Всяка вечер чувам нашите как правят секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (71541)
 Избор на редактора (62)
 Любов и изневяра (15767)
 Секс и интимност (8982)
 Тинейджърски (16991)
 Семейство (3222)
 Здраве (5847)
 Спорт и красота (3152)
 На работното място (1208)
 Образование (3616)
 В чужбина (767)
 Наркотици и алкохол (750)
 Измислени истории (667)
 Проза, литература (1153)
 Други (9347)
 
 
Пресметни колко струва пушенето?
 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всяка вечер чувам нашите как правят секс
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 23715 пъти
Здравейте момиче съм на 17 години.. Въпроса ми е следния - Нормално ли е да се отвръщавам от нашите като ги чуя да правят секс? Винаги когато се случи това на другия ден се държа някак си гадно с тях се едно са извършили престъпление!! Не съм някаква загубенячка или нещо и аз правя секс, но когато се получи така че да ги чуя тях как го правят и психиката ми се обръща на 360 градуса! Пък и те са на 40 години, а го правят по-често отколкото аз го правя с приятеля ми!! Някак неловко ми става да ги слушам как викат от другата стая..!!
е Очаквам мненията ви :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 871529f6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Нормално е да ти е неприятно, защото сме програмирани (за добро) така, че да не възприемаме родителите си като сексуални обекти. На 17 г. си и не си вече малка. Честно - купи си тапи за уши, има много ефективни в дрогериите и аптеките.
Радвай се иначе, че вашите имат редовен секс. На 40 г. те са все още млади хора и явно се харесват и обичат още, което значи, че е голяма вероятността да останат заедно до живот и да ти спестят много главоболия. Всички деца на разведени родители биха дали мило и драго да са на твое място.
Иначе, ти не би ли правила секс с приятеля си, ако спеше всяка вечер до теб?
Приеми, че вашите са здраво семейство, обичат се и се желаят и благодарение и на добрия секс един с друг са останали толкова години заедно, изгледали са те ЗАЕДНО и не си се влачила по съдилища, не си била дете на разведени родители. Сексът си е нещо нормално между един мъж и една жена. Споко!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 90276b8dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Съвсем нормално е, ненормално щеше да е ако не те дразнеше. Аз също имах психически натоварвания на около 10г. възраст когато чух нашите и ги видях...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 483a6cb523
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей,
Нормално е да се чувстваш неловко в такава ситуация. Все пак те са ти родители, а човек може да се почувства неловко дори ако "засече" непознати, които правят секс.
Помисли си обаче за нещо друго. Не е ли хубаво, че родителите ти са все още привлечени един от друг и че явно се харесват? Нямаше да е по-добре предполагам, ако вместо да ги чуваш как правят секс, ги чуваше как се карат или разбираше, че си изневеряват.
Опитай да се зарадваш на тяхната радост.
А иначе, един ден, когато ти си на 40, ще разбереш, че времето на секса не е отминало отдавна :)

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74a5486a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Офф.. И аз съм така.. Направо лошо ми става.. Повръща ми се.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ed6e9f1763
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Другия път като ги чуеш почни да пееш или да охкаш с всичка сила и тогава на тях ще им стане неудобно ;д

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f8ed80aae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката.. Номер 5 - разсмя ме!! номер 4 - прави като мен слушалките в ушите и музиката на мах!! номер 3 - Много се радвам, че все още се обичат и се желаят, но поне да го правят по по дискретен начин.. Поздрави и от мен!! Номер 2 - и аз веднаж ги видях когато бях по малка беше сутрин и реакцията ми беше такава - РАЗПЛАКАХ СЕ ;Д неп0мня точно на колко години бях!! номер 1 - нали и слушалките вършат същата работа, а това за здравото семейство не е баш така имаше и доста трудни моменти!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1bde311fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Наистина е нормално в тази ситуация да се чувстваш неловко. Родителите ти не е трябвало да позволяват да ги чуеш като правят секс. Това е безотговорно. Аз съм над 40 годишна и имам две вече големи деца. Но когато те бяха малки първо проверявах дали децата спят, затварях вратата плътно на тяхната стая и после и нашата врата. Мисля, че всяка майка постъпва така. Винаги много внимавам да не вдигаме никакъв шум. Бурният секс сме го предпочитали, когато сме сами в апартамента. Твоите родители са допуснали да ги чуеш не един, а повече пъти. Мисля, че трябва да поговориш с майка си. Кажи й, че са много шумни и си ги чула. Дори и да не сте много близки, направи го.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 148d5243c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ха ха ха ха Много сте зле :) поставете се на тяхно място :) един ден и вие ще си имате дечица и ще ви видя :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f4e0beb43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   На 40 години е нормално да го правиш по-често, ти си още незряла и си нямаш представа какво е сексът, извини ме, не искам да те обидя. Имаше такава тема тук, ти я повтаряш, ако я намериш, ще прочетеш доста различни и интересни мнения.
Те би трябвало да се съобразяват малко все пак.
жена на 43:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 95295848b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Прочетох предните коментари. "... защото сме програмирани (за добро)... ". Е точно това е тоталитарната, ако щете религиозно- политическата и отврарително натрапвана с векове, изкъсо и с насилствено контролирани стратегии заблуда. До болка противно ми е внушението, че сексът, видите ли, е нещо гадно, мръсно и противно, когато го правят други, а когато е последица от някакви "възвишени" чувства (естествено валидни само за нас самите), то тогава и сексът е нещо възвишено, щото така се правели децата, а към тях трябва да сме страшно отговорни и т. н и т. н.
Аз, за разлика от предните коментирали, мисля, че НЕ е нормално да се отвращава човек от секса между родителите си. Не само защото самият той(човекът) е резултат на този секс, а защото сексът е най желаното и най разтърсващо физическо удоволствие. Така, че ако близък човек го прави, ти би трябвало да усещаш неговото физическо щастие. Дори ако ти се струва, че духовното съвместяване на родителите ти не се получава напълно добре, то физическото им такова би трябвало да ти дава успокоението и уверението, че нещата в ТВОЕТО семейство вървят добре. Баба ми казваше, че и най сложните житейски проблеми намират решение под юргана. Представяш ли си, че дори по времето на баба ти и на пра баба ти и откак свят светува, сексът си е изпълнявал своята, мислв, изключителна роля за живота (в случая визирам живота в семейство, но и изобщо)? Защо си внушаваш, че сексът е привилегия на 17 годишните? Защо, според теб, си все още в т. нар. възрастова група на непълнолетните? Та по презумпция ти дори не си готова за секс! А го правиш! С какво право, нарушавайки правилата, се възмущаваш от тези, които не ги нарушават? Тънка е границата, и дори аз не я зная точно къде е, до къде е допустимо да се прави секс демонстративно (както твърдиш ти), така че не оневинявам напълно и родителите ти. Не мисля, че в другата стая не се досещат за твоите усещания, съпровождащи техните преживявания. Но подозирам, че у тях мисълта, че ти, която вече правиш секс и знаеш за какво става дума, ги усещаш, допълнително ги възбужда сексуално. Ако догадката ми е вярна, обаче, излиза, че твоите родители се възползват неправомерно, без да се интересуват особено, от твоите пубертетски житейски познания и чувства. Затова, вместо да се държиш гаднярски с тях след такова нещо, по добре кажи на майка си, че искаш да говориш нещо сериозно с нея, кажи й без срам и притеснения(защото няма от какво), какво и кога става в твоята стая. Бъди сигурна, че ще намерите правилното решение. Няма майка, която би желала да причинява неудобство на дъщеря си, особено в толкова лесно разрешим случай.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c11c4a3545
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 5, защо не си пъхнаш ръчичките някъде, където слънце не огрява, за да не пишеш глупости?

Авторке, може би си мислиш че си голяма и имаш права, но е хубаво да се сетиш, че имаш и задължения. И едно от тях е да уважаваш тези които те хранят. Ако не, излез и живей както изкаш, но докато си при мама и тате е важно да ги уважаваш.
Гадно й било, ти дори неси пълнолетна, плравела секс, ха да видим като си почнала рано, дали ще правиш секс и на 40 или вече за нищо няма да ставаш!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0412b1fb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Е, №5.. супер тъп съвет. По нормално е дори те да правят секс от колкото ти авторке. Та те са семейство. Що за егоизъм е това. И какво като са на 40, ще те питам теб като станеш на толкова. В твоите очи сигурно са стари, но не е така миличка. Просто ти си малка. Ще поживееш, ще видиш колко съм права!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f8ed80aae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Точно защото сме едно семейство трябва да се съобразяваме с другите :) Поне ако не заради мен заради по-малките ми братчета които се чудя как да ги вкарам в леглото и да заспят по бързо само и само да не чуват какво става в другата стая!! Номер 11 молбата ми не беше да ми разясняваш за какво ще ставам и няма на 40 години молбата ми беше друга, но както и да е сигурна съм, че и ти не си била по голяма като си правила секс :)) а и дори и по голяма да си била до 40 и ти няма да ставаш за нищо по твоята логика :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ba070af8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защо не поговориш с тях? Това няма да промени отношенията ви. Пробвала ли си да говориш с тях? Аз лично казано... когато има някой в къщата... не викам. Едвам се сдържах, но си бях тиха. Вече... Ти си решаваш как ще процедираш. А, че психиката ти се обръща на 360 градуса... Ами честно казано, когато едно нещо се завърти на 360 градуса, например една маса, тя ще се върне в първоначалното си положение. И от това съдя, че ти цял живот си си такава. По правилно е да се каже 180 градуса. Същото да кажеш, че ще направиш с колата едно кръгче, по правилно е да се каже, че ще направиш окръжност. Ама... Айде жаргонна грешка. Успех с вашите.

Ел:)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 81a7938e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На мен ми ставаше лошо, като правеха секс, но после майка ми забременя. Сигурно са правили опити за бебче но аз не съм мислела че е за бебче/. За родителите ми говоря. Сега не правят секс защото си имаме малка красавица на 7 месеца. На 12 г съм и като стане на няколко годинки ще спи в моята стая и аз ще съм по спокойна и няма да ме е яд, като сестра ми няма да се плаши.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 91f420f83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И за родителите не е толкова лесно-трябва да изчакат децата да отидат в стаите си, да заспят. Ако живеят с възрастни родители -да се съобразят и с тях. Как да отидат до банятя преди и след.... ох, ами така е. Да мислят непрекъснато дали се чува в съседната стая.... Ами да, чува се обикновено, ама какво да направиш. Щом аз съм чувала девер ми и приятелката му-спалните ни бяха с обща стена. И все да се стискаш да е по-тихо, за да не се чуе. Това винаги... не е ли стресиращо? Ама какво да направиш. Така ми се е искало да си повикам на воля и да не мисля за нищо.
Нормално е хората да го правят, какво толкова. То е необходимост-като храната. Иначе -по-лошо ще е ако няма интимност между тях. Слагай си тапи за уши и не мисли толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 757029d3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   неприятно е всяка нощ да слушаш виковете на родителите си...
авторке, защо не кажеш непринудено някой ден нещо от сорта: "чухте ли снощи шум? някой викаше. сигурно е от съседите. тате / мамо, защо не поговорите с тях? пречат ми да спя".
родителите ти ще се досетят и може би ще станат по-тихи

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2eaa3f8b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Прочетох само 1ви и 2ри коментар. Не мога да разбера защо някой хора си мислят, че е нещо ненормално. И аз понякога чувам нашите, и и си казвам, че е нормално и изобщо не им обръщам внимание! Стига сте се впрягали за такива глупости

М13

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 773bc81fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Какво като е нормално да правят секс? Това не значи, че трябва да става достояние на другите членове на семейството. Тогава да вземат да го правят в хола пред всички.
Да се ака :)) също е нормално, но не го показваме пред всички, нали?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 14ff822552
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Чудо голямо, като ги чуваш да правят секс. А по-добре ли щеше да е да слушаш как се карат. Даже е много хубаво, че го правят все пак това е най-естественото нещо на този свят. Ще бъде много егоистично от твоя страна да ги караш да се чустват виновни за това. Относно здравото семейство, всяка връзка е имала трудни моменти, това не е някой филм в който всичко е вино и рози. Моя съвет е да си траеш и да оставиш хората намира да си се обичат. =)
М. 20

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dc93492b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Те го правят, но авторката с такова мислене, нищо не е правила

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c15c370116
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   и аз бях така бях на коло 11 може би и всяка вечер ги чувах

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5f43474bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   и аз чувам нашите как правят секс и един път отидох да ги помоля да са по тихи защото немога да спя и видях тати беше вързал мама с белезници ама истински тати е полицаи и ма белезници и от този ден те не крият нищо от мен знам че мама има вибратор и че тати и го е подарил на раклата им е пълно с презервативи така че е нормално
Ж 12 г

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 235e7edaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   ако си говорим откровено - това е доооооста често срещано явление. и ние в компанията ни така сме си споделяли за подобни случаи... и оставаме с общото впечатление, че в днешно време 35 годишните по-често се сексат от младите. :)) чудно си е, спор няма, но е и неоспорим факт.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 91b057829f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ами радвай се, че ги чуваш как правят секс, а не как се карат и обиждат взаимно, което май стана по-често срещано за българските семейства.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d7b902a545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Нашите правят, редовно ги чувам от скоро и съм щастлива защото това показва че се обичат силно нищо че са на 45 от 13 години са заедно дори се възбуждам понякога от охканията.
Ж 13

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f4d23d671f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Със съпругата ми сме доста бурни в интимните отношения, веднъж съседката отляво звънна на вратата по време на една сесия, направо беше разтревожена, помислила че крадци ми тарашат апартамента. В бързината си обух само един анцуг, без слипове, малкия приятел (моя направо си е голям! ) стърчеше издайнически, комшийката може да си е пооплакнала очите. Щерката е на 5г. спи като пън и слава богу. Не знам като я перне хормона какво ще правим, ще дойде като утре.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a10814790b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ненормално е и трябва да се засрамиш.
Трябва да се радваш затова, че се обичат.
Ако си на 17, ти самата би трябвало да искаш да правиш, а се сърдиш на родителирте си за това?
Завист ли е това или ревност?
Разбери, че те са двойка, а ти си продукт точно на това, което те правят всяка вечер.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 72bae5683a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   И аз имах този проблем с нашите като по-малка. Накрая помолих майка ми да ми купи тапи за уши... :)

Джейн

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cf69365578
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   И аз да допълня! При нас е женско царство и се гордея с това! Имам страхотна съпруга и три красиви дъщери! Метнали са се на майка си! Още повече че в момента са в пубертета и мислят много за секс!
Ние сме образовано семейство и живеем в настоящето! Говорим с тях на тези теми и се радвам, че успяхме да им обясним позитивите и негативите на половия живот и е хубаво че са на тема "безопасен секс"! Преди бях доста обсебен, че имам момичета, ще ги държа доста изкъсо, но това не е варианта! На най-голямата подарих преди три години презервативи и от тогава съм се предал, а със съпругата ми постоянно си говорят на коя и е дошло, кое момче си харесват и доста по интимни теми! Мисля, че това е начина да се образоват и да са подготвени за сексуалния си живот.
Постоянно са ни засичали да го правим с моето маце, но те ни влизат в положинието! Разбират ни и се гордеят, че се обичаме! Моята съпруга е много шумна и обожава да прави секс!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5b66a217cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   и аз съм чувала баща ми да се чука с някаква кокошка (не е майка ми ) просто полудях
сложих си слушалки, пуснах си музика и готово

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c5e16f0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   не знам за нашите, но съседите ни определено са егати дивите, казвам ви няма такова чудо, ами то охкане, то викане, то оргазми, то чудо, един вид го правят пред нас само че, на тъмно, леле като гледам моята каква е мълчалива, а бе вече отчаях от нея, един път викам а бе не можеш ли да си леко по жива бе, тя като взе да се прави едни смешни звуци направо я затапих, и викам спри спри че ми стана ужас, толкова завиждам добронамерено на мъже дето имат шумни сексуални жени, това е самият рай за мъжете, стига да не го правят фалшиво.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c5e16f0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   не знам за нашите, но съседите ни определено са егати дивите, казвам ви няма такова чудо, ами то охкане, то викане, то оргазми, то чудо, един вид го правят пред нас само че, на тъмно, леле като гледам моята каква е мълчалива, а бе вече отчаях от нея, един път викам а бе не можеш ли да си леко по жива бе, тя като взе да се прави едни смешни звуци направо я затапих, и викам спри спри че ми стана ужас, толкова завиждам добронамерено на мъже дето имат шумни сексуални жени, това е самият рай за мъжете, стига да не го правят фалшиво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ec6c4a9bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Браво на родителите ти! Аз съм на 48, жена ми на 41 г. и много се обичаме, и много я желая, но 1-2, максимум 3 пъти седмично ни е достатъчно! При различните двойки е различно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 37b6f39fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   И аз съм ги хващала съм ги няколко пъти. Първият път беше много кофти, защото и те ме видяха, но след това майка ми дойде, поговорихме и каза, че това е част от живота и няма от какво да се притеснявам. След това ги хванах още няколко пъти, но вече нямахме притеснения, нито те нито аз. Само излизам и ги оставям да се оправят :)

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 78207b9f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   K9
Това е ужасно, само да поясня, че този със секса не е баща ти :)
Поздрави, добра е :)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 7ccf12909b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Нормално си е. Нашите го правиха докто бях при тях, но бяха много по-отворени по темата. На 7 знаех всичко за секса и дори ми ставаше чудно, как хората реагираха остро, когато се говореше за секс. Дори си мислих, че хората в училище са развалени, защото нямаха никаква сексуалност, а то се оказа, че си имах и то доста, ама пусти му разбирания.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 04dff13ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Аудио системката на макс в такива моменти.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: de73548b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Мисля, че е по-добре да ги чуваш как се обичат, отколкото как се карат и пребиват. Е, може и да е малко дразнещо, но е за предпочитане.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 7e219eea50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   до N 5
Според теб ти нормални идеи ли даваш??? Да пее и да охка!!?? Да ги секне ли искаш? По тъпо не бях чувал. Родителите ако спрат секса започват да патят децата.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 6e8a291397
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   И аз съм ги чувала. Проблемът беше, че точно бях приключила дълга връзка и ми стана много самотно. Плаках доста, не заради тях а заради себе си. Приятелят ми липсваше. Иначе се радвах, че нашите още се обичат.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 4af168b300
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Аз също съм чувала и дори виждала нашите да правят секс.Дари тогава знаех че е нещо нормално но не можех да го приема и го споделих с майка ми и сега съжалявам че съм го направила не за друго а защото знаех че се чувства неудобно а можех просто да си мълча.Истината е че обичах повече нея защото баща ми ѝ беше изневерил и ме беше яд че му е простила и все още е така но и него го обичам по някакъв начин макар че никога няма да забравя онези дни.
Мисълта ми е че ако не ти пречат толкова остави ги да се обичат те поне са си верни.
Дано и ние един ден да сме като тях.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 37b6f39fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   И мойте са така... Баща ми работи във Варна и си идва в София на две седмици веднъж и просто няма как да не се отбележат... Просто когато ги е нямало знам как е скърцало леглото им и в момента, в който той си е тук... стаите ни са една до друга и направооо не може да се спи цели две или три нощи. И на мен не ми е особено приятно, но все пак са мъж и жена... а и така поне съм спокойна че се разбират, пък шумът се преживява, кво да се прави... :D

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 37b6f39fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Мисля, че ревнуваш! След 20 години най-вероятно и ти ще правиш така с мъжа ти и едва ли ще ти е приятно детето ти да се дразни, че правите повече секс от него. Така че или си поговори с тях, че понякога вечер са шумни, или си стой със слушалките.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 37b6f39fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Може би просто не знаят, че ги чуваш. Мен би ми било доста неудобно да говоря с нашите за сексуалния им живот, но в твоя случай май това наистина е най-доброто решение. Резервния вариант са слушалките или тапите.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 37b6f39fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Ако леглото ти е към стената на тяхната стая, можеш да си разместиш мебелите, така че да е на противоположна стена, ако има възможност. Хубаво е, че правят секс, но това, че не се съобразяват е лошо. Опитай се да поговориш с майка си, просто ѝ го намекни, не е нужно да и казваш подробности, тя би трябвало да се усети. Най-вероятно наистина не си дават сметка, че се чуват или просто си мислят, че спиш по това време. Просто намери начин да им намекнеш, ако не стане с намеци, по-описателен разговор.

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: 37b6f39fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

61.   Ако не правят секс, значи се започва със скандали и нищо чудно да се разделят. Сексът крепи доста бракове, затова моят съвет към е, стискай зъби, ако искаш нормално семейство с обичащи се и щастливи родители, а пък и нали хората са измислили слушалките...

 
  ...
преди: 4 месеца, 16 дни
hash: a4bbdd92ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

62.   Не се отвращавай, а се радвай за тях! На 17 си и не можеш да си мислиш, че хора на 40 са на преклонна възраст. По-възрастните хора изпитват дори по-силна нужда от секс, а това, че при родителите ти е споделено - е просто невероятно. Радвай се, че имат добра, силна и здравословна връзка. Мислиш ли, че когато ти станеш на 40 няма да искаш да правиш никога повече секс?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 07b136553c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Ох, доста често ми се е случвало, хващала съм ги няколко пъти и винаги ми е неловко. Случвало се е да се събудя заради тях и да си кажа "пак ли". Даже с брат ми сме си говорили за възмущението. Имаше период през който стаята на родителите ни беше в ремонт и спаха в хола и поне 1-2 пъти се е случвало аз или брат ми да се върнем в стаята и да си кажем, че пак сме ги хванали.
Но наистина слушалките поне за мен са най-доброто решение.
Бих искала и да добавя, че секса поне при моите родители не значи, че няма да се разделят. Напоследък имат много проблеми, но правят секс все едно го правят само за това, че имат нужда от това. Правят го дори и да са скарани и след като го направят продължават да са скарани!

П. с Родителите ми са на почти 43 години и двамата.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 027898802c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Родителите правят секс. Могат и да не правят. Но нямаше да са родители. Семейството, в днешно време е икономическа категория. То се съставя с икономически намерения. Ако има и деца в него, могат да се породят и нови отговорности, но и нов смисъл, да съществува като семейство. Поради това, в регламентиращите документи се появиха понятия, като 'еднополово (гей) семейство', 'съжителство на семейни начала' и т. н.
Във всеки случай, за да те има, родителите ти са те пожелали, а дори да не са, си се появила, благодарение на секса, а не благодарение на семейството. Важно е твоето отношение към техния секс, но само за теб. Ако не го одобряваш, помисли си за причината. Причината може да е некомпетентно отношение към секса (обикновено по вина на същите родители), но може и да е чиста завист, поради невъзможността и ти да се наслаждаваш на същите усещания. И в двата случая, един разговор с майка ти, ше е по полезен от нашите съвети.
М.

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker