Да се притеснявам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да се притеснявам ли?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 4169 пъти
Здравейте на всички... искам да споделя това което ме притеснява? имах връзка с един мъж дълги години... забременях... не бях малка на 27 уплаших се много той не каза директно да правя аборт но по реакциите точно това говореше.... направих ...не знаех какво и как да постъпя... мина врме той намери друга заряза ме - от там тя него заряза и той поднови с мен връзката --- приех го защото го обичам и защото искам да имам дете от човека който обичам пък дори и да не иска да остане с нас... но той се съгласи ---- правихме опити за бебе --- не знам дали е нормално при бебеправене но един път в седмицата ---------- така мина 1 година и 2,3 месеца а бебето не идваше.....

Не знам дали да се притеснявам чувала съм че е много опасно след аборт повече никога да неможе жената да забременее нои че щом веднъж е станало значи пак ще стане..... вече не съм с този човек защото другата пак го потърси и той нищо не казваше а избягваше срещи с мен... така всичко отиде по дяволите --- аз не съм на 30 години и исках дете -- но не се получи ------------ има ли повод за притеснение и дали е нормално 1 път седмично за бебе искам да разбера дали не е порблем аборта.... балгодаря ще чакам съвети мнения отговори

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: bd3d1a46c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Според мен - радвай се, че си се отървала от тая неориентирана фурнаджийска лопата ! Такъв мъж не заслужава повече шансове ! Ти от къде да си сигурна, че ако имате бебе той пак ще остане с теб ? Това е твърде голяма отговорност, а до колкото си правя извод - май ще си го гледаш детенцето сама. Така че моят съвет е - потърси си някой отговорен мъж, на който да му пука за теб и в който да си сигурна, че когато го потърсиш, той ще бъде до теб !! Успех в начинанията !!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f5525fd571
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Благодаря ти за отговора-съвета. Да, готова съм сама да гледам дете, та дори и той да не е с нас. Притеснява ме факта че за толкова дълго време 1 година не забременях, а се притеснявам дали не е аборта причината, и незнам дали 1 седмично е достатъчно за бебе. една приятелка ме успокоява , че щом е станало венъж занич ще стане пак, объркана съм. Не съм на 30години, на 36 години съм и не виждам как тепърва ще срещна човека, с който да имам това което искам.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ffdfc0ccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Авторката съм, не знам дали ще остане с нас, мисля че да, но той беше готов на тази стъпка...явно защоот другата го е отблъснала, разкарала и видял, че това което си е мислел че ще се случи с нея не естанало нищо... изигран е бил, и затова започна отново с мен и наистина беше готов, но докога??докато тя не го потърси. и съм сигурна че пак ще го врътне, и гадно да звучи но той си го заслужава. притеснението ми беше друго.... надявам се да срещна човека и да имам това което искам, това за което е призванието на жената.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ef582665f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, това съобщение е от мъж.
Ами - притеснявай се.
Съпругата ми е правила аборт от предишна връзка преди години, забременя със мен на 36. Причини да не стане бебето при вас може да са най-различни и да нямат нищо общо с теб, ако те притеснява консултирай се с лекар, вместо да киснеш по форумите.
Виж за връзката - този не е за теб, зарязва те по всяко време. Тежко е след толкова самозалъгване, но истината е, че щом другата му свирне и той те оставя.
Потърси нещо ново в живота и не си губи времето в самоизмами. Търси качество в човека до теб, а не оправдания.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: bac314a731
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мене аборта е причина за проблемите ти ;)

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 21dfefe07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката съм- притеснявам се да именно заради аборта на това отдавам, че не се получава бебето, шофьор е, отделно обича да си пийва което не е за пренебрегване. Чела съм, че именно този тип работа и алкохола действат зле на сперматозоидите, но нали знам какво се е случило с мен и това ме притеснява причината може да е друга.
благодаря ви

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker