Дали е нормално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали е нормално?
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 13367 пъти
Мъж съм но 40 с нормална сексуална ориентация
в детските си години както повечето момчета зимно време носех чорапогащи под панталоните и този навик ми остана в казармата не слагах наполеонки а вълнени клинове без стъпала но след това почнах да нося през хладните есенни и пролетни дни по-тънки дамски чорапогащи а през зимата плътни такива.

Никога не съм се притеснявал да се преобличам пред колегите нито да се съблеча пред лекар или пред жена с която правя секс за първи път. Досега никой не ми е правил някъкъв намек по този въпрос но все пак се питам дали е нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3e8c711fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Че защо да не е нормално, кой е казал, че само жени трябва да носят чорапогащи, пък и да ти кажа, на някои жени това доста им харесва ... личен опит (жена съм)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: c491dc2b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Според мен всеки се облича така както се чувства най - добре, така че няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: c8fb29e2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Съпругът ми също носи клинове зимата, а тази пролет се опитах да го накам да обуе от тези тънките къси чорапи, които се считат дамски. Даже се чудех защо не произвеждат и по-големи номера, като за мъже, тъй като не виждам нищо особено в това - а и те са толкова удобни и практични и не спарват краката като мъжките чорапи. Омръзна ми да пера миризливи чорапи.
Така че не виждам нищо лошо в това.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 40b62df3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа истината - може да е удобно, но не е прието, следователно не е нормално.
Много неща са удобни, но не могат да се приемат, сам си прави сметката.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 541d269f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ИЗВИНЯВАИ, НО КАТО НОСИШ ЧОРПОГАЩИ СЪРБИ ЛИ ТЕ ДУПЕТО, АКО Е ДА ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0e2335104c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не бих носил никога наполеонки или чорапогащи, защото се спарват мъдете!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 26b828584a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахах, N 6, къртиш мивки, бате:) Ама си прав. А ако се изпърдиш в наполеонки или чорапогащи, положението става направо ситуация.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0c13843f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не се притеснявай! Живея в Швеция и може би е нормално тук, за тези ширини, но тук през зимата мъжете си носят такивва чорапогащи и хич не се притесняват дали носят някакъв сексапил или не. Важното е да са здрави. Моят мъж също носи такива и аз го намирам страхотен дори и така облечен. Не ми пука дали някоя балканска кака ще му се смее ;).

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 372d619092
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм също мъж на 40 години. От ученик имам фетиш към дамски крака в чорапи и чорапогащници и ми харесва да ги нося също. Особено много финни с ликра. Чувствам се много удобно в тях и усещането върху краката е изключително приятно. Нося ги редовно в къщи, на обществени места и на работа под панталоните. Съпругата ми няма никакъв проблем с това... даже напротив иска да пазарувам и за нея, когато купувам за себе си. Тя не носи чорапогащници ежедневно, но ги обува заради мен и разчита на моя вкус в това отношение. Понякога лягаме вечер и двамата с финни чорапогащници и така спим и усещането е невероятно. Доста често правиме и секс така - съпругата ми се обува с дамски чорапи, а аз със леко "модифциран" чорапогащник. Съвсем нормално е - не се притеснявай. След като е нормално жените да ходят с панталони и "кубинки", защо да не е нормално мъжете да ходят с чорапогащник? И хич не слушай глупости за това което било "прието" - от кой да е прието и каква е процедурата по "приемането" на нови неща? Или ще живеем в средните векове където е било "прието" земята да е плоска?
Особено ако ти е приятно! Обществото, често е тесногърдо и със закоравяло мислене и предразсъдъци от преди век.
Аз живея сега и няма да чакам да им "просветне" и да го "приемат". Дори докато пиша в момента нося чорапогащник - 10 ден, телесен цвят и доста лъскав. Не се опитвам да се крия - понякога ме питат "защо и как се усеща? " Отговора ми е "най-лесния начин да разбереш е като опиташ". Тези, които се смеят са просто коне с капаци - направо ми е жал за ограниченото им мислене. А тези, които разправят че било "педалско", нека да попитат съпругата ми дали има нещо "педалско" в мен. Живеем в 21 век... аз лично излизам на разходки със семейството ми в къси гащета и фин чорапогащник. Случвало се е жени да се заглеждат по краката ми. Носи си ги и не се притеснявай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fe32dbddef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 9 - Приемам фетиша ти и интимното му споделяне с половинката ти, даже е похвално, но не приемам демонстрацията му, т. е. да излизаш навън по чорапогащник :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b39341f08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Ж30: Съпругът ми носи клинове и т.нар. "вълнени чорапогащници" (отдавна не са вълнени, но са МНОГО по-плътни и релефни от нормалните) през зимата. Изключително мъжествен си е иначе и носенето им не оказва никакво влияние върху психиката му. 100% мъж си е. Важното е, че е 100% здрав, нали това е крайната цел?!
Общо взето, повърхностно се съобразяваме с общо приетите норми - т.е. опаковката да не е фрапираща... Кой те пита какво и колко имаш под повърхностния слой дрехи?! А и ето нова и неразработена ниша от моделиерите на мъжка мода... Че защо да не наложат носенето на чорапогащници като световна модна -ЗДРАВОСЛОВНА тенденция?! Защо жените да са привелигировани и да могат да носят всякакви мъжки дрехи и аксесоари и това да изглежда екстравагантно и приемливо, а мъжете - да не "преминават на другия бряг"?!
Човекът е човек, когато се чувства добре и здрав в кожата си... Носи се както намериш за добре...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9baf60c695
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не нося такива чорапогащи нито зимата нито пролетта, и ми е добре може би въпрос на навик. Предпочитам зимата панталон с подплата отколкото чорапогащи, но важното да ти е удобно

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5947d4eddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм в подобна ситуация! Мъж съм на 34 години и искам да отбележа че не съм гей! Даже напротив - гейовете много ме дразнят! Имам си сериозна приятелка и мислиме да задълбочим нещата (годеж).
Винаги съм харесвал женски крака в чорапогащници и понякога ми е трудно да не заглжедам други момичета ако носят къси поли и чорапогащник. Ето я и моята история:
Една вечер с приятелката ми щяхме да ходим на клуб. Тя ми показваше новата си "секси рокличка" която ще облича и ме питаше какво мисля - аз се изтървах с коментара "ще е още по-секси ако си сложиш един хубав чорапогащник". Тя в първия момент възмути че било август месец и горещо, а след това се усети и ми вика "А бе ти май си подаш по чорапогащници а? ". Аз и обясних че краката и изглеждат по-добре и по-секси така, а тя каза "по-добре ама не е най-удобното нещо за носене - ти опитвал ли да обуеш чорапогащник". Отговрям и че не съм - честно казано това пък никога не ми беше хрумвало! А тя казва "Искаш ли да разбереш за какво става дума и защо протестирам? Имам тук един който купих по погрешка в по-голям размер и щях да го подарявам на майка ми - мисля че ще ти стане, ако искаш да пробваш". Аз бях в приповдигнато насторение и казвам - давай да пробвам, какво пък толкова. Тя извади от опаковката един черен чорапогащник, доста прозрачен и ми показа как да го обуя и да си призная: в живота си не съм получавал по-силна ерекция, даже си помислих че ще го скъсам. Напрво много се изненадах от себе си - чувствах се мръснишки, перверезно направо и в същото време много възбуден. Само мога да ви кажа че на никакъв клуб не отидохме тази вечер. От тогва нося под панталоните, когато съм в настроение - поне няколко пъти в седмица. Както казаха по-горе усещането е доста приятно - особено ако го нося под тънки ленени панталони или някаква синтетика. И двамата с нея се съгласихме че не изглежда добре окосмени крака в чорапогащник и тя почна много да настоява да си обръсна краката за експеримент. От тогва ги бръсна редовно. Тя ми купува чорапогащници, защото мен ме срам - все си мисля че някой познат ще ме види а и не ми е удобно от продавачките. Когато се виждаме, приятелката ми закачливо ме пипва по панталона за да разбере дали отдолу нося чорапогащник и ми намигва - почвам да си мисля че на нея идеята повече и харесва от колкото на мен ( а не мен си ми харесва да го нося - спор няма). Правили сме секс много пъти с чорапогащници и тя все се чуди как мога да получавам толкова силни ерекции. Едно от най-перверзните неща, което ми хрумна да направя по време на секс беше да и сложа чорапогащник на главата и да и се изпразня върху лицето.
Със сигурност това дето мъже носят чорапгащници е сексуално нещо - да не ми разправят че си ги обуват защото им е студено. Ако съдя по себе мога напълно добре да разбера защо го правят. На мен си ми харесва и ше продължавам да си ги нося - и аз предпочитам финни с лъскавина - черни най-вече но нося и с телесен цвят. Не съм толкова смел като #9 да ги нося на обществени места - майка ми за малко да ме хване веднъж но ми се размина на косъм - иначе не знам какво щях да и обяснявам - и тя е като някои тук - все ми обяснява какво било и не било прието. И без друго си мисля че вече ме подозира че си бръсна краката. Само това остава - да ме види с чорапогащник и като я знам колко е консервативна, трябва да имам някаква убедителна история че не съм гей :) Важното е че на приятелката ми и харесва а и на мен също - гъдел е като съм на работа и никой не знае че нося чорапогащник. Забелязал съм и че към колежките съм по-учтив и то съвсем не преднамерено ако са с пола и чорапогащник. Та споко де - и други има освен теб така - явно си е някаква често срещана кривина в мъжкия мозък - интересно че не изпитвам и най малък интерес към други неща от женското облекло.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5efb7ac852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   "явно си е някаква често срещана кривина в мъжкия мозък"
най-точното определение :D

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c780e095b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз пък съм мъж и обичам да нося пола.
Особено през лятото когато е горещо, е


изумително приятно да се разхождам из квартала с къса тънка поличка без подплата, и вятърът да гали нежно моето облечено в дантелени прашка дупе

Ерекцията ми е страхотна
Скъсвам жена се от секс, когато нося пола
Напълно хетеро съм, но обожавам да нося женски дрехи

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cd9c92b801
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Искам да съм жена! :-)))

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cd9c92b801
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Хубава жена искам да съм! :-), )

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7e6def18d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Какво означава "нормално"?
Има ли смисъл да задаваш такива въпроси?
допада ли си - ако да, значи е нормално, ако не - юначи не е нормално. който не иска да се съобразява с теб - да ходи. ако жена ти те приема - какъв ти е проблема?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 637cbdad8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Искaм дa кaжa че е нормaлно дa носиш чорaпогaщи. То и aз ги нося и сa много удобни зa носене, единственоно което не е нормaлно е мъжa дa му е неудобно и дa се сковaвa от студ. И вярно кой е кaзaл че сaмо жените трябвa дa носят чорaпогaщи, не съм чувaл зa тaкъв зaкон. Искaм дa кaжa че е нормaлно мъж дa носи дaмски чорaпогaщи, зa дa му е топло и приятно и дa не се сковaвa от студ, aз подкрепям всички мъже които нося чорaпогaщи зaщото кaто дойде зимaтa взимaме си един чорaпогaщник или двa, ти чифтa и зaбрaвяме зa всякaкъв студ кaто жените.

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 6f3bba4fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   А аз съм мъж и обичам да нося поли. И ги нося не само вкъщи, но напоследък тръгнах да се разхождам с пола из квартала. Никой не му прави впечатление. Дори влизам в кафета и спокойно си поръчвам кафе или сладолед. Несравнимо е приятното чувство да носиш тънка и къса пола в горещините и вятърът да подухда и да ти гали слабините отдолу. Мъжете е в най-големите горещини сме длъжни да се навличаме в панталони, което според мен е несправедливо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker