Майка ми, аз и сексът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Майка ми, аз и сексът
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 11184 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19 год. Доста привлекателно или поне мнението на околните е такова. До сега съм имала около 4/5 приятеля, но нито с един от тях не съм спала. Някой просто са ме чакали, други са напирали за секс. Проблема като цяло е в мен обаче или по-точно в майка ми. Винаги ми е говорила адски скептично спрямо секса, винаги казва, че е рано, че трябва да е с мъжа ми и т. н. До сега е знаела за всичките ми приятели. Когато и кажа всичко е окей, тоест приема го нормално, но когато нямам и стане на въпрос за някое момче, запичва да прави физиономии " Ооо.. забрави! " " Какви са тези работи? " "Не може! " и т. н. Все едни изпитва някакъв страх и аз не мога да разбера от какво. Сега съм с едно момче, за което тя не знае, поради простото причина, че ме е страх да не почне пак да писка нещо или да не одобрява и т. н. Проблема е там, че аз искам да бъда с него, искам едва ли не, той да ми бъде първия, но съм така настроена и самата мисъл за майка ми и това какво казва тя и всичките предрасъдъци, които ми е набила ми пречат. Имам чувството, след това съвестта ще ме бори.. или просто през сами акт няма да мога да се отпусна.. Общо взето надявам се да сте ме разбрали и ще се радвам, ако чуя някакво мнение по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: cc8f889e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, не пишеш нищо за това, дали майка ти е самотна майка или се е омъжила по принуда (защото е била бременна).
Иначе, ясно е от какво се страхува майка ти - от една страна те ревнува от мъжете, които могат да те отнемат от нея, от друга страна я е страх да не забременееш. И действително дъщерите на подобни задръстени майки (не се обиждай, но е такава) забременяват много лесно.
Игнорирай майка ти и нейните предрасъдъци, спи с момчето, което харесваш, защото сексът е много важна част от живота на една жена, но не забравяй никога кондомите или почни да взимаш противозачатачни.
Ти си пълнолетен човек, прекъсни пъпната връв с майка си или остани стара мома. Никой мъж в днешно време няма да те чака до сватбата. Хората не се женят вече на 20. Днес изискванията към жените са завишени - трябва да учиш или да изучиш някаква професия, да работиш. Дори за едно майчинство ти искат 2 г. трудов стаж. Днес жените раждат средно на 33 г. (в София), а 75% от новородените са без брак - какво сега, да живеем и ние като родителите си ли, които са се оженили на 20, родили са по две деца и са живяли при своите родители?

Откъсни се от майка си и си води свой живот. Не ставай жертва на чужди предрасъдаци, бъди модерна жена, имай самочувствие и дай на тялото и душата си човешкото.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 21d3ea6bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ООО, спомням си как моята майка разбра че правя секс. В прането откри опаковка от презерватив която не знам как изведнъж изчезна, къде ли не я търсихме с тогавашният ми приятел. После тръгнах с сегашният си и чак след 2 месеца ходене с него как това нещо се озова в прането не знам, а от изгубването му бяха минали 3-4 месеца. Обърнах стаята с главата на долу и следа нямаше от него. Майка ми всъщност не знаеше, че аз правя секс от 13 годишна, защото бързах да порастна, тази случка стана когато бях на 15, от тогава минаха много години. Не го прие добре, ноо... И на мен тя ми втълпи някакъв страх, че много боли, че лесно се забременява че на 15 само циганките и изпадналите момичета раждат. Купуваше ми по две торби с презервативи, които трябваше да ми стигат за 2-3 месеца. И сега години след всичко това, аз съм готова за дете, но мисълта, че той трябва да свърши в мен ме убива, оказа се че имам и проблем които трябва да лекувам, за да имам детенце, вече 2 години, аз не спирам да мисля в деня в които трябва да спра лекарствата и да почнем с опитите. Всичко е до воля, и това кое ти мислиш за правилно

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3eddcab41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторката: Майка ми не се е омъжила, защото е била бременна.. Родила ме е година след това. Но с баща ми са разведени и сега живее с друг мъж, от много години насам и дори правят опити за дете.. Ако това има значение : )) Но просто е адски консервативна.. Мисля, че това се дължи на манията и по учението и как то е на първо място или поне аз така си го обяснявам. Тя е с 3 висши и на мен постоянно ми се вглъбява, че нищо друго няма значение освен образованието, но.. не мисля че това има нещо общо с личния живот на всеки човек, защото това са две напълно отделни неща.. Тя самата се е омъжила по време на обучението си и ме е родила тогава, и след това и още 2 е изкарала. Това за майка ми като цяло хяхя

П. С. Съгласявам се с Номер 1, но трябва не само да съм съгласна, а и аз да започна да мисля така, но мисля, че ще ми е трудно, като никога до сега не ти е говорено по този начин, а е отричано напълно..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3eddcab41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аторката: Номер 2, майка ти е говорила за една много по-ранна възраст, а и след това се е примирила с това и е започнала ''сама да те пази'', докато моята го отрича напълно, вместо да ми говори затова как трябва да се пазя и т. н., което е нормалното по принцип, но не и в нейния случай!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aa3c88e010
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма подходящ и неподходящ момент, има зрели и незрели хора за определени неща в живота. Ти може да си и на 25 години и същевременно да си толкова неопитна в социален аспект, че една евентуална бременност да те превърне в тотален аутсайдер заедно с детето ти, а пък е възможно да отгледаш и сама без проблем дете, да го възпиташ добре и т. н. Зависи си от човека. Трябва да преодолееш страховете си и да си по-информирана, да не разчиташ само на мненията на авторитети, какъвто е майка ти в твоя живот. Поеми повече отговорност. Преценявай разумно партньорите си, доколкото това е възможно, както и рисковете, които те могат да създадат в живота ти, не говоря само за секс, това не е "най-лошото", което може да ти донесе една връзка с неподходящ човек.
Видях в предходен коментар за секс на 13 год възраст и в последствие проблеми при зачеването, това са някои рискове от ранния секс, затова и майка ти се е притеснявала за теб, но вече си готова за нормален сексуален живот, просто внимавай с кой се обвързваш емоционално, успех!
М, 34

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cc8f889e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сега разбирам - майка ти най-вероятно е изживяла голяма стрес като те е родила по време на следването си. Аз като студентка имах подобни колежки, които в манията си да се докажат, да докажат, че детето не им пречило на следването се вманяват.
Увери майка си, че за теб на този етап следването е най-важното и си прави иначе тайно от нея секс на воля. Тя рано или късно ще разбере, но като види, че не си забременявала, а и се справяш добре с другите неща, ще те остави на мира.
Аз самата съм човек с много добро образование, дори успях в чужбина да завърша, самоиздържайки се, но водя полов живот от 17-годишна. Това не ми е попречило, напротив. Пишеш, че си била имала връзка с 5 момчета или нещо такова, е - аз съм имала връзка само с двама и съм сигурна, че много по-малко ми е пречил сексът, отколкото на теб отказът от него. Така само се изхабяваш емоционално, защото няма истинска любовна връзка без интимност. Майка ти няма място в тази част от живота ти и тя крие желанието си да те контролира зад фалшив морал, докато самата тя е правила секс, женила се е, развеждала се е и дори е раждала по време на следването си. С какво право същност ти дава съвети, след като очевидно самата тя се е провалила в личния си живот?
Много е крайно, но е точно така - и 10 висши да имаш, това не те прави щастлив, ако не можеш да имаш нормално семейство.
Пожелавам на майка ти да забременее, но ти не чакай да завършиш живота си като нея. Образовай се и си работи, но не се отказвай от личен живот, от секс и интимност, защото ще съжаляваш, но никога няма да можеш да върнеш времето назад. Живеем в 21 век., модерни и образовани жени сме, знаем как да се пазим, няма да забременееш, какъв ти е проблемът?
Майка ти като се е омъжила девствена (не че вярвам, че е вярно), до къде го е докарала?
Колко ? помагат 3-те висши при създаването на семейство? Какво е постигнала повече от жените с едно висше да кажем?
Има и жени без всякакво висше, които успяват да бъдат щастливи като майки, съпруги, служителки...
Разбери, че ти си друг човек, не си майка си. Живееш и в друго време и нашето поколение не се жени на 20 и не ражда деца вече по време на следването (имаме контрацептиви) - майка ти няма от какво да се страхува, въпросът е, че теб май те е страх от интимния живот, или?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cc8f889e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   М. 34 - по принцип съм съгласна с теб, но в случая мисля, че 2 има проблеми при зачеването не заради ранния секс - тя е ползвала кондоми, нямала е аборти и болести, което е единственият риск при ранният секс. Просто ти е бедна фантазията, колко жени имат пробелеми при зачеването - от една страна мъжете не искате да се изследвате и се „пробва“ с години (става късно за жената), от друга страна жените страдат често от хормонални проблеми, кисти, всякакви инфекции... дори и тези, които почват секс на 30.
Сестра ми е започнала да прави секс на 20 г., но има вече един аборт зад гърба си, а след това и един спонтанен аборт. За нея сексът винаги е бил нещо мръсно, някакво задължение, нещо негативно. Пуши от години, преди не ходеше и на лекар. Тя е вече на 33 г. и не може да забременее. Лекарите са я отписали напълно. Тя нито кондоми е ползвала, нито противозачатачни, между другото и е почнала доста късно полов живот, имала е малко партньори. Аз съм почнала да правя секс на 17 г., нямам аборти, нямам заболявания и съм много фертилна и здрава, но не съм пушачка, не съм правила секс без кондом дори с мъжа си, не съм пила и винаги съм се хранила здравослновно. Сигурна съм, че и на 13 да бях почнала да водя полов живот с кондоми, това нямаше да ми се отрази кой знае колко по-лошо от на жените, почнали на 20-30, които не могат да се пазят и не се грижат за здравето си.
Авторката здравослновно няма какво да загуби, ако почне да прави секс - напротив. На мен дори много ми помогна, защото така се уравновесих психически и започнах да се концентрирам по-добре в училище и университет, докато като не правиш секс си винаги изнервена. Сексът си е нормална човешка нужда, а жените също сме хора.
За дъщеря си бих желала да не започва да води полов живот преди 14-15, но още с първата менструация ще проведа с нея изчерпателен разговор по темата, ще ? дам нужната литература за четене и нека сама да вземе решение. Важното е децата ни да имат самочувствие и да не се оставят на мъжете да ги „пазят“, а да нямат проблеми с кондомите от самото начало. Важно е да се ползват кондоми на тази възраст, другото е лесно. За мен Законодателят е дал много добра граница - 14 г., това е нормалното в днешно време и аз ще гледам не да забранявам, а да образовам дъщеря си, което майката на авторката с 3 висши не е направила. Всяка чистачка може да каже на дъщеря си „не прави секс“, но от образована жена не го очаквах.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4aa6519316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Майката ти, просто се притеснява, като всяка друга майка. До скоро си била ученичка и може би я е било страх да не забременееш, може би не иска да бързаш-в което е напълно правя. Няма лошо да искаш да правиш секс с някой, но няма нищо по хубаво от това да е с любов, но преди да се обвързваш с мъж по -този начин, си нареди нещата, че живота не се върти само около това. Учи, работи пак не бързай с мъжете.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2df08535a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката към номер 6: 1. Майка ми ме е искала, както така родителите и, така и баща ми и т. н. Омъжила се е по желание, родила ме е по същия начин. Била е на 25 :) Не е преживяла никакъв стрес от раждането ми. Всичко си е било напълно нормално и желано.
2. Това че има 3 висши не го казах във връзка с това, че тя има перфектен живот и т. н. и че това колко висши имаш е гаранция за идеален живот. Далеч съм от тази мисъл, както и тя, както и се е убедила, но и много добре го е знаела. Все пак човек не учи, за да има идеален семеен живот - смешно е! Казах го във връзка с това, че си обяснявам тези нейни "забрани" с това, че я е страх да не изместя образованието с нещо друго! Надявам се този път да съм била разбрана.

Пуснах темата, за да чуя мнения на хора и едва ли не да мога да се отърся от набитите ми предрасъдъци, а не някой да съди майка ми!! Аз много добре разбирам къде е грешката и, но и знам защо го прави! И да, може би сте прави, че изпитвам някакъв страх, едва ли не.. Именно от него искам дасе отърва, а не да слушам критики относно възпитание. Имам достатъчно добро такова. Всеки родител иска най-доброто за детето си, но не всеки избира правилния начин за това и понякога допуска грешки! Моята майка е допуснала едиствена грешка и то спряма тая тема, в момента аз искам да я поправя!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker