Болка в яйчниците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болка в яйчниците
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 10642 пъти
Здравейте... До последно мислех да не пиша тук, но притеснението ми не изчезва вече трети ден... И така... На 17 съм, скоро 18... :) Започнах да водя полов живот преди около 6 месеца... първите пъти беше с предпазни мерки, но след това започнахме ''на доверие'' и по-рядко с презерватив! Приятеля ми е от друг град и всеки път си обещавам, че ще престана да рискувам по този начин, но когато го видя.. здравият ми разум сякаш се изпарява! И когато сме заедно за кратък период, около 2/3 дни, сякаш бързаме да наваксаме и нямаме насищане... обикновено след акта изчакваме 30/40 мин., всеки от нас влиза в банята и след тези минутки отново се нападаме. Искам да отбележа, че той никога не свършва в мен! :) Изчетох доста форуми за симптоми, отидох на гинеколог... прегледа ме на ехограф, но ми каза, че ако зачеването се е случило преди 1 седмица е невъзможно да се разбере... и действително матката ми изглеждаше празна! Но... имам странна болка в левия яйчник, това е единствения категоричен симпром, който имам... Страхувам се, защото още не съм готова за дете, от доста малка имам планове за живота си... съвсем различни от това да се обременя на тази възраст с бебче... Гинеколожката ми натисна яйчниците, корема... прегледа ме.. каза, че ми няма нищо... Болката е слаба, въобразявам ли си...? !? Просто искам да знам какви са възможните причини, поради които мога да имам такива слаби болки точно в тази област? Искам да попитам дали е възможно сперматозоидите да издържат извън нормалната си среда (тестисите) 30 минути и да са останали някъде по каналчетата, а след това....? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1cb63404dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, поздравления, че си отишла на гинеколог, но както и сама забелязваш - след дъжд, качулка.
Просто нямаш оправдание, че не си се пазила. Съжалявам, но по другият ти въпрос мога да отговоря, че шансът да забременееш е голям.
Сперматозоидите могат да живеят в женското тяло 3-6 дни и да заплодят, отделно много ясно, че са си ОК, когато следващият път приятелят ти спи с теб, та те са си в неговото тяло, в супер среда, за да оцелеят.

Явно лекарката ти е казала - ще чакаш и чак като не ти дойде менструацията на датата и след още 3 дни можеш да си направиш тест.
Не съжалявам, че се случва така с теб. Добре е малко да се замислиш. Ако имаш късмет, този път ще си се оттървала. Ако ли не - ще станеш една от поредните абортирали или млади майки у нас.
Честито... не те съжалявам АМА ВЪОБЩЕ - който е достатачно глупав в 21 в. да спи с мъж „на доверие“, той си заслужава последствията.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aac5885d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи с моята приятелка имахме същия проблем.. По принцип го правим без презерватив.. Затова се получи така при нас.. значи правихме го и 1-2 дена след това я заболя корема и яйчниците... и както ти така и аз си помислих първо това.. БРЕМННОСТ... Взех да чета из форумите симптоми и всичко както си е по реда...
Не се притеснявай НЕ СИ БРЕМЕННА...
1во. симптомите се показват мисля че на 3-6 седмица от зачеването..
2ро тези болки за от секса... явно е бил по груб.. или сте го правили бая време и те е претрил.. друг вариант който може да е.. (което се получи и при нас) ако инструмента му е от по масивните и те е клецал (така да се изразя) барзо и го е вкарвал целия и е удряло в матката докато сте го правили проблема е точно там.. Не се притеснявай.. до седмица 2 всичко ще се нормализира...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3dd8d8b00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Болката в яйчника говори за гинекологичен проблем, а не за бременност. Може да е киста, може да е възпаление, може да е в резултат на по-груб секс. Ако е киста, лекарят би трябвало да я е видял, ама може и да не е. Изчакай и ако продължава, пак на лекар, но го смени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35651b1a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви искрено за всеки един коментар!!! №1 е изключително прав... Нямам никакво оправдание, твърде безотговорна постъпка, а аз не съм от хората, които често взимат необмислени решения! От няколко дни съм в депресия, може болките да са породени от това притеснение, от 3/4 дни не съм хапвала почти нищичко, нямам и апетит! Днес най-накрая се реших да изпия едно валерианче и дори билката почти отшумя! Силно се надявам да нямам някакви усложнения... утре рано сутринта отивам да си взема резултатите... и ще разбера дали има някакъв сериозен проблем или всичко е самовнушение!
Благодаря ви много! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3d45544130
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 3 е много прав/а.
Не си бременна!!! Симптомите не са 1-2-3 часа след самия акт. Отиди на свестен гинеколог и да те проверят за кисти, те могат да бъдат няколко вида! Аз имах същатата болка и същите симптоми. Не искам да те плаша, но ми откриха доста голяма киста. Лечението за моя вид киста беше оперативна намеса - и преди да се стресираш съвсем, искам да ти кажа, че болката НЕ е нетърпима!
Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 72b50ccd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Най- добре ще е да отидеш при специалист, защото може да е сериозно. Аз имах същия проблем. На 21 съм, започнах половия си живот на 17, почти 18 и имах болки в яйчниците в този период. Отидох при гинеколог, и ми казаха, че всичко е наред, но след като болките продължиха, се обърнах към специалист и се оказа, че имам кисти и на двата яйчника и съм за операция. Сега всичко е наред да чукнем да дърво, но по- добре направи същото преди да е станало късно :) УСПЕХ :*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker