Секс с майка и дъщеря 2 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с майка и дъщеря 2
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 28078 пъти
Преди около десетина дни публикувах един въпрос. Ето ви и развитието по темата. Секс нямаше. Имаше обаче нещо друго. Оказа се, че майката и дъщерята, а преди години и бащата, били нудисти или натуристи или както там се казват. Сега разбрах, защо се разхождат толкова "леко" облечени.

Та майката ме покани на следващото събиране на групата им. Ама ме предупреди, че не може само аз да съм с бански. Няма да ви занимавам, колко време се двоумях, ама накрая приех. Оказа се, че зимата веднъж месечно, се събират около басейна на един хотел, на нещо като затворени партита. Имаше хора от всякакви възрасти между двадесет и кусур и петдесет и кусур. Беше културно. Никакви, даже бледи намеци се секс, еротика, камо ли оргии. Просто си се мандахерцаха напред назад както майка ги е родила, питиета, хапки, приказки. Беше приятно /с изключение на няколко гледки/, само дето не разбрах, защо трябва да си гол.

Мен специално час и половина ме държаха срама и притеснението... ако ме разбирате, какво искам да кажа. Не мога да се кисна в басейн или джакузи с други голи мъже. След известно време, се появиха две жени предполагам по на около тридесет, тридесет и няколко. Мда. Много добре изглеждаха. Та се оказа приятелки с моите две познати. Седнаха на шезлонгите, на които се бяхме излегнали и се разприказваха.

На мен по едно време явно ми беше минало притеснението, защото усетих как започвам да се надървям. Голям срам, че няма и къде и как да се скриеш. Жените се спогледаха, поусмихнаха се и казаха "айде, отиваме да видим другите, после пак ще си поговорим". Майката се наведем към ухото ми и ми каза "ако ще помогне, защо не отидеш да си удариш една? знаят, че си нов, ама... ". Отидох. За известно време помогна, ама да ти се разхождат голи жени пред погледа...

В подобно положение не забелязваш ни мъже, ни баби, ни нищо. По едно време, майката реши да се излегне по корем докато говорим. За друго не знам, но има дупе като барабанче и крака на антилопа. И айде пак. Тоя път даже не се опитах да се прикривам. Просто си взех хавлията, извиних се и казах, че си тръгвам. Докато бях под душа и бях сапунисан, пред мен застана пак майката, усмихна се леко и ме попита: "втория път, заради мен ли се надърви? ". Отговорих: "че заради кого друг? извинявай". Каза ми няма нищо, ще свикнеш, протегна се, хвана го както беше насапунисан, разтри го два-три пъти, прати ми въздушна целувка и отиде при другите. Та секс нямаше. Ама и няма да мога да свикна на подобни мероприятия. Спор няма, интересно беше, ама не е за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6bd64a55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И като се събуди, май беше свършил работата в гащите, а готин?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6bd64a55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти като го писа това пасквилче, припомни си, колко чикии удари, а

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2255573b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Малко бие на измишльотина. Не знам първата ти история ква е била, ама и тая нещо мерише на гнилоч :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c0c5435f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тебе не мога да те разбера, човече - хем ти се иска, хе не ти стиска! В първата част пишеше, че си обвързан и това е попречило да се случи нещо повече, а сега си приел макар да си знаел къде точно отиваш и какво може евентуално да се случи!? ! И за какво точно я постваш тази история? Май май и ти не си много наясно!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6bd64a55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да не стачкува редактора, дето цензурира коментарите, а???

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3abb3e7b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

6.   Ех, тово порно, обърка хората...
FerNando

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2948775b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (111 гласа)

7.   Бил съм 3 години спасител на нудиплаж, понякога облечен в оранжеви бански, понякога само с шапка. Както между облечените, така и между голите всичко действа еднакво. Който си мисли за секс се възбужда без значение дали е сред голи или сред облечени жени. С една от най-красивите ми "бройки" се басирахме, че ще се възбудя на плажа. Няма да кажа, кой какво твърдеше, но мацето не можа да ме възбуди, въпреки че по цяла нощ се любехме.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0b52f42aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора: Чикии? Порно? Първото доколкото знам се прави или когато тотално си останал без женска ласка или си имал глупоста да се обвържеш с жена мисионерка. Второто... Е. Отдавна стана еднообразно. Струва ми се доста преди голяма част от коментиращите да знаят какво значи видеоплеър. Няма страшно и те ще пораснат. Що се отнася до останалите, какво да ви кажа. Всички смятаме, че сме готови за каквото и да се случи. А когато се случи... Явно не съм достатъчно мъж. И аз си мислех, че ще направя чудеса. Ама направих нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2948775b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До автора. Е чак пък нищо, не бъди скромен! Написал си фантастичен разказ в две части!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker