Не се възбуждам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не се възбуждам
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 10885 пъти
Здравейте! Искам да споделя и да ви помоля за съвети. не знам защо но не изпитвам нищо докато правя секс, нито се възбуждам нито подмокрям. правя секс от около 2 години с един и същ човек! на 20 години съм. не знам какво да правя. приятелят ми знае но не прави нищо по въпроса. и мен ме е срам да искам нещо в леглото. Благодаря ви моля ви дайте ми съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 5996a559c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Здравей миличка! не искам да бъда песимистично настроена, но щом това се случва означава, че тръпката и страстта ти са изчезнали, а това, че приятелят ти също не предприема нищо относно това явно и при него е така.... преди да предприемете каквото и да било би било добре първо да говорите.. да обсъдите отношенията си, чувствата си относно един към друг понеже очевидно има някакъв проблем..... говори не се страхувай за чувствата си, за страховете си, за секс! ако всичко между вас е ок и само от към секса нещата не са добре това вече е по-лесно.. опитайте с нови пози, предизвикателно и еротично бельо, секс играчки (дори и да сте консервативни в това отношение пробвайте може и да ви хареса и определено е много по-забавно и носи удоволствие.. не ти говоря само за вибратори, а и белезници, игри със зараве с места и неща, които да правите и какви ли не неща.. за по интересно посетете някой sexshop заедно и ще се изненадаш от щастието, което ще му доставиш), опитайте да го направите в тоалетната на някой ресторант преди или след вечеря като се измъкнете тайно.. или някъде на открито след вечерна разходка, където може да ви види някой - адски възбуждащо е.. отидете на кино и ако има по-усамотено място може да го направите там или просто да му демонстрираш оралните си възможности, от което повярвай ще полудее от възбуда.. просто разведрете секса и така ще разведрите и връзката си! успех миличка! нали знаеш, че една жена трябва да бъде дама в обществото и мръсница в леглото! ;]]

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6cc99e19f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мила. Аз съм на 17 и имах същия проблем. Просто не чувствах никакво удоволствие от секса, нито пък възбуда. Аз също съм била само с един партньор и доста се чудих къде е проблемът.
Но след време разбрах какво ни липсва - по-дълга любовна игра. Наистина действа, пробвай. Не бързайте с твоя човек да се съблечете и да скочите в леглото, може доста да се позабавлявате преди това. Как точно - можеш да откриеш много полезни съвети и в интернет.
Дано съм ти помогнала поне малко.
Успех! ;)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d2b0e714e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ми сигурно е той причината за да не изпитваш никакво удоволствие.Щом знае а не прави нищо значи те ползва само за да те тъпче и хич не му пука за теб.Постави му въпроса сериозно и ако не се вразуми......

 
  ... горе^
преди: 15 години, 27 дни
hash: 258e280358
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Смени мъжа, мила....

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: 09fa0ddd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Мили дами, сексът се прави от двама души! Какви са тези съвети "смени мъжа"?! Мъжът не е машина за секс, а жената - само консуматорка на продукта. Каква е гаранцията, че същата жена ще изпита удоволствие с друг мъж? Самата тя казва, че я е "срам да си иска нещо в леглото". Мъжете не са създадени да ви четат мислите и да бързат да изплняват всяко ваше неизказано желание. Ами положете и вие малко усилие, ако не друго - поне изплюйте камъчето.

 
  ...


...
преди: 15 години, 26 дни
hash: a42b673b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябва да черпя №8 с едно питие, казал е всичко, което трябва да се каже по въпроса. А уважаемите дами ще направят добре, ако се замислят над думите му.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 952a1ae829
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aз имах подобен проблем на твоите години;всичко е в мозъка ти-промени си нагласата,спри да бъдеш стеснителна,говори повече за това,което те възбужда в секса и го прави;освен това,ако не си изпитвала никога оргазъм с гаджето си,постарай се да го достигнеш-можеш и сама,като за начало,просто се поопознаваш и така разбираш какво ти харесва и как ти харесва и т.н.....успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d34ed0a610
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Миличка имах същия проблем преди време и нз как даго реша винаги съм била само с един мъж и сега съм пак с него открих моя проблем с разнообразие в секса доставих му най голямото удоволствие стриптиз секс на открито на плажа в дискотека повярвай този мъж откачи и започна една невиждана до сега любовна игра преди секс без да говоря му показах какво искам ако твоя партьор те познава добре е разбере

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1776842e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   модератор - пишете на кирилица!
Благодаря!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker