Според вас доколко е нормално един мъж да проявява интерес към дадена жена и в същото време да бъде с други? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Според вас доколко е нормално един мъж да проявява интерес към дадена жена и в същото време да бъде с други?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5194 пъти
Здравейте! Проблемът ми е следният - харесвам един мъж или поне го харесвах (вече съм леко объркана и не знам и аз какво искам ). Причината за объркването ми е, че докато той уж проявяваше интерес към мен се е занимавал и с други жени. Да не говорим, че разбрах, че е бил с жени и за пари. Аз съм много коректен човек и не понасям подобни отношения. Най-малкото, което си мисля е, че ако проявяваш интерес към някого би трябвало да не си търсиш забавлението другаде - в случая той е имал много други жени. Представата ми за него беше различна и след като научих това се поотдръпнах. Притеснителен е и фактът, че е на 35, досега не е бил женен, имал е една сериозна връзка доколкото знам, а от наученото подозирам, че е имал и много жени. Според вас доколко е нормално един мъж да проявява интерес към дадена жена и в същото време да бъде с други, толкова ли не може да издържи без секс? По-специално искам да попитам и мъжете дали те считат това за нормално или аз съм с някакви объркани представи? А може би след като е прекратил сериозната си връзка ходи само по леки жени и го е страх да започне сериозна връзка? Ще бъда благодарна на всеки, който даде искрено мнението си, независимо какво е то!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: da000f8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как разбра чак сега?? Аз също се занимавах с един мъж, който мислех, че е само с мен, и ме е лъгал 5г, но.. се оказа, че е бил с друга, и с други.. Дори не можех да повярвам.. и като чета това, сякаш се осъзнавам..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da000f8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   и също.. много хубаво си поговори с него.. Виж, кой му е в сърцето и дали изобщо има такава..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da000f8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аааа, сега се сетих, значи обича една жена и тя не му е дала секс, или не е могъл да има връзка с нея.

Затова всички останали жени са за него просто като играчка, защото не ги обича, разбираш ли??
Така, че научи коя обича в момента.
Ако не си ти, си тръгни.. , а ако те обича, няма да търси други..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 93d69385aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом до тази възраст няма нещо по-сериозно като връзка в живота си, едва ли си струва като човек.
А от това, че е бил с много жени докато те е ухажвал - съвсем.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a5d6650c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако си го харесала защото е симпатичен и ти е обърнал внимание - ти не го харесваш, а те е привлякъл сексуално!
От къде знаеш че ти си по-специална за него след като обръща внимание и на други, което пък го прави типичния плейбой. И последно наблюдавам момчетата от класа на дъщеря ми която е 5 клас и там се наблюдава същото явление. Явно е нормално за някои мъже и им е вродено още от малки. Те са просто биологично създадени да преследват и при всеки от тях се проявява по различен начин и различно време. Има и изключения но са рядко. Те обикновено са с по-високо интелектуално ниво и ги вълнуват повече други неща. Пожелавам ти да срещнеш някой от тях. Не си губи времето с такива като този защото накрая ти ще плачеш!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 214c957d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сама си си отговорила. Това, че не можеш да го приемеш и чакаш някой тук да те лъже, докато ти хареса отговора си е твой проблем. Ще ти отговоря като мъж. Човека не иска отговорности, иска да се забавлява. Здрав секс. Без отговорности. А тая глупост "толкова ли не може да издържи без секс" е просто невероятна. Умопомрачително. Само жена може да го измисли това. Аз ще ти кажа може ли без секс. Не може! Човека иска и се наслаждава на здрав, безотговорен секс, това му доставя удоволствие - ти - не може ли да се въздържа!? Не, ще умра от смях. Алооуууу, правиш ли връзка с кораба - майка? ! Проблема си е твой. Решавай си го сама.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9bb59b424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 29 необвързан. Старая се да запълвам цялото си свободно време с излизания и момичета. Между тези момичета има такива, които харесвам, и с които бих имал сериозна връзка, но има и някой, с които само бих прекарал една нощ. Животат е прекалено кратък, за да отдавам цялото си внимание на едно момиче. Ами ако на нея не и се занимава сериозно и просто си убива времето с мен? Трябва да имам резерви, и колкото повече толкова по добре. Докато съм необвързан ще се старая момичетата, около мен ще бъдат, колкото е възможно повече.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9bb59b424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Когато бях на 16 много харесвах едно момиче. Бяхме само приятрели. Отделих 2 години от животът си само за нея. Винаги, когато тя ми се обадеше бях на линия. През този период не погледнах нито едно друго момиче. Накрая тя се влюби в друг, а аз бях пропилял 2 години. Сега съм доста по-голям. Не разполагам с лукса да мога да пропилея толкова време. За да отделя цялото си внимание само на едно момиче трябва да съм сигурен, че и тя е напавила същото. До тогава "хвърлям въдицата навсякъде и каквото се хване".
Мъж 29

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a07fa62ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съгласен със 7 и 8. Аз по принцип гледам да занимавам сериозно само едно момиче, а не няколко наведнъж. Обаче, гледам и да общувам и имам контакти с повече, защото ако не стане с една, да имам други, с които да пробвам.

Трябва, както казват другите, да имаш някакви резерви и да не си губиш времето само в чакане, а да се сближаваш с повече жени.

При жените е по-различно, защото могат да получат секс много по-лесно и мъжете, които са точни, им дават ясен отговор бързо, стане ли въпрос за връзка. Да не говорим, че жените са тези, които биват ухажвани и чакат някой, а не те да предприемат действие :)

М20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0419f6f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката :
До номер 1, 2, 3 - доколкото разбрах е един и същи човек :) Дори и да има някоя друга по-специална жена за него, няма как да разбера. Не съм в положение да го питам подобно нещо, а и да го питам няма да ми отговори на 1000 %. Дори и да има такава жена той постъпва по същия начин спрямо нея както и с мен, абсолютно никаква разлика не виждам. Права си, че явно приема жените за играчка и въпросът ми е защо и мен приема така, ето това не мога да си го обясня, защото никога не съм се държала леко, но явно той е свикнал така да постъпва с всички жени и може би не прави разлика, което е жалко....
До номер 5 : Той изобщо не е типичният красавец, да на мен ми харесва как изглежда, поддържа се, но не това би ме привлякло към един мъж. Харесвах това, че е умен и има много по- различен мироглед от останалите, смятах го за много добър човек. И ако трябва да съм честна в началото изобщо не ми хареса, това стана с течение на времето докато явно ме е "обработвал". Сигурно така подхожда към всяка, не го знам вече.... Благодаря ти за пожеланията, определено не мисля да се занимавам повече с него! Съгласна съм и с номер 4. Точно това ми бяха и на мен опасенията!

До номер 6 : Нормално е жена да го каже това. Има съществени разлики между мъжете и жените. За да бъде с теб една качествена жена ( изключвам тези, които го правят за пари ) тя трябва да те обича, най-малкото да е хлътнала. При мъжете това се проявява много след като е започнала връзката - около 8, 9 месеца след началото. Жените са емоционални, а мъжете са практични. Не че мъжете нямат чувства, напротив, но инстинктът при тях е различен. Природа, какво да се прави. :)
До номер 7 и 8 - мненията ви са доста близки. :)
номер 7 - ако това те успокоява и аз бях попаднала в същата ситуация и то не 2, а 3 години :D Това обаче не ми пречи да бъда коректна с мъжете и да се занимавам с всеки. Наясно съм, че ако подхождам несериозно към един мъж и само за секс, то тогава ще бъда търсена само за секс. Затова и не го правя. В никакъв случай не се явявам твой съдник или нещо подобно! Любопитно ми е какво трябва да направи едно момиче, за да си сигурен, че тя е насочила изцяло вниманието си към теб? как би реагирал ако разбереш, че и тя прави същото? Моля те помогни ми да разбера мъжката логика???? :)

До номер 7 :Ами ако на нея не и се занимава сериозно и просто си убива времето с мен? - ами какво би станало, ако на нея и се занимава изцяло с теб и иска да е с теб, но ти не пробваш, не попадаш ли в ситуация, в която просто няма да разбереш никога? Какво трябва да направи едно момиче, за да се обвърже с теб? какво би помислил за нея, ако тя също е с много мъже? Би ли бил с нея?
Благодаря на всички за отговорите!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 77f168f4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Уважаема авторке,

Това, че въпросният мъж върти много жени, означава, че е готин пич и човек с опции; може и знае как да се забавлява и да си вземе това, което иска. Сега ще ти кажа за една основна разлика в междуполовите отношения, от гледна точка на мъжете и на жените.


Значи, ние мъжете, за да имаме една жена, трябва да минем по доста трънлив път, докато се случат нещата (говорим за обикновен средностатистически мъж, а не Коко Динев).
Трябва да сме мъже на място, да можем да понасяме вашите настроения и капризи, да сме кавалери, да ви обгрижваме и да сме мили, като разбира се не бива да тичаме по вас като кученца, защото тогава моментално ви ставаме предвидими и безинтересни и ни биете шута, да сме забавни, да имаме чувство за хумор, да сме романтични, да имаме стабилна работа и собствени доходи, а личен автомобил и собствено жилище си е сериозен бонус. А... да, щях да забравя, също така трябва да се стремим постоянно да ви създаваме най-разнообразна палитра от емоции, че да не ви е скучно, защото нали вие мразите рутината.

Ако не отговаряме на поне 80% от тези критерии, нямаме никакъв шанс за нещо по-сериозно. В замяна, вас-жените-за да ви харесват МНОГО мъже, е дотатъчно да отделите половин час да се нагласите и гримирате, както и природно да не сте убийствено грозни или плашещо тъпи.
Чаткаш ли разликата? За вас същинската част започва, не с това да привлечете интереса на някого, а да го задържите за себе си. В този ред на мисли, ти например с какво до момента си показала на този пичага, че си нещо повече от другите, с които той се вижда само за забавление? С какво си му показала, че си качествена жена и заслужаваш повече от това да те изчука няколко пъти и да иде при следващата?

Ами той човекът явно има опит с жените и знае, че голяма част от тях, в момента, в който започнеш да им показваш някакъв интерес, веднага започват с игричките на топло-студено, иди ми дойди ми. Явно момчето си цени времето и за момента не иска да инвестира време и енергия в теб или поне ти не си показала, че си заслужава усилието.
Помисли малко логически-защо именно той те привлича и си влязла в интернет да искаш мнението на хората за него, а не за някой друг, който ВИНАГИ е насреща като ти потрябва нещо, ВИНАГИ е мил и галантен с теб и е готов на всичко за теб, готов е да те чака цял живот, за да го забележиш? Убеден съм, че има поне един такъв в ежедневието ти. Да ти кажа ли защо? Много просто-защото той не ти е интересен. Ти знаеш, че го имаш по всякакъв начин, съответно не си привлечена сексуално от него и не го смяташ за човек, с когото би споделила леглото си. Просто приятелка от мъжки пол. Така ли е? Знам, че ще се съгласиш.

Именно по същата причина се кефиш на този въпросния, за когото ни питаш. Защото факта, че той върти много жени и като цяло има изобилие от жени в ежедневието му, автоматично го прави привлекателен и за теб. На подсъзнателно ниво ти искаш да го имаш, защото фактът, че той може да има много други, го прави привлекателен и за теб. Фактът, че не ти е сигурен, готов, чакащ, паднал в ръчичките, го прави автоматично интересен.

Така че моят съвет е следния-първо изясни си какво искаш ти самата. Второ, не се сковавай от това, че някой може да ти сложи етикета "поредната бройка" и също така поеми някаква инициатива от твоя страна. Покажи му, че и ти го харесваш, няма нужда да ти обяснявам кои са сигналите на интерес, които една жена показва и излъчва към един мъж, когото харесва, защото на теб и на всички жени, това ви е заложено по естествен път. Едва след това, ти ще прецениш колко и докъде ще стигнеш с него, съответно ще дадеш възможност и на него да прецени ти колко си заслужаваш.
Ако наистина е такъв женкар, за какъвто го смяташ, мога да ти гарантирам едно-благодарение на факта, че е бил с достатъчно жени и има достатъчн опит, той много лесно ще може да си даде сметка, ако ти в действителност си качествен човек и си заслужава усилието да с теб за повече от веднъж-два пъти.
И не обръщай внимание на мъжете-хейтъри и жените-злобарки, които се правят на големите моралисти и те съветват да не се занимаваш с такъв. Явно тях няма кой да ги хареса и не получават достатъчно внимание отсреща, та са дошли тук да избиват комплекси, криейки се зад виртуалната анонимност. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da000f8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aвторке, пак съм аз, номер 1, 2 и 3. Според мен добре си решила да се справиш с проблема. Дали няма някоя несподелена любов твоя мъж, че така пък да се отнася към всички еднакво?? Все към някоя ще се отнася различно..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9bb59b424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 11, много добре си го казал. Мисля горе-долу същото, но не бих могъл да се изразя толкова добре като тебе. Поздравления!
От Номер 8

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b42f9d89ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Момиче на колко години си!!! Поэнавам мъж , който е на 30 дори е коментирал на няколко места тук, но този мъж единствено харесва едно момиче, което е доста по младо от него! Имал е връзка с жена, която му е разбила чувствата, но всичко между тях е приключило! Между впрочем той да не е от град от Северозападна България. Аз съм от Tърновско

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c0f95a9cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ... как така подозираш? Този мъж е луд по теб!!! Той всяка вечер си ляга, с това, че си го oтрязала и не му обръщаш внимание!!! Тези жени за, които говориш да не би да са колежките му, които са искали само секс и той ги е рязал с твърдението, че са само приятели!!!??? Да такива са!!! Този човек, който пишеше стихове и ти никога не му каза, че е "идиот"!!!??? Този, който ти казваш "за пари"-това е идииотщина и отвръщение за него!!! Той има приятели, но малцина са под кожата му-истински! Е и ти може да си, но явно никога не си го харесвала. Ясно, той наистина е идиот, защото е луд по теб... и се осмели да ти го каже!!!
Намери го ако имаш желанието и поговори с него! Той ще те чака винаги ти си идеала му за жена!!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0419f6f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторката :
До номер 11 : Първо много ти благодаря за коментара! Уцелил си много неща, които са истина, но за други неща не мога да се съглася напълно. За да я харесват много мъже една жена на външен вид не е необходимо да отделя само половин час - тук включваме фитнес, прическата, за която се иска да станеш един час по-рано преди работа от обичайното и куп други женски разкрасителни процедури :D Това само една жена си го знае колко усилия полага! За парите също не съм съгласна напълно - да, има много жени, които живеят в сянката на мъжете си и търсят финансова обезпеченост, но примерно аз не търся такава, дори съм на мнение, че една жена трябва сама да си изкарва и да си харчи парите, а не да чака помощ от мъжа и да бъде държанка. По този начин и отношението на мъжа към нея е различно, защото той знае, че тя е с него заради самия него, а не заради парите. Дори мен един мъж се опитваше да ме използва за пари, да има и такива :)
Другото, което си написал е, че интересът към него се засилва, когато има жени около него. Отчасти си прав. Това, което обаче ми прави впечатление е, че повечето мъже не правят разлика между това да се въртят около тях много жени и това да спиш с всички тези жени!!! Никой не е казал, че ще го вържеш човека някъде и никой да не припарва до него. Нямам нищо против да бъде харесван, хубав човек е, нека го харесват! Тънката разлика е в това, че той спи с всички тях и този начин на живот си му харесва. Изобщо не ме "кефят" мене такива мъже, които трупат бройки, най-малко пък такива, които очакват, че с това ще направят впечатление на една жена или по този начин да се доказват като "истински" мъже. Много ми е странен и въпросът как съм му показала, че съм качествена жена и след като ме минел един -два пъти той щял да разбере??? Какво по-точно имаш предвид? Не мисля, че трябва да си лягам с него, за да прецени той едва тогава дали съм била качествена или не. По - скоро целта ми е да разбера той дали е качествен мъж, за да преценя дали имам желанието да си легна с него :) И да, наистина се притеснявам от това да не ми лепне етикета "поредната бройка ", не копнея да бъда използвана и захвърлена. И тук идва въпросът дали той си ляга с тези жени, защото отдавна няма сериозна връзка и има нужда чисто физически или това му харесва като начин на живот и независимо дали е обвързан или не ще търси винаги вниманието на други жени? Твърдо съм против изневярата и не бих могла да живея по този начин :) Да, бих му дала шанс и бих му показала интерес, но все пак от него зависи по-нататък и дали ще си промени отношението спрямо останалите жени, ако не го промени паля джапанките и да ме няма. (може би по това ще си проличи какво търси от мен? вие како мислите? ) Помагайте, кажете как според вас е най-подходящо да подходя, за да разбере, че имам интерес (за сериозна връзка)? :)
П. С. Да вметна само, че той изкарва добри пари; каза, уж че търси сериозна връзка ( този момент ми е под въпрос??? ) ; напоследък се разкри доста пред мен и разказа доста лични неща, но за сега поради ред причини контактите са ни ограничени и не се очертава да го видя скоро, защото ще пътувам , но му имам координатите :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 77f168f4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, номер 11 съм.

Ти сама се комплексираш и самоограничаваш. Как тогава искаш да се получат нещата? Ми ще спи с тези около него, щото може, щото има пишка между краката и щото знае как да получи това, което иска. Пак ще те питам-ако беше някой интроверт, който не се вижда с други жени и отдава цялото си внимание и енергия на теб, щеше ли да си привлечена от него? Не, напротив, щеше да му кажеш най-голямата повърня, която може да излезе от женската уста, а именно, че "държиш на него и много го цениш, но само като приятел".

Не знам с/у какво точно протестираш всъщност. Нима искаш да си седи вкъщи и да гледа порно, че да може да ти се докаже като добра партия, така ли. Ти, ако се считаш за качествена и привлекателна жена, човек със самочувствие, ще успееш да го "опитомиш" и да го накараш да не гледа други жени и да си ляга само с теб. Както казах в горния си коментар, това ви е на вас същинската работа. Всичко останало се предполага, че трябва да го свършим ние.

Не знам доколко мога да дам съвет на жена, защото аз съм от другата страна, нито пък познавам твоя човек що за стока е.
Може наистина да е пълно леке и само да използва жените за секс, но може и да е свестен човек, с когото си заслужава да бъдеш. Това ТИ ще го прецениш, както и той ще прецени дали ти си заслужаваш усилието за нещо сериозно и продължително във времето.

Разберете, че един истински мъж много рядко ще каже, че иска връзка с някоя жена, преди да е спал с нея поне няколко пъти. Вие сте точно наобратно пък-все казвате, че искате истинска и сериозна връзка с някой и тук се получава голямото разминаване. Да не говорим, че вие жените много повече страдате от тази социална програма и мнението на околните и обществото като цяло, че видиш ли, колкото и харесвате някого, не трябва да му пускате първите 8 срещи или първите три месеца, че да не ви помислят за леки и лесни.

Повърти го малко, поиграй си с него, не му давай на втора среща, но и не го размотавай със седмици и месеци, защото на такъв като него, пич с възможности и изобилие от женско внимание, много бързо ще му писне и просто ще спре да се занимава с теб. Уцели правилната дозировка.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e729be833d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   За 99% от мъжете, проявяването на интерес към някога- в случая към жена, не пречи в никакъв случай да се забавлява с други. Мъжете винаги го искат, но малко се осмеляват да го правят. За много малко пари вече можеш да получиш млада и красива курва, с много опит-мечтата на всеки мъж. Нито съпруга, нито любов ще го спре, повярвай. Така и ще ти отговорят "то е само секс". Могат да имат всяка, която ги привлече, без да си правят труда да я свалят, да обещават, да имат задължения към нея, а и получават точно каквото искат в секса. Малко мъже над 35 ще имат късмета да си легнат с 20годишна, а срещу пари това вече е възможно, съжалявам, факт

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0419f6f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторката :
До номер 11 : За мен не е хубаво нито да е интроверт, нито да е женкар. Трябва да се намери златната среда. Познавам много мъже, които не залитат по двете крайности, именно те имат най-стабилната връзка и създават най-стабилните семейства. А за "опитомяването " не си правя илюзии, никой не може да бъде променен, ако сам не пожелае да се промени, в случая това зависи изцяло от него. Изборът е негов. Не смятам да се превръщам в бавачка или да играя ролята на "майка ". Освен това не държа и на всяка цена да бъда с него, това зависи изцяло от това какво е готов да даде насреща в едни взаимоотношения, имам си и достойнство.
Тук обаче съществува и един тънък момент. Ако аз поема инициативата, не излиза ли, че той ще си мисли, че съм му поднесена на готово и да загуби интерес, не знам как да го извъртя, така че той да си мисли, че инициативата е негова? :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 77f168f4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 11&17
====================
Авторке,

Ти без да искаш си призна най-голямата си грешка, а именно в предварителните очаквания, преди на практика да се е случило каквото и да било друго. Явно си на вълна сериозна връзка, семейство и деца, но подходът ти според мен те прецаква.
Как, аджеба, очакваш да си харесаш някой и да си на 100% сигурна, че ще направиш семейство и деца с него. Ми той дет' се вика може и да не е виждал женско в живота си и пак няма гаранция за нищо.

Я питай майка ти, преди да се омъжи за баща ти колко време са ходили и кога точно са решили да съдават семейство. Честно казано, съмнява ме, че майка ти от самото им запознанство е подходила с идеята за брак и деца. Нямаш право на това. С този подход, дори и да го свалиш, много бързо ще го подплашиш и ще избяга. Представи си как някой мъж прави всичко за теб, кавалер е, галантен е, купува ти подаръци, но ти вътрешно знаеш, че това не е неговата същност, защото всичко, което иска е да си легне с теб и затова го играе големия кавалер. Това няма ли да те накара да си крайно мнителна и недоверчива и да се стремиш да избягаш от него?

И разбира се не става дума за това да се превръшаш в бавачка или майка. Пак ти казвам-ако този въпросният успее да види, че ти си качествена жена и се различаваш от всички онези, с които само си прави кефа, няма да се налага да го бавиш.

Според мен, фактът, че още не е станало нищо между вас, но ти си крайно обременена от един имагинерен негативен развой ти прави много лоша услуга-и всичко това, заради някакви си слухове и репутация, че е женкар. В крайна сметка, нищо не пречи да опитате. Не видях да казваш, че си хлътнала или влюбена до уши в него, така че каквото и да стане, едва ли ще има кой знае какви драми.

По-добре да съжаляваш, че си опитала и си се опарила, отколкото да съжаляваш, че изобщо не си опитала и си тънала в неизвестност.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0419f6f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторката :
До номер 11 17 20
Да, на вълна сериозна връзка съм, но изобщо не мисля за брак и деца на този етап. Според мен преди да подхождаш към някой трябва да си наясно точно какво искаш и защо го искаш. Няма нищо лошо, че искам сериозни отношения. Наясно съм и че нещата може да се получат, но може и да не се получат, само един господ знае!!! В крайна сметка няма абсолютно нищо сигурно и най-малкото, което искам е да действам на някого задушаващо, още повече на човек на когото държа :)
Честно казано да, обременена съм от един бъдещ негативен развой, досега не го осъзнавах. Явно от страни нещата се виждат по-ясно, така че съм ти благодарна, че ме насочи в тази посока. Имам лоши спомени от предишната си връзка и явно по някакъв начина без да го осъзнавам съм се опитвала да се предпазя.
И да, хлътнала съм! Иначе никога нямаше да търся съвет в интернет, защото не ми е в стила( или по-скоро не ми беше в стила :D ). Исках да чуя просто и други мнения, защото никога не съм попадала на такъв мъж, за който да имам толкова противоречиво мнение - ту ми иде да му откъсна главата и ме разочарова, а на другия момент е вече толкова мил и чаровен. За първи път не знам как да подходя, защото постоянно ме обърква с поведението си ( и най-вече с жените около него ), освен това и малко темерут го играе :D
Благодаря ти за отговорите и за помощта! :)))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5fbb4493a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке, хайде да ти обесня нещата от живота :)

1. Това е ЕСТЕСТВЕНОТО състояние, за всеки мъж - да ухажва някоя, докато се чука с други.
2. Ако някой мъж НЕ Е такъв - той просто за нищо не става. Щом си няма никоя и на теб няма да ти е хубаво с него.
3. Недей да "му даваш шансове", ами се напъни ТИ да го спечелиш.

Ако искаш един мъж да е САМО твой - ТИ трябва да си за него ВСИЧКИ жени, които някога е пожелавал.

Y D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 227b8e8588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторке, и аз попаднах в същата ситуация. Усетих, че съм хлътнала, зададох си въпроса: как да го спечеля? И стигнах до извода на номер 11. Трябва да откриеш с какво ти си по-различна и по-достойна от другите. Ако е човек на място, ще оцени фактът, че се отличаваш от масата и не си само, за да те изчука няколко пъти. Не му разкривай сериозни намерения, не го притискай. Той сам трябва да поиска да има нещо повече от секс емжду вас. Сексът, разбира се, също трябва да е на ниво, иначе ще си бъдете само дружки. Каквото и да стане, поне си опитала. успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: be5a1ff92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке скоро ще се видите и всичко ще стане ясно! Аз така виждам нещата! Трябва да разбереш всичко около него, а не да се хващаш на слуховете на хората или на не достатъчно аргументирани факти!!!
Хайде и успех!!! ...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c324730e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке искам да те попитам нещо! Надявам се да ми отговориш подобаващо!
Сигурна ли си, че искаш сериозна връзка или просто така мислиш, че трябва да бъде! Той може да не иска деца (поне не и в близко време), но да те подкрепя във всяко начинание независимо от разстоянието между вас по всяко време! Ето това е истинска връзка.
Ами, ако ти направиш грешка и му кръшнеш (аз позновам двойка точно като троя случай в който мъжката част бе излъгана като тя уж го обичаше страшно много)!!! Намерете начин да обсъдите вариантите, защото в една връзка няма значение кой какво ще каже, а кой какво ще направи за другия. Трябва компромиси и баланс.
Благодаря ти за поста и ти желая да намериш това което търсиш

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0419f6f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторката :
До номер 25 : Да, сигурна съм и знам какво искам, притеснителното е, че той не знае май какво иска. Искам сериозна връзка, но се съмнявам дали той иска това. Под сериозна връзка разбирам и отношения с някого, дори и да няма деца, дори по- нагоре съм споменала, че не съм готова на този етап за деца, брак и т. н. Хорското мнение дали съм обвързана или не изобщо не ме засяга, тъй като ако някой иска да сплетничи по твой адрес винаги ще си намери тема...
Съжалявам много за мъжа, за когото споменаваш, сигурно е бил много наранен, но не виждам връзката с този случай. Може да има безброй примери - някои положителни, други отрицателни. Вярвам, че човек ( било то мъж или жена) се доказва чрез действията си, а не чрез думите си. Дори в споменатия от теб случай става дума за това :)
До номер 23 - Да, опитах и той си играе на топло и студено с мен и вече взех и аз да се уморявам, защото всичко продължава повече от година и ту е по-отворен към мен, ту се затваря, никаква идея нямам вече какво става. Дори започвам да си мисля, че не означавам нищо за него и само си губя времето и ме размотава... Най-лошото е, че престана дори да търси контакт с мен, сега за коледните празници дори не ме е поздравил; в много от случаите аз поемах инициативата, но този път го оставих да видя какво ще направи той- ни кост, ни вест от него, явно просто няма достатъчно интерес и пак си продължава по старому с многото жени. Еми това е, благодаря ви за отговорите и подкрепата! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b0e4d3b91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Моята ситуация е на 90% идентична, само дето при мен не е година, а два месеца и половина. И той си играе с мен на топло и студено и аз понякога се чудя, доколко го интересувам, при все, че той пое инициативата... Мисля, че номер 11, 17, 20 е напълно прав, задето не трябва да подхождаш с предварителни очаквания към отношенията ти с когото и да било. Ако си с ясната нагласа, че искаш сериозна връзка ти се опитваш да подчиниш всичко на тази рамка и така един вид насилваш нещата, не им даваш да се развиват естествено... Замисли се, авторке, как си се сближила си най-добрите си приятели? Нима като си се запознала и си си казала: "Искам сериозно приятелство", почнала си да се интересуваш активно от човека, да му звъниш, да искаш да излизате постоянно... Не, нали? Сигурна съм, че нещата са започнали съвсем неангажиращо без очаквания нито от едната, нито от другата страна, получили са се спонтанно и без напъване... Само това исках да ти кажа, за другото и аз се чудя... :) Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker