога не съм мислила, че сексът е най-важното нещо, но разбира се, без него не се получават нещата, особено ако искате сериозна връзка.
Но да разчитаме само на секс, за да се сближим с някого... не мисля, че е правилно. При някои може и да се получава, но при мен няма как.
Надявам се да съм била полезна. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9e1895a713
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На всички благодаря за мненията.
Номер 3, какво означава 9, че не разбирам?
Номер 9, кое точно ти се струва инфантилно?
Сега да кажа и за себе си. Добрият секс би могъл да ме сближи с някой, ако се разбираме и по други параграфи. Пак уточнявам, че говорим само за секс, не за сериозна връзка.
Авторката.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0cb5c15523
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хубавия секс сближава много. Имах приятел, с когото правехме разкошен секс, и смятах, че ще бъдем дълго заедно. Но след време забелязах, че избухливия му характер създава негативи в нашата връзка и дълго се опитвах да скъсам с него, независимо, че секса продължаваше да е много хубав. Трудно ми беше отведнъж да сложа край на нашата връзка. Секса и емоциите с него дълго и болезнено ми липсваха, но колкото и да се опитвах да подобря сприхавия му характер, като му угаждах, все не успявах. Реших, че трябва да спрем да правим секс, за да мога да се откъсна физически и емоционално от него. Това е едната страна на медала. Друг път двама души се разбират като индивиди, но ако нямат еднаква степен на сексуалност, тоест, не са на една сексуална вълна, връзката пак се разпада. Изводът е - нужно е синхрон на двама души и в секса, и в отношенията между двамата, тогава връзката е перфектна. Случва се рядко човек да срещне своята истинска половинка, но не е невъзмножно. Имала съм такава 100 % връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker