Не знам какво ми става - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какво ми става
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3710 пъти
Директно на въпроса.
С мойта приятелка сме заедно от година и 8 месеца, проблемът, е че на последък започват да ми правят впечетление почти незабележими неща, и много често стигаме до скандали. Знам, че проблема е в мен, защото аз съм изнервения, но и тя допринася за това.

Проблемите идват от там, че аз може би обичам малко по-разкрепостения и освободен секс, не съм груб или нещо подобно, старая се да не я притискам. Понеже тя е доста консервативна и може би срамежлива.
Макар, че ми коства 8 месева да я обедя, поне аз да я задоволявам оралано. За съжаление това мое начинание не доведе до такъв резултат, какъвто аз очаквах. Надявах се тя да усети колко добре се чуствам аз, като и доставям удоволствие и тя сама да пожелае да се пробва. Вече доста време няма такива изгледи, даже напротив хубавия секс вече се прави много по- рядко и мисля, че това е главната причина за моето нервно "растройство" така да се каже...

Имам въпрос главно към жените??? (знам, че не си струва да я зарежа само заради секса, но когато ме удари хормона направо издивясвам)

Та ... на въпроса?

Има ли други жени, които са стесняват в леглото и имат прекалено много и силни задръжки. И ако да, отмнинават ли тези предрасъдаци с времето? ...

Искам да съм с нея и ако задръжките и паднат, и правим това, което ми е във фантазиите, и ако тя се правя така както, когато я санувам, ще съм най-щастливия човек на света.

Надявам се да сте ме разбрали понеже в главата ми е пълна каша.

Много ще съм благодарен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: b66c202d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом я сънуваш, значи наистина си влюбен и в никакъв случай не трябва да прецакваш връзката си, заради това, че е по-консервативна. Дай й време. Говори с нея. Използвай някакъв повод, за да я помолиш да опита поне веднъж - примерно подарък за РД или по друг повод. Дори и да не го направи както трябва, не давай вид, че не те е задоволила, а я поощри, за да се престраши отново.

Тези неща минават с времето, но при някои хора е по-бавно, отколкото при други. На мен навремето ми се струваше супергнусно това и може би и при нея е така, но с повече такт и търпение от твоя страна нещата ще се променят.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 51c7783b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена на 25 г. и не съм консервативна, но оралните ласки изобщо не ми харесват. Въпрос на лично усещане и предпочитание е. Не бих ти препоръчала да я караш да прави неща, за които няма вътрешна нагласа и желание. Ако/ когато е готова, тя сама ще ти покаже.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 384ffafd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако секса не върви и брака след време ще почне да куца. Има жени, които никога не могат да се отпуснат. За толкова месеци щом не е станало, значи е студена в леглото. Изчезвай докато е време. Дава ти го жена на 30 години, която обича секса:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6b94826b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мило момче! Разбирам те напълно, защото моята история е почти същата, с тази разлика, че аз съм от страната на момичето. Да, има много девойки, които са по-срамежливи и сдържани в леглото и лично аз съм типичен пример за това. Не се гордея особено с този факт, иска ми се да бъда поне малко по-отпусната, но ми е доста трудно. Сигурна съм, че и моят приятел се измъчва по този въпрос също като теб, но трябва да ти кажа, че се изисква огромно търпение и внимание.

Убеждавал си я 8 месеца да й направиш френска любов, до колкото разбрах, а тя все се е дърпала? Защо тогава настояваш? Не я притискай и не й налагай какво точно да прави, хубавото идва само и от само себе си. Но ти сигурно знаеш това.
Бъди по-търпелив, не се отказвай. Сигурна съм, че с времето момичето ще се поотпусне, от опит ти го казвам, при някои иявно се изисква малко повече време.

Помисли и ти добре - да не си я стреснал с нещо още в началото? Или я попитай направо какво я притеснява и спира. Важно е двама партньори да умеят да говорят открито за проблемите си. И не бързай, с нужното търпение, ласки и такт съвсем скоро приятелката ти може да те изненада с някоя от твоите фантазии. :) Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 48ca9afcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Явно си сбъркал подхода и сега ако стане ще е много по - трудно. Много жени свързват френската любов с проституцията и това е вътрешна нагласа, която трудно се променя при неправилен подход !

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b8684fc28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто не си с подходящата жена.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 02e14b10d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не я карай насила да прави нещо, което не иска. Това е голяма грешка. Момичето явно се притеснява не се отпуска достатъчно, за да се понесе на вълната. Ако се обичате ще дойде време и на френските ласки. Казвам ти го от позицията на момиче, което е в положението на твоята приятелка. Имам се приятел от повече от година и дълго време се дърпах. И сега не му правя често фернска любов, но той ме разбира и не ми натяква за това.
F 20

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d7f784421d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ХВАНИ СИ ЛЮБОВНИЦА

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a25de9b519
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Колкото и да я обичаш, ако тя не ти дава това, от което имаш нужда, съм сигурна, че рано или късно ще й изневериш. Затова според мен или й кажи това, което си публикувал тук, или по-добре наистина си търси друго момиче. Знам, че сексът не е на първо място, но след време ще се окаже, че това е огромна пречка. Колкото и да е стеснителна, трябва да има начин да се отпусне. Би трябвало ако те обича, да се радва на всяка доставена от нея ласка, било то орална любов.

Да не е фригидна? И аз съм гнуслива, но ще ти кажа, че обожавам да правя френска любов на мъжа, който обичам. А още повече харесвам чувството на удовлетвореност, когато гледам колко щастлив го правя. Жената трябва не само да е мила и красива. Тя трябва да е и добра любовница...
Успех! Жена, 24г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1de5354404
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Една приятелка има гинекологичен проблем и течение, което все още не е излекувано. Тя, естествено, се притеснява да и правят орална любов, но и е неудобно да каже истината. Да не би твоята приятелка да има такъв проблем...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker