Страхът от интимност ми пречи да си създам семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страхът от интимност ми пречи да си създам семейство
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2733 пъти
Аз съм мъж на 35 години. Имам един проблем, който ми пречи да си създам семейство, а много искам да си имам семейство и деца. Не знам как да се справя сам, затова се обръщам за съвет към вас.

В мене има голям страх и задръжки от секс и интимности, и голям страх, че няма да мога да се справя със секса. Аз никога не съм имал приятелка и наистина нямам никакъв опит в тези неща.

Когато бях в тинейджърските си години и 20те ми имах силно влечение към жени, а сега вече чувствам, че имам силно влечение към мъже. Мисля си, че една от причините е, че когато бях малък ми се скараха много лошо, защото харесвах едно момиче. Просто тогава все едно, че се блокира психиката ми. Вкъщи баща ми ме настройваше срещу майка ми. Като станах на 17-18 г. баща ми почна да споделя с мене, че има извънбрачни връзки. Той много обичаше да ми разказва подробности, аз слушах с огромен интерес, а това бяха нашите малки тайни. Но като цяло, сега не съм сигурен дали въобще голяма част от това, което ми е наприказвал е вярно… Така нареченият ми баща за мене вече няма никаква стойност. Но за мене той беше шаблон за "мъж" и фактът, че не можех да го копирам ми изкриви психиката. Също трябва да кажа, че в детството ми живеехме в лоши битови условия. Сега като се замислям осъзнавам, че като дете съм бил подлаган на психически и физически тормоз.

За щастие кошмарът отдавна е приключил, но за мене остава задачата да отстраня този страх от интимности. Има ли тук хора с подобен проблем. Какво ще ме посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8de0b27954
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добре се консултирай с психолог, аз също имах подобен проблем. Опитните психолози знаят техники и начини за справяне с това, може дори да ти покаже как да се държиш с жени, т. к нямаш опит. Всичко се преодолява, спокойно!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fda2c72a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би проблема е наистина в нагласата ти... Когато баща ти ти е споделял за своите извънбрачни връзки, ти без да искаш си си направил някакво заключение за жените и точка. Не мисля, че си гей, а просто мнението ти за жените е кофти.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5b1492bed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че като цяло разбирам проблема ти, може би тези преживявания са създали в теб страх и отвращение към секса. Казваш, че са ти се скарали, че харесваш момиче, това в ранния пубертет ли беше? Майка ти "ревнувала" ли те е така да се каже?
И аз ще те посъветвам да отидеш на психолог, тези неща се оправят постепенно, ще ти е необходимо време, а си на 35 и ако искаш да създадеш семейство, трябва да започнеш по-скоро с решението на проблема си. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker