Гъбички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гъбички
преди: 15 години, 2 дни, прочетена 9937 пъти
Здравейте, имам следният проблем: аз съм жена на 24, преди около две седмици от нищото ми се появи един доста неприятен сърбеж и също така парене при пишкане :( Отидох моменталически на лекар, пуснах си изследвания и резултата беше на лице - гъбички. Пих един МикоМакс от 150 мг., но нещата не се оправиха особено много. Лекарката ми ми забрани да пия още и ми каза, че то щяло да подейства след няколко дни ?!?!?! Проблемът е следният - не посмях да кажа на гаджето си какво ми се е случило и след много увъртания и лъжи, все пак трябваше да отида до тях и правихме секс :( Въпросът ми е: възможно ли е, въпреки използването на презерватив, да съм го заразила по някакъв начин - примерно, тои ако ме е пипал долу и после си е пипал члена, може ли да стане предаването? Много съм притеснена, не искам да стане някоя беля :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 ден
hash: 1d6c0fe9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Попринцип гъбички може да се хванат от много неща. Лоша хигиена, мръсни ръце, тоалетна чиния, прашни и мръсни работни дрехи и мн. други. Те са най-лесно предавани и са много разновидности. Всичко е възможно може и да е хванал. Ще се проличи след 2-3 дена.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 94d05b8564
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди няколко месеца претърпях две операции, наложи се да пия много силни антибиотици и от тях ми се появиха гъбички. Смених трима гинеколога и тримата ме увериха, че гъбичките не можели да се предават по полов път. Не знам дали е така, но е факт, че аз се излекувах и въпреки, че със съпруга ми сме правили секс по време на лечението той не се зарази. Може би има лекари, които ще кажат, че това е невъзможно, не знам. Може би имунитетът му е силен, а може би наистина не се предават. Ама кой да ти каже със сигурност! В днешно време да те е страх да идеш на лекар. Почти всички са некадърници!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 78f1a3cf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Зравей, относно гъбичките - наистина може да ги хванеш от невероятни места . Аз съм си патил от мръсни дрехи а съпругата ми от антибиотици.

Първият път се заразих от нея, но имаше случаи и когато заразата не се предаде. Ще ти кажа от какво намерихме полза - тампон, намазваш го с чист пчелен мед и го вкарваш. При жена ми излезе по доброто решение от всички скъпи и вносни мазила. За мъжа те си остават - мисля че е ясно защо. Другото е - КЛОТРИМАЗОЛ от лекарката ми съм запомнил една фраза - преди секс намазваш го обилно и докрай. Клотримазола може да се ползува и профилактично много е ефикасен. Това е - успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2431c7fc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти разкажа какво се случи с мен: малко след като започнах да водя полов живот, след всеки акт имах неприятно усещане във вагината си. След няколко месеца това усещане се превърна в ужасен сърбеж. Когато най-накрая отидох на гинеколог се оказа,че имам 2 половопредавани инфекции (, а бях правила секс само с едно момче). Приятелят ми нямаше такива оплаквания, но лекарката каза, че трябва да се лекуваме и двамата. Изписа 2 вида лекарства на мен и два вида лекарства на него. Едно от лекарствата съвпадаше - и двамата го пиехме. Лекарствата ми помогнаха. Едната ми полова инфекция беше Тrichomonas Vaginalis, a другата - Candida. Чела съм, че синтетичното бельо спомага за развитието на гъбички. Сама можеш да си направиш извода. И трябва да спазваш отлична лична хигиена!!! Употребата на презерватив осигурява известна защита. Препоръчва се въздържане от полов живот, дори с презерватив, до пълното излекуване на болния.
Надявам се да съм помогнала.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e19d7893ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте,имам нужда от помощ.До скоро имах приятел,първия мъж в живота ми.Съответно пича явно ми е елепнал нещо.след като ходих два пъти на изследвания ми казаха първоначално,че имам бактерии,а след това,че са гъбички в начален стадии.Изпих едно огромно количество хапчета,точно толкова,колкото и вагинални таблети.Проблема ми обаче е,че безкрайно ме боли,при поставянето на таблетата.За мой голям късмет си намерих ново гадже и сега немогa да спя с него,защото ме боли и защото незнам какво ми е.Моля Ви,помогнете ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker