Искам да спя с 20 години по-възрастен женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да спя с 20 години по-възрастен женен мъж
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 12679 пъти
Объркана съм!! Помогнете ми..
Аз съм объркано 26г момиче. Имам връзка с едно момче от 6 г. Хубаво ми е с него, чувствам се сигурна и стабилна... От 2 години насам той е обсебен от парите. Разговорите ни са по 1ч за цял ден и предимно се отнасят само за пари... От 6 месеца работата ми ме срещна с мъж, на около 50г, с дъщеря горе-долу колкото мен. Говорим си с часове по телефона и на работа, изслушваме, разбираме, дава ми съвети и ми е много хубаво с него.. Разтапя ме.. И стигнахме до един разговор, в който й двамата признахме желанията си. Искаме да бъдем интимни... И аз го искам, макар само за 1 път. Обожавам го. Искам го, но никога няма да бъдем заедно повече от 1 път секс. Какво да правя??? Да спя ли с него или просто да си "натискам парцалите". Помогнете ми да взема това решение... Много ми е трудно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 11b3806cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Мисля, че връзката ти се е изчерпала, щом имаш такива мисли. Преди да си предала преди всичко себе си, вземи и скъсай с това момче, което не ти е сродна душа и спътник в живота.
Колкото до мъжът - възрастта му не е проблем, ако не е женен. Моят мъж е също към 20 г. по-възрастен от мен, от много време вече сме заедно и нямаме никакви проблеми. Ти си знаеш, но мисля, че е тъжно човек да бъде с някого, когото не обича и да се ограничава заради някакви глупости като възрастта. Никога не бих предпочела някой друг пред съпруга си, ако ще да е 30 г, по-млад. Никога не бих изневерила на партньора си, дори да е за 1 вечер. Запази достойнството си и скъсай навреме с това момче. Няма да те направи щастлива, а след това вече си свободна да избираш мъж до себе си
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f2c1684be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, много добре те разбирам. Нормално е да се изкушаваш, при положение, че с приятеля ти сте заедно от 6год. Обаче, постави се на негово място, ако на него му се прииска с друга жена.... Нормално е в момента да искаш да флиртуваш с друг/други, постоянно да търсиш нови усещания, флиртове, закачки и т. н, обаче не позволявай този мъж да завладее мислите и чувствата ти, защото тогава става страшно. Уверявам те, че след като го направите - ти или и той или и двамата ще го поискате още веднъж и още... Не допускай тази грешка. Харесала си го ок... но спри да мислиш за това, защото рискуваш да загубиш приятеля си, и да се влюбиш в мъж, който е женен и вероятно няма никога да избере теб пред жена си и децата си!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1159627138
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ако ти обичаш момчето, с което си от шест години насам, тогава смятам, че ще е глупаво от твоя страна да спиш с онзи възрастен. Не го познаваш и не знаеш какво може да ти се случи. Съветът ми е да не правиш секс с него. Повярвай ми, няма да сгрешиш! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cde5a02fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е,разбира се че ще спиш с него,за да видиш голямата разлика !
А тя е между въздухаря-бройлер и мъжа който знае какво и как!
Тогава сама ще прецениш с кого от двамата искаш .

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0c435f0d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Искам да няма такива като тебе, които да спомагат връзките или семействата на хората да се разпадат!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5159bc4e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   И защо трябва да изневеряваш на приятеля си заради този женен мъж, който просто иска да те изчука, нищо повече? ! При това умело те е изманипулирал, предоставяйки ти това, от което всяка жена има нужда - внимание. Да не мислиш, че си говори с теб, защото е някакъв алтруист? ! Просто харесва младото ти тяло и иска да спис теб, това е толкоз просто и логично! И докато приятелят ти си скъсва гъза, за да осигури някакво общо бъдеще с теб, защото вярва, че финансовата му стабилност ще му позволи да създаде семейство с теб, жертвайки свободното си време, жертвайки близостта си с теб, само и само, за да имате бъдеще, деца, то старият пеъч, който вече е създал семейство и няма такива приоритети, се разгръща в друга посока - да изневерява на жена си, което може би прави системно от години и за предпочитане, разбира се, с млади жени. Не го укорявам, но това е истината, а ти си просто една лесно манипулируема жена, каквито за жалост са 90% от жените. Казвам го от опит, лесно е, само да го пожелаеш и да знаеш как, разбира се.
Та така, не прави глупости, а ако толкова си му набрала на твоя "кариерист" вкъщи, просто поговори с него, кажи му в прав текст какво искаш, недей да подмяташ уж нещо и да се чудищ що няма ефект - мъжете обичаме нещатада ни се казват директно.
Успех и умната! :)
М, 34

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: caf2b25fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aко толкова се искате, ти се разделяш с приятеля си, той с жена си. Аз лично мразя половинчати неща. След това си бъдете заедно. Ако ти е просто да си начешеш да не казвам какво е пълна простотия. Човек трябва да може да си контролира нагона иначе се превръща в добиче.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1b1bbde021
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Спинкайте си, лошо нема.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e8dd929c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Много кофти за приятела ти че се въртят такива помисли в главата ти, купи си едно дебело дилдо и маструбирай вместо да му изневеряваш с везрастни мъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 686617a204
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Духът на човека няма възраст. Момичето също усеща със сърцето си, че ограничения като възрастта са глупости. Истинският живот е тук и сега, не е в безвъзвратното минало, нито в неясното бъдеще. Не е в спомените, нито в условностите и предразсъдъците.
Изпуснеш ли момента, втори такъв може и да няма в живота.
Да живее любовта.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1b74bd5c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Женените мъже на тая възраст, които се изживяват като свалячи, са просто отчаяни неудачници.
Още по-отчаяни са жените, които им се връзват :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ace29695ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласен с номер 6, макар че ти искаш съвет, но от опит знам, че жените не търсите съвети. Търсите оправдание за това което вече сте решили да направите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5159bc4e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Като чета подобни коментари като "духът на човека няма възраст" и прочие и ме напушва смях, да формално е така, и аз сега се чувствам по същия начин както се чувствах и когато бях на 15, и на 20, и на 25, това със сигурност говори за безсмъртието на духа и себеусещането като константа. И все пак тук говорим за друго - възрастен господин, женен, ударен от критическата, която идва в момента когато "младият дух" се сблъсква с остаряването на тялото, търси успокоение не при съпругата си, която го е търпяла дълги години със всичките му плюсове и минуси, не се радва на отрасналата си дъщеря или дори на внуците си, ако има такива, т. е. не търси младостта там, а се опитва да провали живота на някакво младо момиче за чисто егоистичните си стремежи да се почувства млад, чукайки млада жена. Не е ли малко плоско и елементарно, а? Вместо тази млада жена да създаде свое семейство с мъж, посветен на това да осигури финансово тази важна стъпка. И както съм споменал в коментар 6 това не е лесно, води до лишения, до липса на комуникация, защото стресът в работата е голям, не е просто да щракаш с пръсти и парите да падат като салфетки, а семейството се отглежда от само себе си с волни подания от добрите самаряни. Нормално е балансът да се пообърка, затова момичето трябва да се опита да говори с приятеля си, да му каже как се чувства, че има нужда от повече внимание, а не да търси вниманието на човек, който се е отдал просто на страстите си и слабостта си към младите жени, тъй като вече жена му е "стара лелка" на 45-50, която той не иска и да погледне, а дъщеря му отдавна си има свой живот и той не иска да й се меша и помага може би. Какво може да предложи той на младото момиче - стабилност и деца ли, семейство ли? Секс, сладки приказки и много лъжи колко я обича и как ще се разведе и ще заживее с нея, ама сега точно не може щото еди кво си пречело, това е - е, голяма работа, няма що, аман от коцкари, дядо Стефчо ряпа да яде, лека му пръст!
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 11b3806cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   И аз съм съгласна с н. 6, но до някъде - авторката никъде не е писала, че мъжът бил женен. На 50 г. доста мъже са разведени вече, нея я притеснява просто възрастта му. Ако беше женен, 100% това щеше да ? е по-големият проблем и щеше да пише момичето.
Колкото до това, че приятелят ? бил работил за общото бъдеще и тем подобни - това също са измислици. Просто човекът се интересува от пари, това не значи, че се интересува от бъдеще с авторката и е готов да ги сподели с нея.
Когато се запознах с моя мъж бях на 18, а той на 39. Днес е на 50 г., а аз малко по-голяма от авторката и мога да ви кажа, че има много предимства да си с такъв мъж - уравновесен, сигурен в себе си, не си мени характера и мнението на всеки 2 мин. като младите мъже, знае какво иска, постигнал е много в живота и ти дава съвети, изслушва, находил се е вече, оценява те... много са предимствата.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4a8fe346a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Нали знаеш каква е думата за жени като теб?
И не ми се оправдавай, че не си такава.... сама даже няма да повярваш на това, което ще напишеш....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 08411c1927
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Бая глупости изчетох тук! Авторке, ето моят съвет - направи го! Изживей една луда нощ, отдай се на най-равзинтените си фантазии и ще се почувстваш страхотно. На 50 мъжът и иска, и може, и знае как. Направи го умно и не си позволявай да хлътнеш, защото това често се случва. После се върни вкъщи, целуни приятеля си и му кажи какво точно искаш ти - за парите, за всичко. Всичко, освен това което си правила снощи. Ще презаредиш връзката си поне за още 6 години напред. Говоря ти от опит, а не като повечето за да си правят вятър на устата. Но условието е да си силна - изневярата не е за слаби характери. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5159bc4e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   До номер 14 - в самото заглавие пише, че мъжът е женен, та така че ситуацията си е точно такава, каквато я описах:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6acdceaff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ами давай. Какво толкова?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5159bc4e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Да не дава Господ да ни се падат жени като 16, за които няма морал, а само сексуални страсти! Иначе авторката да прави каквото иска. Коментарите на 6/13 са напълно точни, и аз виждам така нещата. Но е прав и 12 - авторката вече е решила да изневери и ще го направи, дори може вече да го е направила, нека да пише и да ни се похвали.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: aac9447273
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ужасно по добре недей, я по до бре си гледай твоя любом само напред, ако не си от хората които могат да изневеряват, по добре недей, няма да си го простиш

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3a25bcdfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Майка ти и баща ти ще одобрят ли това, питай ги тях, не ни питай нас. Ако те е срам и мене ме е срам. Ти не се ли срамуваш? Извод: "не прави нищо от което ще се срамуваш един ден".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ed0f01a0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Направи го! И наистина е много вероятно да откриеш разликата и тя да е в полза на 50 годишния. В края на краищата става въпрос за секс, не за нещо друго, нали?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8ff2a972d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

24.   Не разбрах само това условие за единият път лашкане от кой идва? Ако е от семейното "чиче", нещата не са ли прозрачни? !
Но все пак всяка жена има право на избор да служи за разнообразител на разни нещастници, дето не им стиска да се разведат...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c4fb674304
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Бий си камшика от там, момиче. Пали маратонките и изчезвай възможно най-бързо, защото след 2-3 месеца ще ревеш като дърта магарица и няма да знаеш на кой свят си от болка и срам и от това, че животът ти, който може би се подрежда добре, защото приятелят ти, този "мислещия само за пари" подсигурява, се е сринал, изчезнал.... и ти си в тотална безтегловност. Чудя се, след като си постнала това прочувствено и страдащо послание дали един път влезе за три дни да прочетеш коментарите?
Ако не си, значи просто си седнала в изблик на нервана криза, след разговор с 50 годишния, в който той те е отрязал, защото вероятно е бил с жена си някъде и си написала всичките тези глупости по-горе. Ако пък си, значи наистина си на кръстопът и имаш нужда от помощ. Тогава може би ще прочетеш и това, което ще ти напиша аз, от позицията на човек, който е от другата страна.
Мъжете на тази възраст или поне повечето от тях изпадат в доста тежки емоционални кризи. Породени са от много неща, ще се опитам да ги изброя накратко:
- липса на пари, недостиг на такива, желание за повече такива, защото имат желание да подсигурят нормален живот, обучение на децата си, да си позволят повече възможности за пътуване и почивка (винаги с жените си, не забравяй)
- гледката в огледалото - побеляващи коси и не само, поотпусната кожа тук-там, задълбочаващи се бръчки. Трудно го преживяват, душата млада - тялото старее, макар, че не при всички е толкова изразено.
- искат промяна, искат да са пак на 25, искат да правят секс до полуда, по цяла нощ, да доказват на другите и на себе си, че годините не са ги белязали
Много още мога да изброявам, но това са основните неща, а особено ако попаднеш на човек с голямо его - нещата са страшни. Колкото и клиширано да звучи, нарича се криза на средната възраст - не откриваме топлата вода. Много са психолозите и сексолозите, които живеят по-добре, благодарение на трудовете си в тази област.
Та, моят съвет е - бягай бързо от там. Сега те разбира, мил е, чувствителен, да - иска да спи с теб, но никога няма да е с теб. Ще остане при семейството си и при съпругата си, защото колкото и да му е омръзнало да я вижда всеки ден, той я обича. И дори да ти се стори странно най-вероятно я желае и правят секс, който е изпълнен както с нежност, така и с разнообразие. Дори може да те отъждествява с дъщеря си, нали е почти на твоите години. Тя може да е далеко, да му липсва, бащите са влюбени в дъщерите си, обожават ги.
Може да не е секс за една нощ, може да се повтори, потрети, да прерастне в краткотрайна връзка, но накрая ти ще си зарязаната и страдащата. И той ще страда, да, но повече от това, че е предал жена си, семейството и дома (и може би не за първи път). Но... ще се върне, защото знае, че жената до него е тази, която му е пазила гърба, която не го е предавала през годините, която е делила с него 20 -те лева в трудните години (особено ако сега е заможен), която е прощавала и пак го е обичала, която го е чакала и пак го чака. Това е - направи си равносметка какво искаш от живота - секс за една нощ или любов. Мисли и за човека до себе си - 6 години не са малко, той явно те обича и иска да градите бъдеще.
А ако и ти си подвластна на простотията, че някой тъп индианец не е дописал календара - тогава давай - след теб и потоп. Но ми се струваш умно момиче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c4fb674304
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Аз съм пак номер 25. Пропуснах да пита авторката нещо много важно. Шеф ли ти е? Ако е така, нещата стават още по-сложни. Най-вероятно освен симпатиите към теб се добавя и чувството за безпрекословност и подчиненост, а това мила значи, че си го загазила яко

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 71ca5c4695
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Авторката: Благодаря на всички, коментирали моята тема. Отидох на среща ( в която трябваше да се случи нещо), но НЕМОЖАХ. Оказах се доста слаба за такова решение. Поговорихме си, и се разбрахме като големи и зрели хора. Почувствах облекчение и като се прибрах бях доволна и щастлива. От 3 дни всичко си е по-старому и дано така си остане. Благодаря за съветите, но наистина изневярата е за силни хора.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b09b46c765
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Моят коментар ще бъде към повечето написани до тук коментари. За да спи една жена с някой женен мъж не е необходимо той да и казва колко я обича и т. н. и да се развежда. Става въпрос само за секс. Когато има привличане между двамата защо да не се отдадат на изкушението, а да контролират и да спират нагона си. Ако може да се обясни. А за да спи един женен мъж с младо момиче, то самият той си го е решил. Не мога да разбера защо момичетата са виновни и те развалят семействата. Ако едно семейство е стабилно, мъжът никога няма да погледне друга жена. Така мисля аз. А ако и двамата искат да правят секс защо се слагат етикети, че жената е лесно податлива, жалка, а мъжът идиот и неудачник и т. н. Просто ако им е хубаво на хората заедно в компанията си нека да си правят секс :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c7f4f88533
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Този мъж на 50 г. го разбирам, иска му се агнешко докато още може да вдига платната. Нормално. Не разбирам обаче твоята позиция - защо ще си разтваряш краката на този толкова по-възрастен мъж - фетиш ли имаш към възрастни мъже или какво? Очевидно е, че г-на иска да се позабавлява и ще те омайва, докато не ти полее градинаката. Ти обаче или си достатъчно глупава за да не си даваш сметка за това или си толкова разгонена, че ти пари между краката или и двете. Кое от всичките е?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fe2f76083d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Явно не обичаш приятеля си щом си мислиш за други мъже и си с курвенско мислене. Каква е причината да си с приятеля си изобщо? ! Ако изпитваш нещо към по-възрастния, си помосли ти и той бихте ли живели в бъдеще заедно или просто си готова да му се отблагодариш със секс за това, че сте приятели и се прави на загрижен и разбиращ само и само да получи младата ти плът? Помисли и за семейството му, като се поставиш на тяхно място!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0bd88688bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Разбира се, че трябва да бъдете заедно, колко пъти- вие ще си решите... аз съм мъж, на 40. Евала на #10 и на #16, макар и с условности... Любовта няма граници и не пита, истинската- изобщо...! Другите са комплексари, които не могат изобщо да обичат истински... То е като пеенето- или можеш, или не... Е.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 192ec01b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Иди и натъркай котето, но имай предвид, че на тази възраст чушката му най-вероятно няма да е толкова твърда, колкото на някой младок...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d5439403c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Според мен няма да намериш щастие нито при сегашния си приятел,нито в секса за една нощ с този господин!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7d2178df91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Не слушай разните лицемери, който ти обясняват че като е на 50 години и иска само да те ебе и му се дояло агнешко и разни такива селски предразсъдъци.
Това са хора с ограничено мислене не приемащи, че може да има нещо което не се вписва в представите им.
От друга страна ако искаш да си с него само защото връзката ти се е изчерпала би било наистина глупаво.
Човек сам трябва да прецени какво иска.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 674e8922b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Само един път? Всеки път ще е, , само за още един път, за последно и край, , .

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0c46c0d8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Не че нещо, ама 50 годишните са бита карта, особено за активна, млада жена. Още на около 40 на повечето мъже не им става напълно. А меки чушки защо са ти? Все пак като можеш да имаш качествен секс с млад мъж, защо да избереш лош секс с по-стар, освен едно - финансовата му красота. Иначе няма логика.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c182faeafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   О, номер 42, ти от опит ли говориш? Аз имам до себе си 55 годишен мъж, с когото правя чудесен секс почти ежедневно от вече повече от десетилетие и не намирам, че има някаква разлика в либидото му. Напротив, сега дори сексът ни е по-добър от преди. Не само му става, но и повтаряме. Също си организираме тройки с платена жена и успява и двете ни да „оправи“. Наскоро беше ходил в чужбина на командировка и с един приятел ходили в публичен дом, защото там е нещо легално и нормално. После ми разказва нали какви са порядките, атмосферата и всичко и в началото ми каза, че е бил с една жена, някаква румънка, а след това си призна, че бил с две, защото прекарали доста време там и пак му се е ....
Не взима Виагра и каквито и е да е други медикаменти. Дори витамини не взима, а у нас имаме само Аналгин и Аспирин и то с изтекал срок на годност.
Между другото имам приятел от детинство, които е на моята възраст и не успява да вдигне „самолета“, защото взима хапчета за кръвно от 20-годишен и е с наднормено тегло от дете.
Така че не е до възраст, господа, а до фитнес и здраве. На 40 г. не свършва живота и за мъжете, и за жените, освен за хората, които са се хранили като прасета, пили са, пушили са и са обикаляли по цели вчери баровете.
Моят партньор не пуши и не пие. Също не злоупотребява с храна и с всичко останало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0112b47f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Аз съм мъж над 30 години. Лесно бих ти казал: Спи с него, пробвай! Защото и на мен понякога ми се иска да опъна някоя по-малка от мен на 18, 19 г. Но аз не съм сериозно обвързан в момента. Да кажем изчукаш се с него веднъж без да ходиш с него и да му разваляш семейството обаче, само секс за една нощ! Но се страхувам че ако преспиш веднъж с него няма ли ти или той да поиска още веднъж и още веднъж и още веднъж... и така до безкрай? Какво правим тогава? Не мислиш ли за приятеля си или за жена му. Приятелят ти не прави ли секс с теб? Или мисли само за пари? Той колко годишен е? Ако не си подхождате защо не скъсате и да си намериш друг, или не можете ли да изгладите отношенията си и да не се стига до спане с този на 50. Няма ли стабилен и сигурен човек с който да се посъветваш за това - приятелка, колега/колежка или роднина, родители? Обаче ако питаш родителите си дали няма да реагират остро, да те спрат да спиш с този възрастен или да ти се скарат за това? Можеш да коментираш! , ако желаеш.
И все пак ти трябва да решиш. Пълнолетна си. Ако пък приятелят ти не го прави с теб, мисли само за пари и не ти обръща внимание, спи с този на 50 заради тръпката! Пробвай! може да ти хареса! Не мисля че си ку.. а! Просто си объркана. Само имай волята да спиш с него един път, за да не се впуснеш във връзка с този господин! Чао и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 888bd09d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Подкрепям 43, аз съм на 48 и си имам цял харем (4 жени) и ги скъсвам. И то от години.
Само един ден в седмицата почивам, той си е за мен.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0c46c0d8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Абе никой не казва, че на 40 свършва живота. Обаче накъм 55 за мъж си е изключение да е като на 30. Айде да не се лъжем. Младото тяло си е младо тяло.
баба Гина от село Ва-гина

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4abf11ccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   А ако мъжът ти спи с друга ти как би се почувствала? Отговори си първо на този въпрос. Онова е само моментно желание а семейството остава за цял жевот. Според мен не си струва да го рушиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker